נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 נובמבר 2014, 11:33

Laskin כתב:מה שמדהים פה זה שזה הגיע משום מקום... הייתי בטוח שהם לא יוציאו שום דבר ״מהכובע״ במיוחד אחרי שפרויקט טיטאן בוטל וכבר המשחק החדש הזה נראה מוכן, פחות או יותר.
יש מידע? כמה שחקנים, זה חינמי, משהו?

יש מידע מפורט על היכולות של 12 דמויות (כולל סרטוני הדגמה, שמסבירים אפילו על איזה כפתור צריך ללחוץ, כדי להפעיל את היכולות האלו) וגם נראה שבסרטון משחקיות הציגו כמה וכמה מפות שונות.

מניחים שזה יהיה משחק מולטפלייר תחרותי, כמובן.
אני ממש ממש מקווה שיהיה גם קמפיין, שעובר על הסיפור של כל דמות. זה יהיה ממש אדיר.

בנוגע לתמחור וכאלה, אין שום חדשה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 נובמבר 2014, 13:32

Nigga כתב:בליזארד כבר לא מה שהיו פעם.

תכל'ס זה באמת מאכזב קצת שאחרי כל הזמן הזה שמחכים ל IP חדש שלהם זה בסוף נראה כמו סוג של חיקוי (שאני בטוח שיהיה מעולה) של TF2, משהו ש VALVE דחפה על הדרך בקופסא הכתומה ביחד עם פורטל ופרק חדש ב HL, לא כפרויקט הראשי החדש שלהם כמו שעושה רושם אצל בליזארד.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 נובמבר 2014, 13:35

אפשר לקנות את ACU ופאר קריי 4 ב30 דולר דרך החנות ההודית של אוריג'ין. פרטים בלינק:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?p=137888248

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 נובמבר 2014, 13:55

bling כתב:תכל'ס זה באמת מאכזב קצת שאחרי כל הזמן הזה שמחכים ל IP חדש שלהם זה בסוף נראה כמו סוג של חיקוי (שאני בטוח שיהיה מעולה) של TF2, משהו ש VALVE דחפה על הדרך בקופסא הכתומה ביחד עם פורטל ופרק חדש ב HL, לא כפרויקט הראשי החדש שלהם כמו שעושה רושם אצל בליזארד.

אותי זה לא מבאס, כי מעולם לא ציפיתי שבליזארד יוציאו משהו שהוא לא חיקוי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 נובמבר 2014, 14:17

לא התלהבתי מOverwatch.. אולי אני מפספס משהו.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 נובמבר 2014, 15:14

Nigga כתב:בליזארד כבר לא מה שהיו פעם.

אני די מסכים, גם וולוו אותו דבר. מתעסקים בשטויות מולטיפלייר וכל מני f2p למניהם, איפה הaaa המטורפים? ואני אפילו לא מדבר על פאשלת דיאבלו 3, למרות שההרחבה גאלה אותו לגמרי.
We're just normal men. We're just innocent men

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 08 נובמבר 2014, 15:35

Nucleus_Dawn כתב:
אותי זה לא מבאס, כי מעולם לא ציפיתי שבליזארד יוציאו משהו שהוא לא חיקוי.

אגב, אתה יודע שבמקור וורקאפט היה אמור להיות משחק שמבוסס על וWarhammer וברגע האחרון Games Workshop חתכו מהעסקה. המשחק היה די גמור וכדי שהעבודה לא תהיה לשווא הם הכניסו כמה שינויים כדי שהוא לא יהיה קשור למותג.
כנ"ל כמה שנים לאחר מכן עם Warhammer 40.000 וסטארקאפט :lol:

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 נובמבר 2014, 16:19

MGS FREAK כתב:
אגב, אתה יודע שבמקור וורקאפט היה אמור להיות משחק שמבוסס על וWarhammer וברגע האחרון Games Workshop חתכו מהעסקה. המשחק היה די גמור וכדי שהעבודה לא תהיה לשווא הם הכניסו כמה שינויים כדי שהוא לא יהיה קשור למותג.
כנ"ל כמה שנים לאחר מכן עם Warhammer 40.000 וסטארקאפט :lol:

כן? לא ידעתי. מגניב.

אבל וורקראפט זה קודם קודם סקין של dune 2, שהמציא את הז'אנר.

בליזארד לא מפתחים משחקים מקוריים, מאז Lost Vikings (שפותח תחת השם הקודם שלהם, אבל שיהיה).
הם מפתחים משחקים עם 0 חידושים, שכל מה שנעשה בהם, נעשה בצורה המלוטשת והטובה ביותר בתעשייה. דיאבלו 3 היה פאשלה חריגה.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 נובמבר 2014, 16:51

כפי שאחד המגיבים בגאף תיאר את זה:
finally, a game with turrets you upgrade by hitting with wrenches, healing beams that can also buff people's attack power, a sniper rifle you have to charge, bows and arrows, teleporters, stealth killing invisible men, and wacky cartoon characters who speak in stereotypical accents

והם אפילו לקחו את מצב הפיילואד אחד לאחד עם העגלה שנעה על המסילה דרך המפה. נו, גם לשאול דברים צריך לדעת ממי.

המשחק לא בא על חשבון משחק AAA. מדובר במיני-משחק שהיה חלק מטיטאן שלפי הדיווחים היה בערך הדבר היחיד שעבד במשחק והיה כיף. אחרי שהם ביטלו את טיטאן הם לקחו את האלמנט הזה והרחיבו אותו למה שהוא עכשיו (הם של המשחק מפגר) ולכן הוא גם נמצא בשלב די מתקדם.
בליזארד לא מזמן הוציאו את חבלת ההרחבה של דיאבלו ובבליזקון הם פירטו לגבי המשחק האחרון בטירולוגיית סטארקרפט2. זה לא AAA?

Overwatch יגיע למחשב קודם אם אפשרות לקונסולות בהמשך הדרך. לא אופתע אם בכלל לא יגיע תלוי באיזה תכיפות בליזארד מתכננים לתמוך במשחק אחרי השיגור וכל הבעיות שזה יעשה להם בתזמון פאטצ'ים ומעבר דרך סרטיפיקציות. מה שמדאיג הוא השמועה שהמודל העסקי של המשחק יהיה כמו של LOL.

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 08 נובמבר 2014, 19:41

יש את Crusader: No Remorse בחינם באוריג'ין.
תמונה
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 נובמבר 2014, 19:49

אני סומך על בליזארד. פעם אוד פיקפקתי אבל הם תמיד מצליחים להכניס אותי לז׳אנרים שמעולם לא אהבתי.
התקבלתי גם לאלפא של heroes of the storm ואני בזכותם אכנס לז׳אנר הארנה/לול/דוטא.
המשחקים האלה בדר״כ מסובכים מדי ומורכבים כדי שאהנה מהם, וכמו עם הארת׳סטון, דיאבלו, וורלד אוף וורקראפט וסטארקראפט - אני משוכנע שאהנה מהירוס אוף דה סטורם.
אני פשוט מחכה שיגיע העכבר החדש שלי כדי שאוכל לשחק אותו כמו שצריך (:
(אגב, אני מאוד אהבתי את דיאבלו 3)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 נובמבר 2014, 00:50

Nucleus_Dawn כתב:
כן? לא ידעתי. מגניב.

אבל וורקראפט זה קודם קודם סקין של dune 2, שהמציא את הז'אנר.

בליזארד לא מפתחים משחקים מקוריים, מאז Lost Vikings (שפותח תחת השם הקודם שלהם, אבל שיהיה).
הם מפתחים משחקים עם 0 חידושים, שכל מה שנעשה בהם, נעשה בצורה המלוטשת והטובה ביותר בתעשייה. דיאבלו 3 היה פאשלה חריגה.

האמת שדיאבלו 1 היה ממציא ז׳אנר, הוא הגדיר את האקשן rpg מבוסס לוט. אבל מצד שני בליזארד לא פתחו את המשחק, קונדור פתחו אותו ובליזארד קנו אותם כמה חודשים לפני שדיאבלו יצא. וכן, דואבלו 3 היה פשלה מאוד חריגה, אבל זה גם הדיאבלו היחיד שקונדור לא פתחו. אבל ההרחבה (יחד עם הפאטצ׳ שהקדים אותה עם loot 2.0) פתרה הכל טוב נו, 90% מהבעיות.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 09 נובמבר 2014, 09:42

DrKeo כתב:האמת שדיאבלו 1 היה ממציא ז׳אנר, הוא הגדיר את האקשן rpg מבוסס לוט. אבל מצד שני בליזארד לא פתחו את המשחק, קונדור פתחו אותו ובליזארד קנו אותם כמה חודשים לפני שדיאבלו יצא. וכן, דואבלו 3 היה פשלה מאוד חריגה, אבל זה גם הדיאבלו היחיד שקונדור לא פתחו. אבל ההרחבה (יחד עם הפאטצ׳ שהקדים אותה עם loot 2.0) פתרה הכל טוב נו, 90% מהבעיות.

חוץ מהעלילה, מה לא אהבת בדיאבלו 3? זה נכון שהDrop היה הרבה יותר קשה, ובהתחלה לעבור את Act 2 על inferno היה בלתי אפשרי עם דמות Tank, אבל המשחק כל כך חידש על פני קודמו והוא פשוט משחק מהוקצע בכל כולו שזה מדהים.

ובבקשה תחסוך ממני את הבכיינים שהתלוננו על החנות. או הצבעוניות של WOW.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 09 נובמבר 2014, 16:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 נובמבר 2014, 16:12

Death_119 כתב:חוץ מהעלילה, מה לא אהבת בדיאבלו 3? זה נכון שהDrop היה הרבה יותר קשה, ובהתחלה לעבור את Act 2 על Hell היה בלתי אפשרי עם דמות Tank, אבל המשחק כל כך חידש על פני קודמו והוא פשוט משחק מהוקצע בכל כולו שזה מדהים.

ובבקשה תחסוך ממני את הבכיינים שהתלוננו על החנות. או הצבעוניות של WOW.

המערכת LOOT הייתה שבורה בצורה בלתי רגילה. סיימתי אותו מההתחלה ועד אינפרנו ובלי החנות אי אפשר היה לשחק אותו, קטסטרופה, סימולטור EBAY. מן הסתם בשניה שהם הורידו את החנות הם עשו LOOT 2.0 כי כל המערכת לוט שלהם הייתה בנויה לזה. גם היו בעיות קשות של איזונים של קסמים (שחקתי כקוסמת) אבל זה משהו פחות פוגעני. לצערי עדין העילה חרא, דיבוב חרא, הכתיבה חרא, האומנות חרא, הרסו דמויות אהובות וכדומה, אבל זה כבר משהו שאי אפשר לתקן. מן הסתם אני מדבר ביחס לבליזארד, לא ביחס למפתחים של פיפוש.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 נובמבר 2014, 09:43

לדעתי זה הכל שטויות בשורה התחתונה... דיאבלו 3 היה משחק ממש מהנה, עם אחלה קו-אופ, ואולי היום הוא משחק מטורף באמת, לא יודע כי לא שיחקתי מאז העדכון, אבל בתור מישהו שממש לא אוהב את הז'אנר - אני שיחקתי בו איזה 200 שעות בכיף, וזה אומר הרבה, אני מניח.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 נובמבר 2014, 11:58

Laskin כתב:לדעתי זה הכל שטויות בשורה התחתונה... דיאבלו 3 היה משחק ממש מהנה, עם אחלה קו-אופ, ואולי היום הוא משחק מטורף באמת, לא יודע כי לא שיחקתי מאז העדכון, אבל בתור מישהו שממש לא אוהב את הז'אנר - אני שיחקתי בו איזה 200 שעות בכיף, וזה אומר הרבה, אני מניח.

דיאבלו 3 הוא משחק בלי שום ערך לעליה בדרגה (הרגע הכי כיפי בדיאבלו 1-2). הוא משחק שהLOOT שאתה מקבל (החל משלב מסויים) חסר ערך ואתה צריך לשחק 30-40 שעות בשביל לקבל אייטם שאתה באמת צריך כי כל המערכת LOOT שלו מבוססת על קניה בחנות (כי הם רצו כסף). הוא משחק שהרע הראשי במשך 2 אקטים שלמים הוא מכשפה צבעונית שנושאים אותה שני פרפרים, הדמות של טיריאל נהרסה לגמרי (ממלאך מגניב לבן אדם בכיין) ודקרד קיין מת שם בצורה הכי Underwhelming אי פעם. כלומר לעשות את המוות שלו בסרטון תוך משחקי שנראה כמו בדיחה מWARCRAFT 3 אבל את לאה בוכה עליו בCGI מטורף? WTF? מי עשה שם החלטות?). הכתיבה לא טובה והדיבוב בחלקים גדולים גם לא, שום דבר שם לא עשוי באמת כמו שצריך.

פאטצ' LOOT 2.0 סדר את מה שבאמת חשוב, הגיימפליי עצמו. עדין עליה בדרגה היא לא להיט מטורף, אבל זה קצת יותר משמעותי עם הנקודות שאפשר לחלק עכשיו אבל מה שהכי חשוב הוא שהם סדרו את הLOOT. עכשיו כשתשחק, פעם בשעה תקבל איזה ITEM שיפנק לך את הדמות, כמו בדיאבלו 1-2 וכמו שצריך. סופסוף יש מעגל LOOT איכותי. בנוסף האקט של החבילת הרחבה הוא הכי טוב במשחק בהפרש גדול, העלילה שם כתובה ובנויה יותר טוב ובכלליות יש הרגשה הרבה יותר טובה בכל החבילת הרחבה. בקיצור, דיאבלו 3 משחק טוב אבל לא מתקרב לסטנדרט הדיאבלואי ומרגישים שעבד עליו צוות אחר לגמרי, מאז LOOT 2.0 וההרחבה המשחק השתפר פלאים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 נובמבר 2014, 13:16

בעיניי הוא היה באמת מצויין עוד לפני הפאץ'. אולי הפכו אותו למטורף עכשיו, אבל ממש ממש נהנתי מכל רגע.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 10 נובמבר 2014, 16:28

למישהו יש הסבר למה השלט של האקסבוקס נתמך בהרבה משחקי PC ובסטים (לדוגמא), וה-DUALSHOCK לא ?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 נובמבר 2014, 17:07

Laskin כתב:בעיניי הוא היה באמת מצויין עוד לפני הפאץ'. אולי הפכו אותו למטורף עכשיו, אבל ממש ממש נהנתי מכל רגע.

הוא היה משחק לא רע בכלל אבל לא עומד בסטנדרט של דיאבלו. זה לא שהוא היה משחק רע, הוא היה לא רע בכלל, אבל תאר לך שHL3 היה משחק "לא רע".

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 10 נובמבר 2014, 17:13

דיאבלו אף פעם לא היה משחק טוב. הוא היה משחק של לתקתק מהר על העכבר בלי לחשוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 נובמבר 2014, 17:56

InterAl כתב:דיאבלו אף פעם לא היה משחק טוב. הוא היה משחק של לתקתק מהר על העכבר בלי לחשוב.

והוא היה מדהים בזה. בגלל הLOOT ובגלל האוירה נהנת חבל על הזמן מסתם להקליק על העכבר. דיאבלו 3 הרס את שניהם לצערנו אבל לשמחתנו הם תקנו את הרוב בהרחבה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 נובמבר 2014, 20:27

טריילר אפקטים של NVIDIA לFC4, הוא מקדים את הווצ'ר 3 עם האפקטים של הפרווה:

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 נובמבר 2014, 20:28

DrKeo כתב:טריילר אפקטים של NVIDIA לFC4, הוא מקדים את הווצ'ר 3 עם האפקטים של הפרווה:

חבל שאין בו את האפקטים של הדשא\עשב של נווידיה. זה היה מתאים בול למשחק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 10 נובמבר 2014, 21:17

הטריילר הזה בא לי רע בקונוטציות...

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 10 נובמבר 2014, 21:48

MGS FREAK כתב:למישהו יש הסבר למה השלט של האקסבוקס נתמך בהרבה משחקי PC ובסטים (לדוגמא), וה-DUALSHOCK לא ?

*הקפצת עמוד*

אני אשמח לדעת אם מישהו יודע.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 30 אורחים