נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

Re: נושא הקומיקס הרשמי

הודעהעל ידי Death_119 » 23 אפריל 2015, 11:56

DrKeo כתב:ביזיון של מי דודי? הכרטיס מתעצל וצריך לקבל מכות בטוסיק? הוויצ'ר קבל פורט חרא? או שפשוט מדובר במשחק תובעני. כל הטעון שלך די טפשי לדעתי. וברצינות, תפסיק לנפנף בכרטיס שיצא דור שלם אחרי הדור החדש וגם הוא לא הצליח להריץ מספיק משחקים ב60FPS (שכבר פרטתי מקודם).

אגב, כבר עכשיו אפשר לנחש איך הוא ירוץ ממוקסם (אני לא יודע אם זה כולל את כל השיט של NVIDIA או לא) כי CDP אמרו שהדרישות מומלצות יתנו לך לשחק את המשחק ב30FPS והן:
Intel CPU Core i7 3770 3,4 GHz
AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz
Nvidia GPU GeForce GTX 770
AMD GPU Radeon R9 290
RAM 8GB
OS 64-bit Windows 7 or 64-bit Windows 8 (8.1)
DirectX 11
HDD Space 40 GB

כלומר 770GTX מריץ את המשחק ב30 נעול אז כנראה ש970 מריץ אותו בסביבות ה45-50 כי הוא חזק ממנו בבערך 50%.

אתה מדבר על כרטיס High end שהוא הטופ של ימינו, לא X60 שהוא Mid, אתה מקבל חצי חוויה תמורת הכסף, תסתכל על זה איך שאתה רוצה. במחיר שאתה משלם אתה צריך לקבל כל משחק בשנים הקרובות ב-60+ בשיא ההגדרות. Witcher 3 לא נבנה החל מהיום לאחר יציאת הכרטיס, הוא התחיל להבנות לפני שלוש שנים, הרבה לפני שחשבו על הכרטיס שרכשת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי bling » 23 אפריל 2015, 12:31

וואו, יצאו דרישות המערכת לבאטמן, בשביל אולטרה צריך 980 :shock:
Minimum System Requirements
OS: Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit Operating System Required)
Processor: Intel Core i5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
Memory: 6 GB RAM
Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 660
Graphics Memory: 2 GB
DirectX®: 11
Network: Broadband Internet Connection Required
Hard Drive Space: 45 GB

Recommended System Requirements
Processor: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz | AMD FX-8350, 4.0 GHz
Memory: 8 GB RAM
Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 760
Graphics Memory: 3 GB
Hard Drive Space: 55 GB

ULTRA System Requirements
Processor: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz | AMD FX-8350, 4.0 GHz
Memory: 8 GB RAM
Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 980
Graphics Memory: 3 GB
Hard Drive Space: 55 GB

http://www.geforce.com/games-applications/pc-games/batman-arkham-knight/system-requirements

מטורף, מה בדיוק הולך במשחק הזה באולטרה?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אפריל 2015, 13:23

bling כתב:וואו, יצאו דרישות המערכת לבאטמן, בשביל אולטרה צריך 980 :shock:

http://www.geforce.com/games-applications/pc-games/batman-arkham-knight/system-requirements

מטורף, מה בדיוק הולך במשחק הזה באולטרה?

מטורף אבל לך תדע מה בדיוק ההגדרות האלה אומרות כי אין סטנדרט על "מומלץ". אבל כן, טרוף. רק אל תשכח שאם GTA היו שמים ב"מומלץ" שלהם 60FPS בהגדרות מלאות עם X4MSAA, גם 980GTX לא היה מספיק. היי, אם לא ירוץ לי ב60FPS אלה רק באיזה 50 אני פשוט אעשה מה שעשיתי בGTA ואשחק בו בגרפיקה מדהימה עם אובר סמפלינג באיזה X8MSAA ואקבל IQ מיקום אחר. אגב שים לש שדרישות מינימום די שוות לפס4 (660 בסביבה של ה750GTX, כלומר בסביבה של הפס4) מה שאומר שיכול להיות שהגדרות של הפס4 הן LOW לגרסת הPC, ביחוד שאין גרסאות דור קודם.

דודי, מה שאמרת כרגע לא מחובר למציאות. קנית כרטיס ב500$ כשהדור היה בן 6 ואני יכול לחשוב על כמה וכמה משחקים שכבר ביום שקנית אותו לא רצו לך ב60 כמו GTA, מטרו או קרייסס 2, אז עכשיו אתה בוכה על כרטיס של 330$ כי יש שני משחקים בשוק שרצים עליו רק ב45FPS? עם כל הכבוד אני משחק עכשיו בGTA ב30 נעול עם אובר סמפלינג, הכל על ULTRA ו-X4 TXAA שזה יותר מX8MSAA כך שאני חושב שההגדרות אצלי הן די היסטריות בזמן שבהגדרות פס4 המשחק רץ אצלי ב100+ FPS כך שאתה יכול לשמור את הרחמים :)

אגב, רצה שמועה שרוב סדרה 300 של AMD תהיה מחזור של הדור הקודם. כלומר ה390 וה390X יהיו כרטיסים חדשים אבל ה380X יהיה בעצם 290X ששינו לו את השם (אולי גם יפנקו ביותר זיכרון), ה380 יהיה 290, ה370X יהיה 280X וכך הלאה. זאת לא הפעם הראשונה שAMD עושה את זה, תרגיל די ידוע אצלה, ביחוד בניידים. גם בסדרה 200 הם עשו אותו דבר אבל עם הכרטיסים הממש נמוכים בסדר, ה240, 250 וה260, לא עם גבוהים כמו ה380X.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 אפריל 2015, 13:35

DrKeo כתב:מטורף אבל לך תדע מה בדיוק ההגדרות האלה אומרות כי אין סטנדרט על "מומלץ". אבל כן, טרוף. רק אל תשכח שאם GTA היו שמים ב"מומלץ" שלהם 60FPS בהגדרות מלאות עם X4MSAA, גם 980GTX לא היה מספיק. היי, אם לא ירוץ לי ב60FPS אלה רק באיזה 50 אני פשוט אעשה מה שעשיתי בGTA ואשחק בו בגרפיקה מדהימה עם אובר סמפלינג באיזה X8MSAA ואקבל IQ מיקום אחר. אגב שים לש שדרישות מינימום די שוות לפס4 (660 בסביבה של ה750GTX, כלומר בסביבה של הפס4) מה שאומר שיכול להיות שהגדרות של הפס4 הן LOW לגרסת הPC, ביחוד שאין גרסאות דור קודם.

דודי, מה שאמרת כרגע לא מחובר למציאות. קנית כרטיס ב500$ כשהדור היה בן 6 ואני יכול לחשוב על כמה וכמה משחקים שכבר ביום שקנית אותו לא רצו לך ב60 כמו GTA, מטרו או קרייסס 2, אז עכשיו אתה בוכה על כרטיס של 330$ כי יש שני משחקים בשוק שרצים עליו רק ב45FPS? עם כל הכבוד אני משחק עכשיו בGTA ב30 נעול עם אובר סמפלינג, הכל על ULTRA ו-X4 MLAA שזה יותר מX8MSAA כך שאני חושב שההגדרות אצלי הן די היסטריות בזמן שבהגדרות פס4 המשחק רץ אצלי ב100+ FPS כך שאתה יכול לשמור את הרחמים :)

אגב, רצה שמועה שרוב סדרה 300 של AMD תהיה מחזור של הדור הקודם. כלומר ה390 וה390X יהיו כרטיסים חדשים אבל ה380X יהיה בעצם 290X ששינו לו את השם (אולי גם יפנקו ביותר זיכרון), ה380 יהיה 290, ה370X יהיה 280X וכך הלאה. זאת לא הפעם הראשונה שAMD עושה את זה, תרגיל די ידוע אצלה, ביחוד בניידים. גם בסדרה 200 הם עשו אותו דבר אבל עם הכרטיסים הממש נמוכים בסדר, ה240, 250 וה260, לא עם גבוהים כמו ה380X.

כן אני יודע שה 660 בדר"כ מקביל ל PS4, בהחלט יתכן שגרסת ה PS4 תרוץ על LOW (ובטח גרסת ה ONE תרוץ על LOW וב 900P פשוט) אבל אני סכ"ה מרוצה מהגיימפליי של הפס4 אז אני בסדר עם זה, למרות שברור לפי הדרישות שזה בטח המשחק שיהיה לו את ההבדל הכי תהומי בין גרסאות הקונסולות ל PC עד עכשיו, מסקרן לראות איך אולטרה נראה ועד כמה הפער ענקי באמת מגרסת הפס4 (כאילו ברור שטכנית הוא יהיה גדול אבל מעניין אם זה יתבטא מספיק אסתטית ויצדיק את זה מבחינת העין)

ואיך אתה יודע שאולטרה אצלם מוגדר ל 60? זה הגיוני אני משער אבל אין באמת פירוט מה אולטרה אומר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אפריל 2015, 13:40

bling כתב:כן אני יודע שה 660 בדר"כ מקביל ל PS4, בהחלט יתכן שגרסת ה PS4 תרוץ על LOW (ובטח גרסת ה ONE תרוץ על LOW וב 900P פשוט) אבל אני סכ"ה מרוצה מהגיימפליי של הפס4 אז אני בסדר עם זה, למרות שברור לפי הדרישות שזה בטח המשחק שיהיה לו את ההבדל הכי תהומי בין גרסאות הקונסולות ל PC עד עכשיו, מסקרן לראות איך אולטרה נראה ועד כמה הפער ענקי באמת מגרסת הפס4 (כאילו ברור שטכנית הוא יהיה גדול אבל מעניין אם זה יתבטא מספיק אסתטית ויצדיק את זה מבחינת העין)

ואיך אתה יודע שאולטרה אצלם מוגדר ל 60? זה הגיוני אני משער אבל אין באמת פירוט מה אולטרה אומר.

אני סתם זורק, אין לי מושג. אין הגדרה סטנדרטית להגדרות מומלצות שמוציאים כך שלפעמים ה"מומלץ" לא מצליח להריץ את המשחק על הכל ממוקסם בכלל כמו GTA למשל (המומלץ שלו זה 660GTX', כלומר כרטיס שלא מצליח להחזיק גרפיקה ממוקסמת ב30FPS אלה רק אולי גרפיקה של פס4) ולפעמים זה 30FPS הכל על אולטרה (כמו הוויצ'ר למשל, לפחות זה מה שהמפתחים טוענים) ולפעמים זה אומר הכל על אולטרה ב60FPS. בקיצור, לך תדע מה זה אומר בכלל. אם צריך 980GTX להכל באולטרה ב30FPS אז ואו, מה לעזאזל הולך שם.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 אפריל 2015, 18:37

Death_119 כתב:הם מוציאים בערך כל שנה וחצי משחק, Rome יצא לפני כשנה וחצי, בספטמבר 2013, אתה תקבל את החדש אחרי הסטנדרט שלהם.

קודם כל אתה מדבר על ROME 2
ויצא לא מיזמן Total War: ATTILA ,מישחק בסידרה שעומד ביפני עצמו ,הוא יצא בפברואר השנה
ככה שכן זה ניראה לי מוקדם מידי ,היו יכולים לעשות חבילות הרחבה לATTILA ,אולי המישחק לא מכר מספיק טוב ,אז סגה זונחת אותו מהר ?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 23 אפריל 2015, 18:45

kririn כתב:

קודם כל אתה מדבר על ROME 2
ויצא לא מיזמן Total War: ATTILA ,מישחק בסידרה שעומד ביפני עצמו ,הוא יצא בפברואר השנה
ככה שכן זה ניראה לי מוקדם מידי ,היו יכולים לעשות חבילות הרחבה לATTILA ,אולי המישחק לא מכר מספיק טוב ,אז סגה זונחת אותו מהר ?

Attila הוא הרחבה. המשחק האחרון שהם הוציאו זה Rome 2. תעקוב אחר מתי הם מוציאים כל משחק בסדרה, אין כמעט אף פעם המתנה גדולה. אני לא אתפלא אם הפעם הם מוציאים את המשחק יחסית מאוחר מהרגיל. ההרמת גבה שלך היא סתם.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 אפריל 2015, 21:10

Death_119 כתב:Attila הוא הרחבה. המשחק האחרון שהם הוציאו זה Rome 2. תעקוב אחר מתי הם מוציאים כל משחק בסדרה, אין כמעט אף פעם המתנה גדולה. אני לא אתפלא אם הפעם הם מוציאים את המשחק יחסית מאוחר מהרגיל. ההרמת גבה שלך היא סתם.

המחיר של אטילה נכון להיום ,הוא 44.99 דולר בסטים ,וזה מחיר של מישחק שיצא לפני חודשים
עם אני זוכר נכון הוא יצא ב50$ או 60$
כרגע אומנם יש מיבצע זמני בסטים ,אבל בכל זאת

בנוסף המישחק לא מחיב את ROME 2 בכלל

ושים לב לזה
Total War: Attila is a strategy game developed by The Creative Assembly and published by Sega, released on February 17, 2015 for Microsoft Windows and OS X. It is the ninth standalone game in the Total War series of video games.

The game is set in 395 AD, during the transition from Late Antiquity to the early Dark Ages. While the title character will be able to become the leader of the Huns, he won't yet be in power at the start of the campaign.

מבין ? ,לא הרחבה ,מישחק בפני עצמו
יכול להיות שלקחו הרבה דברים מROME 2 ,והכניסו לאטילה ,אין לי מושג כי הגעתי בינתים רק לאמפיר ,ואני הולך לפי סדר יציאה
אבל בכל זאת ,יצא מישחק גדול וראשי בסידרה לפני חודשים ,וכבר מדברים על כותר עתידי
ומאוד חבל לי על זה ,זאת סידרה שכל מישחק גדול לוקח עשרות שעות לפחות לסיים ,אפילו לשחק רק "על המפה" לוקח המון זמן
ולהתחיל להשריץ כל שנה ניראה לי מוגזם ביותר

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 24 אפריל 2015, 01:08

שהם אומרים 980 אני מניח שהם מתכוונים לכרטיס Reference. ה G1 970 (שנראה לי יש לרובנו פה) קצת יותר חזק מ 970 רגיל, עם oc סביר כנראה שאפשר להגיע ל 980 או מאוד קרוב לזה.

בכל מקרה אני מקווה שלפחות יהיה אפשר לשחק על ultra מינוס הגדרות aa מוגזמות ב 30 fps חלק.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 24 אפריל 2015, 11:23

קרירין, רוב ההרחבות של total war בשנים האחרונות היו standalone. זה כולל את ההרחבה לאמפייר (נפוליאון), את ההרחבה לשוגון 2 (fall of the samurai) ואפילו את ההרחבה Alexander שיצאה בזמנו ל-rome1.

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 24 אפריל 2015, 20:01

אהלן חבר'ה,
לקראת השחרור ההולך וקרב מצה"ל , אני רוצה לקנות מחשב חדש. חיית גיימינג, כמובן.
אני רק מתלבט על התזמון הנכון - לקנות עוד חודש-חודשיים או לחכות כ-8 חודשים.
האם צפויים לצאת רכיבים חדשים ומשודרגים בתקופה הזו בצורה משמעותית? כרטיסי מסך, לוחות אם שתומכים בUSB Type C, וכדומה?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 אפריל 2015, 20:32

InterAl כתב:קרירין, רוב ההרחבות של total war בשנים האחרונות היו standalone. זה כולל את ההרחבה לאמפייר (נפוליאון), את ההרחבה לשוגון 2 (fall of the samurai) ואפילו את ההרחבה Alexander שיצאה בזמנו ל-rome1.

לאטילה יצא כבר DLC ומתוכנן עוד אחד
הוא לא מוגדר בהרחבה ,ולא מתומחר כהרחבה

זה כמו שתגיד שמאריו גלקסי 2 היה הרחבה ,כי חלק מהדברים היו דומים ,והיה אותו סיגנון

עם כבר אטילה אולי המשך ישיר חוץ מהעלילה ,אין לי מושג ,אבל מישחק בפני עצמו

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 24 אפריל 2015, 21:08

אבל אין פה שום דבר חדש
ככה הם עובדים מאז שהם הקימו את הצוות השני שלהם - כלומר מאז אמפייר.
משחק חדש לגמרי, שנה אחריו משחק באותו עולם, שנה אחריו משחק חדש לגמרי, משחק באותו עולם כעבור שנה וכך הלאה.
לצורך העניין:
2009, אמפייר.
2010, נפוליאון (משחק באותו עולם, תקרא לזה הרחבה, תקרא לזה משחק בודד, זה לא באמת משנה).
2011, שוגון 2.
2012, נפילת הסמוראים.
2013, רומא 2.
2014, אטילה.

גם נפוליאון גם נפילת הסמוראים וגם אטילה, אף על פי שהם משחקים שעומדים בפני עצמם, הם משחקים שבנויים באותו עולם כמו המשחק הגדול שלפניהם, בנויים על אותו מנוע עם אותן יחידות (ברור שיש תוספות ושינויים, אבל בגדול), אותה מפה ואותן מכניקות. בדרך כלל פשוט נכנס טוויסט אחד גדול שמבדיל אותן מהמשחק הראשי.
רק במשחקים הראשיים, אלו שיוצאים כל שנתיים, משתנה המפה, התקופה, היחידות והמכניקות בצורה משמעותית. וגם פה המשחק שיצא שנתיים אחרי רומא 2 יהיה המשחק שישנה את הדברים האלו.

בקיצור, אין פה שום דבר חדש או לא צפוי..

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 אפריל 2015, 22:38

אבל אתה מדבר פה על המשך ישיר ,המון מישחקים הם כאלו
זה לא בהגדרה של חבילת הרחבה ,ולא אופך אותם למישחקים לא ראשים

המון מישחקים ראשים לא עוברים שינוים ענקים

מה שאתה מדבר פה ,זה על מישחק שנתי ,למרות שאטילה יצא בכלל ב2015
ולא ידעתי שהסידרה כזאת ,וחבל לי על זה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 אפריל 2015, 22:41

Shlomix כתב:אהלן חבר'ה,
האם צפויים לצאת רכיבים חדשים ומשודרגים בתקופה הזו בצורה משמעותית? כרטיסי מסך, לוחות אם שתומכים בUSB Type C, וכדומה?

תיראה כמה שתחכה יותר ,מין הסתם תוכל לקנות יותר דברים יחסית לכסף
בעניין USB-C ,לא רואה צורך מיוחד בו כרגע

אבל כל עוד לא יקרה משהו קיצוני ,באותו התקציב תוכל לקנות מחשב חזק יותר
או לחלופין קטן ושקט יותר באותם הביצועים

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 24 אפריל 2015, 23:01

kririn כתב:אבל אתה מדבר פה על המשך ישיר ,המון מישחקים הם כאלו
זה לא בהגדרה של חבילת הרחבה ,ולא אופך אותם למישחקים לא ראשים

המון מישחקים ראשים לא עוברים שינוים ענקים

מה שאתה מדבר פה ,זה על מישחק שנתי ,למרות שאטילה יצא בכלל ב2015
ולא ידעתי שהסידרה כזאת ,וחבל לי על זה

אתה סתם מתעכב כאן על הסמנטיקה, זה לא באמת משנה איך תקרא למשחקים האלו.
"גדולים"? "ראשיים"? "שונים"? "חדשים"? יש הבדל מובהק בין שני סוגי המשחקים שהם מוציאים באותה הסדרה וזה באמת לא משנה איך תקרא להם, כל עוד אתה מבין שיש כאן הבדל אמיתי ומחזורי שקיים בסדרה הזאת.

לגבי אטילה, אתה צודק, הוא יצא ב2015. אבל כל המשחקים ה*הכנס ביטוי שתבחר, לצורך העניין "גדולים"* יוצאים תמיד במרץ ורומא 2 (עקב בעיות טכניות אני מאמין, כי הוא עדיין יצא ממש לא אפוי אז) נדחה בזמנו לספטמבר. ככה שהמרחק בינו לבין אטילה שיצא בפבואר 2015 הוא אותו סדר גודל של המרחק בין שאר משחקי הסדרה.

אז שוב אין פה שום דבר חדש, אבל חבל לך על זה? למה? המשחקים תמיד יוצאים מצוינים ו(בדרך כלל) מספיק מגוונים. אתה פשוט לא חייב לשחק בכולם אם אתה מרגיש שיש יותר מידי.
אני לצורך העניין פשוט לא משחק במשחקים ה"משניים", ה"המשכונים", כי בדרך כלל אני מקבל מספיק שעות משחק מהמשחק הראשון ועד שאני ממצה אותו כבר יש לי אחד חדש ושונה באמת בדרך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אפריל 2015, 03:30

סדרה חדשה של amd הולכת לצאת עוד חודש כך שזה יהיה טפשי לא להמתין לפחות עד אז, המחירים יהיו נוחים יותר אחרי שהיא תצא.

ולמי שיש 970 ורוצה gta עובד נעול על 30 באיכות גרפית הזויה, הנה ההגדרות שאני משחק עליהן:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

קצת הסברים. הכל מודלק עד הסוף חוץ מאשר דשא שהורדתי מאולטרה לvery high, באזורים מיוערים אולטרה יכול לחתוך את הfps בחצי! בהגדרות המתקדמות הורדתי את הצללים באיכות הגבוהה כי זה פשוט טפשי בזמן שמשתמשים בהצללה של nvidia (היא עושה את הצללים רכים ומטושטשים, כלומר לבזבז 500mb זיכרון ואיזה 4-5 פריימים בשניה בשביל צל חד יותר שהאפקט של nvidia ממילא מטשטש, לכבות ומהר). את הaa עשיתי Txaa עם msaa x4 שנותנים יחד איכות תמונה גבוהה מx8 msaa. בשילוב עם super sampling של 2351x1323 מקבלים איכות תמונה פשוט מטורפת, זה נפטר מכל הזחלנים והאלייזינג. אפילו x8 msaa לא מצליח לעשות איכות תמונה באמת טובה בגלל המרחקים שרואים אליהם מה שיוצר הרבה עצמים קטנים מגודל פיקסל.

ההגדרות האלה מביאות גרפיקה מקסימלית עם איכות תמונה שלא ראיתם באף משחק עולם פתוח מעולם ו-fps שלא יורד לעולם מ30.

אגב, אפשר להשתמש בaa להשתקפויות, אפשר שלא, אני צנצנת אם מישהו מצליח לראות את ההבדל אז העדפתי לכבות.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 25 אפריל 2015, 12:03

לטעמי תמתין, ה970 לא מצליח לספק חווית גיימינג מספקת, גם אני נשאר על הגדר, אם כרטיס High end מסוגל לספק לך רק 30 פריימים לא שווה לרכוש כיום. היום פורסם שהוא לא יהיה מסוגל לסחוב גם את Witcher 3 ב-60 פריימים, רק ה-980 יהיה מסוגל להיות שם בחלק מהזמן והוא יקר להחריד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אפריל 2015, 12:57

Death_119 כתב:לטעמי תמתין, ה970 לא מצליח לספק חווית גיימינג מספקת, גם אני נשאר על הגדר, אם כרטיס High end מסוגל לספק לך רק 30 פריימים לא שווה לרכוש כיום. היום פורסם שהוא לא יהיה מסוגל לסחוב גם את Witcher 3 ב-60 פריימים, רק ה-980 יהיה מסוגל להיות שם בחלק מהזמן והוא יקר להחריד.

חבל שלא היה מישהו שיתן לך את אותה עיצה ב2011 עם ה580 שעלה כמעט כפול מה970 אה? :)

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 25 אפריל 2015, 14:13

אי אפשר לשחק עם עכבר על 30 FPS, זה נראה נורא כשמזיזים את המצלמה. לשחק עם גיימפד זה ל-console peasants. עדיף להתפשר קצת על האיכות הגרפית (ובתכלס, אין כזה הבדל בין ultra ל-high) ולשבת על 50-60. חוץ מזה, מאז שהתקנתי את הדרייברים האחרונים של nvidia למשחק (760GTX), אני מרגיש שהוא רץ הרבה יותר טוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אפריל 2015, 15:10

InterAl כתב:אי אפשר לשחק עם עכבר על 30 FPS, זה נראה נורא כשמזיזים את המצלמה. לשחק עם גיימפד זה ל-console peasants. עדיף להתפשר קצת על האיכות הגרפית (ובתכלס, אין כזה הבדל בין ultra ל-high) ולשבת על 50-60. חוץ מזה, מאז שהתקנתי את הדרייברים האחרונים של nvidia למשחק (760GTX), אני מרגיש שהוא רץ הרבה יותר טוב.

אין כזה דבר "לשבת על 50", אם אתה משחק עם VSYNC זה או 60 או 30 ובלי VSYNC המשחק קטסטרופה. מה עשית ממנו? UT? הוא פצצה על 30FPS על הטלביזיה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 אפריל 2015, 15:24

InterAl כתב:אי אפשר לשחק עם עכבר על 30 FPS, זה נראה נורא כשמזיזים את המצלמה. לשחק עם גיימפד זה ל-console peasants. עדיף להתפשר קצת על האיכות הגרפית (ובתכלס, אין כזה הבדל בין ultra ל-high) ולשבת על 50-60. חוץ מזה, מאז שהתקנתי את הדרייברים האחרונים של nvidia למשחק (760GTX), אני מרגיש שהוא רץ הרבה יותר טוב.

לשחק עם מקלדת GTA עם כל הנהיגה שיש שם? זה מתאים רק לפוצים של מחשב :)

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 25 אפריל 2015, 15:38

השאלה האמיתית היא מי משחק ב-2015 משחקי גוף שלישי עם עכבר ומקלדת... אני לא מסוגל כיום לשחק ככה. בטח שלא משחק כמו GTA V. אבל אולי זה רק אני.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אפריל 2015, 17:52

שלא נדבר על זה ש95% מהזמן אתה בכלי רכב קרקעיים, ימיים ואוויריים כך שבשביל המעט ירי שיש פעם בשעה לשחק עם מקלדת ועכבר זה די מוזר. למרות שאני מודה ששחקתי בvice city עם מקלדת ועכבר אבל בתחילת שנות ה2000 עדין לא היה את הסטנדרט שלט למחשב.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 25 אפריל 2015, 20:58

אין בעיה לשלוט במכוניות עם עכבר ומקלדת.

משחקי באטמן עם עכבר ומקלדת > עם גיימפאד. הרבה יותר קל ומהיר בשבילי, במיוחד בשימוש בקוויק גאדג'ט.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 28 אורחים