משחקי 2014

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: משחקי 2014

הודעהעל ידי Kazz » 11 נובמבר 2014, 18:50

תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 נובמבר 2014, 19:05

7 מיורוגיימר. 7 מגיימספוט. 2.5 כוכבים מג'ויסטיק. 7 מדסטרוקטויד. 'לא' מקוטאקו. 7.8 מ IGN. פוליגון 6.5.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 נובמבר 2014, 19:23

When I paused the game, the second option in the pause menu is an eStore that lets you spend real money on time-saving boosts, bonus in-game currency, and so-on.

...................

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 נובמבר 2014, 19:27

חייב להודות שאני בהלם מהציונים, טעיתי בגדול, לא הספקתי לקרוא אף ביקורת רק ראיתי את הת'רד סיכום ב GAF, זה נשמע שהבעיות לא קשורות לאספקטים הטכניים שכל האינטרנט מתייחס אליהם, פשוט ציפו ליותר מבחינת גיימפליי עם מעבר לדור חדש, יכול להיות יש כבר עייפות מהנוסחה של הסדרה וזה סוג של COD GHOST שמשלם את המחיר על מחזור ומחסור ברעיונות חדשים.

עריכה: FUCK זה באג אמיתי הדבר הזה שהופך את הדמות הראשית לזומבי שנשרף? אמהל'ה זה יותר מפחיד מכל מה שראיתי ב TEW :o

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 נובמבר 2014, 19:42

זה גם לאספקטים הטכניים וגם השאר. אותי זה לא מפתיע שהמשחקיות היא כמו שהיא. יוביסופט ומשחקי העולם הפתוח שלה. בכל אופן, יוניטי היה צריך להדחות לפחות בשנה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 נובמבר 2014, 20:00

Kazz כתב:זה גם לאספקטים הטכניים וגם השאר. אותי זה לא מפתיע שהמשחקיות היא כמו שהיא. יוביסופט ומשחקי העולם הפתוח שלה. בכל אופן, יוניטי היה צריך להדחות לפחות בשנה.

טוב ראיתי עוד קצת ביקורות, יש יותר יחס לעניינים הטכניים באתרים הפחות גדולים, נראה שהם פישלו פה לגמרי מהבחינה הזו, אין דרך לסובב את זה, אני לא זוכר שביקורות שמו על עניינים כאלו דגש כמו פה, למען השם אפילו על TEW לא היו ממש טענות טכניות כמעט.
נראה שגם בסטנדרטים הנמוכים שהרגילו אותנו בדור הקודם מדובר בשיא חדש של משחק מפוצץ באגים וגליצ'ים ו POPINS בין הבוטים שיש בנוסף לנפילות פריימרייט תקופות והתרסקויות, הפסקה הבאה מתוך הביקורת של HARDCOREGAMER שנתן 3/5 נשמעת דמיונית, איך משחק יצא במצב כזה לשוק:
Sadly, any sense of immersion that Assassin’s Creed Unity could have created is destroyed by the unstoppable barrage of bugs, glitches, and overall lack of polish it features.

What’s the point of having thousands of character models on the screen at any given time if they pop-in out of nowhere every few seconds? Do incredibly gorgeous textures matter if your character constantly clips through them? Assassin’s Creed Unity features a collection of hundreds of bugs and glitches that, when added up, make the entire game feel like one big bug in it of itself. You might see French flags appear out of nowhere in those vaunted thousand-person crowds. The framerate seems to run sub-30 frames-per-second during panoramic synchronization animations. Framerate stutters and freezes are commonplace when the screen is loaded with assets. It’s not uncommon for Assassin’s Creed Unity to completely crash, leaving players staring at their home screens in utter confusion. There’s not a single cutscene where something isn’t randomly popping in in the background, and the character models themselves feature bizarre bugs (Arno and Elise have a strange case of the hair-vibrations). You’ll see non-player characters sink through the streets and get stuck inside wooden stands, and you’ll find yourself warping around walls while climbing. Oh, and let’s not forget the outrageous loading times that players see more often than not. Assassin’s Creed Unity feels like a game that should be released in three months rather than right now.

Two of the most memorable cutscenes are actually ruined by awkward bugs. At one point in the campaign, Arno and Elise proclaim their love for one another while looking down on Paris from above. What would be a beautiful exchange between lovers is sullied by half of Arno’s face clipping through his collar, creating some sort of bizarre shirt-goatee. What’s worse, he and Elise share a passionate kiss while clipping through the side of his shirt, turning a touching moment into a horror show. The final cutscene before the credits, which had the potential to be one of the most powerful endings in series history, is marred by Arno talking without making any sound. After a line or two is lost, he continues to move his mouth constantly until the credits roll. Needless to say, this takes the emotional peak of the story and transforms it into utter nonsense.

פשוט פאשלה של יובי, או שהיו צריכים להוריד מה SCOPE או לדחות אותו אבל אין ספק שהמנוע לא אפוי ולא מותאם לחומרה של הקונסולות (וגם ב PC רחוק מאידיאל)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 נובמבר 2014, 20:02

Death_119 כתב:אומנם אין לי יכולת אנושית להבין מה הטכנולוגיות שרצות שם, אבל אין שום דבר מרשים בAC החדש, אולם השמשות בורסאי היה יכל להיות מאוד מרשים גם בAC4 במידה לא פחותה. כבר היינו בויכוח הזה.

780 לא מריץ אותו ב-60 פריימים, תקרא מה הבחור אמר. הוא הוריד הגדרות, ציין שלוש לפחות כדי להריץ אותו עד כדי 60. הוא לא יציב שם. ואני בספק שכרטיס שנמצא בהגדרות מינימום שלהם (שם נמצא ה-680), יריץ את המשחק בהגדרה שהיא מעל ל-Low או medium. זה לטענתם. נחכה לבנצ'מארקים והביקורות עליו.

הקטרנות לגבי המשחק ממשיכה, הוא פשוט לא שחיק בפס4:

וואו, הPop in פשוט מזעזע:
https://account.xbox.com/sv-SE/gameclip ... 0e7fe465df

להתחשב בזה שאתה האדם היחיד שלא רואה את ההבדל הגרפי אז נצא בהנחה שיש הבדל. המשחק בטופ של הגרפיקה היום, למה לעזאזל שהוא ירוץ מושלם על כרטיס בן שנה וחצי? מי שאין לו כרטיס כזה יאלץ להוריד הגדרות או חס ושלום לשחק רק ב30fps, אבוי לנו.

ואם נסתכל על זה בפרספקטיבה טכנית. יש לך קונסולות שלא מריצות משחק לא ב30FPS ולא ב1080P ואפילו בהגדרות גרפיות נמוכות יותר מהPC. אז איזה כרטיס אתה חושב שצריך להריץ את המשחק הזה ב1080P ב60FPS כשהקונסולות עושות הרבה פחות מחצי מזה והן בנויות הרבה יותר יעיל מPC כשהקוד נכתב ספציפית להן? נניח אנצ'רטד 4, אתה לא חושב שתצטרך איזה 680GTX מינימום בשביל להריץ אותו בהגדרות גבוהות מהפס4 ב1080?

אגב ראיתי כבר סרטוני יוטיוב של אנשים משחקים בAC החדש על 750, כרטיס של 99$. אז גם אין כאן בעיה של פניה לקהל רחב.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 נובמבר 2014, 20:56

DrKeo כתב:להתחשב בזה שאתה האדם היחיד שלא רואה את ההבדל הגרפי אז נצא בהנחה שיש הבדל. המשחק בטופ של הגרפיקה היום, למה לעזאזל שהוא ירוץ מושלם על כרטיס בן שנה וחצי? מי שאין לו כרטיס כזה יאלץ להוריד הגדרות או חס ושלום לשחק רק ב30fps, אבוי לנו.

ואם נסתכל על זה בפרספקטיבה טכנית. יש לך קונסולות שלא מריצות משחק לא ב30FPS ולא ב1080P ואפילו בהגדרות גרפיות נמוכות יותר מהPC. אז איזה כרטיס אתה חושב שצריך להריץ את המשחק הזה ב1080P ב60FPS כשהקונסולות עושות הרבה פחות מחצי מזה והן בנויות הרבה יותר יעיל מPC כשהקוד נכתב ספציפית להן? נניח אנצ'רטד 4, אתה לא חושב שתצטרך איזה 680GTX מינימום בשביל להריץ אותו בהגדרות גבוהות מהפס4 ב1080?

אגב ראיתי כבר סרטוני יוטיוב של אנשים משחקים בAC החדש על 750, כרטיס של 99$. אז גם אין כאן בעיה של פניה לקהל רחב.

1. אתה טוען שמדובר פה במשחק של דור חדש, כשאני מסתכל על סרטוני המשחק אני לא מסוגל להבין מה חדש, לא כתבתי את המנוע שעומד מאחוריו, אין לי דרך בצורה אמפירית להשוות מה הטכנולוגיות החדשות ואיך הן טובות יותר או פחות, כבדות יותר או פחות בביצועים על פני קודמותיהן.
2. הדבר היחיד שאני כשחקן יכל לראות ולהבין שהוא חדש במשוואה זה כמות הNPC על המסך, אלפים רבים, אתה אומר עוד המון מקורות תאורה, אוקיי, לא יודע איך אפשר לראות את זה, אבל אני זורם.
3. כשסיפרו לי שקרייסס הוא משחק שלא דומה לקודמיו ולכן הוא כל כך תובעני מבחינת דרישות המערכת, הבנתי, פשוט ראיתי את קרייסס והבנתי שיש פה משהו חדש, הוא לא היה דומה במראה שלו לשום דבר אחר בתקופתו. זה לא המקרה שאני מרגיש פה כשחקן.
4. אתה ממשיך וקורא ל680 כרטיס לא רלוונטי ולא דור חדש. ביחס למה? ביחס ל-780? הרי הם אותה ארכיטקטורה כאשר השינויים הם עוד מאותו הדבר, עוד מעבדים פיסיים, אולי cache יותר גדול וכו... לא ארכיטקטורה חדשה, לא שפת מכונה חדשה ויעילה יותר, פשוט הרבה לא. כולנו מודדים דור ביחס לקונסולות המשחק, ה680 עוצמתי לכל הפחות כGPU פי 2 מהפס4, הוא מעל הדור הנוכחי, הוא הקדים את זמנו בשל התארכות הדור הקודם. משחקים שיוצאים כיום צריכים להתייחס איליו בהתאם, אם מפתחת לא יודעת להתמודד איתו, אז שתלמד לבצע אופטימיזציות ולבנות את הקוד שלה נכון, זה חלק מהעבודה. על הנייר, הוא חומרה של דור הבא. אם AC, שממש לא עומד בסטנדרט של מה שעשה קרייסס בזמנו מקטלג חומרה של דור, דור הבא כמינימום מבחינתו משהו נוראי קרה פה מבחינה טכנית. אבל כולנו רואים את הסרטונים ומבינים שמבחינה טכנית גם שנה לא היתה עוזרת למשחק הזה, הוא פשוט כישלון ברמת פרוייקט.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 12 נובמבר 2014, 09:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 נובמבר 2014, 21:07

bling כתב:חייב להודות שאני בהלם מהציונים, טעיתי בגדול, לא הספקתי לקרוא אף ביקורת רק ראיתי את הת'רד סיכום ב GAF, זה נשמע שהבעיות לא קשורות לאספקטים הטכניים שכל האינטרנט מתייחס אליהם, פשוט ציפו ליותר מבחינת גיימפליי עם מעבר לדור חדש, יכול להיות יש כבר עייפות מהנוסחה של הסדרה וזה סוג של COD GHOST שמשלם את המחיר על מחזור ומחסור ברעיונות חדשים.

עריכה: FUCK זה באג אמיתי הדבר הזה שהופך את הדמות הראשית לזומבי שנשרף? אמהל'ה זה יותר מפחיד מכל מה שראיתי ב TEW :o

הביקורות מאוד מאכזבות.
בשורה התחתונה, נראה שהמסר המרכזי הוא שמדובר בעיר הכי מרשימה בסדרה (ובהתאם, באחת הערים הכי מרשימות במשחק אי פעם, כמובן), אבל שהמשחק מרגיש לא אפוי.
לחלק הפריע שיש באגים. לחלק הפריע שהFPS לא יציב (שזה קצת מוזר, כי אפילו אלו שהזכירו את זה רשמו מפורשות "כמו במשחקים הקודמים בסדרה"). לחלק הפריע שהמערכות שלא נבנו מחדש עבור המשחק והגיעו בירושה מהקודמים, לא מרגישות טובות.

בסה"כ, יש לי תחושת דז'ה וו קשה. זה ממש מזכיר את AC הראשון. אז היתה את הבעיה של מחסור בתוכן, אבל משימות ההתנקשות הראשיות היו מדהימות וכולם ראו את הפוטנציאל הגלום בסדרה הזאת.
גם הפעם, משימות ההתנקשות הראשיות מקבלות המון שבחים, כמו גם משימות הקואופ שקיבלו לא מעט תשומת לב. העטיפה פשוט לא מספיק אחידה באיכותה.

הtraversal שופר משמעותית ועובד מצוין. ההתגנבות הכי טובה בסדרה. משימות ההתנקשות הראשיות מדהימות. משימות הקואופ מוצלחות מאוד.
נראה שכמו עם המשחק הראשון בסדרה, גם הפעם נצטרך לחכות לשלב יותר מאוחר בדור, בשביל לראות מה הסדרה הזאת מסוגלת לעשות בדור החדש. הבסיס נשמע לי מצוין. רק צריך ללטש. חבל שאין סיכוי שהסדרה תקח הפסקה של שנה, כמו שהיא עשתה בין 1 ו2 (אז זו לא היתה הפסקה כל כך). עושה רושם שזה היה עוזר לUNITY ובהחלט סביר שזה יעזור גם להבא בתור.

חבל לי, אבל במבט לעתיד, קל להיות אופטימי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 נובמבר 2014, 21:18

Nucleus_Dawn כתב:
הביקורות מאוד מאכזבות.
בשורה התחתונה, נראה שהמסר המרכזי הוא שמדובר בעיר הכי מרשימה בסדרה (ובהתאם, באחת הערים הכי מרשימות במשחק אי פעם, כמובן), אבל שהמשחק מרגיש לא אפוי.
לחלק הפריע שיש באגים. לחלק הפריע שהFPS לא יציב (שזה קצת מוזר, כי אפילו אלו שהזכירו את זה רשמו מפורשות "כמו במשחקים הקודמים בסדרה"). לחלק הפריע שהמערכות שלא נבנו מחדש עבור המשחק והגיעו בירושה מהקודמים, לא מרגישות טובות.

בסה"כ, יש לי תחושת דז'ה וו קשה. זה ממש מזכיר את AC הראשון. אז היתה את הבעיה של מחסור בתוכן, אבל משימות ההתנקשות הראשיות היו מדהימות וכולם ראו את הפוטנציאל הגלום בסדרה הזאת.
גם הפעם, משימות ההתנקשות הראשיות מקבלות המון שבחים, כמו גם משימות הקואופ שקיבלו לא מעט תשומת לב. העטיפה פשוט לא מספיק אחידה באיכותה.

הtraversal שופר משמעותית ועובד מצוין. ההתגנבות הכי טובה בסדרה. משימות ההתנקשות הראשיות מדהימות. משימות הקואופ מוצלחות מאוד.
נראה שכמו עם המשחק הראשון בסדרה, גם הפעם נצטרך לחכות לשלב יותר מאוחר בדור, בשביל לראות מה הסדרה הזאת מסוגלת לעשות בדור החדש. הבסיס נשמע לי מצוין. רק צריך ללטש. חבל שאין סיכוי שהסדרה תקח הפסקה של שנה, כמו שהיא עשתה בין 1 ו2 (אז זו לא היתה הפסקה כל כך). עושה רושם שזה היה עוזר לUNITY ובהחלט סביר שזה יעזור גם להבא בתור.

חבל לי, אבל במבט לעתיד, קל להיות אופטימי.

אני לא אתווכח על התוכן כי זה באמת סובייקטיבי, אבל אם המשחק הזה מלמד משהו, זה שהעתיד מאוד שחור לסדרה, יוביסופט לא מסוגלת לתת לפרויקט להבשיל (מחלת COD), המשחק נראה כמו משהו לפני שלב Alpha, בושה להוציא משחק שלא מסוגל שלא לרוץ ב-20 פריימים על מכשיר (אז תחתכו עוד את הרזולוציה ותתמודדו עם זה), הMicro transactions נראה לך סביר? עוד מעט כדי לעבור משימה ידרשו ממך עוד שני דולר. המשחק הזה מראה שהסדרה הזאת איבדה את עצמה לחלוטין עם המגלמוניה של המפיצה שלה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 נובמבר 2014, 21:28

Death_119 כתב:אני לא אתווכח על התוכן כי זה באמת סובייקטיבי, אבל אם המשחק הזה מלמד משהו, זה שהעתיד מאוד שחור לסדרה, יוביסופט לא מסוגלת לתת לפרויקט להבשיל (מחלת COD), המשחק נראה כמו משהו לפני שלב Alpha, בושה להוציא משחק שלא מסוגל שלא לרוץ ב-20 פריימים על מכשיר (אז תחתכו עוד את הרזולוציה ותתמודדו עם זה), הMicro transactions נראה לך סביר? עוד מעט כדי לעבור משימה ידרשו ממך עוד שני דולר. המשחק הזה מראה שהסדרה הזאת איבדה את עצמה לחלוטין עם המגלמוניה של המפיצה שלה.

מדובר במשחק הכי מרשים מבחינה טכנית, שיצא עד היום לדור הבא.
אין שמץ של ספק שהמנוע מצוין, אם כי סובל מחוסר בשלות. עוד שנה-שנתיים של עבודה תניב תוצאה עוד יותר מרשימה, ללא ספק. בכל זאת, אחת המפתחות המוכשרות בעולם.
מחלת COD? קצת אירוני, בהתחשב בכמה שהמשחק האחרון בסדרה מוצלח ומצליח לחדש על גבי הנוסחא הישנה שלו.
המשחק רץ ב30 FPS, עם נפילות פריימים. עושה רושם שעיקר הבעיות בנפילות FPS בPS4, דווקא. מעניין. כמו שכבר אמרתי - לא הפריע בחמשת המשחקים הראשונים בסדרה. בטח לא יפריע לי עכשיו.
המיקרו תשלומים אחלה לגמרי. לא רואה איך זה משפיע על המשחק של מי שלא קונה אותם. לא מדובר פה במשחק שכל מערכות ההתקדמות שלו מבוססות על רכישה של משהו בחנות שלו. זה לא דיאבלו 3.
אם מישהו יהנה מלחסוך לעצמו זמן, אז שיבוסם לו. זה לא פוגע בשום צורה במי שבוחר לא לעשות זאת.

האמת שהשנה היתה ההזדמנות הכי טובה שלהם לדחות את המשחק. יש להם את FC4, שיניב רווחים עצומים. זה יכל לרכך מעט את הדחייה של המשחק הכי חשוב שלהם והם גם יכלו בכיף לסתפק במשחק הדור הקודם + פורט לדור הבא, כמט שהם עשו לפני שנה.
מרגיש קצת פספוס.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 נובמבר 2014, 21:41

איפה קראת על יותר בעיות בגרסת ה PS4? הרוב לא עושים הפרדה ומציינים שהמשחק נוראי מבחינת 2 הגרסאות, גם ב GAF בעלים של 2 הקונסולות מתלוננים על הפריימרייט, הביקורת היחידה שראיתי שהתייחסה להבדלים בין הגרסאות דווקא טענה שהמצב ב ONE חמור יותר:
Another Joystiq editor, playing on PS4, encountered similar bugs. On Xbox One however, these issues were exacerbated by a framerate with less structural integrity than the crumbling roofs of Paris. Whether I ran through the crowded streets or shambled along the rooftops, noticeable drops in framerate almost constantly distracted from the experience

מג'ויסטיק:http://www.joystiq.com/2014/11/11/assassins-creed-unity-review-a-tale-of-two-games/

לא שזה באמת משנה, המשחק הזה בתכל'ס הוא זבל טכני מבחינת ביצועים/באגים וגליצ'ים ו POP INS וברור שהמנוע במצבו הנוכחי לא מוכן לקונסולות. יכול להיות שהיה צריך לחתוך בקהל ולהוריד SCALE, יכול להיות כמו ש DEATH הציע להוריד עוד ברמה הגראפית אם בתאורה המתקדמת או רזולוציה (אישית לא חושב שזה רעיון טוב כי IQ רע יכול להרוס כל מראה של משחק, במצב כזה לאנשים AC4 היה נראה יותר נעים לעין גם אם יוניטי אוכל אותו מבחינת מורכבות טכנית), או שפשוט חסרה לו המון אופטימזציה והוא יכול לרוץ מצויין גם באותו ה SCALE, מה שבטוח שהוא אסון טכני אולי הכי גדול השנה על הקונסולות.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 נובמבר 2014, 21:49

המיקרו-תשלומים הזויים. אתה אמור להרוויח את את המטבעות בהשלמת משימות. אין סיבה לא להאמין שהקצב והכמויות בו אתה יכול להרוויח את זה ע"י משחק במשחק עצמו שונו כדי שתרצה לקנות את המיקרו-תשלומים. מדובר באותו קייס כמו עם פורצה5 שהמפתחים מיד ניסו לתקן. זה גם לא משנה אם הייתה השפעה, רק האפשרות שזה קרה מכתימה את הכל. אם אני אמור להרוויח את המטבעות ע"י משחק רגיל אז כל המצאות של מיקרו-תשלום כדי להרוויח מטבעות זה מסריח ועיצוב איום. רוצים מיקרו-תשלומים שמטילים בספק את איזון המשחק? אל תמכרו את המשחק ב60דולר.

אנחנו מדברים על משחק שדורש ממך להתחבר לאפליקציית המובייל של המשחק כשאתה בא לפתוח חלק מהתיבות שפזורות בו.

איזה כיף זה AAA!

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 נובמבר 2014, 21:51

bling כתב:איפה קראת על יותר בעיות בגרסת ה PS4? הרוב לא עושים הפרדה ומציינים שהמשחק נוראי מבחינת 2 הגרסאות, גם ב GAF בעלים של 2 הקונסולות מתלוננים על הפריימרייט, הביקורת היחידה שראיתי שהתייחסה להבדלים בין הגרסאות דווקא טענה שהמצב ב ONE חמור יותר:

מג'ויסטיק:http://www.joystiq.com/2014/11/11/assassins-creed-unity-review-a-tale-of-two-games/

לא שזה באמת משנה, המשחק הזה בתכל'ס הוא זבל טכני מבחינת ביצועים/באגים וגליצ'ים ו POP INS וברור שהמנוע במצבו הנוכחי לא מוכן לקונסולות. יכול להיות שהיה צריך לחתוך בקהל ולהוריד SCALE, יכול להיות כמו ש DEATH הציע להוריד עוד ברמה הגראפית אם בתאורה המתקדמת או רזולוציה (אישית לא חושב שזה רעיון טוב כי IQ רע יכול להרוס כל מראה של משחק, במצב כזה לאנשים AC4 היה נראה יותר נעים לעין גם אם יוניטי אוכל אותו מבחינת מורכבות טכנית), או שפשוט חסרה לו המון אופטימזציה והוא יכול לרוץ מצויין גם באותו ה SCALE, מה שבטוח שהוא אסון טכני אולי הכי גדול השנה על הקונסולות.

הוא היה צריך להדחות לשנה הבאה, לפי דעתי. כמו שאמרתי, זה גם מתאים כלכלית, כי FC4 יכול להוות אחלה גיבוי לשנה בלי AC (לשנה בלי שני AC...).
הוא עושה המון דברים בסיסיים מצוין, אבל הוא סוחב איתו כל כך הרבה מטען מהדור שעבר, שפשוט לא מתאים לו. באמת פספוס לעשות רושם ראשוני טוב לדור הבא. נצטרך לחכות למשחק הבא, כדי לראות את המנוע הזה, כשהוא הרבה יותר בשל וכאשר גם המכאניקות הפריפריאליות יעברו את הרענון שלו הן זקוקות.

קצת מוזר, אבל בפן האישי, אני מרגיש הקלה מסוימת. באמת התבאסתי שכנראה לא יהיה לי זמן לשחק בכל המשחקים שיוצאים בתקופת החגים, למרות שהשנה ממש יבשה. בחרתי בFC4 מראש, כמשחק הגדול שאשחק בטוח וזה שACU מספיק בעייתי בשביל להיות הAC הראשון שאחכה עבורו למבצע, מוריד לי קצת מהבאסה :D
כשאשחק בו אני יודע שאהנה ממנו. הוא גם נשמע לי עדין עדיף על AC3, למשל, שאפילו הוא היה סביר לגמרי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 11 נובמבר 2014, 21:52

יהיה משעשע אם rogue יקבל ציונים טובים יותר מיוניטי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 נובמבר 2014, 22:01

Kazz כתב:המיקרו-תשלומים הזויים. אתה אמור להרוויח את את המטבעות בהשלמת משימות. אין סיבה לא להאמין שהקצב והכמויות בו אתה יכול להרוויח את זה ע"י משחק במשחק עצמו שונו כדי שתרצה לקנות את המיקרו-תשלומים. מדובר באותו קייס כמו עם פורצה5 שהמפתחים מיד ניסו לתקן. זה גם לא משנה אם הייתה השפעה, רק האפשרות שזה קרה מכתימה את הכל. אם אני אמור להרוויח את המטבעות ע"י משחק רגיל אז כל המצאות של מיקרו-תשלום כדי להרוויח מטבעות זה מסריח ועיצוב איום. רוצים מיקרו-תשלומים שמטילים בספק את איזון המשחק? אל תמכרו את המשחק ב60דולר.

אנחנו מדברים על משחק שדורש ממך להתחבר לאפליקציית המובייל של המשחק כשאתה בא לפתוח חלק מהתיבות שפזורות בו.

איזה כיף זה AAA!

לא כל כך הבנתי מה הבעיה, הרי אם אתה משחק רגיל ומתקדם אתה יכול לפתוח ציוד מתקדם יותר ועוד קוסטומיזציות לדמות, אתה גם יכול לבחור לעשות קיצור דרך ולבוא ב "LEVEL" גבוה יותר למשימה בלי כל "העבודה" הזו, כל עוד זה לא מולטי פלייר שדופק את האיזון ולא פיירי כלפי שחקנים שלא שילמו אז מה הבעיה? מי שרוצה קיצורי דרך בסינגל ולהיות OVER POWERED על המשימה השנייה במשחק ולדפוק לעצמו את האיזון שיהנה.

התיבות דרך ה APP זה באמת בולשיט.

CHAOTIC, יש לי תחושה שבאמת מדובר באותו סיפור של AC1 בזמנו על הדור החדש, המון באגים, לא בשל, ביצועים לא טובים אבל היה לו פוטנציאל, זה גם המשחק דור הבא האמיתי והרציני הראשון של יובי כמו AC1 בזמנו (גם FC4 וגם WD מעוצבים במחשבה לדור הקודם), אפשר לקוות ש UNITY 2 יביא המשך כמו AC2 שיבנה על הבסיס של הראשון ויהיה הרבה יותר מלוטש מכל הבחינות, עכשיו אחרי שהרימו את המנוע לדור הבא יש להם עכשיו זמן ללטש אותו (בתקווה גם שיקחו הפסקה של שנה כמו שהצעת).

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 נובמבר 2014, 22:18

bling כתב:לא כל כך הבנתי מה הבעיה, הרי אם אתה משחק רגיל ומתקדם אתה יכול לפתוח ציוד מתקדם יותר ועוד קוסטומיזציות לדמות, אתה גם יכול לבחור לעשות קיצור דרך ולבוא ב "LEVEL" גבוה יותר למשימה בלי כל "העבודה" הזו, כל עוד זה לא מולטי פלייר שדופק את האיזון ולא פיירי כלפי שחקנים שלא שילמו אז מה הבעיה? מי שרוצה קיצורי דרך בסינגל ולהיות OVER POWERED על המשימה השנייה במשחק ולדפוק לעצמו את האיזון שיהנה.

התיבות דרך ה APP זה באמת בולשיט.

CHAOTIC, יש לי תחושה שבאמת מדובר באותו סיפור של AC1 בזמנו על הדור החדש, המון באגים, לא בשל, ביצועים לא טובים אבל היה לו פוטנציאל, זה גם המשחק דור הבא האמיתי והרציני הראשון של יובי כמו AC1 בזמנו (גם FC4 וגם WD מעוצבים במחשבה לדור הקודם), אפשר לקוות ש UNITY 2 יביא המשך כמו AC2 שיבנה על הבסיס של הראשון ויהיה הרבה יותר מלוטש מכל הבחינות, עכשיו אחרי שהרימו את המנוע לדור הבא יש להם עכשיו זמן ללטש אותו (בתקווה גם שיקחו הפסקה של שנה כמו שהצעת).

אני אופטימי, בכל מקרה :) הדברים שנעשים טוב בUNITY, נעשים מצוין. שיבנו על זה והמשחק הבא יכול להיות אחד ממשחקי הדור, כמו AC2.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 נובמבר 2014, 22:38

Death_119 כתב:1. אתה טוען שמדובר פה במשחק של דור חדש, כשאני מסתכל על סרטוני המשחק אני לא מסוגל להבין מה חדש, לא כתבתי את המנוע שעומד מאחוריו, אין לי דרך בצורה אמפירית להשוות מה הטכנולוגיות החדשות ואיך הן טובות יותר או פחות, כבדות יותר או פחות בביצועים על פני קודמותיהן.
2. הדבר היחיד שאני כשחקן יכל לראות ולהבין שהוא חדש במשוואה זה כמות הNPC על המסך, אלפים רבים, אתה אומר עוד המון מקורות תאורה, אוקיי, לא יודע איך אפשר לראות את זה, אבל אני זורם.
3. כשסיפרו לי שקרייסס הוא משחק שלא דומה לקודמיו ולכן הוא כל כך תובעני מבחינת דרישות המערכת, הבנתי, פשוט ראיתי את קרייסס והבנתי שיש פה משהו חדש, הוא לא היה דומה במראה שלו לשום דבר אחר בתקופתו. זה לא המקרה שאני מרגיש פה כשחקן.
4. אתה ממשיך וקורא ל680 כרטיס לא רלוונטי ולא דור חדש. ביחס למה? ביחס ל-780? הרי הם אותה ארכיטקטורה כאשר השינויים הם עוד מאותו הדבר, עוד מעבדים פיסיים, bus יותר מהיר, אולי cache יותר גדול וכו... לא ארכיטקטורה חדשה, לא שפת מכונה חדשה ויעילה יותר, פשוט הרבה לא. כולנו מודדים דור ביחס לקונסולות המשחק, ה680 עוצמתי לכל הפחות כGPU פי 2 מהפס4, הוא מעל הדור הנוכחי, הוא הקדים את זמנו בשל התארכות הדור הקודם. משחקים שיוצאים כיום צריכים להתייחס איליו בהתאם, אם מפתחת לא יודעת להתמודד איתו, אז שתלמד לבצע אופטימיזציות ולבנות את הקוד שלה נכון, זה חלק מהעבודה. על הנייר, הוא חומרה של דור הבא. אם AC, שממש לא עומד בסטנדרט של מה שעשה קרייסס בזמנו מקטלג חומרה של דור, דור הבא כמינימום מבחינתו משהו נוראי קרה פה מבחינה טכנית. אבל כולנו רואים את הסרטונים ומבינים שמבחינה טכנית גם שנה לא היתה עוזרת למשחק הזה, הוא פשוט כישלון ברמת פרוייקט.

1) המשחק חדש בכל תחום שלו, הגרפיקה שלו ושל AC4 אפילו לא קרובה. אני לא יודע מאיפה אתה מביא את זה, אולי מאותו מקום שאמר שCOD החדש ו-COD גוסט נראים אותו דבר. זה לא "עוד מקורות אור", זה מנוע חדש עם מערכת תאורה חדשה, זה דור חדש לגמרי, AC לדור הבא. זאת הסיבה שהוא לא יוצא לפס3 ול360, זה משחק דור הבא, מנוע דור הבא נטו שלא קשור לAC4.
2) ע"ע סעיף 1, רואים חבל על הזמן שזה משחק דור חדש, אני לא יודע מאיפה אתה מביא את העיוורון הזה.
3) מה הקשר קרייסס? קרייסס לא עשה 30FPS בלי AA על כרטיס של 600$. אתה מתלונן שAC עושה 60FPS עם X4MSAA על כרטיס בן שנה וחצי שהוא חלש מכרטיס של 330$ למען השם.
4) 680 מריץ את המשחק הזה מעל ל30FPS ב1080P עם X4MSAA בהגרות הכי גבוהות, מה אתה רוצה מ680 לעזאזל. אפילו על 660TI המשחק אמור לרוץ בסביבות ה30FPS למען השם. ראיתי סרטונים שהוא רץ על כרטיס של 99$ יופי (כן, לא בהגדרות הכי גבוהות אבל יש גבול).

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 נובמבר 2014, 23:07

[quote="bling"][/quote]

כי עם ה currency הזה אתה קונה גם נשקים ושאר אייטמים - לב ליבה של המשחקיות. אז אם רוצה נשק מסויים שעדיף על זה שיש לך או שזה נשק אחר שמכיל מכניקות משחק חדשות, וכדי לפתוח אותו אתה צריך להרוויח כמות כסף מסויימת דרך המשחק עצמו, ואז אתה רואה שאתה יכול לקנות את הכסף של המשחק בכסף אמיתי אז אתה לא יכול לא לשאול את עצמך אם הקצב בו אתה צובר את הכסף תוך כדי משחק הוא איטי מדי בגלל שהם רוצים שתתפתה לשלם 20דולר על מטבעות כדי שתוכל לקנות את הנשק. שוב, זה אותו סיפור עם פורצה5 ו grinding. בלי מיקרו-תשלומים מדובר בעיצוב לא טוב ובאיזון לא מספיק טוב. עם מיקרו-תשלומים כבר מתחילים לענות התהיות אם הגריינדינג כזה חריף בגלל שהם רוצים שתקנה מיקרו-תשלומים.

אני מופתע שהממוצע של המשחק כזה גבוה חרף כל הבעיות הטכניות. זה בערך אותו ממוצע של WD. מוזר מאוד. זה פשוט מגוחך שאפילו ב'מינוסים' שמופיעים בסיכום הביקורת, הרבה אתרים בכלל לא נוקבים בבעיות הטכניות. לא נורמלי.

הדגמה קטנה של הFPS בגרסת הפס4:
http://www.youtube.com/watch?v=Q1J2WMoEP9A&app=desktop

אגב, יוניטי הוא עוד הוכחה שתהליך הסרטפיקציה של הקונסולות שווה כקליפת השום. העיקר שהפרומפט של כפתור ה X מופיע במרחק מה מקצה התמונה. איפלו סוני וה FOR THE PLAYERS שלה שמתירה משחק במצב כזה לצאת ולסמן ללקחותיה ששווה לשים עליו 60 דולר. אבל נראה לכם שסוני או מיקרוסופט היו דוחות את המשחק ומבקשות מיובי לשפר את המוצר כדי להמכר על הפלטפורמות שלהם?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 נובמבר 2014, 23:23

עוד כמה שבועות יוצא הפרק הראשון של משחקי הכס של טלטייל. הם חושפים שנשחק דמויות מבית פורסטר שלא הופיע עדין בסדרה, העלילה תתחיל איפשהו בעונה 3 של הסדרה ותגמר איפשהו בעונה 5. יהיו 5 דמויות שחיקות, 6 פרקים. לפרק הראשון יקראו Iron from ice והוא יצא בדצמבר. לפני כמה שבועות פחדתי על המשחק בגלל The walking dead שלא אהבתי במיוחד, אבל עכשיו אחרי ששחקתי בthe wolf among us אני ממש מחכה למשחק הזה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 נובמבר 2014, 00:17

בלינג, שכחתי לענות לך.
הביקורת שבה אמרו שגירסאת הPS4 היא זאת עם בעיות FPS חמורות יותר היתה זו של יורוגיימר.
עכשיו גם DF פרסמו את הסיקור הטכני הראשוני שלהם, שמראה את זה בבירור. לONE יש יתרון לא קטן, בסצינות העמוסות NPC'ים ואנימציות. במקרה, או שלא במקרה, אלו בדיוק הדברים שמצריכים יותר גישה למעבד. אני חושב שזה מאשר את ההסברים של מפיק המשחק, בנוגע לזה שצוואר הבקבוק שלהם הוא במעבדים.

בהסתמך על הסרטון בן 7 הדקות של DF, מאוד ברור למה חלק לא הזכירו את בעיית הFPS בביקורות שלהם - כנראה שהם שיחקו בגירסאת הONE העדיפה.
הביצועים של גירסאת הONE לא שונים משל המשחקים הקודמים בסדרה, בקונסולות הדור הקודם. הם אפילו קצת יותר טובים משל AC3, לפי דעתי. הייתי אומר שהשכיחות של הופעת הסוגיה בביקורות מלמדת משהו על כמה שהסטנדרט השתנה בכמה שנים האחרונות.

לפחות בגירסאת הONE, הבעיה היא סביב ה10%-15% FPS שחסרים, בשביל חוויה חלקה באמת. היו יכולים ללכת על פתרון AA פחות מוצלח (התמונה באמת חלקה באופן חריג) ולהרוויח בדיוק את זה, לפחות לפי הניסיון שלי עם לשחק בהגדרות AA בPC, בכל מיני משחקים.
מעניין שהם בחרו דווקא בIQ איכותי יותר ולא בFPS חלק יותר. מצער שזה דווקא משהו שנורא קל לתת עליו שליטה לשחקן. לא צריך אפשרויות גרפיות מטורפות כמו בגירסאת הPC, אבל אם איזה אפקט post process, שקל יחסית לכבות, יכול לשפר ביצועים, זה יכול להיות נהדר. אפילו זכור לי שזה נעשה בME הראשון, עם האפשרות לכבות את אפקט הgrain הסינמטי, ששיפר משמעותית את הFPS.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 12 נובמבר 2014, 07:33

Nucleus_Dawn כתב:בלינג, שכחתי לענות לך.
הביקורת שבה אמרו שגירסאת הPS4 היא זאת עם בעיות FPS חמורות יותר היתה זו של יורוגיימר.
עכשיו גם DF פרסמו את הסיקור הטכני הראשוני שלהם, שמראה את זה בבירור. לONE יש יתרון לא קטן, בסצינות העמוסות NPC'ים ואנימציות. במקרה, או שלא במקרה, אלו בדיוק הדברים שמצריכים יותר גישה למעבד. אני חושב שזה מאשר את ההסברים של מפיק המשחק, בנוגע לזה שצוואר הבקבוק שלהם הוא במעבדים.

בהסתמך על הסרטון בן 7 הדקות של DF, מאוד ברור למה חלק לא הזכירו את בעיית הFPS בביקורות שלהם - כנראה שהם שיחקו בגירסאת הONE העדיפה.
הביצועים של גירסאת הONE לא שונים משל המשחקים הקודמים בסדרה, בקונסולות הדור הקודם. הם אפילו קצת יותר טובים משל AC3, לפי דעתי. הייתי אומר שהשכיחות של הופעת הסוגיה בביקורות מלמדת משהו על כמה שהסטנדרט השתנה בכמה שנים האחרונות.

לפחות בגירסאת הONE, הבעיה היא סביב ה10%-15% FPS שחסרים, בשביל חוויה חלקה באמת. היו יכולים ללכת על פתרון AA פחות מוצלח (התמונה באמת חלקה באופן חריג) ולהרוויח בדיוק את זה, לפחות לפי הניסיון שלי עם לשחק בהגדרות AA בPC, בכל מיני משחקים.
מעניין שהם בחרו דווקא בIQ איכותי יותר ולא בFPS חלק יותר. מצער שזה דווקא משהו שנורא קל לתת עליו שליטה לשחקן. לא צריך אפשרויות גרפיות מטורפות כמו בגירסאת הPC, אבל אם איזה אפקט post process, שקל יחסית לכבות, יכול לשפר ביצועים, זה יכול להיות נהדר. אפילו זכור לי שזה נעשה בME הראשון, עם האפשרות לכבות את אפקט הgrain הסינמטי, ששיפר משמעותית את הFPS.

הם רשמו שכל הבעיות פריימים נובעות מעומס על המעבד בהתמודדות עם הכמות העצומה של האנשים ולא משהו שקשור לעבודה של הGPU. אחת הסיבות שDF לא מבינים למה הם לא עלו ברזולוציה בפס4 ומשאירים את הGPU פשוט idle. הם גם לא מצליחים להבין למה גרסאת האקסבוקס רצה יותר טוב מאחר והCPU זהים לחלוטין (הבדל של 10% בתדר השעון בלבד) והזיכרון בפס4 מהיר פי 2.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 נובמבר 2014, 07:37

Kazz כתב:
כי עם ה currency הזה אתה קונה גם נשקים ושאר אייטמים - לב ליבה של המשחקיות. אז אם רוצה נשק מסויים שעדיף על זה שיש לך או שזה נשק אחר שמכיל מכניקות משחק חדשות, וכדי לפתוח אותו אתה צריך להרוויח כמות כסף מסויימת דרך המשחק עצמו, ואז אתה רואה שאתה יכול לקנות את הכסף של המשחק בכסף אמיתי אז אתה לא יכול לא לשאול את עצמך אם הקצב בו אתה צובר את הכסף תוך כדי משחק הוא איטי מדי בגלל שהם רוצים שתתפתה לשלם 20דולר על מטבעות כדי שתוכל לקנות את הנשק. שוב, זה אותו סיפור עם פורצה5 ו grinding. בלי מיקרו-תשלומים מדובר בעיצוב לא טוב ובאיזון לא מספיק טוב. עם מיקרו-תשלומים כבר מתחילים לענות התהיות אם הגריינדינג כזה חריף בגלל שהם רוצים שתקנה מיקרו-תשלומים.

אני מופתע שהממוצע של המשחק כזה גבוה חרף כל הבעיות הטכניות. זה בערך אותו ממוצע של WD. מוזר מאוד. זה פשוט מגוחך שאפילו ב'מינוסים' שמופיעים בסיכום הביקורת, הרבה אתרים בכלל לא נוקבים בבעיות הטכניות. לא נורמלי.

הדגמה קטנה של הFPS בגרסת הפס4:
http://www.youtube.com/watch?v=Q1J2WMoEP9A&app=desktop

אגב, יוניטי הוא עוד הוכחה שתהליך הסרטפיקציה של הקונסולות שווה כקליפת השום. העיקר שהפרומפט של כפתור ה X מופיע במרחק מה מקצה התמונה. איפלו סוני וה FOR THE PLAYERS שלה שמתירה משחק במצב כזה לצאת ולסמן ללקחותיה ששווה לשים עליו 60 דולר. אבל נראה לכם שסוני או מיקרוסופט היו דוחות את המשחק ומבקשות מיובי לשפר את המוצר כדי להמכר על הפלטפורמות שלהם?

דבר ראשון אנחנו מדברים פה על אססינס קריד כן? די משחק לנובים, בטוח שאפשר להסתדר עם הנשקים שנפתחים לך באופן טבעי במשחק :)
אבל גם אם השאלה שלך לגיטימית, מה התשובה? זה שאתה אומר יכול להיות שיאטו התקדמות וכו' זה סבבה, אבל האם עם כל המחלוקת סביב הנושא הזה מישהו טרח לבדוק אם אכן ההתקדמות איטית במיוחד ושהמשחק דוחף אותו למיקרו-תשלומים כמו שהצעת?

בקשר לפסקה האחרונה שלך נראה לי קצת נאיבי לצפות מבעלות הקונסולה להתעמת עם חברת ענק כמו יובי ולא להעביר סרטיפיקציה בגלל משחק ירוד טכנית מבחינת ביצועים, הלוואי וזה היה קורה, אבל זה פשוט נאיבי במקרה הזה, כמו שאם רוקסטאר תוציא GTA חדש שלא ירוץ בצורה מיטבית, אף אחד לא יעז לצפצף מרוב שהמותג חזק, מה שכן רוקסטאר בחיים לא היתה מוציאה אסון טכני במצב שכזה כמו יוניטי.

Nucleus_Dawn כתב:בלינג, שכחתי לענות לך.

מה רציני אתה חושב שאלו שלא התלוננו על בעיות טכניות שיחקו על ה ONE כאילו ה 3-4 FPS הבדל גורמים לגרסה הזו להיות מתקבלת על הדעת ולא נגיד שמדובר באנשים שפשוט לא מפריעים להם כשלים טכניים באופן כללי? (והרי תמיד יש כאלו)
אין ספק שה ONE רצה טוב יותר, אבל זה רק עושה אותה פחות מזעזעת מהפס4 אבל בשום אופן לא בסטנדרט סביר, רק עמוד לפני הבאתי לך מבקר שהתלונן על בעיות פריימים על ה ONE, וזה לא רק זה, זה גם התרסקויות (שמדווחות על גרסת ה ONE גם), זה גליצ'ים ובאגים בלתי נגמרים, זה POPINS בין הבוטים שהיו בשנים האחרונות עם עצמים שמופיעים מטרים ספורים ממך כאילו אנחנו בדור הפס2, ומה עם ה FPS ה"סינמטי" שיש ל ONE בסצינות מעבר? (לא שבפס4 הוא מציאה) כל CUT SCENE הוא יורד לאיזור ה 20 הנמוך, זה נראה לך מתקבל על הדעת ומשהו שמספיק טוב עבור מבקרים שלא התלוננו?
עזוב אותך, עוד לפני שיצא ה DF וחשבתי אפילו שיש יתרון לפס4 בביצועים אמרתי שזה לא משנה כי המשחק הזה הוא כישלון טכני ורואים שהוא חצי אפוי, זה כאילו שיחררו לשוק משחק שבמצב אלפא, ברור שגרסת ה ONE לא יורדת לפריימרייט של ה PS4 באיזורים הפתוחים אבל זה ממש לא עושה אותה סבירה באיזשהו תסריט, זה שעל ה PS4 ה FPS מגיע עד ל 19 בזמן שעל ה ONE הוא 23 זה ביזיון לכל הצדדים, במיוחד שיש עוד בעיות חוץ מפריימרייט רע.

גם DF אגב לא מבינים מה קרה עם גרסת הפס4 ביחס ל ONE והם לא מבינים מדוע לא רצה ב 1080P בלי קשר לפריימרייט הרע (כנראה זה משהו שלא קשור לביצעי CPU לדעתם), די ברור שהמשחק במצבו הנוכחי פשוט לא מותאם לקונסולות, אולי בצורה אפילו גרועה יותר על PS4 אבל רחוק מלהיות אידיאלי על כל פלטפורמה קיימת. פאשלה גדולה של יובי בכל מקרה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 נובמבר 2014, 08:57

בול כמו עם ac הראשון... אני אמתין כאן בשקט עד שייצא הבא בסדרה וארכוש את יוניטי ב10$. כמי שמאוד אוהב את הסדרה, אני מרגיש שהיא קצת מיצתה, לטעמי. אולי שנה הפסקה הייתה גורמת להתגעגע קצת יותר.. אגב, את כל ac4 סיימתי עם אותם נשקים.. הדבר היחיד ששדרגתי הייתה הספינה בעיקר מחוסר ברירה.
----

נדב - חכה עם משחקי הכס של טלטייל, לפחות עד שייצאו כך הפרקים. בTWAU הם ממש פישלו ובין הפרק הראשון לשני היה פער של משהו כמו ארבעה חודשים. קיצר, לא שווה קניה לפני סוף העונה, ובמחיר מוזל.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 נובמבר 2014, 10:01

Klayman כתב:בול כמו עם ac הראשון... אני אמתין כאן בשקט עד שייצא הבא בסדרה וארכוש את יוניטי ב10$. כמי שמאוד אוהב את הסדרה, אני מרגיש שהיא קצת מיצתה, לטעמי. אולי שנה הפסקה הייתה גורמת להתגעגע קצת יותר.. אגב, את כל ac4 סיימתי עם אותם נשקים.. הדבר היחיד ששדרגתי הייתה הספינה בעיקר מחוסר ברירה.
----

נדב - חכה עם משחקי הכס של טלטייל, לפחות עד שייצאו כך הפרקים. בTWAU הם ממש פישלו ובין הפרק הראשון לשני היה פער של משהו כמו ארבעה חודשים. קיצר, לא שווה קניה לפני סוף העונה, ובמחיר מוזל.

אני כבר בשנתיים הפסקה, ולא התגעגעתי. קיוויתי להפתעה והתאכזבתי... יוניטי ללא ספק קנייה בטוחה עבורי - ב-15$ גג :)

בקשר לTWD ו-TWAU - אני חושב שTWD היה חביב דווקא, שתי העונות. אבל לא הרבה מעבר. ממוצע אפילו. אבל מאוד עקבי.
לעומת זאת TWAU - התחיל פשוט מעולה, המשיך טוב, ואז יצא איזה פרק די מעפן, ועוד אחד ממוצע, ואז שוב מעולה. בכל אופן - לא עקבי כל כך, ואני לא ממש ממש התחברתי בסוף לדמויות.
סיפור מגניב והכל... לא נפלתי ואפילו היו רגעים של אכזבה באמצע.

אבל אני עדיין ממש ממש מחכה למשחקי הכס שלהם. רק בגלל שזה משחקי הכס, לא אכפת לי מי עובד על זה :D
הלוואי והייתי יכול לחכות עם זה לעוד כמה פרקים אבל ברור לי שזה לא יקרה. כמו עם הסדרה.
בעיקר מקווה שלא יהיו ספוילרים לסדרה, והבנתי שיהיו... גם אם לא קריטיים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 38 אורחים