נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי Mandellla » 15 פברואר 2015, 21:17

יש חדשות על אססינס קריד הסרט וגם יוביסופט טוענים שיהיו עוד סרטים נוספים של סדרות משחקי יוביסופט כמו Far Cry, Rabbids, Watch Dogs, Splinter Cell ו-Ghost Recon.
תמונה
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 פברואר 2015, 11:51

נקווה שלא :)
חוץ מסרטים של טום קלנסי, שיכולים באותה מידה להיות מבוססים על הספרים

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 16 פברואר 2015, 13:44

סרט על Farcry? כאילו מה, משהו יקטוף פרחים במשך שעה וחצי ואנחנו נצפה בו בדממה?
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 16 פברואר 2015, 14:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 פברואר 2015, 13:56

אם יהיה סרט של FAR CRY - כל הטבעונים יתאבדו בבכורה

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 16 פברואר 2015, 14:24

הסרט Far Cry שיצא מזמן היה כישלון, אם יש סרטים שאני יותר מעוניין לראות אם הם יצאו זה Assassin's Creed ו Splinter Cell כי יש להם יותר עלילה בשביל לעשות סרט, השאר פחות מעניינים, דווקא השני סרטים האלו לא יהיו כישלון כל כך נוראי.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 פברואר 2015, 16:58

Mandellla כתב:הסרט Far Cry שיצא מזמן היה כישלון, אם יש סרטים שאני יותר מעוניין לראות אם הם יצאו זה Assassin's Creed ו Splinter Cell כי יש להם יותר עלילה בשביל לעשות סרט, השאר פחות מעניינים, דווקא השני סרטים האלו לא יהיו כישלון כל כך נוראי.

הוא היה של יו בול. הוא חתיכת חרא של במאי.
בכל זאת, פאר קריי לא מתאים לסרט, לפי דעתי. ההצלחה האדירה שלו נובעת, ברובה, מאלמנטים שיכולים לעבוד אך ורק במשחקי וידאו.

ספלינטר סל ואססין קריד, לעומת זאת, יכולים להיות סרטים ממש מצוינים. סלינטר סל יהיה דמוי בורן ואססין קריד יהיה אחלה סרט הרפתקאות תקופתי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 פברואר 2015, 21:02

מה שטוב בac ובספלינטרסל הוא לא שהם פרנצ׳ייזים טובים להמרה לקולנוע אלה כי מחוברים אליהם אנשים סופר איכותיים. טום הארדי במקרה של ספלינטר סל ומייקל פוסטבנדר במקרה של ac.
We're just normal men. We're just innocent men

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 16 פברואר 2015, 21:25

מעניין כמה חזק יוביסופט יכנסו לתחום הסרטים. יש לי הרגשה שהם ילכו על בניית יקום משותף ומיותר להגיד שאם תהיה להם הצלחה אז הסרטים ישפיעו על המשחקים וההפך (כמו שבשנים האחרונות רואים שקומיקסים מתאימים את עצמם כדי להיות קרקע נוחה יותר לסרטים שיבוססו עליהם, כמו פאלקון שהוא קפטן אמריקה הנוכחי בקומיקס, הכנה ליום שכריס אוונס יעזוב את הדמות)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 פברואר 2015, 22:30

דווקא יובי יודעת לבחור את האנשים שיעשו לה את הסרטים. אפילו אם הנסיך הפרסי לא יצא כמו שהם רצו עדין היו מקושרים לסרט הזה אנשים מרשימים. לספילנור סל ולac יש צוותים הרבה יותר מוכשרים.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 20 פברואר 2015, 18:48

תמונה ראשונה של מומואה בתור אקווהמן !

תמונה

תמונה

נראה מגניב, אפשר לסלוח לו שהוא לא בלונדיני.

ומעניין מה "לאחד את השבע\ה " אומר. שבעת הימים ? או שאולי מדובר שחברי ליגת הצדק (שבעת המקוריים, שבהם גם היו הגרין לנטרן והצייד ממאדים שלא הוכרזו בתור דמויות בסרטים)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 פברואר 2015, 22:22

נראה די מגניב, אני פשוט לא ממש בטוח איך משלבים אותו או את וואנדרוומן ביקום של הסרט איש הפלדה.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 20 פברואר 2015, 22:36

ביקום הקולנועי של DC אתה מתכוון.
מה הבעיה בהם ? ומה עם באטמן, סייבורג ופלאש ?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 פברואר 2015, 23:14

MGS FREAK כתב:ביקום הקולנועי של DC אתה מתכוון.
מה הבעיה בהם ? ומה עם באטמן, סייבורג ופלאש ?

ביקום שהסרט הראשון בו הוא איש הפלדה. היקום הזה לא מרגיש מתאים לאיש מים ששולט באטלנטיס או לאמזונת סופר על מאי בודד. בכלליות היקום הזה לא מרגיש מוכן לדמויות היותר קיצוניות האלה, הוא קצת ראליסטי מדי. שלא נדבר על הגרין לנטרן.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 20 פברואר 2015, 23:23

DrKeo כתב:ביקום שהסרט הראשון בו הוא איש הפלדה. היקום הזה לא מרגיש מתאים לאיש מים ששולט באטלנטיס או לאמזונת סופר על מאי בודד. בכלליות היקום הזה לא מרגיש מוכן לדמויות היותר קיצוניות האלה, הוא קצת ראליסטי מדי. שלא נדבר על הגרין לנטרן.

ריאליסטי מדי ? הוא אולי קצת אפל (תודה על השימוש המוגזם בפילטרים, סניידר), אבל הוא לא פחות לא-מציאותי מהיקום הקולנועי של מרוואל. באיש הפלדה יש לך קרבות משטחי ערים בין חייזרים, אז מה כבר יכול להיות פחות מציאותי ? השילוב של אלמנטים מיסטיים ? מרוואל יצאו מזה בזול עם ההסבר של "כל קסם הוא מדע לא מובן" (למרות שבא לי לראות מה דוקטור סטריינג' יגיד על זה) אז אין סיבה שגם DC לא יצליחו לשלב את זה איכשהו.

ואם כבר, ביקום שקיום חייזרים בו הוא עובדה ידועה, דווקא הגרין לנטרן הוא הדמות הכי פחות לא סבירה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 פברואר 2015, 02:12

MGS FREAK כתב:
ריאליסטי מדי ? הוא אולי קצת אפל (תודה על השימוש המוגזם בפילטרים, סניידר), אבל הוא לא פחות לא-מציאותי מהיקום הקולנועי של מרוואל. באיש הפלדה יש לך קרבות משטחי ערים בין חייזרים, אז מה כבר יכול להיות פחות מציאותי ? השילוב של אלמנטים מיסטיים ? מרוואל יצאו מזה בזול עם ההסבר של "כל קסם הוא מדע לא מובן" (למרות שבא לי לראות מה דוקטור סטריינג' יגיד על זה) אז אין סיבה שגם DC לא יצליחו לשלב את זה איכשהו.

ואם כבר, ביקום שקיום חייזרים בו הוא עובדה ידועה, דווקא הגרין לנטרן הוא הדמות הכי פחות לא סבירה.

איש הפלדה מתנהל כמעט כמו סרט אסונות/פלישת חייזרים קלאסי. ליד היקום של מארוול הוא הנהג של מיס דייזי. כן, אולי אתה צודק, אולי גרין לנטרן יכול להתקיים שם (למרות שהוא ירגיש מאוד טפשי) אבל העולם שהם בנו שם מאוד לא מכיר בגיבורי על. יהיה להם קצת קשה להסביר בטמן שפועל שם כבר 30 שנים ומאיפה צצים כל מני אנשי אטלנטיס ששולטים בדגים ואמזונות עם כוח שווה אם לא גדול לזה של סופרמן :/

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 21 פברואר 2015, 12:24

DrKeo כתב:איש הפלדה מתנהל כמעט כמו סרט אסונות/פלישת חייזרים קלאסי. ליד היקום של מארוול הוא הנהג של מיס דייזי. כן, אולי אתה צודק, אולי גרין לנטרן יכול להתקיים שם (למרות שהוא ירגיש מאוד טפשי) אבל העולם שהם בנו שם מאוד לא מכיר בגיבורי על. יהיה להם קצת קשה להסביר בטמן שפועל שם כבר 30 שנים ומאיפה צצים כל מני אנשי אטלנטיס ששולטים בדגים ואמזונות עם כוח שווה אם לא גדול לזה של סופרמן :/

גם לי זה נשמע קצת מוזר, אבל בוא נעשה סקירה של דמויות מרוואל: ד"ר ג'קל ומיסטר הייד מודרני שהיה אמור לקבל סרטן במקום כוחות, חייל על ששכב בקרח 70 שנה (שדי יצר את דמות גיבור העל באותו יקום), מיליארדר בחליפה לא אפשרית בעליל מבחינה מדעית (וגם אם כן, כוחות הג'י היו מרסקים לו את העצמות), אל רעם נורדי ושלל חבריו (די מתעלמים מהעובדה הזאת,בעולם האמיתי כל שאר הדתות היו מתפרקות אם היה מופיע אל בשר ודם). על האלמנה השחורה והוקאיי לא נראה לי שיש מספיק סיפור רקע ביקום הקולנועי.
בקשר ל"עולם שלא מכיר בגיבורי על", היחיד שהוא באמת גיבור במובן המסורתי של הערצה מאנשים הוא קפטן אמריקה, כל השאר פשוט מתעסקים בעניינים שלהם.

עכשיו בקשר ל-DC, שמעתי איפהשהו שוונדר וומן תהיה אלה למחצה ושלא בטוח שהסרט שלה יתרחש בימנו, היא יכולה להיות בת מאות שנים. וקח בחשבון שאם יסתבר שסופרמן הוא באמת חייזר העל הראשון שפגשו ביקום הזה, זה שינוי די גדול בשביל האנושות. מי יודע איך זה ייגרום לאקווהמן לצאת מהים ? או שאם באטמן הוא באמת בהשראת TDKR אז עד עכשיו הוא היה בפנסיה ולא יותר מזיכרון רחוק והאירועים הנוכחיים גרמו גם לו לצאת מהמחבוא.
נערך לאחרונה על ידי MGS FREAK ב 21 פברואר 2015, 19:07, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 פברואר 2015, 18:28

MGS FREAK כתב:
גם לי זה נשמע קצת מוזר, אבל בוא נעשה סקירה של דמויות מרוואל: ד"ר ג'קל ומיסטר הייד מודרני שהיה אמור לקבל סרטן במקום כוחות, חייל על ששכב בקרח 70 שנה (שדי יצר את דמות גיבור העל באותו יקום), מיליארדר בחליפה לא אפשרית בעליל מבחינה מדעית (וגם אם כן, כוחות הג'י היו מרסקים לו את העצמות), אל רעם נורדי ושלל חבריו (די מתעלמים מהעובדה הזאת,בעולם האמיתי כל שאר הדתות היו מתפרקות אם היה מופיע אל בשר ודם). על האלמנה השחורה והוקאיי לא נראה לי שיש מספיק סיפור רקע ביקום הקולנועי.
בקשר ל"עולם שלא מכיר בגיבורי על", היחיד שהוא באמת גיבור במובן המסורתי של הערצה מאנשים הוא קפטן אמריקה, כל השאר פשוט מתעסקים בעניינים שלהם.

עכשיו בקשר ל-DC, שמעתי איפהשהו שוונדר וומן תהיה אלה למחצה ושלא בטוח שהסרט שלה יתרחש בימנו, היא יכולה להיות בת מאות שנים. וקח בחשבון שאם יסתבר שסופרמן הוא באמת חייזר העל שפגשו ביקום הזה, זה שינוי די גדול בשביל האנושות. מי יודע איך זה ייגרום לאקווהמן לצאת מהים ? או שאם באטמן הוא באמת בהשראת TDKR אז עד עכשיו הוא היה בפנסיה ולא יותר מזיכרון רחוק והאירועים הנוכחיים גרמו גם לו לצאת מהמחבוא.

העולם של מארוול הוא בדיחה, אני נהנה מהסרטים אבל הוא בדיחה. תן לי שם חייזר, מכשף וברווז מצוייר שאוהב לקלל ולשכב עם נשים וזה סבבה לגמרי. העולם שלהם בולע הכל כי אין שם שמץ ראליסטיות. העולם של dc בקולנוע כרגע הוא מדעי וראליסטי באופן יחסי. להכניס פתאום אדון ים שהוא המלך של אטלנטיס ואלה יווניה אמזונה זה לא בדיוק מתישב. כלומר אלה אם הם גם חייזרים, החייזר מעולם אטלנטיס והחייזר מעולם יוון.

התאוריה שלי היא שהמכונת עולם שהייתה באוקינוס ההודי והשמידה שם את כל הים באיש הפלדה (זאת שהייתה נגדית למכונת עולם במטרופוליס) העירה את אקוואמן איכשהו. אגב זק שניידר אמר שהשבע שבפוסטר הוא שבעה ארטאפקטים של אטלנטיס שאחד מהם הוא הקלשון של אקוואמן שיכול לחתוך גם את סופרמן ל2.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 21 פברואר 2015, 19:23

DrKeo כתב:העולם של מארוול הוא בדיחה, אני נהנה מהסרטים אבל הוא בדיחה. תן לי שם חייזר, מכשף וברווז מצוייר שאוהב לקלל ולשכב עם נשים וזה סבבה לגמרי. העולם שלהם בולע הכל כי אין שם שמץ ראליסטיות. העולם של dc בקולנוע כרגע הוא מדעי וראליסטי באופן יחסי. להכניס פתאום אדון ים שהוא המלך של אטלנטיס ואלה יווניה אמזונה זה לא בדיוק מתישב. כלומר אלה אם הם גם חייזרים, החייזר מעולם אטלנטיס והחייזר מעולם יוון.

התאוריה שלי היא שהמכונת עולם שהייתה באוקינוס ההודי והשמידה שם את כל הים באיש הפלדה (זאת שהייתה נגדית למכונת עולם במטרופוליס) העירה את אקוואמן איכשהו. אגב זק שניידר אמר שהשבע שבפוסטר הוא שבעה ארטאפקטים של אטלנטיס שאחד מהם הוא הקלשון של אקוואמן שיכול לחתוך גם את סופרמן ל2.

נראה לי שהבאיש הפלדה אנשים הגיבו בצורה די מציאותית לשני חייזרים שמשחזרים סצנות נבחרות מדרגון בול זי (בגבולות השעיית הספק, כן ?), אז אין סיבה שלא יגיבו בצורה שאנחנו בעולם האמיתי היינו מגיבים אם היינו מדליקים טלוויזיה יום אחד ומגלים על אי מאוכלס בנשים מתקדמות טכנולוגית שהצליח לחמוק מגילוי, או על תרבות תת ימית שהתפתחה במקביל לאנושות (אני כבר לא זוכר את סיפור המקור של אקוואמן, ויש לו כמה).

ובכל מקרה, אנחנו צריכים להשתחרר מהציפיה לריאליזם שבאטמן של נולאן הרגיל אותנו אליו. הסרטים הבאים אולי לא יהיו פנטזיה מופרעת כמו של מרוואל אבל גם לא צריך לבוא אליהם בגישה של דרמה היסטורית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 פברואר 2015, 02:17

MGS FREAK כתב:
נראה לי שהבאיש הפלדה אנשים הגיבו בצורה די מציאותית לשני חייזרים שמשחזרים סצנות נבחרות מדרגון בול זי (בגבולות השעיית הספק, כן ?), אז אין סיבה שלא יגיבו בצורה שאנחנו בעולם האמיתי היינו מגיבים אם היינו מדליקים טלוויזיה יום אחד ומגלים על אי מאוכלס בנשים מתקדמות טכנולוגית שהצליח לחמוק מגילוי, או על תרבות תת ימית שהתפתחה במקביל לאנושות (אני כבר לא זוכר את סיפור המקור של אקוואמן, ויש לו כמה).

ובכל מקרה, אנחנו צריכים להשתחרר מהציפיה לריאליזם שבאטמן של נולאן הרגיל אותנו אליו. הסרטים הבאים אולי לא יהיו פנטזיה מופרעת כמו של מרוואל אבל גם לא צריך לבוא אליהם בגישה של דרמה היסטורית.

אבל כן הכינו אותנו לעולם מציאותי שהתרחשה בו פלישת חייזרים (בכל זאת, משהו מבוסס במדע), להגיד שפלשו חייזרים זה דבר אחד, להגיד שיש תרבות יצורים תת מימית קסומה בת אלפי שנים זה משהו אחר. אצל מארוול כל בדיחה עוברת בתור משהו רציני, מהסרט הראשון שלהם הם לא הלכו על ראליזם. הכל שם קליל, מגוחך, בלי יותר מדי הגיון. היקום של DC נראה מציאותי בהרבה מה שעושה דמויות מופלאות קצת יותר קשות לעיכול.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 פברואר 2015, 11:06

מסכים פה עם נדב במאה אחוז... וזו הסיבה גם שאני לרוב מתחבר יותר לסיפורים של DC... אבל לסרטים פחות. חוץ מבאטמן, מן הסתם, וגם את העיבוד של WATCHMEN אהבתי.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 23 פברואר 2015, 11:07

Kingsman הוא סרט הפיל-גוד הכי טוב שראיתי מאז שומרי הגלאקסיה: עלילה די דבילית כמובן, אבל מומלץ בחום לכל מי שרוצה לראות סרט שעושה לזאנר הריגול מה שקיק-אס עשה לזאנר הקומיקס. כולל כמה מסצינות המכות המוצלחות ביותר מאז The World's End.

ולגבי הדיון על לונג-שוט שהיה קודם. בטלוויזיה עשו פרק בטייק בודד אמיתי כבר לפני כמעט עשרים שנה - בלי פעלולים וCGI:
https://www.youtube.com/watch?v=NrAAD2BWkCc

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 23 פברואר 2015, 11:22

swym כתב:Kingsman סרט שעושה לזאנר הריגול מה שקיק-אס עשה לזאנר הקומיקס.

fun fact: קינגסמן מבוסס על קומיקס של אותו יוצר של קיק אס, ומבוקש (שניהם במקור קומיקסים)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 פברואר 2015, 12:23

swym כתב:Kingsman הוא סרט הפיל-גוד הכי טוב שראיתי מאז שומרי הגלאקסיה: עלילה די דבילית כמובן, אבל מומלץ בחום לכל מי שרוצה לראות סרט שעושה לזאנר הריגול מה שקיק-אס עשה לזאנר הקומיקס. כולל כמה מסצינות המכות המוצלחות ביותר מאז The World's End.

ולגבי הדיון על לונג-שוט שהיה קודם. בטלוויזיה עשו פרק בטייק בודד אמיתי כבר לפני כמעט עשרים שנה - בלי פעלולים וCGI:
https://www.youtube.com/watch?v=NrAAD2BWkCc

גם 30 ROCK עשו כמעט כל שנה פרק לייב והאמת שלא חסרים נסיונות לפרקי טייק אחד בטלביזיה. מה שכן, אף אחד לא עשה את זה כמו בירדמן ולא באורכים שבירדמן עשה את זה, ה40 דקות הראשונות שם זה פשוט מכונת יריה בסינגל שוט אמיתי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 פברואר 2015, 14:06

אבל... הבאתי פה סרט רוסי בהפקת ענק (יחסית) שכולו צולם בשוט אחד אמיתי :(

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 24 פברואר 2015, 16:54

MGS FREAK כתב:
fun fact: קינגסמן מבוסס על קומיקס של אותו יוצר של קיק אס, ומבוקש (שניהם במקור קומיקסים)

ולשני הסרטים האלו משותפים גם הבמאי, התסריטאית והכוריאוגרפים של סצינות הלחימה.

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים