Nucleus_Dawn כתב:
בתור מישהו שפחות או יותר מקדש כל מה שDF אומרים, הייתי מצפה ממך לא לבטל לחלוטין את זה שעבורם המשחק הזה היה מספיק, בשביל להכניס לשורה של משחקים שהציגו את המגמה הזו.
לא שהתעלמות מהמשחק הספציפי הזה משנה. יש המון משחקים אחרים שברור מאוד שהפער הזה הולך ומצטמצם ובשלב הזה, בשנה הבאה, זה הולך להיות פער עוד יותר זניח.
אני לא מקדש, אני פשוט חושב שכשהם מספקים נתונים עובדתיים כמו פריימרייט גרוע וכו' שאי אפשר לאמר שהם משוחדים או מגזימים, גם עכשיו אני לא אומר משהו, טכנית הם צודקים ויש צמצום אם נשווה להתחלה אבל זה בעיקר מתבטא בביצועים, אז ה XB1 היה חנוק ע"י הזבל של הקינקט וה PS4 לרוב הציג במובהק גם פריימרייט טוב יותר ואין ספק שמאז עדכון ה SDK שהוריד את זה ופתח לו קצת אוויר הביצועים שווים ובמקרים מסויימים אף מציגים יתרון קטן על ה ONE, מבחינת IQ מצטער אבל לא רואה שינוי גדול, זה עדיין לרוב בסגנון 900P מול 1080P עם IQ עדיף בבירור על ה PS4, אפילו ב FC4 יש אפקטים נוספים ופתרון AA טוב יותר בנוסף ל 1080P מלאים על פני ה ONE, לגמרי עסקים כרגיל פה, מורדור גם משחק עם הבדל גדול ב IQ, צמחייה ואפילו הבדל בפריימרייט, שלא לדבר על משחקים שרצים על FOX שעדיין 720P כמו בתקופת ההשקה וה SDK לא ממש שיפר את זה, בקיצור יש צמצום שמתבטא בביצועים בגלל המעבדים השווים ואף העדיפות הקטנה של MS בקטגוריה הזו, בשאר אני לא רואה.
תמיד אמרתי שהממוצע לרוב למשחקים תובעניים ישאר על 900P מול 1080P ואני לא רואה זאת משתנה, כמובן שנחכה לשנה הבאה כשנעבור לדור הבא מלא ונראה לאן זה הולך.