לא יודע לגבי FREESYNC, לא שמעתי עליו הרבה, אולי בגלל שהמסכים הראשונים שתומכים בו יוצאים רק עוד איזה חצי שנה
דיברתי בעיקר על מאנטל בכל אופן... וכמו שDA:I מוכיח - הוא אפילו עושה את הביצועים גרועים יותר.
Klayman כתב:מה לא מאוד מוצלח בFreesync? או בTressFX 2.0? בוא נשים את מאנטל בצד לרגע, כי הוא לא כ''כ רלוונטי אליך (או אלי) אלא יותר בא לשפר ביצועים על מחשבים חלשים (מה שהוא עושה בצורה מוצלחת מאוד).
Klayman כתב:AMD בעיקר עובדת על טכנולוגיות פתוחות בימינו. גם TressFX, טכנולוגיית השיער שלה הופצה/תופץ בצורה פתוחה (ככה שתוכל להשתמש בה גם עם כרטיס Nvidia),יחד עם Freesync ומאנטל (הם כבר שיחררו את הAPI שלו?). בכל מקרה, כן, כנראה שעדיף ללקנות כרטיס של Nvidia, כי אצלהם האפקטים/טכנולוגיות קניניים.
Klayman כתב:לנושא FreeSync - אומנם ייקח קצת זמן עד שייצאו מסכים, אבל זה כי מדובר בסטנדרט. לא כזה שעובד רק על חומרה ייעודית ספציפית קניינית, אלא כל מסך שיגיע עם DP מאותו רגע והלאה. בכל מקרה, יש לא מעט סרטונים ברשת וPreviews על כך שהפתרון עובד בצורה מצויינת (לא יודע אם מושלם, אבל אני לא נוהג לומר על הרבה דברים בחיים ''מושלם''.. אז להגיד שFreesync ''בנתיים לא יתמך על ידי אף אחד חוץ מאשר AMD'' זאת טעות מוחלטת.
TressFX עבד לי מצויין בTR ולא גרם לשום באגים.. יכול להיות שב Nvidia לא רצו לעשות אופטימיזציה לנושא, אבל זאת כבר בעיה שלהם, כי הקוד היה זמין להם. בכל מקרהTressFX2.0 מבצע מהר יותר עד פי 2 מהקודם ומתאים גם לדשא, פרווה וכו'. האם מישהו משתמש בו? לא שאני שמעתי בינתיים. מה שכן, הוא Cross-platform לחלוטין, ככה שגם מי שעם כרטיס של Nvidia, יזכה להנות מכך
.
אז לסיכום - כמו שכבר אמרתי (ואתם ממשיכים לשכנע אותי למרות שאני מסכים איתכם..)יותר משתלם בימינו, כנראה, לקנות כרטיס של Nvidia, כי היא נועלת את כל האפקטים שלה בעוד AMD משאירה את הרוב פתוח וזמין גם לבעלי Nvidia.
Klayman כתב:שני מסכי FreeSync (טכנולוגיה שעוד לא באמת בשוק) זה לא רע, בהתחשב בעובדה שיש כולה 4 מסכי g-sync בשוק, שנה אחרי השחרור שלו.
http://www.geforce.com/hardware/technol ... nd-modules
Klayman כתב:אולי לא הבנתי נכון, אבל FreeSync לא הולך להיות חלק מהתקן של DisplayPort?
DrKeo כתב:EA לא שלמו להם מספיק...
Mandellla כתב:מישהו כאן שמע על המשחק Plague Inc Evolved? משחק שמדמה סימולציה של נגיפים שמטרתך להדביק את כל העולם בנגיף וגם להרוג את האנושות לאט לאט כשאתה מקבל עוד תכונות למחלה, צריך להימנע שהרופאים לא יפתחו תרופה.
גיימפליי כאן:
[YouTube]https://www.youtube.com/watch?v=hPqLoYSOo6E[/YouTube]
Laskin כתב:מכיר אותו על האייפון. לא ממש משחק בעיניי, יותר כמו תכנה או משחקי פייסבוק אם תשאלו אותי
Laskin כתב:כן נו... משחקי ניהול אף פעם לא היו משחקים של ממש בעיניי
Nucleus_Dawn כתב:
באמת? רולר קוסטר טייקון? סימס? Theme Hospital?
Laskin כתב:זה די מעליב שאתה מחשיב אותו ביחד עם המשחקים שציינת עכשיו. אלו לא משחקי ניהול כמו שמשחק האייפון הזה משחק ניהול.
זה בערך כמו ההבדל בין FARMVILLE לSTARCRAFT.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 25 אורחים