Death_119 כתב:גראפיטי נחשב סרט ביכורים מאוד מוצלח.
כן זה נכון, אולי מדובר בבן אדם עם 5 שנים פוריות וזהו או משהו כזה.
המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
Death_119 כתב:גראפיטי נחשב סרט ביכורים מאוד מוצלח.
MGS FREAK כתב:נחשף הקאסט ל-Suicide Squad:
Jared Leto – The Joker
Will Smith – Deadshot
Tom Hardy – Rick Flag
Margot Robbie – Harley Quinn
Jai Courtney – Boomerang
Cara Delevingne – Enchantress
אין לי מושג מי הלטו הזה, אבל לפי המראה הנוכחי שלו הוא יכול להיות ג'וקר בסגנון צ'ארלס מנסון. והרלי קווין שם, מצויין, מעניין לראות את הכימיה ביניהם.
וויל סמית' בתור דדשוט... עוד מקרה "הלפיד האנושי" ? באמת הוליווד, מה הקטע של לשבץ שחקנים שחורים לדמויות לבנות ?
ולא, זה לא בסדר. מעניין אותי איך היו מגיבים כל חסידי הפוליטקלי קורקט האמריקאים אם לתפקיד סייבורג היה נבחר שחקן לבן.
Jared Leto – The Joker
Will Smith – Deadshot
Tom Hardy – Rick Flag
Jai Courtney – Boomerang
אין לי מושג מי הלטו הזה, אבל לפי המראה הנוכחי שלו הוא יכול להיות ג'וקר בסגנון צ'ארלס מנסון. והרלי קווין שם, מצויין, מעניין לראות את הכימיה ביניהם.
וויל סמית' בתור דדשוט... עוד מקרה "הלפיד האנושי" ? באמת הוליווד, מה הקטע של לשבץ שחקנים שחורים לדמויות לבנות ?
ולא, זה לא בסדר. מעניין אותי איך היו מגיבים כל חסידי הפוליטקלי קורקט האמריקאים אם לתפקיד סייבורג היה נבחר שחקן לבן.
Nucleus_Dawn כתב:
זה לא רק בסדר. זה מצוין. יש בעיה קשה של ייצוג לא גברים לבנים במדיה הפופולארית.
כל דבר שמאזן את המצב, מצויין. שימשיכו ככה ואז זה יהפוך לnon issue ונגיע למצב ההגיוני, שלא באמת ישנה אם דמות היא שחורה, או לבנה, מעבר לסרטים על תקופות חשוכות שבהן זה שינה משהו למישהו.
בנוגע לסייבורג, אין באמת קשר. הרי אם היו בוחרים לתפקידו שחקן לבן, זו היתה תוספת לבעיה הקשה בייצוג של לא גברים לבנים. בדיוק כמו שמגניב אם יקחו איזה סיפור אהבה קלאסי ויהפכו אותו לסיפור אהבה בין זוג חד מיני, בעוד שאם יעשו את הדרך ההפוכה, זה יהיה אקט מכוער, שגוזל את מעט הייצוג שקיים למערכות יחסים לא הטרוסקסואליות.
זה כמובן בלי להזכיר את העובדה שהחלפת דמויות גברים לבנים, לדמויות לא גברים לבנים זה תהליך מוצלח ומבורך שאנחנו רואים בקומיקסים עצמם. זה קרה עם ספיידרמן האסייאתי-אפריקאי ולאחרונה גם עם ת'ור האישה.
בהחלט מגמה מבורכת.
אני ממש שמח בנוגע לבחירה של הארלי קווין. מרגו רובי היתה מדהימה בזאב מוול סטריט ונראה לי שהיא ממש מושלמת להארלי קווין. כאילו נולדה לזה. סוג של בערך כל הליהוקים של מארוול בשנים האחרונות.
MGS FREAK כתב:
נו באמת. הגזע של הדמות הוא מאפיין בדיוק כמו המין שלה, וזה נכון כפליים כשמדובר בקומיקס, פורמט שבו אתה רואה את הדמות כל הזמן בניגוד לספר רגיל, ושעם השנים היה במה לביטוי של רעיונות חדשים ומלחמה לשוויון. מה הלאה ? תסכים לראות את דנזל וושינגטון בתור באטמן (יהיה מצויין, חוץ מבעיה קטנה) ?
ובקשר לדוגמאות קומיקס שהבאת, יש הבדל גדול בין גרסה חדשה או ספין אוף של דמות מסויימת, לבין ייצוג על המסך הגדול של "ה-" דמות כפי שהיא ידועה ומוכרת. ועל הביזיון של הפיכת ת'ור לאישה כדי לפנות לקהל הנשי במקום ליצור דמות חדשה וראויה כבר דיברתי בעבר.
Nucleus_Dawn כתב:
תספר לי בבקשה איך העובדה שדדשוט גבר לבן, זה חלק מאיפיון הדמות שלו. איפה זה הופך את הדמות שלו למעניינת יותר? איך זה משפיע על הסיפורים שלו?
הגזע של הדמות הוא מאפיין וכמו כל מאפיין של דמות גיבור על בקומיקס, אין בעיה לשנות אותו שוב ושוב ושוב ושוב. אם בשינוי אתה גם מקטין במעט את הבעיה האקוטית של ייצוג לא גברים לבנים במדיה פופולארית, אז נהדר.
האם אסכים לראות את דנזל וושינגטון בתור בטמן? בוודאי. אני חושב שהוא יכול להיות בטמן מדהים, אם יעשו סיפורים על שלבי החיים המאוחרים יותר של הדמות. הוא גם יכול להיות אחלה ברוס וויין בבטמן ביונד, למשל.
למה שיפריע לי שהוא שחור? ההפך. יהיה נחמד לראות דמות של מולטי מליארדר שחור. קצת ייצוג במקום שמאוד חסר. מעבר לזה, צבע העור שלו באמת לא רלוונטי.
אין הבדל בכלל בין גירסא חדשה או ספין אוף ובין גירסא חדשה או ספין אוף בסרט. אותו הדבר.
הפיכת ת'ור לאישה (או יותר מדויק, דמות חדשה שמקבלת את כוחות העל של ת'ור, אחרי שת'ור עצמו הפך ללא ראוי להם, שהיא במקרה אישה) זה לא ביזיון. זה נהדר, כמו שנהדר שMs. Marvel החדשה, היא נערה מוסלמית עם שורשים פקיסטניים.
חבל מאוד שלא ברור לך כמה ייצוג מגוון חשוב. חבל גם שאתה מגיב בטענות גזעניות ודי מכוערות לכך שאנחנו רואים שיפור בנושא בתקופה האחרונה.
MGS FREAK כתב:
נראה שאתה מפספס את כל הפואנטה שלי. אני בהחלט מסכים איתך בעניין חוסר הייצוג של לא לבנים, אבל השינוי צריך להתחיל מהקרקע, מדמויות לא לבנות, לא בהשחרה של דמויות קיימות ומבוססות. אז אם המראה החיצוני של הדמות לא משנה, אז למה שאת וונדר וומן לא ישחק גבר (עם שינויים קלים בלבוש) ואת סופרמן אישה ?
אלא אם זה יהיה סיפור "מה אם ?" או איזה מימד מקביל אמין שיתן סיפור מקור משכנע לאיך משפחה שחורה בגות'הם מגיעה לפסגה (או שברוס ווין בכלל יתחיל ממקום אחר, אני מאוד אוהב סיפורים אלטרנטיבים ואת זה אני אהיה מוכן לקבל) מבחינתי זה לא מתקבל.
ואתה יודע למה ת'ור הפך ללא ראוי, ובמקום זה אישה כלשהי כן ? בגלל הישות החזקה ביותר בעולם הקומיקס. לא, לא גלקטוס או האנטי מוניטור: העורכים. זה לא שהעולם בקומיקסים ממשיך להתקיים ולהתפתח גם שאף אחד לא מסתכל ושינויים קורים בו בצורה טבעית כמו שאתה מתאר. הוצב יעד: "בואו נמשוך נשים לקרוא קומיקס" אמצעי: "שינוי מין לאחת הדמויות הראשיות שלנו". אם הטריק הזה באמת עבד להם, אני מאוכזב מאוד מהמין האנושי.
אני אשמח לראות דמות נשית מצליחה, אבל כמו בכל סיטואציה של ייצוג מיעוטים: שיוויון זה שיוויון. לדרוס צד אחד כדי לקדם את האחר די מחטיא את המטרה.
ויש הבדל גדול בין גזענות לבין חוסר פוליטיקלי קורקט מבורך, אל תיפול ל-guilt trip אמריקאי וזול.
InterAl כתב:ייצוג יתר של לבנים זה לא גזענות, מדובר על העדפה של הקהל. בדיוק כמו שהציבור מעדיף דוגמניות לבנות על פני שחורות. אם אני נמשך יותר לנשים לבנות מאשר לשחורות, זה גזענות? לא. אם רוב הציבור נמשך יותר ללבנות מאשר לשחורות, זה גזענות? לא. על אותו מטבע, אם אני מעדיף גיבורים לבנים על פני שחורים (כי הם יותר יפים או כי אני מסוגל להזדהות איתם יותר), זאת גזענות? לא, בדיוק מאותה סיבה. העדפה סובייקטיבית שאין לה ולגזענות כל קשר.
bozeman כתב:זה כן...
Jared Leto – The Joker
Will Smith – Deadshot
Tom Hardy – Rick Flag
Jai Courtney – Boomerang
MGS FREAK כתב:בנדיקט קמברבאץ' הוא רשמית ד"ר סטריינג', יהיה מעניין.
בנוסף פורסם השם של סרט בונד הבא: Spectre (יפה שחוזרים למקורות), והקאסט כולל את כריסטוף וולץ, דייב בטיסטה, ואנדרו סקוט (מוריארטי) בנוסף לדניאל קרייג כמובן. נשמע קסאט מצויין.
Nucleus_Dawn כתב:
יש בסרט הזה את הבונד האהוב עליי ואת פאקינג מוריארטי. אני מתרגש
ממש מגניב שחוזרים למקורות. בכלל, בסוף הקודם התברר שהטרילוגיה החדשה היא ריבוט של כל הסרטים, עם ההצגה של מניפני (קצת לא הגיוני, כי באחד הסרטים הקודמים הציגו את M והכל, אבל לא משנה).
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים