bling כתב:אתה מקשיב למה שאתה אומר תגיד?
FPS זה אובייקטיבי בזמן שרזולוציה זה סובייקטיבי?
אתה מודע לזה שכמו שאתה אומר שלא רואה הבדלים ברזולוציה ישנם גם אנשים שלא שמים לב לנפילות FPS? בטח כאלו שכל כך שוליות כמו בדראגון אייג׳.
שני הנתונים יכולים להיות ״סובייקטיבים״ אם רוצים, ההבדל הוא שהפער ב IQ אובייקטיבית מבחינה טכנית הוא גדול בין אם אתה אישית קאוטיק רואה או לא, יש כאלו שגם לא רואים הבדל בין 720 ל 1080 וכאלו שלא מבחינים בין 60 ל 30 פריימים, זה לא ממש מעניין מה אתה רואה, מה שברור זה שה IQ מבחינה טכנית פחות טוב בצורה בולטת כשחותכים שליש מהפיקסלים ולעומת זאת הפער בפריימריייט במשחק הזה הרבה יותר קטן ושולי.
אז יש כאלו שחולי פריימרייט שיסכימו שתוריד מעל ל 30% פיקסלים מהתמונה עבור FPS טיפה יותר יציב, הרבה אחרים לא כי הפריימרייט של DI על הפס4 מצויין וממש לא שווה להם לפגוע ב IQ בשביל נפילה נדירה וקטנה פעם ב, כל אחד שיעשה את בחירתו שלו, אבל ברור מבחינה טכנית איזו גרסה עדיפה.
תנסה לקרוא את מה שכתבתי ולהגיב לזה, במקום לדחלילים.
לא אמרתי שFPS זה אובייקטיבי ורזולוציה זה סובייקטיבי. אמרתי שFPS זה אובייקטיבי וכמה יפה משחק נראה, זה סובייקטיבי.
לדעתך 30% יותר פיקסלים, זה משמעותי יותר מנפילות פריימים שכיחות ב200% וחריפות ב100% (שני פריימים, לעומת 4!!! זה כאילו גירסא אחת בדור הנוכחי והאחרת בדור הקודם!!!! הגזמות פראיות!!!!!!11)? סבבה. כמו שאמרתי בעצמי (שוב, אני חוזר על עצמי, לאור ההתעלמות שלך ממה שבאמת כתבתי), במקרה של דרגון אייג', הנפילות בפריימים נראות לי זניחות במיוחד, בזמן שהירידה ברזולוציה נראית לי רק זניחה ולכן נראה שגירסאת הPS4 עדיפה. (זה בגלל הז'אנר, בגלל השכיחות של הנפילות בFPS וגם בגלל העצימות של הנפילות, כאשר הן קורות).
לגבי כמה ברור מבחינה טכנית, איזו גירסא עדיפה, אני חושב שאתה טועה.
ברור שלPS4 יש יתרון ברזולוציה קצת יותר גבוהה, שבקושי אפשר לראות, כשהמשחקים לא רצים אחד במקביל לשני ואפילו אז לא פשוט לזהות את ההבדל.
גם ברור שלONE יש יתרון בFPS יציב יותר, שבקושי אפשר לראות, כשהמשחקים לא רצים אחד במקביל לשני ואפילו אז לא פשוט לזהות את ההבדל.
זה מה שברור. עכשיו אפשר לנחש מה יותר עדיף מבחינה טכנית - FPS קצת יותר חלק, או רזולוציה קצת יותר גבוהה. אני מעדיף לא להכנס לזה, כי זה נראה לי כמו השוואה שאין ממש דרך לעשות.
הדבר היחיד שברור לגבי עליונות טכנית, היא שגירסאת הPC עדיפה באופן משמעותי. בין שתי קונסולות הדור הנוכחי, כל ההבדלים זניחים ובאמת לא מהותיים.