נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 נובמבר 2014, 20:20

Klayman כתב:אוקיי - שיחקתי בו לא מעט ובמצב הנוכחי שלו הוא פשוט לא כיף. הדמויות איטיות מאוד, המשחק לא ממש ברור בהוראות והמקשים והפרומפטים על המסך וגם יש בעיות טכניות לרוב כמו התרסקויות, רטט של הגיימפד כשמשחקים במקלדת בכלל ועוד רבות.

בכל מקרה, אולי נחכה לראות את הבטא, אבל במצב הנוכחי האלפא הזאת הורידה לי כל רצון לקנות אותו בהמשך :(.

שיחקתי ממש טיפה, אז לא באמת הבנתי את הקטע אתיו.
ממה שאנשים ששיחקו הרבה במשחק (כלומר, עוד שיחקו בו בתצוגות וכאלה) אומרים, הוא דווקא מאוזן לא רע ונראה ששחקנים מנוסים, שמכירים את המפות, גם יודעים להפעיל לחץ על המפלצת וכן הלאה.

בכל הנוגע לבעיות טכניות - טוב. זו אלפא. לצפות שלא יהיו, זה קצת מוגזם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 01 נובמבר 2014, 20:30

ברור לגמרי שהבעיות הטכניות הן פרי האלפא.. כרגע גם כשהוא עבד לא התלהבתי ממנו, ודווקא שיחקתי עם חבר ושנינו לא הבנו מה קורה וכו'. שיחקתי גם כמפלצת וגם כסוגי החיילים השונים - ממש לא התלהבתי כרגע. גם נראה שהממשק כולו מתוכנן לגיימפד ולא לעכבר+מקלדת, דבר שקצת ביאס.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 נובמבר 2014, 08:47

שיחקתי גם טיפה, מאוד מאוד נהנתי. משחק שחייבים להכיר ולהבין בו הכל לפני, הלוואי והיה איזור "להתאמן" כי עד שהבנתי את הכפתורים כבר הרסתי לכל הקבוצה שלי :P
עוד לא שיחקתי את המפלצת :/

אבל אני רואה את הפוטנציאל, בהחלט. צופה לו הצלחה אדירה בביקורות ובמכירות... נראה ממכר במיוחד, ואחלה אלמנטים של שיתוף פעולה.
רק שיהיה מספיק תוכן! צריך עוד איזה 2-3 מפלצות, לדעתי

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 נובמבר 2014, 10:50

אני לא צופה לו הצלחה גדולה במכירות, או שאולי ימכר בגלל הייפ אבל לא תהיה לו קהילה חזקה, כל הקונספט מלחתכילה נראה כמו אחד שלא יכול להחזיק יותר מדי לפני שימצה את עצמו ותלוי מאוד במשחק מסודר שכולם ברמה טובה ועושים מה שצריך מה שלא הולך טוב עם אנשים ראנדומאלים באנטרנט, בקיצור לא אופטימי לגביו כמותג.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 נובמבר 2014, 11:05

אני דווקא חושב שיפתיע וימכור המון. יש פה פוטנציאל למותג אדיר וכל האתרים הגדולים ממש מהללים אותו בכל הזדמנות ונותנים לו פרסים.
שוב - רק אם יהיה מספיק תוכן, אחרת עלול באמת לחזור על עצמו.

הוא שילוב של LOL/DOTA עם L4D.
הם גם לוקחים יחסית את הזמן שלהם כדי לא להוציא משחק שאינו מאוזן מספיק...

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 נובמבר 2014, 11:15

אני בספק אם הוא ימכור קרוב למה שטייטאנפול מכר.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 נובמבר 2014, 11:18

לא הבנתי את ההשוואה לטייטאנפול מבחינת מכירות, וזה לא שטיטאנפול גם היה איזה מפלצת, מכר סבבה אבל רחוק ממדהים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 נובמבר 2014, 11:31

למכור כמו טייטאנפול יהיה מעולה, אני מניח שעל הPC הוא דווקא ימכור יותר ממנו, אבל בכל אופן זה יהיה נהדר ויבטיח משחק המשך.
מתוך כל משחקי המולטי בלבד - הוא נראה לי הכי טוב בינתיים. ושיחקתי בו, כך שאני לא סתם מסתמך על מה שאחרים כותבים. מקווה להמשיך לשחק בו גם היום... מישהו יודע עד מתי האלפא תהיה זמינה?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 נובמבר 2014, 12:07

bling כתב:לא הבנתי את ההשוואה לטייטאנפול מבחינת מכירות, וזה לא שטיטאנפול גם היה איזה מפלצת, מכר סבבה אבל רחוק ממדהים.

בדיוק. היה לו הייפ גדול יותר והיה לו עוד אקסקלוסיביות של קונסולה שגם מוסיפה להייפ מצד מיקרוסופט שמפמפמים את המשחק בערוצי שיווק שלהם. כמו שאמרת... המשחק לא מכר בטירוף. אבולב בטח שלא ימכור כמו טייטאנפול.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 02 נובמבר 2014, 18:12

idan כתב:4 קודים לאלפא של EVOLVE במחשב למי שמעוניין:

TJPPM-XHVD8-EMF5W
TJPQM-4NYKJ-ZEV9I
TJPRA-KJA9N-IARY8
TJPT5-DN2X9-ZLHX4

זה נגמר עוד איזה יומיים או משהו כזה.

תודה!!!!! :) נדיב מצידך

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 06 נובמבר 2014, 13:14

Laskin כתב:כן, אבל מדובר בכרטיס שהוא קרוב ל-20% איטי יותר מ-970 טוב, שעולה סה"כ 80 דולר יותר... לא הייתי הולך על זה, בהתחשב במשחקים המדהימים שיוצאים בתקופה הקרובה. וזאת רק בנוסף, כמו שאמרת - לחשמל, טמפרטורות, רעש...

רק שבתג המחיר הזה 80 דולר יותר הם 30% תוספת למחיר בשביל תוספת של 20% לביצועים. זה כבר לא הכי cost effective...

מן הסתם אני אישית הייתי הולך על ה970 בשביל מוכנות טובה יותר טוב לעתיד ומתוך ציפיה למסך עתידי ברזולוציה גבוהה יותר (רק שבפועל אני לא הולך לקנות כרטיס מסך עד שתהיה להם תאימות לDisplayPort 1.3).
אבל עבור מסכי 1080P או פחות ה-20% האלו לא מצדיקים את הפרש המחיר כיום, ולזה תוסיף את העובדה שבגלל הביקור גם את ה970 לא פשוט למצוא בתג המחיר המקורי... ה970 הוא הרבה יותר טוב אבסולוטית, אבל יחס הביצועים לתג המחיר הנוכחי של ה-290 זה כבר משהו שלא ראינו אף פעם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 נובמבר 2014, 13:43

swym כתב:רק שבתג המחיר הזה 80 דולר יותר הם 30% תוספת למחיר בשביל תוספת של 20% לביצועים. זה כבר לא הכי cost effective...

מן הסתם אני אישית הייתי הולך על ה970 בשביל מוכנות טובה יותר טוב לעתיד ומתוך ציפיה למסך עתידי ברזולוציה גבוהה יותר (רק שבפועל אני לא הולך לקנות כרטיס מסך עד שתהיה להם תאימות לDisplayPort 1.3).
אבל עבור מסכי 1080P או פחות ה-20% האלו לא מצדיקים את הפרש המחיר כיום, ולזה תוסיף את העובדה שבגלל הביקור גם את ה970 לא פשוט למצוא בתג המחיר המקורי... ה970 הוא הרבה יותר טוב אבסולוטית, אבל יחס הביצועים לתג המחיר הנוכחי של ה-290 זה כבר משהו שלא ראינו אף פעם.

מה זה אומר DisplayPort 1.3 ולמה זה כל כך חשוב שלא כדאי לשדרג כרטיס מסך עד אז?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 נובמבר 2014, 14:24

swym כתב:רק שבתג המחיר הזה 80 דולר יותר הם 30% תוספת למחיר בשביל תוספת של 20% לביצועים. זה כבר לא הכי cost effective...

ה290 אחרי הירידת מחיר (אגב, לא ממש הצלחתי למצא אותו במחיר הזה, בNEWEGG הכי זול זה 260$ אחריו זה כבר 290$ וצפונה כי לרוב אלה גרסאות מואצות) הוא באמת יבש על הנייר הכי ביצועים לכסף כיום בהפרש קטנטן מה970. אבל כשלוקחים בחשבון שהדרייברים בכל הבנצ'מארקים שאנחנו מכירים בקושי אפויים והדרייברים של ה290 כבר לא ילכו רחוק מדי, הגודל של הכרטיס, הצריכה שלו, החום שהוא מפיק ואפילו דברים כמו תמיכה בPHYSX ואני לא באמת בטוח שבשביל לקבל איזה 4-5 אחוז יותר לביצועים מול דולר (שגם זה לא בטוח יהיה נכון בחודשים הקרובים ככל שה970 יקבל דרייברים מעודכנים יותר) שווה לקנות את ה290 על 970. אולי דווקא מה שכן מטה את הכף לכיוון ה290 הוא המשחקים חינם שAMD מביאה.

בלינג, גיא מדבר על 1.3 כי מהגרסה הזאת יש תאימות לגרסת G-SYNC של AMD.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 נובמבר 2014, 14:49

בטח מצדיק, קודם כל בגלל חשיבה לעתיד, דבר שני בגלל היכולת לOC ודבר שלישי בגלל התמיכה בכל הטכנולוגיות הייחודיות של NVIDIA... אבל *במיוחד* עכשיו כשכל מי שקונה כרטיס מהסדרה החדשה מקבל את AC:U, FC4 או THE CREW לבחירתו.
מבצע חדש :)
וכל המשחקים האלה משתמשים בטכנולוגיות של NVIDIA ויראו וירוצו טוב יותר עליהם.

http://www.guru3d.com/news-story/nvidia ... undle.html

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 נובמבר 2014, 16:02

Laskin כתב:
בטח מצדיק, קודם כל בגלל חשיבה לעתיד, דבר שני בגלל היכולת לOC ודבר שלישי בגלל התמיכה בכל הטכנולוגיות הייחודיות של NVIDIA... אבל *במיוחד* עכשיו כשכל מי שקונה כרטיס מהסדרה החדשה מקבל את AC:U, FC4 או THE CREW לבחירתו.
מבצע חדש :)
וכל המשחקים האלה משתמשים בטכנולוגיות של NVIDIA ויראו וירוצו טוב יותר עליהם.

http://www.guru3d.com/news-story/nvidia ... undle.html

וזה שבפברואר שתצא סדרה 300 אז AMD ישכחו את הכרטיס הזה בעדכוני דרייברים בזמן שה970 רק משתפר עם כל עדכון חדש.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 06 נובמבר 2014, 23:29

DrKeo כתב:וזה שבפברואר שתצא סדרה 300 אז AMD ישכחו את הכרטיס הזה בעדכוני דרייברים בזמן שה970 רק משתפר עם כל עדכון חדש.

על מה אתה מדבר? אני ראיתי שיפורי ביצועים מצויינים בכרטיסי AMD במסגרת עדכוני דרייברים גם כשהם היו בני למעלה משנתיים.

DrKeo כתב:אגב, לא ממש הצלחתי למצא אותו במחיר הזה, בNEWEGG הכי זול זה 260$ אחריו זה כבר 290$ וצפונה כי לרוב אלה גרסאות מואצות

ה-260$ בא עם 10 דולר in mail rebate. לפחות כשפרסמתי את זה.

bling כתב:מה זה אומר DisplayPort 1.3 ולמה זה כל כך חשוב שלא כדאי לשדרג כרטיס מסך עד אז?

זה התקן החדש של חיבורי displayport שכולל שיפורים שמעותיים עבור מי שמתכנן מחשב כמה שנים קדימה: תמיכה ברזולוציות של מעל 4K או מולטי-מוניטור/תלת מימד ב-4K שכיום לא אפשרי, קצב ריענון דינאמי (כמו Gsync רק אוניברסלי ובלי הצורך לקנות מסך שכולל מתאם חומרה יקר), תאימות לתקנים חדשים אחרים ועוד כל מיני שטויות. התקן החדש יצא רשמית רק לפני חודש ככה שכנראה רק ב-2015 נתחיל לראות מסכים וכרטיסי מסך שתומכים בו, אז לקנות עכשיו מסך וכרטיס שתומכים רק בתקן הישן יותר (מ-2009) מרגיש קצת בזבוז. כמו לקנות קונסולה כשאתה יודע שהדור הבא מעבר לפינה...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 נובמבר 2014, 23:59

swym כתב:על מה אתה מדבר? אני ראיתי שיפורי ביצועים מצויינים בכרטיסי AMD במסגרת עדכוני דרייברים גם כשהם היו בני למעלה משנתיים.

ה-260$ בא עם 10 דולר in mail rebate. לפחות כשפרסמתי את זה.

זה התקן החדש של חיבורי displayport שכולל שיפורים שמעותיים עבור מי שמתכנן מחשב כמה שנים קדימה: תמיכה ברזולוציות של מעל 4K או מולטי-מוניטור/תלת מימד ב-4K שכיום לא אפשרי, קצב ריענון דינאמי (כמו Gsync רק אוניברסלי ובלי הצורך לקנות מסך שכולל מתאם חומרה יקר), תאימות לתקנים חדשים אחרים ועוד כל מיני שטויות. התקן החדש יצא רשמית רק לפני חודש ככה שכנראה רק ב-2015 נתחיל לראות מסכים וכרטיסי מסך שתומכים בו, אז לקנות עכשיו מסך וכרטיס שתומכים רק בתקן הישן יותר (מ-2009) מרגיש קצת בזבוז. כמו לקנות קונסולה כשאתה יודע שהדור הבא מעבר לפינה...

אין כבר שיפורים לסדרה הקודמת של amd היום, הם מתעסקים רק בסדרה 200 היום. עוד חצי שנה הם יתרכזו בסדרה 300 וסדרה 200 תשכח. זה לא עניין של amd, זה הגיון בריא של כל יצרן. בחודשים הראשונים של סדרה, ביחוד בשלושה הראשונים, יוצאים עדכונים קריטים שמזניקים ביצועים של כרטיסי מסך באחוזים רבים. אחרי כמה חודשים בשוק מדובר בעיקר בבקרת נזקים מול משחקים ממש חדשים, טכנולוגיות חדשות, תיקון באגים ושיפורי ביצועים ממש קלים. ה970 נמצא בשלב בחיים שלו שכל עדכון דרייברים מזניק אותו יותר קדימה, ה290 נמצא במקום בחיים שלו שהוא לא יתקדם ממנו עוד יותר מדי. תשלב את זה עם כרטיס קטן, קר, חסכוני, מעולה לoc ועם טכנולוגיות מגניבות כמו physx ובאמת קבלת כאן משהו די מנצח, אפילו אם ה290 יתן לך איזה 1% יותר ביצועים לדולר.

אגב כרגע אין על הכרטיס ב260$ ריבייט אבל באמת ש10$ לכאן או לכאן זה לא משנה. בנושא המתנה ל1.3, אתה באמת הולך לקנות כרטיס מסך לפי תמיכה בתלת מימד ב4k? קודם תמצא כרטיס מסך שיריץ את הוויצ׳ר 3 ב1080p ב60fps, אתה באמת חושב שתקנה היום כרטיס שיריץ משהו אי פעם ב4k בתלת מימד? אין מה לעשות שטויות כאלה עם טכנולוגיה, תקנה 970 עם מסך250$ עם g-sync ותקנה את המסך 4k התלת מימדי יחד עם סדרה 500 של רדאון או משהו כזה, בעתיד הרחוק כשזה יהיה רלוונטי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 נובמבר 2014, 00:31

מוכן לשלם עוד 80 דולר בשביל הפרווה הזאת :P

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 07 נובמבר 2014, 11:50

אז מסתבר שהסיבה ש פיפא15 עדיין לא נפרץ וכנראה גם LOTF היא בגלל DRM חדש שנקרא Denuvo שפותח ע"י אנשים שהיו אחראים בעבר ל SECUROM. ככל הנראה הDRM הזה יהיה בשימוש גם ב GTA5. לא ידוע עד כה אם ואיך הDRM הזה מזיק לגבי ביצועי המשחק או על מערכת ההפעלה.

אני מקווה שלא מדובר פה במקרה חוזר של SECUROM.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 נובמבר 2014, 20:24

רוצים את מטרו 2033 בחינם לPC?
תתחברו לhumble store ותכניסו את המייל ותקבלו, לכבוד יום ההולדת הראשון של החנות :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 07 נובמבר 2014, 22:08

בהחלט משמח את מי שאין ברשותו מטרו 2033, יש לי את המשחק מה-Deep Silver Bundle, הבאנדל הראשון שקניתי אי פעם מהאתר הזה.
נערך לאחרונה על ידי Mandellla ב 07 נובמבר 2014, 22:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 נובמבר 2014, 22:13

Nucleus_Dawn כתב:רוצים את מטרו 2033 בחינם לPC?
תתחברו לhumble store ותכניסו את המייל ותקבלו, לכבוד יום ההולדת הראשון של החנות :D

ולחשוב שאני שילמתי לא מזמן על 2 הרימאסטרים של הסדרה 50$ :)
אבל לא מצטער על זה, הם עשו איתם עבודה נפלאה מבחינה טכנית והתמחור מאוד הוגן ביחס לרימאסטרים אחרים ובכלל, אלו לא יצירות מופת או משהו אבל הם שוטרים טובים וסולידיים שהעבירו לי את הזמן בכיף, הבנתי שהגרסה המקורית נופלת גם מבחינת גיימפליי ביחס לחידוש עם התגנבות קצת שבורה ו AI מעצבן מעט, אבל עדיין בחינם אי אפשר להתלונן יותר מדי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 נובמבר 2014, 22:24

פאקינג!!! IP!!! חדש!!! של!!! בליזארד!!!

OVERWATCH:
סינמטי...

וגיימפליי...

זה נראה כמו סרט פיקסר נהדר :D

אפשר להרשם לבטא (מתישהו ב2015) כאן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 08 נובמבר 2014, 00:39

זה מזכיר מאוד את טים פורטרס בצורה חיובית עם העניין של הדמויות כקלאסים, נראה ממש טוב עם גרפיקה יפה :) .
תמונה
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 נובמבר 2014, 10:53

מה שמדהים פה זה שזה הגיע משום מקום... הייתי בטוח שהם לא יוציאו שום דבר ״מהכובע״ במיוחד אחרי שפרויקט טיטאן בוטל וכבר המשחק החדש הזה נראה מוכן, פחות או יותר.
יש מידע? כמה שחקנים, זה חינמי, משהו?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 60 אורחים