Death_119 כתב:צודק לגבי הכל, ה-570 היה הרבה יותר משתלם, הנקודה שלי היא הרווח בגלל התקופה שהיתה. דרך אגב, ה- 660 ti לא יצא עד אוגוסט 2012, שנה ותשעה חודשים אחרי השיגור של ה-580.
אתה טועה לגבי הביצועים, אין לי גרסה רגילה של ה-580, יש לי גרסה שהיא Factory OC ומגיעה עם עוד זיכרון ועוד קירור. כל המשחקים שציינת מלבד GTA רצים לי מעל 60. לא מאמין? יכל לצלם לך תמונות היום.
צלם סרטון יוטיוב ארוך מCIV 5 או מטרו או קרייסס 2 כשהכל מודלק עד הסוף כשאתה לא נופל מ60FPS. בGTA5 אני יכול לצלם לך תמונה של המשחק רץ אצלי ב90FPS כי בממוצע הוא רץ בסביבות 70+ בהגדרות הכי גבוהות. הבעיה היא לא הממוצע, הבעיה היא הרגעים הנמוכים.
אני לא טועה לגבי הביצועים, זה הביצועים של הכרטיס. תקנה גרסה עם OC משולש ותוסיף עוד 200MHZ מצידי, 580GTX של 500$ לא מצליח להגיע או לשמור על 60FPS ברוב המשחקים שציינתי כי כולם חוץ מהוויצ'ר לא מתקרבים ל60FPS. אם אני לא טועה בכלל היו לך בעיות בOC וכיבית אותו. וציינתי רק משחקים מ2011 אגב, אם אתה רוצה ללכת גם על 2012 ו-13 הכמויות של המשחקים רק גדלות. את FC3 למשל אפילו לא הרצת ב30FPS בULTRA עם X4 MSAA, היית נופל שוב ושוב ל25FPS והממוצע שלך לא עומד אפילו על 30. המשחק יצא כשהכרטיס שלך היה בן פחות משנתיים, אז אתה מדבר איתי על 3 שנים?