GolanBerlin כתב:מוזר, כי השתמשתי באתר הזה, אז תאשימו אותו. ועכשיו בדקתי שוב את השעות, וזה יוצא מוזר. יוצא שהמסיבה האחרונה, של סוני, תתקיים בכלל בשעה 04:00 בבוקר. מה?!
לקחתי את המידע מפה: http://www.ign.com/wikis/e3/E3_2013_Press_Conferences
בכל מקרה, זה מעולה שזה מתחיל רק ב-19:30. כבר חשבתי שאני אפספס את מיקרוסופט, כי הבגרות שלי במתמטיקה מתחילה ב-17:00.
DrKeo כתב:זה נכון, האתר שהסתכלתי עליו כתב שעות לא נכונות של המסיבות משום מה. זה מיקרוסופט ב19:30, EA ב23:00, אובי ב-1 בלילה וסוני ב4 בבוקר. יהיה נהדר אם תוכל לעדכן בהודעה שלך.
Death_119 כתב:אומרים אוביסופט לא יוביסופט. תפסיק להיות ישראלי ולהגיד גם איקאה במקום אייקיאה.
DrKeo כתב:זה נכון, האתר שהסתכלתי עליו כתב שעות לא נכונות של המסיבות משום מה. זה מיקרוסופט ב19:30, EA ב23:00, אובי ב-1 בלילה וסוני ב4 בבוקר. יהיה נהדר אם תוכל לעדכן בהודעה שלך.
bling כתב:אני גם אצפה במסיבות החשובות,רק הסברתי לך איך בדיוק,במקרה של מיקרוסופט ושל רוב החברות אין בעיה כי השעה נורמלית,אבל עם סוני ב 4 לפנות בוקר אלא אם כן יש חופש למחרת אני לא רואה אפשרות אחרת חוץ מלישון מוקדם ולקום לפני,אין סיכוי שאני אצליח לעבור את היום למחרת כשאני ער יותר מ 24 שעות ברציפות,אולי רק מתמחים באיכילוב בנויים לזה,רוב הסיכויים שאני אתמוטט
bling כתב:כן בדיוק באתי להגיב שגם התיקון שלך לא מסתדר לי.
גולן,אני לא חושב שיש פה מישהו מטורף מספיק בשביל לנסות להחזיק ער ברציפות עד המסיבה של סוני ב 4 לפנות בוקר,אלא אם כן הוא לקח מראש חופש מהלימודים/עבודה באותו יום.
מה שעושים זה מה שכל מכורי ה נ.ב.א למיניהם עושים כשיש פלייאוף ב 3 וחצי או 4 לפנות בוקר והם צריכים גם ללמוד או לעבוד- הולכים לישון מוקדם ב 9-10 בערב ומכוונים שעון לרבע ל4 ומשם אחרי המסיבה ואחרי שישנת כמה שעות כמו בנאדם ממשיכים בסדר היום הרגיל בצורה הרבה יותר נורמלית בלי ליפול על הרצפה באמצע היום.
Death_119 כתב:אומרים אוביסופט לא יוביסופט. תפסיק להיות ישראלי ולהגיד גם איקאה במקום אייקיאה.
SgtDonowitz כתב:מנסיונות העבר ככל הנראה מדובר ב- Exclusive Features, DLC או שאר דברים לא חשובים, אני אישית מאוד מצפה לראות את הפרוייקט של קרייטק כבר.
treao כתב:אני אישית מוריד את התערוכות ולא צופה בהם לייב.
הרבה יותר נוח. אני מוריד ואז מעביר עם יו אס בי לסוני וצופה בטלווזיה. אפשר גם להוריד את התערוכה של סוני דרך הpsn למי שרוצה.
treao כתב:אני אישית מוריד את התערוכות ולא צופה בהם לייב.
הרבה יותר נוח. אני מוריד ואז מעביר עם יו אס בי לסוני וצופה בטלווזיה. אפשר גם להוריד את התערוכה של סוני דרך הpsn למי שרוצה.
Fanta כתב:אתם באמת משקיעים לראות בלי ספויילרים וכו הא?
אני אין לי סיכוי שלא לחטוף ספויילרים, ממש לא עם אורך החיים שלי
מאיזה שעה זה מתחיל? אולייי באמת אהיה ער בשעות העלו חח
Kazz כתב:כפי שאפשר לתאר, RYSE הוא כעת בלעדי ל One ויוצג ב E3:
http://www.crytek.com/games/ryse/overview
'controller-based gameplay enhanced by kinect'
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 36 אורחים