MGS FREAK כתב:
*הקפצת עמוד*
אני אשמח לדעת אם מישהו יודע.
אני יכול לנחש שזה קשור לעובדה שרוב המשחקים פועלים על ווינדוס = מייקרוסופט = אקסבוקס.
MGS FREAK כתב:
*הקפצת עמוד*
אני אשמח לדעת אם מישהו יודע.
MGS FREAK כתב:חבל שזה הסטנדרט ושום מפתחת לא חושבת לתמוך בבעלי הדואלשוקים למינהם (כמוני)
אפילו מצב הביג סקרין בסטים תומך רק בקונטרולר של האקסבוקס, דווקא מתאים להם לפנות לקהל רחב ולעשות התאמה לדואלשוק.
Mandellla כתב:סטים נותנים אפשרות למשתמשי PS3 להירשם עם המשתמש שלהם בסטים (ולהפך) ולא מאפשרים תמיכה לדואלשוק? נשמע מוזר לגמריי,
איך עד עכשיו אין תמיכה רשמית לדואלשוק למחשב?
Laskin כתב:wtf
http://www.guru3d.com/news-story/gigaby ... y-sli.html
Laskin כתב:נדב, שמתי את הטריילר הזה (של FC4) כבר לפני 2 עמודים פה!
Laskin כתב:wtf
http://www.guru3d.com/news-story/gigaby ... y-sli.html
Nucleus_Dawn כתב:לאסקין, חדשות טובות.
על מחשב מאוד דומה לשלך, המשחק פועל ב1080P, עם כל ההגדרות על אולטרה, בממוצע של 55 FPS.
במילים אחרות, אם וכאשר תשחק בUNITY, הוא יעבוד מושלם.
Nucleus_Dawn כתב:לאסקין, חדשות טובות.
על מחשב מאוד דומה לשלך, המשחק פועל ב1080P, עם כל ההגדרות על אולטרה, בממוצע של 55 FPS.
במילים אחרות, אם וכאשר תשחק בUNITY, הוא יעבוד מושלם.
bling כתב:חשבתי שמושלם זה 60
חוץ מזה באגים ו POP INS נוראיים עדיין יהיו לו, לפחות בלי התרסקויות ו FPS בתחתונים, אבל מושלם זה לא.
Nucleus_Dawn כתב:
כן... יש כאלה שטוענים ש60 זה מושלם, אבל זה כמובן לא נכון. זה תלוי משחק. בAC, דווקא 30 זה מושלם. יותר, זה סתם חביב וממש לא הכרחי. אם הוא ממש רוצה את זה, הוא יכול להשתמש בTXAA X2, במקום TXAA X4, בכל מקרה.
באגים ופופאין (ואל תשכח שבאופן טבעי, בPC יש פחות פופאין) תמיד יש במשחקי AC. עדין לא ראיתי משהו שמעיד על כך שהמצב בUNITY יותר בעייתי מבכל משחק אחר בסדרה, לדור הקודם.
Nucleus_Dawn כתב:
כן... יש כאלה שטוענים ש60 זה מושלם, אבל זה כמובן לא נכון. זה תלוי משחק. בAC, דווקא 30 זה מושלם. יותר, זה סתם חביב וממש לא הכרחי. אם הוא ממש רוצה את זה, הוא יכול להשתמש בTXAA X2, במקום TXAA X4, בכל מקרה.
באגים ופופאין (ואל תשכח שבאופן טבעי, בPC יש פחות פופאין) תמיד יש במשחקי AC. עדין לא ראיתי משהו שמעיד על כך שהמצב בUNITY יותר בעייתי מבכל משחק אחר בסדרה, לדור הקודם.
DrKeo כתב:TXAAX2 הוא יותר כבד מX4MSAA. באמת שאני לא רואה סיבה להשתמש מעבר לX4MSAA, זה נראה מעולה. אני לרוב עם X2MSAA וזה נראה נהדר עם 1080P.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 52 אורחים