נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 09 פברואר 2015, 14:04

Laskin כתב:לא יותר סינגל שוט מבלתי שביר או גראוויטי... אולי רק בכמה אחוזים יותר, אבל זו אשליה של-, ולא ממש כך.
ושוב - תראה את ENTER THE VOID. בתנאים כמו שצריך (ווליום גבוה, מסך גדול, חושך, משנה-תודעה כלשהו), ועם אנשים שאין להם בעייה לצפות בסרט "שונה".

בטח שזה שונה, בGRAVITY ובבלתי שביר יש סצנות שיש בהן סינגל שוט. אבל כאן זה כל הסרט, מההתחלה ועד 5 דקות לסוף. בGRAVITY יש עשרות אם לא מאות שוטים, ההתחלה שלו היא סינגל שוט. ואני מבטיח לראות, כנראה לבד כשהאישה תרדם :)
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 פברואר 2015, 15:12

הכוונה שלי היא שבאחד יש לונג-טייקס של 5 דקות כל אחד, ובשני יש של 15 דקות, נגיד (בלתי שביר).
אבל כל עוד יש קאטס - אז לא כל הסרט הוא סינגל/וואן שוט, אלא מורכב מכמה לונג שוטס.

ועדיף שתראה עם חבר את הסרט. הוא סוג של חוויה, ומבאס שאין עם מי לחוות אותה, לדעתי

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 פברואר 2015, 16:36

Laskin כתב:הכוונה שלי היא שבאחד יש לונג-טייקס של 5 דקות כל אחד, ובשני יש של 15 דקות, נגיד (בלתי שביר).
אבל כל עוד יש קאטס - אז לא כל הסרט הוא סינגל/וואן שוט, אלא מורכב מכמה לונג שוטס.

ועדיף שתראה עם חבר את הסרט. הוא סוג של חוויה, ומבאס שאין עם מי לחוות אותה, לדעתי

כן אבל גם גראווטי וגם בלתי הפיך משתמשים באותן טכניקות. כלומר גראווטי הוא בכלל CGI כמעט כולו אז זה שם באמת שום אתגר, זה אפילו פחות מרשים מברדמן. הסרט מורכב מסינגל שוט לכל אורכו, זה שהסינגל שוט הזה הוא "מזוייף" כי הם תפרו כמה סינגל שוטים לאחד גדול זה זה לא באמת רלוונטי כי זה לא אפשרי לעשות דבר כזה. אז כן, גם בבלתי הפיך וגם בגראווטי (וגם בילדי המחר, אותו במאי כמו גראווטי) יש סצנות סינגל שוט ארוכות אבל בברדמן יש סינגל שוט של שעה ו-50 דקות בזמן שבגראווטי ובבלתי הפיך יש של 15 דקות. אגב, שלא תחשוב שבבלתי הפיך לא השתמשו בCGI כדי לכפות על "תפירות" בסצנת סינגל שוט כי ראיתי את הסרט יחד עם הבמאי ב2006 והוא אמר שהם השתמשו די הרבה בCGI בסרט כולל בולבול CGI בסצנת אונס :)

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 09 פברואר 2015, 22:49

Laskin כתב:אגב, התחיל הבוקר "המתים המהלכים" והסדרה החדשה "מוטב שתתקשר לשאול"
מקווה שהיא שווה משהו :)

שאול?

הבנתי שהיה פרק סביר, מחר עוד פרק.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 פברואר 2015, 13:55

ברור שהשתמשו בCGI בבלתי הפיך, לא חשבתי
ספויילר: הצג
שהוא באמת דופק לו את המטף כיבוי בפרצוף שוב ושוב עד שלא נשאר ראש

:O

בכל אופן, זה כן אפשרי לעשות סרט שלם ככה, ורק אז זה ייחשב כוואן שוט... אבל חפרנו מספיק ^_^

החלק הראשון של מוטב שתתקשר לשאול היה לא רע בכלל, במיוחד ההתחלה והסוף :)
מחכה לראות הלילה את החלק השני...

לעומת זאת - לא אהבתי את הפרק הראשון של המתים המהלכים.
לא בגלל מה שקורה שם, פשוט זה נעשה שוב בצורה מאוד איטית וקצת הזויה, לא התחברתי לפרק.
לא היה איום ונורא, רחוק מזה... אבל ציפיתי ליותר עניין. ופחות "חורים" כמו
איך לעזאזל הבחור הצעיר ששכחתי את שמו, נו ההוא שצולע עכשיו מאוד קשה - מצליח לרוץ מהר יותר מכולם, בערך?! :) ועוד כל מני שטויות שלא הסתדרו לי כל כך

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 פברואר 2015, 17:33

נראה לי שאני מחכה קצת עם SAUL כדי לצבור פרקים. בטח יקרה לי אותו דבר עם WTD, נראה איזה HOMELAND או כל סדרה אחרת שלא יצא לי ממש לסיים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 פברואר 2015, 18:40

יש כבר עכשיו מלא מה לראות, ואני אישית "צברתי" את כל קונסטנטין...
כשהתחיל ראיתי 2 פרקים ולא ממש התחברתי, אבל נראה לי יהיה סבבה ברצף. סבבה MEH כזה.

ויש מלא סדרות שמתחילות בשבועות והחודשים בקרובים אז לא יהיה חסר.
בית הקלפים נראה לי עולה עוד איזה 10 ימים בערך, בין היתר, וכל הפרקים יוצאים ביחד אני מניח.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 פברואר 2015, 18:56

Laskin כתב:יש כבר עכשיו מלא מה לראות, ואני אישית "צברתי" את כל קונסטנטין...
כשהתחיל ראיתי 2 פרקים ולא ממש התחברתי, אבל נראה לי יהיה סבבה ברצף. סבבה MEH כזה.

בית הקלפים נראה לי עולה עוד איזה 10 ימים בערך, בין היתר, וכל הפרקים יוצאים ביחד אני מניח.

האמת שזאת הסדרה שאני הכי מחכה לה, אין על בית הקלפים. הפנטזיה הטלביזיונית שלי היא שכל יום יצא פרק של משחקי הכס ופרק של בית הקלפים, יום יום לסירוגין :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 פברואר 2015, 01:21

למי שחיי מתחת לסלע ב24 שעות האחרונות, סוני נותנת למארוול להשתמש בחינם בספיידרמן. כלומר הוא יופיע ב500% בקפטן אמריקה 3 (הרי חסר להם גיבור במסכה בשביל מלחמת האזרחים) והוכרז ריבוט ספיידרמן ל2017 שיהיה ביקום הסינמטי של מארוול. הוא יובל על ידי קווין פאגי אבל עדין שליטה יצירתית תשאר אצל סוני. מן מוטציה מוזרה שכזו, מארוול תעשה אותו וסוני תגרוף את הרווחים ותשמור על השפעה אומנותית. סוני תקבל את הרווחים של הסרט, מארוול תהנה מהרווחים ממכירות צעצועים של ספיידרמן, משימוש בדמות בסרטים האחרים ביקום ומעליה במכירות הקומיקס של ספיידרמן.

כל הסיפור הזה גרם לדחיה של כל הסרטים מ2017 והלאה חוץ מאשר שני חלקי הנוקמים 3. כלומר פנתר שחור, גברת מארוול והאינהיומנס עפו כל אחד שנה קדימה. זה משפיע בעיקר על האינהיומנס שהיה אמור לצאת לפני החלק השני של הנוקמים 3 והוא נדחף לצאת אחריו. כלומר הוא השתנה כנראה עלילתית לגמרי כי הוא קפץ מphase 3 ל-4.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 פברואר 2015, 13:42

DrKeo כתב:למי שחיי מתחת לסלע ב24 שעות האחרונות, סוני נותנת למארוול להשתמש בחינם בספיידרמן. כלומר הוא יופיע ב500% בקפטן אמריקה 3 (הרי חסר להם גיבור במסכה בשביל מלחמת האזרחים) והוכרז ריבוט ספיידרמן ל2017 שיהיה ביקום הסינמטי של מארוול. הוא יובל על ידי קווין פאגי אבל עדין שליטה יצירתית תשאר אצל סוני. מן מוטציה מוזרה שכזו, מארוול תעשה אותו וסוני תגרוף את הרווחים ותשמור על השפעה אומנותית. סוני תקבל את הרווחים של הסרט, מארוול תהנה מהרווחים ממכירות צעצועים של ספיידרמן, משימוש בדמות בסרטים האחרים ביקום ומעליה במכירות הקומיקס של ספיידרמן.

כל הסיפור הזה גרם לדחיה של כל הסרטים מ2017 והלאה חוץ מאשר שני חלקי הנוקמים 3. כלומר פנתר שחור, גברת מארוול והאינהיומנס עפו כל אחד שנה קדימה. זה משפיע בעיקר על האינהיומנס שהיה אמור לצאת לפני החלק השני של הנוקמים 3 והוא נדחף לצאת אחריו. כלומר הוא השתנה כנראה עלילתית לגמרי כי הוא קפץ מphase 3 ל-4.

אלו חדשות כל כך נהדרות.
מאז שדיסני קנו את מארוול, העניינים רק הולכים והופכים לטובים יותר אצלם.

אוף... שיקנו את נינטנדו :(
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 פברואר 2015, 13:42

במקומם הייתי מתנה את הזכויות לספיידרמן בתנאי שכל המשחקים של הסרטים בהם הוא מופיע לא יצאו לאקס בוקס :P
אבל נראה לי שהרווחים מהסרטים זה מספיק בפני עצמו :)

סוף סוף אולי יצא סרט ספיידרמן שהוא לא זבל מוחלט. אולי. (השפעה אמנותית של סוני? מממ... לא להיט)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 פברואר 2015, 13:56

Laskin כתב:במקומם הייתי מתנה את הזכויות לספיידרמן בתנאי שכל המשחקים של הסרטים בהם הוא מופיע לא יצאו לאקס בוקס :P

סוף סוף אולי יצא סרט ספיידרמן שהוא לא זבל מוחלט. אולי. (השפעה אמנותית של סוני? מממ... לא להיט)

קודם כל שמארוול יעשו את הדבר הנכון ויתנו לדונלד גלובר להיות פיטר פארקר. משם, כבר הכל יפול למקומו.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 פברואר 2015, 15:37

בא נגיד שלמרות שלא אהבתי אותם יותר מדי - השחקנים לא היו הבעייה הכי גדולה של הסרטים האלה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 פברואר 2015, 16:21

Laskin כתב:במקומם הייתי מתנה את הזכויות לספיידרמן בתנאי שכל המשחקים של הסרטים בהם הוא מופיע לא יצאו לאקס בוקס :P

הסרט הוא תחת הכנף של מארוול, פשוט יש לסוני FINAL SAY על הכל. גם המפיק יהיה קווין פאגי וזה לגמרי סרט מארוול של 2017, האמת שהוא החליף את התאריך של ת'ור 3 והעיף אותו ל2018. אבי ערד והמפיק השני של סדרת ספיידרמן אצל סוני יהפכו להיות רק "מפיקים בפועל", או במילים אחרות "אנשים רנדומאלים שצריכים טייטל כבוד בכתוביות של הסרט אבל לא עשו שום דבר". כלומר אם סוני תסתום את הפה שלה ותתן למארוול לעשות הכל זה יהיה מצויין.

אוקיי, יש לי קונספט. סוני עושה את הסיניסטר 6 (כלומר 6 נבלים של ספיידרמן במן "נוקמים" מרושע), בסוף הם הורגים את ספיידרמן של אנדרו גרפילד, כלומר פיטר פרקר, ואז בסרט של 2017 מגיע ספיידרמן חדש ביקום של מארוול, מיילס מוראלס ומשחק אותו דונלד גלובר! זהו, זה הפיצ' שלי.

עריכה:
הו שיט, שחר כבר אמר דניאל גלובר! כולנו בראש אחד אני רואה בנושא.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 11 פברואר 2015, 17:20

והיום בפינת ה- "כמה מטומטמים מתרגמי השמות לסרטים חושבים שאנחנו ?" מתמודד רציני לאחד הגדולים שבהם, אם לא הגדול ביותר שאי פעם שמעתי.

Hot Tub Time Machine 2. המשך לסרט די נחמד ומצחיק. לראשון קראו בעברית "מכונת זמן בג'קוזי", תרגום די מדוייק. מישהו רוצה לנחש איך קוראים לשני ?

בדרך לג'קוזי עוצרים בזמן

זהו, אין סיכוי שאני מבקש מהמוכר\ת בקולנוע כרטיס לסרט עם שם כזה. זה יותר גרוע מהמנות עם השמות המביכים בבתי קפה.
נערך לאחרונה על ידי MGS FREAK ב 11 פברואר 2015, 18:13, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 פברואר 2015, 17:51

הוליט שיט, זה מעולה. כמעט כמו "שוטרת אנטימית 2" שהיה סרט לא קשור בשום צורה ל"שוטרת אנטימית" המקורי ואפילו יצא לפניו :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 פברואר 2015, 10:48

ברצינות זה השם? וואו.
מה הם חושבים לעצמם?! פשוט תתרגמו אחד לאחד או שתשאירו בלעז!
הנוסע השמיני עדיין אחד התרגומים שהכי מעצבנים אותי...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 פברואר 2015, 11:53

Laskin כתב:ברצינות זה השם? וואו.
מה הם חושבים לעצמם?! פשוט תתרגמו אחד לאחד או שתשאירו בלעז!
הנוסע השמיני עדיין אחד התרגומים שהכי מעצבנים אותי...

היי, הם באמת היו 7 אנשים על הנוסטרומו :)
ואני חייב להגיד שהשם המקורי, ALIEN, די גרוע. לא שהנוסע השמיני טוב, אבל ראיתי גרועים יותר.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 12 פברואר 2015, 12:33

נראה לי ששמעתי פעם ש- "הנוסע השמיני" היה השם שבו הסרט הופץ באירופה, ובארץ זרמו עם השם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 פברואר 2015, 12:44

DrKeo כתב:היי, הם באמת היו 7 אנשים על הנוסטרומו :)
ואני חייב להגיד שהשם המקורי, ALIEN, די גרוע. לא שהנוסע השמיני טוב, אבל ראיתי גרועים יותר.

אבל לפני שמישהו מתרגם סרט - הוא חייב לחשוב על האופציה שיצא סרט המשך... אין שום הגיון בשם הזה, בהמשכים. אבל נתקענו איתו.

MGS FREAK - וואלה? בחיים לא שמעתי על זה... מפתיע מאוד, אם נכון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 פברואר 2015, 14:12

לא צריך להתחשב בסרטי המשך, זה שהשם כבר לא מתאר לגמרי את הסרט זה משהו אחר לגמרי. זוכר את מצור ימי 2 שהתרחש על רכבת? דווקא היה להם יופי של דרך לשחק על השם בהמשך הרי קראו לו ALIENS ולא ALIEN, משחק על כמויות. השם בעברית גם משחק על כמויות, הנוסע ה8, אז יכלו לעשות שם גם משהו אם היה להם כוח.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 12 פברואר 2015, 17:52

Laskin כתב:יש כבר עכשיו מלא מה לראות, ואני אישית "צברתי" את כל קונסטנטין...

בית הקלפים כבר יצא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 פברואר 2015, 10:39

Death_119 כתב:בית הקלפים כבר יצא.

לא יצא. הייתה טעות בנטפליקס ועשרת הפרקים הראשונים היו זמינים לרבע שעה. מאחר ונטפליקס הוא שירות סטרימינג, ולא הורדות - אף אחד לא הספיק להוריד את הפרקים. אז לא. לא יצא.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 פברואר 2015, 11:52

לאסקין, בדיוק ראיתי את הפרק של its always sunny ורק רציתי להגיד ש:
1) ה״סינגל שוט״ שלהם היה מורכב מ6 שוטים שונים שחוברו יחדיו בצורה לא אלגנטית במיוחד (טוב נו בכל זאת, סדרה קטנה ולא סרט במליונים)
2) זה היה בבירור מחווה לבירדמן, אפילו הסאונדטראק עם התופים היה שם כך שזה די אירוני :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 פברואר 2015, 15:43

פרק ענק :)
לפעמים ה"מחווה" טובה יותר מהמקור ^_^

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 15 אורחים