bling כתב:האכזבה הראשונית שלי זה ש GTA5 לא רץ אצלך על 60, נגיד תוריד את ה AA ל X4, זה כן ירוץ על 60 נעול? כי אם כן אז סבבה.
30 fps ואולטרה עם AA טוב זה מבחינתי משהו שצריך להחזיק לפחות שנתיים פלוס, לאוו דווקא מדבר על משחק שקיים כרגע, הוויטצ׳ר 3 יהיה באנצ׳מרק טוב, גם באטלפרונט מסקרן אותי, בלי קשר לזה שבטח לא יראה כמו הטריילר הוא צפוי כנראה להיות המשחק הכי תובעני השנה.
המשחק ירוץ ב60 אבל הוא ישחק כל הזמן ל40+ מה שיתן לו מראה מגומגם. זאת בדיוק הבעיה עם gta, חוסר עקביות. ברוב המשחקים יש לך נפילות קלות, הfps די יציב. בgta הוא משחק לכל כיוון בפרעות, רגע אחד זה 45fps, שניה אחרי 95fps. וזה בדיוק מה שיוצר את הבעיה, אני נאלץ להוריד הגדרות כדי שהרגע של ה45fps יהיה מעל ל60 בשביל שאני אוכל לנעול אותו שם. אז שם הבעיה, אני הלכתי על אולטרה להכל עם x8 msaa לאיכות תמונה מושלמת ב30 ולאסקין למשל הלך על x2 msaa והורדת כמה אפשרויות לhigh בשביל 60 נעול.
אני מוכן לחתום לך שהוויצ׳ר נאכל בלי מלח על ידי ה970 בלי אפקטי הפרווה. לדעתי גם עם הפרווה המשחק ירוץ ב30 ומעלה. נחיה ונראה, עוד חודש.
אגב, אני היום אגדיר את המשחק בדיוק כמו df ואריץ את הבנצ׳מארק ונראה איזה ביצועים ה970 מביא בהגדרות פס4.