bling כתב:רובן בולטות!? יש כ"כ הרבה פרטים וסודות במשחקים שלו שגם אחרי אינספור playthrough תגלה עוד דברים, בנוסף יש גם פרטים בסגנון של GTA כמו למשל שסנייק יכול להתקרר ב MGS2 מה שיגרום לו להתעטש או אם תירה בדלי עם הקרח תוכל לראות איך הקרח נמס, או למשל אם תירה בקמח הוא יתפזר ויחסום את שדה הראייה, וגם הבקבוקים בבר מתפרקים לאינספור חתיכות לפי האיזור שבו ירית בהם או דברים בסגנון של לירות בדגל בקרב נגד אולגה ולחסום לה את הראייה וכו'
בנוסף כמו ש KEO אמר הדברים שקוג'ימה מכניס הם אשכרה יצירתיים ומגניבים יותר מאשר סתם דיוק בפרטים כמו קרח נמס או נורית אזהרה שהדלק מתרוקן, לא מובן איך אפשר לזלזל בזה או לקרוא לזה "בולט" שזה ממש לא, אפילו על הדברים הגדולים כמו שיכלת להרוג את ה END באמצע סתם שיחה שלו ב CUT SCENE אין מצב שהיה לך מושג רק אחרי ששיחקת עוד פעמים והתנסית, ואני לא מדבר על מליון הדברים האחרים שהופתעתי שהכניס למשחק אחרי שקראתי באינטרנט, אז לקרוא לדברים שהוא מכניס בולטים או כאילו ברורים מאליהם ולא מעודנים זה לא רציני.
שלא לדבר גם על דברים קטנים יותר שמוסיפים כמו הקודק שכ"כ מושקע ומגיב לכל שטות שאתה עושה, אתה יכול סתם לירות על ציפורים ולקבל פתאום שיחה משעשעת על כך ועוד אינסוף שיחות אופצינאליות שהכניסו שתלויות במה שאתה עושה ומתי שאתה מתקשר, אלו בדיוק הפרטים שבונים בסוף עולם והרגשה של "זה" כמו שהגדרת.
Laskin כתב:יש לא מעט משחקים עם תקציבי עתק שלא השקיעו בפרטים הקטנים בכלל, והעדיפו לעשות עם הזמן והכסף דברים אחרים לגמרי (עוד שלב, עוד דמות, עוד נשקים, להתרכז בשליטה, להתרכז בגרפיקה...).
רוקסטאר היחידים שבוחרים להשקיע בעיקר בפרטים הקטנים, ברמה שעוד לא ראינו...
אבל טוב, נסכים שלא להסכים.
יוביסופט יצאו פשוט אדירים, למרות שהם גם יצאו אדיוטים ואני מקווה שלמדו את הלקח שלהם, אבל זה אחד הפיצויים היותר טובים בהסטוריה, במיוחד כמובן עבור מי שקנה את הSEASON PASS
MGS FREAK כתב:
קוג'ימה גאון ומקורי באיזה אין ספק ולרגע לא זלזלתי בו. העניין הוא שאף אחד מהנ"ל לא הרגיש לי אורגני, זה היה יחס של סיבה ותוצאה במיוחד ב-MGS3 בשבירת הקיר הרביעי עם סנכרון המשחק עם הזמן האמיתי (אוכל מרקיב, THE END מת מזקנה). הדברים היחידים שעולים לי בראש כרגע שהרגיש לי מציאותי ואורגני באותו גוון של GTA הוא שהמידע שמקבלים מאויבים שחוקרים הוא אמיתי ורלוונטי (כמו מיקומי אספקה, ותדרי רדיו לתקיפה ארטילרית), היכולת לירות לאויב במכשיר הקשר שלו ובכך לנטרל ממנו את היכולת לקרוא לתגבורת, והיכולת לירות בצינורות מים בקרב נגד THE FURY. אלו דברים שקורים בטבעיות, לא משהו על גבול האיסטר אג שסביר להניח שלא תתקל בו אלא אם יושגו גם תנאים מקדימים מסויימים.
וגילוי נאות, לא שיחקתי ב-GTA5, כך שכל האמור הוא התרשמות.
Laskin כתב:אני חושב שאתם קצת נתפסים לעניין האורות במכונית. זה שטות קטנה ומטופשת, ואפילו מתבקשת במשחק כזה. אני מדבר על כל שאר 184 מליארד הדברים השונים שאתה יכול לעשות שם, שלא קשורים בשום דרך ל"ריאליזם".
כמו ליצור מליון חידות שלא קשורות לשום משימה, או תחנות הרדיו עם מליון ניואנסים שאפשר בקלות שלא לשים לב אליהם, או על הדברים שאנשים אומרים ברחוב, או כל מה שתוכל לראות בסרטונים שהבאתי בהודעה שלי שקישרתי לתכנית שCVG עושים על GTA.
וזה לא נכון רק לגבי GTA V, זה בכל המשחקים שלהם. ירידה לפרטים שאף אחד לא היה חושב עליהם בכלל.
Nucleus_Dawn כתב:למי שחשבו שהבאג של העלמות הפנים היה מוזר, הנה משהו עוד יותר מוזר מAC:
חשבון הפייסבוק הרשמי של AC מפרסם בעברית.
bling כתב:נכנסתי לפייסבוק דרך ה iPad ואין בעיה וההודעה מופיעה באנגלית.
אבל אם זה איזה באג בינלאומי שכולם רואים עכשיו עברית אז זה באמת השיא של יובי![]()
לפחות מתורגם כמו שצריך, אולי ל IGN ישראל כדי לשכור את מי שאחראי לזה
Nucleus_Dawn כתב:
זה בטוח לא באג. כלומר, זה בבירור עבודה של מתרגם אנושי ולא של גוגל.
זה פשוט משונה. כאילו הם רואים חשיבות כלשהי בשוק הישראלי. הזוי.
bling כתב:אם ככה אז מגיע להם בכלל כל הכבוד, וכן ברור שבמקרה הזה התרגום מושלם אבל זה כולה משפט אחד וקורה שגוגל מצליח להוציא תרגום שלם של משפט אחד בצורה תקינה...
ShiTDemoN כתב:חחחח רגע, זה מתוסרט?
Nucleus_Dawn כתב:
לא ממש.
זה שילוב של תסרוט, כי כשאתה פוגש באחת הדמויות האחרות, יש כל מיני תגובות קבועות שלהן, שחלקן מאפשרות גם לעשות משהו ביחד (במקרה הזה, ללכת לשתות משהו) ושל נהיגה לא הכי מוצלחת של הAI, שגרמה לו להכנס במשאבת דלק ולפוצץ את עצמו, בתזמון מושלם
ShiTDemoN כתב:איך נוצר מצב שAI מתנגש בקיר ובמשאבת דלק? אין לו איזה קוד שחוסם דברים כאלו?
As the year draws to an end, there's a sense that the gap between the PlayStation 4 and Xbox One is narrowing in terms of technical specifics in high-profile software. With The Crew, once again we see both console releases handing in a full 1080p presentation, and in common with a smattering of titles seen recently, the Microsoft hardware hands in some slender performance wins over its Sony counterpart.
bling כתב:זה literally בערך המשחק הכי מכוער שרץ על הדור הבא, למי בכלל אכפת ואיך אפשר להסיק מסקנות לכאן או לכאן? זה בערך כמו לקחת את אחד ממשחקי הלגו שרצים בצורה זהה על הקונסולות ולאמר "הנה הפער נסגר", זה לא מעניין.
ה CREW נראה ביזיון טכני וגם חרא של משחק באופן כללי ומביך עבור יובי שהוא רשום על שמה.
בקשר ל PES זה נראה שמנוע ה FOX לא עובד טוב על ה ONE, אני מקווה בשביל SWISS וכל אלו שמחכים ל MGS5 שיסדרו את זה עד אז אבל המפתחים הסבירו שהם לא מצאו פיתרון עדיין לבעיה, אנשים אומרים שזה כי הוא משתמש בשיטת רינדור שנקראת deferred rendering שדורשת הרבה זיכרון שאין מספיק ל ONE בגלל ה EDRAM הקטן יחסית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 39 אורחים