נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 27 נובמבר 2014, 14:47

TRESSFX נראה יפה אבל עדיין מאוד מאוד משונה, ויש רק איזה 2 משחקים שתומכים בו, ואנחנו לא ממש רואים עוד ועוד... כנראה שכולם מחכים לטכנולוגיה המתחרה של NVIDIA או שהוא פשוט לא שווה את ההשקעה.
לא יודע לגבי FREESYNC, לא שמעתי עליו הרבה, אולי בגלל שהמסכים הראשונים שתומכים בו יוצאים רק עוד איזה חצי שנה :) אולי יהיה טוב ואולי לא. בינתיים יש כבר מסכים של GSYNC בשוק.
דיברתי בעיקר על מאנטל בכל אופן... וכמו שDA:I מוכיח - הוא אפילו עושה את הביצועים גרועים יותר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 נובמבר 2014, 14:54

Klayman כתב:מה לא מאוד מוצלח בFreesync? או בTressFX 2.0? בוא נשים את מאנטל בצד לרגע, כי הוא לא כ''כ רלוונטי אליך (או אלי) אלא יותר בא לשפר ביצועים על מחשבים חלשים (מה שהוא עושה בצורה מוצלחת מאוד).

TRESSFX די מכוער ומלא באגים ומאוד מאוד כבד, אפילו על כרטיסים של AMD. הוא גם לא מופיע בשום מקום.
FREESYNC נשמע נחמד, רק שהוא לא קיים בחצי השנה הקרובה, ככה שאנחנו עוד לא יודעים אם, בדומה לGSYNC הוא עובד מושלם.

מאנטל זה חביב. אחרי שייצא DX12, אני מניח שהוא יהפוך מכמעט לא קיים בשום משחק, ללא קיים בשוק משחק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 נובמבר 2014, 15:08

Klayman כתב:AMD בעיקר עובדת על טכנולוגיות פתוחות בימינו. גם TressFX, טכנולוגיית השיער שלה הופצה/תופץ בצורה פתוחה (ככה שתוכל להשתמש בה גם עם כרטיס Nvidia),יחד עם Freesync ומאנטל (הם כבר שיחררו את הAPI שלו?). בכל מקרה, כן, כנראה שעדיף ללקנות כרטיס של Nvidia, כי אצלהם האפקטים/טכנולוגיות קניניים.

מנטל עדין סגור, כבר בן שנה עוד חודש, FREE SYNC בנתיים לא יתמך על ידי אף אחד חוץ מאשר AMD, ה-TRESS FX מוריד לברכיים כרטיסים סופר חזקים של NVIDIA אבל את זה אפשר להאשים רק בזה שAMD משחקת על החוזקים של הכרטיסים שלהם' לא שהם סוגרים משהו. בסופו של דבר אם אתה משתמש בכרטיס AMD אין לך כלום בלעדי אליך ומה שכן מקסימום עושה בוסט לביצועים, לא יותר מזה. הייתי עם AMD פעם וזה היה מעולה אבל ברגע שNVIDIA התחילה עם כל הפיזיקס ודומיו והייתי עם AMD זה היה ממש מבאס, ממש.

לשחק בבטמן זה מבאס, לשחק בFC4 זה מבאס, לשחק בAC זה מבאס, לשחק בWD זה מבאס, יש המון משחקים כאלה, ביחוד עכשיו. אולי NVIDIA יוצאים המניאקים ו-AMD התותחים, אבל זה פשוט מבאס להיות לקוח שלהם כבר איזה 8 שנים.

אגב TRESS קיים משחק אחד, TR, והוא היה מלא בעיות.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 נובמבר 2014, 15:13

בדיוק.
אני קונה כרטיס חדש כדי שאוכל לשחק את המשחקים על ההגדרות הגבוהות ביותר.
ברוב המשחקים שמעניינים אותי (נדב סיפק את הרשימה, אבל תוסיף לזה גם את THE WITCHER הבא, ואת BORDERLANDS ועוד) - פשוט לא הייתי יכול לשים את "ההגדרות הכי גבוהות" כי הן היו חסומות לי.
אז למה קניתי עכשיו כרטיס באיזה 1500 או 3000 שקל? כדי לשחק בVERY HIGH ב-5 או אפילו אחוז יותר פריימים בעבור הדולר? לא תודה. מוותר על הבדל זניח במיוחד בביצועים למען חוויה ויזואלית מרשימה יותר (ולפעמים - הרבה יותר), בכל יום בשבוע :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 27 נובמבר 2014, 15:54

לנושא FreeSync - אומנם ייקח קצת זמן עד שייצאו מסכים, אבל זה כי מדובר בסטנדרט. לא כזה שעובד רק על חומרה ייעודית ספציפית קניינית, אלא כל מסך שיגיע עם DP מאותו רגע והלאה. בכל מקרה, יש לא מעט סרטונים ברשת וPreviews על כך שהפתרון עובד בצורה מצויינת (לא יודע אם מושלם, אבל אני לא נוהג לומר על הרבה דברים בחיים ''מושלם''.. אז להגיד שFreesync ''בנתיים לא יתמך על ידי אף אחד חוץ מאשר AMD'' זאת טעות מוחלטת.

TressFX עבד לי מצויין בTR ולא גרם לשום באגים.. יכול להיות שב Nvidia לא רצו לעשות אופטימיזציה לנושא, אבל זאת כבר בעיה שלהם, כי הקוד היה זמין להם. בכל מקרהTressFX2.0 מבצע מהר יותר עד פי 2 מהקודם ומתאים גם לדשא, פרווה וכו'. האם מישהו משתמש בו? לא שאני שמעתי בינתיים :P. מה שכן, הוא Cross-platform לחלוטין, ככה שגם מי שעם כרטיס של Nvidia, יזכה להנות מכך :).

אז לסיכום - כמו שכבר אמרתי (ואתם ממשיכים לשכנע אותי למרות שאני מסכים איתכם..)יותר משתלם בימינו, כנראה, לקנות כרטיס של Nvidia, כי היא נועלת את כל האפקטים שלה בעוד AMD משאירה את הרוב פתוח וזמין גם לבעלי Nvidia.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 נובמבר 2014, 16:21

Klayman כתב:לנושא FreeSync - אומנם ייקח קצת זמן עד שייצאו מסכים, אבל זה כי מדובר בסטנדרט. לא כזה שעובד רק על חומרה ייעודית ספציפית קניינית, אלא כל מסך שיגיע עם DP מאותו רגע והלאה. בכל מקרה, יש לא מעט סרטונים ברשת וPreviews על כך שהפתרון עובד בצורה מצויינת (לא יודע אם מושלם, אבל אני לא נוהג לומר על הרבה דברים בחיים ''מושלם''.. אז להגיד שFreesync ''בנתיים לא יתמך על ידי אף אחד חוץ מאשר AMD'' זאת טעות מוחלטת.

TressFX עבד לי מצויין בTR ולא גרם לשום באגים.. יכול להיות שב Nvidia לא רצו לעשות אופטימיזציה לנושא, אבל זאת כבר בעיה שלהם, כי הקוד היה זמין להם. בכל מקרהTressFX2.0 מבצע מהר יותר עד פי 2 מהקודם ומתאים גם לדשא, פרווה וכו'. האם מישהו משתמש בו? לא שאני שמעתי בינתיים :P. מה שכן, הוא Cross-platform לחלוטין, ככה שגם מי שעם כרטיס של Nvidia, יזכה להנות מכך :).

אז לסיכום - כמו שכבר אמרתי (ואתם ממשיכים לשכנע אותי למרות שאני מסכים איתכם..)יותר משתלם בימינו, כנראה, לקנות כרטיס של Nvidia, כי היא נועלת את כל האפקטים שלה בעוד AMD משאירה את הרוב פתוח וזמין גם לבעלי Nvidia.

כרגע הוכרזו שני מסכי FREE SYNC, שניהם של סמסונג והם יוצאים במרץ. חברה צריכה להחליט לישם את FREE SYNC במסך שלה מה שהיא לא חייבת וגם אינטל ו-NVIDIA צריכות להחליט לישם את זה בדרייברים שלהן. לכן אין לך מסכים עם FREE SYNC ואין לך אף חברה שתתמוך באלה שכן יהיו חוץ מאשר AMD. האם זאת אשמת החברות האחרות ולא AMD? כן. אבל התוצר הסופי לצרכן, לא ממש קיים למי שלא נמצא אצל AMD.

אף אחד לא משתמש בכל הדברים של AMD והיחיד שמשתמש, TR, עובד גם על NVIDIA. אז באמת שאין סיבה. זה נחמד שAMD עושה את הדברים שלה פתוחים אבל היא משקיעה בזה כל כך מעט שאפילו הלקוחות שלה לא נהנים מזה כי פשוט זה לא קיים בשום מקום. TRESS FX קיים כבר שלוש שנים וכל מה שמתמש בזה הוא TR ואפילו ההמשך שלו לא הוכרז עדין לPC אז לך תדע. NVIDIA דוחפת ומוציאה הרבה כסף כדי שהלקוחות שלה יקבלו גרפיקה עדיפה, AMD עושה מזה פרוייקט צד לא ממש חשוב ולא דוחפת בכלל שישתמשו.

גם אם מנטל זה נחמד, עד שנה הבאה זה כבר לא יהיה רלוונטי בגלל DX12 וזה גם לא מוסיף משהו, רק משפר ביצועים לאנשים עם מעבד לא טוב.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 27 נובמבר 2014, 17:48

שני מסכי FreeSync (טכנולוגיה שעוד לא באמת בשוק) זה לא רע, בהתחשב בעובדה שיש כולה 4 מסכי g-sync בשוק, שנה אחרי השחרור שלו.

http://www.geforce.com/hardware/technol ... nd-modules
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 נובמבר 2014, 18:05

Klayman כתב:שני מסכי FreeSync (טכנולוגיה שעוד לא באמת בשוק) זה לא רע, בהתחשב בעובדה שיש כולה 4 מסכי g-sync בשוק, שנה אחרי השחרור שלו.

http://www.geforce.com/hardware/technol ... nd-modules

Acer XB280HK (28″ UHD, 60Hz)
Acer XB270HAbprz (27″ FHD, 144Hz)
Acer XB270HU (27″ WQHD, 144Hz)
ASUS VG248QE G-SYNC (24″ FHD, 144Hz)
ASUS PG278Q (27″ WQHD, 144Hz)
AOC g2460Pg (24″ FHD, 144Hz)
BenQ XL2420G and XL2720G (24″ and 27″ FHD, 144Hz)
Philips 272G5DYEB (27″ FHD, 144Hz)
ViewSonic VX2457GML

יש לפחות 9 מסכי G-SYNC היום, אבל זאת לא הנקודה. הנקודה היא שגם FREE SYNC יהיה רק במסכים שAMD תלחץ עליהם לעשות את זה (בדיוק כמו G-SYNC) וגם הם יעבדו רק על כרטיסים של AMD כי לא NVIDIA ולא אינטל כרגע מתכננות לתמוך בזה. בדיוק כמו המסכים של G-SYNC, זה כנראה רק יהיה במסכי גיימרים ובצורה אירונית דווקא מסכי G-SYNC יותר זולים כרגע. כלומר שוב, בדיוק כמו כל טכנולוגיה אחרת של AMD, אין שום סיבה לקנות כרטיס AMD בשבילה. מה היתרון פה חוץ מאשר המילת באזז "זה OPEN SOURCE!"? עולה אותו דבר, מגיע שנה וחצי מאוחר יותר ואפילו לא ידוע אם מביא את אותה רמה של ביצועים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 27 נובמבר 2014, 19:20

אולי לא הבנתי נכון, אבל FreeSync לא הולך להיות חלק מהתקן של DisplayPort?
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 נובמבר 2014, 19:41

Klayman כתב:אולי לא הבנתי נכון, אבל FreeSync לא הולך להיות חלק מהתקן של DisplayPort?

הוא כבר חלק מתקן 1.2A והוא גם ב1.3 שיצא רשמית בספטמבר. אבל לא חובה להשתמש בו, זאת רק אופציה. בנתיים שני המסכים האלה של סמסונג הם היחידים שיגיעו עם FREE SYNC וזה שAMD הוציאה על זה הודעה לעיתונות כנראה שזה אומר שלא יותר מדי חברות הולכות לשים את זה בהתנדבות. השאלה היא כמה AMD תהיה אגרסיבית עם היצרניות מסכים כדי לשכנע אותן.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 28 נובמבר 2014, 15:27

ה SSD הזה שווה?
http://ksp.co.il/?uin=23483

איך השם של טרנסנד בעסק?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 28 נובמבר 2014, 15:36

הייתי הולך על זה במקום :

http://ksp.co.il/?uin=21931
?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 03 דצמבר 2014, 10:51

?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 דצמבר 2014, 12:26

EA לא שלמו להם מספיק...

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 03 דצמבר 2014, 12:43

DrKeo כתב:EA לא שלמו להם מספיק...

:lol:
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 דצמבר 2014, 13:55

אשכרה... למרות שהאמת היא שלא מצאתי את המשחקים שמשתמשים בהגנה הנ"ל באתרי ההורדות, עדיין, אז אולי לא נפרץ כמו שצריך?
בכל אופן - חבל. ממש קיוויתי שזה יחזיק קצת יותר (למרות שהחזיק ממש יפה עד כה!)

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 04 דצמבר 2014, 11:30

מישהו כאן שמע על המשחק Plague Inc Evolved? משחק שמדמה סימולציה של נגיפים שמטרתך להדביק את כל העולם בנגיף וגם להרוג את האנושות לאט לאט כשאתה מקבל עוד תכונות למחלה, צריך להימנע שהרופאים לא יפתחו תרופה.

גיימפליי כאן:

נערך לאחרונה על ידי Mandellla ב 04 דצמבר 2014, 12:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 דצמבר 2014, 11:59

Mandellla כתב:מישהו כאן שמע על המשחק Plague Inc Evolved? משחק שמדמה סימולציה של נגיפים שמטרתך להדביק את כל העולם בנגיף וגם להרוג את האנושות לאט לאט כשאתה מקבל עוד תכונות למחלה, צריך להימנע שהרופאים לא יפתחו תרופה.

גיימפליי כאן:

[YouTube]https://www.youtube.com/watch?v=hPqLoYSOo6E[/YouTube]

כן. משחק נהדר.
אהבתי את הדרכים השונות שכל סוג של אורגניזם מתנהג. ממש חמוד, אם אוהבים ביולוגיה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 דצמבר 2014, 12:37

מכיר אותו על האייפון. לא ממש משחק בעיניי, יותר כמו תכנה או משחקי פייסבוק אם תשאלו אותי

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 דצמבר 2014, 12:52

Laskin כתב:מכיר אותו על האייפון. לא ממש משחק בעיניי, יותר כמו תכנה או משחקי פייסבוק אם תשאלו אותי

הוא משחק ניהול. לא הכי מורכב שבהם, אבל בטח לא הכי פשוט.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 דצמבר 2014, 14:22

כן נו... משחקי ניהול אף פעם לא היו משחקים של ממש בעיניי :P

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 דצמבר 2014, 17:36

Laskin כתב:כן נו... משחקי ניהול אף פעם לא היו משחקים של ממש בעיניי :P

באמת? רולר קוסטר טייקון? סימס? Theme Hospital?
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 04 דצמבר 2014, 18:26

Nucleus_Dawn כתב:
באמת? רולר קוסטר טייקון? סימס? Theme Hospital?

וואו פתאום הזכרת לי את התקופה שהייתי משחק ברולר קוסטר טייקון.. מדהים
נערך לאחרונה על ידי Yahel12 ב 04 דצמבר 2014, 18:34, נערך פעם 1 בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 דצמבר 2014, 18:31

זה די מעליב שאתה מחשיב אותו ביחד עם המשחקים שציינת עכשיו. אלו לא משחקי ניהול כמו שמשחק האייפון הזה משחק ניהול.
זה בערך כמו ההבדל בין FARMVILLE לSTARCRAFT.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 דצמבר 2014, 18:42

Laskin כתב:זה די מעליב שאתה מחשיב אותו ביחד עם המשחקים שציינת עכשיו. אלו לא משחקי ניהול כמו שמשחק האייפון הזה משחק ניהול.
זה בערך כמו ההבדל בין FARMVILLE לSTARCRAFT.

האמת שגם פארמוויל הוא משחק ניהול אז זה כמו להשוואת את פארמוויל למשחקים שהוא ציין עכשיו :mrgreen:

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 25 אורחים