DrKeo כתב:אני מתחיל לחשוב מהתגובות באינטרנט שUNITY היה צריך להדחות ולהיות המשחק AC של חגים 2015 בזמן שROGUE היה צריך לקבל שדרוג דור הבא קל (כמו AC4) ולהיות הכותר של 2014.
bling כתב:היי אמרתי את זה רק לפני עמוד
וזה לא רק תגובות מהאינטרנט, DF אמרו בניתוח האחרון שלהם בבוטות שהמשחק כרגע unfinished, גם על גרסת ה PC לא היו להם הרבה דברים טובים להגיד, חוץ מהתרסקויות ושלל בעיות אין שום PC שיכול להריץ אותו על 60.
גרסאות הקונסולות ב CO-OP גם הגיעו לפריימרייט של ספרה אחת ופשוט היו לא שחיקים.
צריך לציין שלמרות הבעיות הרבות מבחינה טכנולוגית הוא ברמה מאוד גבוהה, למרות מה ש death חושב, עושה רושם של המשחק הכי תובעני ומתקדם כרגע לדור הבא וצריך לראות תמונות על ההגדרות הכי גבוהות על ה PC (ב GAF יש הרבה) כדי באמת להעריך עד כמה הקפיצה ענקית ביחס ל AC הקודמים ולכל הז'אנר עולם פתוח בכלל, גם שחקני PC עם חומרה חזקה אומרים שזה המשחק הראשון שהם מריצים מזה הרבה זמן שבאמת נתן להם תחושה של דור הבא.
יובי גם ממשיכה לעדכן כל הזמן לגבי התיקונים הקרובים, אין ספק שהעסק הולך לקחת זמן עד שהכל אם בכלל יסודר, זה נראה שהוציאו גרסת אלפא ועכשיו כל הפאטצ'ים שמגיעים זה מה שהם היו צריכים לעשות בשלבי הפיתוח הכמעט סופיים לקראת השחרור של שנה הבאה אבל חליפה תאבת בצע החליטה להקדים ולהוציא את המשחק במצבו בכל מקרה כי אי אפשר היה לוותר על החגים.
LASKIN, הוא פילר כי ככה יובי שיווקה אותו, אם היה המשחק AC הראשי היו משקיעים בו יותר משאבים והוא לפחות היה יוצא ברמה של בלאק פלאג ועם גראפיקה אף טובה יותר בגלל שיש להם שנה אקסטרה לשייף את המנוע המיושן ולהוסיף לו עוד כמה אפקטים נוספים לדור הבא כמו הים והצמחייה שעשו לגרסאות הדור הבא ב BF.
Laskin כתב:רוג הוא פילר. הוא לא מעניין ולא היה מוכר טוב, לדעתי. היה עדיף למחוק אותו לחלוטין ולהשקיע את המשאבים בQA על UNITY.
Stick כתב:אני גם מרוצה מיוניטי, אני כבר בסביבות האמצע שלו והוא מאוד מהנה.
לא הAC הכי טוב שנוצר, אבל הרבה מעל הגרועים באמת.
ושוב, מבחינה טכנית, המצב לא עד כדי כך נוראי. אולי עדיין יש לי מזל מטורף אבל לא נתקלתי בבעיות חוץ מירידות לסביבות ה25 FPS באיזורים מאוד עמוסים (ומי שלא שיחק במשחק הזה לא באמת יודע עד כמה איזורים במשחקים יכולים להיות עמוסים..) וpop-in חמור.
שתי הבעיות האלו תמיד היו בסדרה, ובהתחשב באיך שהמשחק נראה, ובכך שאני מריץ אותו על הגדרות גבוהות במחשב שלכאורה בכלל לא אמור להריץ אותו.. זה די מקובל.
DrKeo כתב:יש לו בעיות ביצועים מוזרות, נפילות איפה שלא אמורות להיות והמון באגים, אבל את התלונה על "רק רץ ב60FPS על כרטיס של 330$" לא ממש ברורה לי. אתה בעצמך אומר, הכי מרשים והכי דור הבא שיש, אז למה זה שהוא רץ "רק" ב60FPS על מחשב חזק זה רע?
לדעתי זה נהדר, הבעיה היא נפילות הפריימים והבאגים שלא צריכים להיות שם.
בנושא דודי והגרפיקה של המשחק, הוא היחיד בעולם שחושב את זה, כולם נופלים לרצפה מהגרפיקה של המשחק. לא ברור מאיפה הוא הביא את זה.
bling כתב:אין מצב שב AC הקודמים היו כאלו פופ-אין בוטים, בטח לא מודלים של קהל שמתחלפים חצי מטר ממך, זה משהו שכולם מתלוננים עליו ואם זה היה קיים בעבר בעוצמה כזו לא היו מתבאסים מזה ככה.
בכל מקרה עכשיו זה כבר לא כמה צעקנים באינטרנט, יובי בעצמה מודה בבעיות הרבות ופתחה בלוג שמוקדש כולו לתיקון המשחק (חוץ מכך שאתר טכני כמו DF שם חותמת רשמית על הבעיות הרבות בו) ככה שכנראה אכן היה לך הרבה מזל אם אתה מרגיש שהוא עובד כמו קודמיו.
ורק שתדע שלפי Total Biscuit זה מסוג המשחקים שההגדרה הכי גבוהה מראה קפיצה גדולה מאוד מהרמות מתחת, הוא אומר בסרטון שבניגוד למשחקים אחרים פה אולטרה זה באמת עולם אחר ולכן כשאומרים לו לרדת בהגדרות בשביל FPS נורמלי הוא לא מוכן לקבל את זה כי המשחק לטעמו כבר לא נראה מרשים כל כך כמו שעל אולטרה ולכן הוא לא רוצה לשחק מתחת לזה ובצדק, הוא לא קנה 2 כרטיסי 980 בשביל לשחק על משהו שפחות מההגדרות הכי גבוהות ו 60 פריימים ב 1080P.
KEO, הבעיה היא שלדבריהם המחשב המפלצתי שלהם לא מצליח להריץ אותו על 60 יציב ותמיד יש נפילות לא משנה איזו חומרה יש לך, זה לא שהוא רץ רק ב 60, הוא לא רץ ב 60 בכלל ולאנשים שחשוב להם FPS יציב עדיף לרדת ל 30 על ה PC גם אם יש להם מפלצת בבית.
bling כתב:אין מצב שב AC הקודמים היו כאלו פופ-אין בוטים, בטח לא מודלים של קהל שמתחלפים חצי מטר ממך, זה משהו שכולם מתלוננים עליו ואם זה היה קיים בעבר בעוצמה כזו לא היו מתבאסים מזה ככה.
בכל מקרה עכשיו זה כבר לא כמה צעקנים באינטרנט, יובי בעצמה מודה בבעיות הרבות ופתחה בלוג שמוקדש כולו לתיקון המשחק (חוץ מכך שאתר טכני כמו DF שם חותמת רשמית על הבעיות הרבות בו) ככה שכנראה אכן היה לך הרבה מזל אם אתה מרגיש שהוא עובד כמו קודמיו.
ורק שתדע שלפי Total Biscuit זה מסוג המשחקים שההגדרה הכי גבוהה מראה קפיצה גדולה מאוד מהרמות מתחת, הוא אומר בסרטון שבניגוד למשחקים אחרים פה אולטרה זה באמת עולם אחר ולכן כשאומרים לו לרדת בהגדרות בשביל FPS נורמלי הוא לא מוכן לקבל את זה כי המשחק לטעמו כבר לא נראה מרשים כל כך כמו שעל אולטרה ולכן הוא לא רוצה לשחק מתחת לזה ובצדק, הוא לא קנה 2 כרטיסי 980 בשביל לשחק על משהו שפחות מההגדרות הכי גבוהות ו 60 פריימים ב 1080P.
KEO, הבעיה היא שלדבריהם המחשב המפלצתי שלהם לא מצליח להריץ אותו על 60 יציב ותמיד יש נפילות לא משנה איזו חומרה יש לך, זה לא שהוא רץ רק ב 60, הוא לא רץ ב 60 בכלל ולאנשים שחשוב להם FPS יציב עדיף לרדת ל 30 על ה PC גם אם יש להם מפלצת בבית.
Stick כתב:
תשמע, ברור שיש הבדל בין 'אולטרה' ל'גבוה' בגרפיקה, אבל המשחק פשוט נראה מדהים גם איך שאני מריץ אותו, בטח בהשוואה לAC4 שרץ בהגדרות הגבוהות ביותר.
וזה בלי לדבר על כמות האנשים הפשוט פסיכית או הפירוט בכל טקסטורה הכי קטנה.
אז על מה להתלונן? על כך שה760 שלי לא מריץ אותו על הכי גבוה? זה מצוין! סוף סוף משחק שכרטיס בינוני לא מריץ על הכי גבוה - והוא גם נראה מספיק טוב בשביל להצדיק את זה.
למעשה ה760 בכלל נמצא מתחת להגדרות המינימום שהמפתחים הציגו, והוא עדיין מריץ אותו בהגדרות גבוהות (אני כנראה צריך להדגיש, אבל מבחינת הגרפיקה + מה שקורה על המסך מבחינת כמויות ופירוט - מדובר במשחק הכי מרשים שראיתי ואני עוד 'רק' בהגדרות גבוהות) ויחסית יציב על 30FPS (לא אשקר שהוא לא נופל לסביבות ה25 כשממש מתרחשים דברים פסיכים על המסך, אבל זה קצר ומובן לגמרי).
בקשר לPOP-IN, אני בטוח שאם אני אחפש את השלילי ואתאמץ להתרכז רק בדמות אחת אז כן, זה יהיה מורגש.
אבל יש כל כך הרבה דמויות, והתנועה כל כך מהירה, והאנימציות כל כך מדהימות, ובסופו של דבר פשוט באתי להנות מהמשחק ולא לחפש בכוח רק מה שלילי בו - ככה שזה פשוט לא כל כך מורגש. באמת.
בסופו של דבר יש לך כאן שלושה אנשים ששיחקו במשחק, שנים על הPC ואחד על הPS4 (שתי הגרסאות היותר מושמצות) ושלושתם אומרים לך שהמנוע אומנם ממש לא מושלם עדיין אבל שמדובר במצב שחיק וסביר לחלוטין, ומצד שני ממשיכים להדגיש עד כמה הוא פשוט נראה מדהים כמו שאנחנו מחכים כבר שנה מ"הדור הבא".
אני חושב שהמשחק הזה, גם אם יצא לא ממש אפוי, הוא סימן טוב לתעשיה וממש לא רע כמו שעושים ממנו.
סוף סוף משחק שמנסה לשבור את תקרת הזכוכית הזאת שנשארה לנו מהדור הקודם ולהתפתח קדימה בכל התחומים ולא רק לבנות שיפצורים על מנועים קיימים וישנים (באטמן מישהו?)

bling כתב:בסופו של דבר יש לי 3 אנשים, שאחד מהם שיחק על המחשב של החבר ובטח זה לא מדד טוב כמו רוב האנשים, השני אמר שהמשחק רץ זוועה אבל באופן אישי זה פחות מפריע לו ויש אותך, שמנסה לצייר זאת כאילו אין הבדל בין המשחק הזה לבין קודמיו.
מנגד יש עדויות של אלפי אנשים שטוענים אחרת, יש את DF ששמו חותמת טכנית רשמית לכך שהמשחק יצא במצב "לא גמור" לדבריהם, ויש את יובי עצמה שהודתה בבעיות ופתחה בלוג שכולו מוקדש לעדכונים ולתיקונים הרבים שעתידה לשחרר לו, אז למי להקשיב?
סלח לי שאני אעדיף לקחת את המילה של הקונצנזוס שלא חושב שהמשחק רץ בסדר גמור או קרוב למושלם במילותיו של לאסקין, המון באגים, בעיות פריימים וגליצ'ים, בין אם נתקלת בהם או לא, החוויה של המון אנשים היא שלילית.
בקשר ל POP INS אני אפילו לא צריך עדויות, אני רואה זאת בכל סרטון יוטיוב ממוצע שבו השחקן מסתובב בין הקהל, זה מרגיש מאוד rough וגם אם לא תפסת את זה בדיוק עדיין כל הזמן בזווית של העין שמים לב לכך, אולי על ה PC זה פחות מודגש, אבל גם פה TB התלונן ואף הביא כמה דוגמאות בסרטון- זה ממש לא קרוב למה שהיה בעבר עם הסדרה ע"פ התגובות של כולם, בין אם אתה יודע להתעלם ולא לחפש את זה או לא.
bling כתב:ממש לא אמרתי או רמזתי לכך שאתה משקר, אמרתי שאולי אתם מצליחים באמת להתעלם מזה, שפשוט פחות רגישים לזה (כמו שאנשים פחות רגישים לירידות פריימים) או שגרסת ה PC פחות בוטה, ממש לא דיברתי על שקרים.
בכל אופן ה POP INS כן בולטים יותר ממשחקים אחרים, כי אני לא זוכר במשחקים אחרים כשהסתובבתי בין הקהל שהוא שינה details כל הזמן, זה משהו שנתקלתי בו ברמת חומרה שכזו רק בסרטונים של יוניטי.
מצד שני ברור שאף פעם לא היה קהל בסקאלה כזו במשחקים, אבל עדיין זה בולט מאוד והייתי שמח אם היו משייפים את זה ומביאים ביצוע טוב יותר לטכנולוגיה המרשימה בסכ"ה שיש להם עם הקהל.
ועל ה PC המשחק פחות רץ *זוועה* מאשר הקונסולות, למרות שיש ירידות לא ברורות לפעמים ואי אפשר להריץ אותו על 60 יציב גם על חומרות מטורפות, אבל ביחס לקונסולות הוא רץ כמו חלום, יש טענות על התרסקויות, באגים, גליצ'ים ו FPS לא מספיק טוב בגרסת ה PC, זה כן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 85 אורחים