נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי Death_119 » 31 דצמבר 2014, 16:37

The wire היא גם Over rated בטירוף, לא שרדתי מעבר לעונה הרביעית. גם שם כמות הבולשיט שרץ וחוסר קידום בעלילה זה כבר בגדר פשע, הסדרה צריכה לעצור את עצמה :D. גם כל עונה היא למעשה שבלונה של השנייה, יש נושא מרכזי ברקע (חינוך בעונה השלישית, נמל בשנייה וכו...) שסביבו מתרכז מקום ההתרחשות של רוב הדמויות הזמניות, יש רע גנרי (ישראלי מבריח סמים בשני, ראש העיר בשלישית וכו...), כל העונה שותים בירה עם מקנולטי שבכלל עף מהיחידה בעונה הראשונה (מה עוד הוא עושה בסדרה?), הכל טוב בשלושה פרקים ראשונים, באמצע יש התדרדרות ובשני הפרקים האחרונים האזנות הסתר פתרו הכל כקסם :D.

היא וBreaking bad זה כמו אחיות לזיבולי שכל.

נדב, העונה השלישית/רביעית/חמישית של TWD מפוצצות אקשן, התרחשויות וכל הזמן קורה משהו. אין פרקים מתים כמו בעונה השנייה שפשוט היתה סבל רצוף. העונה השלישית היתה בקלות הטובה של הסדרה עד היום, הכלא ווודברי היו שני אזורים מגניבים לאללה וגם הם מתחו יפה מאוד אותנו הצופים סביב הסודות שמסתיר הGovernor.

הסיפור אוריג'ן שלו במחצית העונה הרביעית היה קצת איטי (נמתח על פני שניים, שלושה פרקים), אבל טרמינוס בסוף העונה הרביעית והפתיחה של החמישית זה שניים מהפרקים הכי טובים שאפשר לבקש בכל סדרה שהיא.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 01 ינואר 2015, 12:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 דצמבר 2014, 16:54

אוי לא, עונה 3 זאת העונה הכי טובה? אולי כדאי שאני אוותר על לראות את 4 ו-5 עכשיו :/
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 31 דצמבר 2014, 22:11

Death_119 כתב:The wire היא גם Over rated בטירוף, לא שרדתי מעבר לעונה הרביעית. גם שם כמות הבולשיט שרץ וחוסר קידם בעלילה זה כבר בגדר פשע, הסדרה צריכה לעצור את עצמה :D. גם כל עונה היא למעשה שבלונה של השנייה, יש נושא מרכזי ברקע (חינוך בעונה השלישית, נמל בשנייה וכו...) שסביבו מתרכז מקום ההתרחשות של רוב הדמויות הזמניות, יש רע גנרי (ישראלי מבריח סמים בשני, ראש העיר בשלישית וכו...), כל העונה שותים בירה עם מקנולטי שבכלל עף מהיחידה בעונה הראשונה (מה עוד הוא עושה בסדרה?), הכל טוב בשלושה פרקים ראשונים, באמצע יש התדרדרות ובשני הפרקים האחרונים האזנות הסתר פתרו הכל כקסם :D.

נדב, העונה השלישית/רביעית/חמישית של TWD מפוצצות אקשן, התרחשויות וכל הזמן קורה משהו. אין פרקים מתים כמו בעונה השנייה שפשוט היתה סבל רצוף. העונה השלישית היתה בקלות הטובה של הסדרה עד היום, הכלא ווודברי היו שני אזורים מגניבים לאללה וגם הם מתחו יפה מאוד אותנו הצופים סביב הסודות שמסתיר הGovernor.

הסיפור אוריג'ן שלו במחצית העונה הרביעית היה קצת איטי (נמתח על פני שניים, שלושה פרקים), אבל טרמינוס בסוף העונה הרביעית והפתיחה של החמישית זה שניים מהפרקים הכי טובים שאפשר לבקש בכל סדרה שהיא.

מסכים. the wire ו-breaking bad הן סדרות של זיוני שכל ועלילה משמימה. בזבוז של זמן.

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 31 דצמבר 2014, 23:11

שובר שורות והסמויה הן סדרות של זיוני שכל ובזבוז זמן? :shock:
מה נסגר איתכם? אתם בטוחים שאתם לא אלו שמזיינים לנו את השכל?
איך בכלל אפשר להשוות אותן לסדרה בינונית כמו המתים המהלכים?!

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 31 דצמבר 2014, 23:29

Shlomix כתב:שובר שורות והסמויה הן סדרות של זיוני שכל ובזבוז זמן? :shock:
מה נסגר איתכם? אתם בטוחים שאתם לא אלו שמזיינים לנו את השכל?
איך בכלל אפשר להשוות אותן לסדרה בינונית כמו המתים המהלכים?!

יש רגעים טובים בשובר שורות והסמויה. אבל רוב הזמן? זיוני שכל בלי סוף וכמעט כל פרק בהן ניתן לתמצת ב-5 דקות בלי לאבד כלום מהעלילה. סדרות של מריחות אינסופיות.

את המתים המהלכים לא ראיתי ולא השוויתי אותה לכלום.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 ינואר 2015, 09:42

אני לא יכול שלא להסכים יותר, אצלי שובר שורות היא סדרה פשוט מושלמת.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 01 ינואר 2015, 12:51

DrKeo כתב:אוי לא, עונה 3 זאת העונה הכי טובה? אולי כדאי שאני אוותר על לראות את 4 ו-5 עכשיו :/

אם לא אהבת את השלישית אין לך בפירוש מה לחזור לרביעית וחמישית.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 01 ינואר 2015, 13:03

DrKeo כתב:אני לא יכול שלא להסכים יותר, אצלי שובר שורות היא סדרה פשוט מושלמת.

רק אם אתה בקטע של "קשר משפחתי" של הערוץ הראשון.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 01 ינואר 2015, 14:34

Death_119 כתב:The wire היא גם Over rated בטירוף, לא שרדתי מעבר לעונה הרביעית. גם שם כמות הבולשיט שרץ וחוסר קידום בעלילה זה כבר בגדר פשע, הסדרה צריכה לעצור את עצמה :D. גם כל עונה היא למעשה שבלונה של השנייה, יש נושא מרכזי ברקע (חינוך בעונה השלישית, נמל בשנייה וכו...) שסביבו מתרכז מקום ההתרחשות של רוב הדמויות הזמניות, יש רע גנרי (ישראלי מבריח סמים בשני, ראש העיר בשלישית וכו...), כל העונה שותים בירה עם מקנולטי שבכלל עף מהיחידה בעונה הראשונה (מה עוד הוא עושה בסדרה?), הכל טוב בשלושה פרקים ראשונים, באמצע יש התדרדרות ובשני הפרקים האחרונים האזנות הסתר פתרו הכל כקסם :D.

לייק. 8-)

אני לא הצלחתי להמשיך מעבר לעונה השלישית ב- The wire. ו-BB כמעט והתייאשתי בעונה השלישית (וסיימתי רק בגלל שכולם זיינו לי ת'שכל על העונה החמישית שבאמת הייתה טובה מהאמצע שלה)...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 ינואר 2015, 16:02

Death_119 כתב:אם לא אהבת את השלישית אין לך בפירוש מה לחזור לרביעית וחמישית.

אין לי בעיה קשה עם TWD, פשוט עונה ראשונה הייתה ואו טרוף ומשם היא סדרה מגניבה שאני אוהב לראות שיש בה המון רגעים נמוכים ופילרים מיותרים. לדעתי אם היא הייתה 10 פרקים לעונה היא הייתה מדהימה. כרגע אני בעונה 4 כשביג בוס מתחיל להסתובב עם המשפחה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 01 ינואר 2015, 16:35

DrKeo כתב:אין לי בעיה קשה עם TWD, פשוט עונה ראשונה הייתה ואו טרוף ומשם היא סדרה מגניבה שאני אוהב לראות שיש בה המון רגעים נמוכים ופילרים מיותרים. לדעתי אם היא הייתה 10 פרקים לעונה היא הייתה מדהימה. כרגע אני בעונה 4 כשביג בוס מתחיל להסתובב עם המשפחה.

כן, זה הפרקים האיטיים, אבל אבל זה משהו כמו שניים שלושה פרקים, למרות שהם גם מאוד מעייינים, תמיד הזכירו לי את הקטעים בthe last of us.
עזוב, אין על טרמינוס, שני בובה של פרקים :D.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 ינואר 2015, 17:09

Death_119 כתב:כן, זה הפרקים האיטיים, אבל אבל זה משהו כמו שניים שלושה פרקים, למרות שהם גם מאוד מעייינים, תמיד הזכירו לי את הקטעים בthe last of us.
עזוב, אין על טרמינוס, שני בובה של פרקים :D.

אין לי בעיות עם הפרקים על ביג בוס, אני עדין מחכה שהוא ילחם בסוליד סנייק. בנתיים עונה לא רעה, אבל עדין לא הגעתי לתכלס של העונה לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 01 ינואר 2015, 18:24

הבעיה שלי היא שחשבתי ששרלוק כבר צריכה לצאת בעונה 4, ואז הבנתי שזה ינואר 2016!
לא!!!!!!!!!
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 ינואר 2015, 13:31

מישהו פה בעד לתת באן לכל החצופים שלא התחברו לTHE WIRE וBB? נראה לי לגיטימי לגמרי...

ברצינות, אלא אם אתם ממש צעירים (INTER וWANTED) - קשה לי להבין איך אפשר לכתוב דברים כאלו על הסמויה. על דודי אני כבר לא מתפלא משום דבר ^_^
הסמויה היא יצירת מופת שנוגעת בכל האספקטים השליליים של החברה בארה"ב, שנכונים גם לכמעט כל מדינה מערבית, במידה זו או אחרת.

בושה לפורום שלנו שיש כל כך הרבה כופרים :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 ינואר 2015, 13:44

Laskin כתב:מישהו פה בעד לתת באן לכל החצופים שלא התחברו לTHE WIRE וBB? נראה לי לגיטימי לגמרי...

ברצינות, אלא אם אתם ממש צעירים (INTER וWANTED) - קשה לי להבין איך אפשר לכתוב דברים כאלו על הסמויה. על דודי אני כבר לא מתפלא משום דבר ^_^
הסמויה היא יצירת מופת שנוגעת בכל האספקטים השליליים של החברה בארה"ב, שנכונים גם לכמעט כל מדינה מערבית, במידה זו או אחרת.

היא נוגעת רק לאספקטים השליליים של בולטימור. או יותר נכון, לאספקטים השליליים של שחורים. זה שיש לבן שגונב פה ושם ודופק את המזכירה שלו או לחילופין שוטר שרק שותה זה סתם סטיראוטיפ.

משהו פה רואה מרקו פולו? אחלה סידרה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 ינואר 2015, 15:21

Death_119 כתב:היא נוגעת רק לאספקטים השליליים של בולטימור. או יותר נכון, לאספקטים השליליים של שחורים. זה שיש לבן שגונב פה ושם ודופק את המזכירה שלו או לחילופין שוטר שרק שותה זה סתם סטיראוטיפ.

משהו פה רואה מרקו פולו? אחלה סידרה.

העונה השנייה מתרכזת כמעט בבלעדיות בשחיתות בנמלים, שמוחזקים בידי הלבנים. השלישית בשחיתות בפוליטיקה/עירייה, הרביעית בבתי-ספר והחמישית בעיתונות.
זה לגמרי הנושאים המרכזיים, רק הראשונה ממש מתרכזת ב"רחוב", וגם בסוף החמישית... כמובן שבין לבין יש מלא סיפורים אחרים, אבל אלו הנושאים המרכזיים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 ינואר 2015, 15:22

ואני רואה עכשיו את 2 העונות של "ויקינגים" ברצף. סיימתי את הראשונה, מתחיל את השנייה...
מיד אחרי זה אני אתפנה למרקו פולו.

אני מאוד אוהב הסטוריה, זה יכול להיות מעניין, אבל שמעתי שחצי-העונה הראשונה של מרקו פולו מאוד משעממת... ובכל זאת - אתן הזדמנות. הפקת ענק, בכל זאת ;)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 ינואר 2015, 16:05

סיימתי עונה 4 של TWD, לא רעה בכלל אבל פאק כמה זמן הם מותחים ומבזבזים. ממש מזכיר לי את אבודים, מראים לך קמצוץ ממשהו ואז מורחים את זה על 12 פרקים. והולי פאק, הפרק של דריל והילדה של הרשל באחוזה, איזה בזבוז זמן. אבל סך הכל נהנתי מהעונה, איטית רצח אבל לא רעה בכלל.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 ינואר 2015, 17:21

Laskin כתב:ואני רואה עכשיו את 2 העונות של "ויקינגים" ברצף. סיימתי את הראשונה, מתחיל את השנייה...
מיד אחרי זה אני אתפנה למרקו פולו.

אני מאוד אוהב הסטוריה, זה יכול להיות מעניין, אבל שמעתי שחצי-העונה הראשונה של מרקו פולו מאוד משעממת... ובכל זאת - אתן הזדמנות. הפקת ענק, בכל זאת ;)

ראיתי עד כה שני פרקים והם היו סופר מעניינים. במיוחד למי שאוהב היסטוריה. דרך אגב, וויקינגס העונה השנייה לא משהו לעומת הראשונה, חביבה מינוס. הסדרה התחילה לאבד את עצמה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 05 ינואר 2015, 17:52

Laskin כתב:מישהו פה בעד לתת באן לכל החצופים שלא התחברו לTHE WIRE וBB? נראה לי לגיטימי לגמרי...

אני בן 27 (ונראה לי שגם אינטר)... זה לא שהסמויה גרוע, פשוט לא כזה מדהים. לא יודע אולי לא התיישן לי טוב העונות הראשונות, ואולי אתה מתרפק על העונות האחרונות שלא ראיתי, אבל באמת שלא עפתי על הסדרה בכלל.
שובר שורות סדרה יותר טובה, שוב אוברייטד בטירוף, אבל עדיין טובה. החפירה המשפחתית של וולטר הורסת ת'סדרה... סקיילר חושדת, ג'וניור המפגר מזיין ת'שכל, סקיילר כמעט תופסת אותו, הופ קופצים למארי שאוכלת את הראש וחוזר חלילה... וואלה יש שם רגעים מבאסים ומשעממים ברמת הטלנובלה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 ינואר 2015, 16:17

DrKeo כתב:סיימתי עונה 4 של TWD, לא רעה בכלל אבל פאק כמה זמן הם מותחים ומבזבזים. ממש מזכיר לי את אבודים, מראים לך קמצוץ ממשהו ואז מורחים את זה על 12 פרקים. והולי פאק, הפרק של דריל והילדה של הרשל באחוזה, איזה בזבוז זמן. אבל סך הכל נהנתי מהעונה, איטית רצח אבל לא רעה בכלל.

אוי הפרק עם דריל ובת', אלוהים ישמור.
תשמח לדעת שלא יהיה לך עוד פרק רע כזה בכל העונה ה 5 לפחות :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 ינואר 2015, 18:46

bling כתב:אוי הפרק עם דריל ובת', אלוהים ישמור.
תשמח לדעת שלא יהיה לך עוד פרק רע כזה בכל העונה ה 5 לפחות :)

מצויין!

אגב אני היחיד שהרגיש את הרגשת אבודים הזאת?
ספויילר: הצג
"הוא יודע למה יש אפוקליפסת זומבים!", 8 פרקים מאוחר יותר אפילו לא שאלו אותו למה, פשוט אמרו "וואללה איזה יופי". מה נסגר?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 ינואר 2015, 19:45

DrKeo כתב:מצויין!

אגב אני היחיד שהרגיש את הרגשת אבודים הזאת?
ספויילר: הצג
"הוא יודע למה יש אפוקליפסת זומבים!", 8 פרקים מאוחר יותר אפילו לא שאלו אותו למה, פשוט אמרו "וואללה איזה יופי". מה נסגר?

אתה מדבר על יוג'ין?
אנ דווקא זוכר שהוא תמיד מספר הסברים מסובכים מדי לשאלות שלהם והם פשוט מהנהנים וממשיכים הלאה :)

דרך אגב מה אתם אומרים על הסדרה "עמוק באדמה"? התחלתי לראות אותה ואני בפרק 7 בעונה הראשונה והיא משעממת עד עכשיו, זה עוד ישתפר?
היא נחשבת לכזו אהובה ויש לה הרבה הייפ, אמרו לי שהיא חובה,לא ברור לי מה הקסם שלה בדיוק עד עכשיו.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 06 ינואר 2015, 23:27

משהו צפה בסרט השלישי של ההוביט בתלת ממד ו-48 פריימים? במידה וכן, מה דעתו היתה, האם שווה ללכת לפורמט המדובר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 07 ינואר 2015, 11:55

bling כתב:אתה מדבר על יוג'ין?
אנ דווקא זוכר שהוא תמיד מספר הסברים מסובכים מדי לשאלות שלהם והם פשוט מהנהנים וממשיכים הלאה :)

דרך אגב מה אתם אומרים על הסדרה "עמוק באדמה"? התחלתי לראות אותה ואני בפרק 7 בעונה הראשונה והיא משעממת עד עכשיו, זה עוד ישתפר?
היא נחשבת לכזו אהובה ויש לה הרבה הייפ, אמרו לי שהיא חובה,לא ברור לי מה הקסם שלה בדיוק עד עכשיו.

אני לא כל כך התחברתי לסדרה הזאת.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 12 אורחים