Klayman כתב:אהבתי את GTA V

. לא סיימתי אותו עדיין, אבל הוא אחלה משחק. באמת. יש כמה דברים קטנים שלא אהבתי, באגים קטנים ובינוניים (תקעו אותי באמצע משימה ונעלמו לי טקסטורות לחלוטין באמצע כניסה לבניין) ותכלס אני לא ממש מחובר לדמויות, אבל לבינתיים אלה בעיקר תלונות קטנות. אני בהחלט יכול לראות מדוע Watch Dogs נדחה בזמנו בחצי שנה כדי להוסיף גיוון וכיף, ונראה שיש דברים חופפים בין המשחקים בלי קשר. אגב, גרפית, כשהוא כמעט על הכל הכי גבוה (אפשרויות בודדות מתחת), הוא ממש יפה, אבל אני נוטה להסכים עם אינטר. Watch Dogs לא נופל ממנו, גרפית, אבל הפורט פה מרגיש הרבה יותר מהוקצע ומסודר. במדד הממש לא רשמי שלי שאומר ''האם בא לי לחזור לשחק בו אחרי כמה שעות?'' הוא די גבוה, אבל הוא ממש לא ''המשחק הכי טוב ששיחקתי אי פעם'' או משהו בסגנון, אבל אולי אחרי שאסיים אותו דעתי תשתנה לגמרי.
אגב, כשכבר יצא לי למות, המשחק טען את עצמו בשניות בודדות - מה שעוד יותר הופך את הצרות בנושא של BB למוזרות. GTA V מריץ עולם פתוח מטורף עם סימולציות וכו' ועדיין נטען בשניות אחרי המוות - למה BB לא?

איך הטעינה אחרי המוות בקונסולות?
האמת שאחרי שקניתי את הכרטיס החדש, נכנסתי לWATCH DOGS שוב. כל ההגדרות על הכי גבוה, כאשר המשחק גם פועל ברזולוציה גבוהה מ1080P, בשביל AA יותר טוב. הוא באמת משתווה לGTA בדברים מסוימים (אחלה אנימציות, למשל), מתעלה עליו בדברים אחרים (מערכת ירי מלוטשת יותר, מה שמרגיש כגיוון גדול יותר במה שאנשים עושים בעולם), אבל בהרבה דברים שקשורים לתשומת לב לפרטים קטנים, הוא לא משתווה (ובנהיגה הוא פחות טוב, לדעתי). כל מיני דברים שאני שם לב אליהם בGTA ולא קיימים בWD, כמו כביש באזור פחות טוב בעיר, שיש בו תיקוני זפת כהים, כמו שיש במציאות, או סימני צמיגים בבוץ בכניסה לחניה, שמתאימים לכיוון שממנו היית מצפה ממכוניות לעבור על הבוץ, או זה שגם דקה אחרי שעברתי בחוף עם רכב, אני עדין חוזר לשם ורואה את החריצים שעשו הגלגלים שלי.
WD עשה דברים נהדרים, אבל כל הדברים הקטנים האלו בGTA הופכים את העולם שלו ליותר אמין ואורגני, לפי דעתי.
כמובן שאני לא מדבר על המשימות. בGTA V הן כל כך הרבה יותר טובות, הכתיבה ברמה אחרת לגמרי והדמויות הראשיות גורמות לך להרגיש רגשות שהם לא אפטיה.
בראייה יותר שטחית, ברגע שנכסתי לWD, באמת הופתעתי מכמה שהוא נראה פחות טוב משזכרתי. הרבה דברים מרגישים לי שם יותר שטוחים ומזויפים, בהשוואה לGTA. זה עדין הסנדבוקס העירוני הכי קרוב לGTA, ברמה הטכנית, אבל הוא לא לגמרי שם.
יש מצב שWD2 יעשה חתיכת מהפכה ויגרום לרוקסטאר לחשוב בפעם הראשונה על איך להיות יותר טובים המתחרים ולא סתם יותר טובים מהניסיון הקודם שלהם.