Witcher 3| הנושא הרישמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: Witcher 3| הנושא הרישמי

הודעהעל ידי Laskin » 13 מאי 2015, 13:04

Death_119 כתב:אתה בטוח אדם דתי. איזה יתקנו? כל הבעיות פריימים הן בעיות שהם מכירים אותם (יש אזורים שלמים שהם מתחת ל-30 פריימים כמו אזור הביצות, צריך להיות סופר נאיבי כדי לטעון שהם לא שיחקו באזורים המדוברים בפס4 וקיום הבעייה נפלה עליהם בהפתעה לאחר השיחרור לעיתונאים) ולמרות כל הדחיות של המשחק החליטו לצאת איתו לשוק. למה? כי החומרה של הפס4 היא מתחת למינימום הנדרש וזה מה שיש. האופציה השניה היא שהם לא הספיקו לתקן בעייה שמוכרת להם חודשים אם לא שנים? נו באמת. אני לא מכיר שום משחק שהגיע לקונסולה שלא אמורה להיות מסוגלת להריץ אותו, הציג בעיות במקומות מוגדרים ומשהו תיקן משהו שקשור לביצועים. AC Unity מעל ל-30 פריימים בפס4? אחרי שלושה פאטצ'ים הוא לא זז בפריים אחד בשום מקום בעייתי.

מה הם כן יכולים לתקן? קריסות אם זה משתחזר (ספק רב אם הם יצליחו), גליצ'ים הם זה משתחזר (גם ספק רב). הם מאוד מוגבלים במה הם יכולים לתקן, הבעיות הכי קשות הן הבעיות שמגיעות מלקוח ראנדומלי שמריץ את המשחק ורק אצלו הבעייה מתרחשת.

אני לא חושב שיש מקום לקחת את מקרה AC:U שהוא בערך הWORST CASE SCENARIO ולהשוות לוויצ'ר.
כן, הוויצ'ר משחק מאוד "כבד", דור הבא וכו'... אבל היוצרים עם רקורד מעט טוב יותר, ואתה יודע... תמיד אפשר להוריד פיצ'רים גרפיים פחות בולטים כמו AO למשל, כדי לשפר פריימרייט.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 13 מאי 2015, 13:36

אני לא מסתכל מי המפתחת, אני מסתכל מה הבעיה, הם הרי מפתחים את המשחק שנים, לפחות ארבע שנים. הבעיות ידועות שנים, כולל איפה הפס4 רצה כמו שצריך ואיפה לא. אתם יכולים לחשוב עד מחר שהסיבה לעובדה לדוגמא שהמשחק רץ בפחות מ-30 פריימים נעוצה שלא היה להם מספיק זמן פיתוח, בעוד שהאמת היא שמדובר בחומרה חלשה.

קראתי את הביקורת של DF והיא מזעזעת, גרסאת הפס4 רצה שם על 17 עד 28 פריימים ברוב הבדיקה שלהם. איזה שיפור בדיוק?
גרסאת הפס4 אחרי שיפור רביעי, תשפטו לבד:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2015, 13:55

השיפור הרביעי יצא במרץ, הסרטון הזה מדצמבר. אני חושב שזה אחרי הפאטצ' הראשון. אגב הסרטון הזה מציג שיפור של 10-40 אחוז בביצועים, דווקא לא רע לפאטצ'. אין לי מושג לאיזה עומקים הוויצ'ר נופל, אבל אם זה ל-25FPS ככה אז שיפור שכזה יהפוך אותו לנעול על 30. אף אחד לא מצפה שהם יצליחו להביא אותו לנעול 30, אבל אם הוא קרוב זה סבבה לגמרי. אפשר לחשוב שבדור הקודם המשחקים הכי גדולים לא נפלו מ30 לא מעט.

עריכה:
סליחה, טעות שלי, הפאטצ' שיצא במרץ היה פאטצ' 5.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מאי 2015, 13:58

יש משחקים שנראים זוועה ורצים זוועה ומשחקים שנראים מעולה ורצים מעולה.
זה בעיקר תלוי במפתחת ובמנוע, כמובן עד גבול מסויים.
אתה חושב שאם היו מורידים את הLOD ביוניטי אז הוא עדיין היה רץ גרוע? אני משוכנע שלא, אבל לא רצו שיראה פחות טוב ממה שמצפים, אז ניסו לשפר דברים בקוד וכו', אני מניח.
מאוד ייתכן שCDP יורידו קצת את הדרגה של כמה פיצ'רים גרפיים, או יקטינו את טווח הראייה או כל דבר כזה.
בכל אופן - כבר עכשיו רוב הביקורות מסכימות שזו לא בעייה כל כך חמורה (בטח לא ברמה של יוניטי), והמפתחת הבטיחה שחור על גבי לבן שהפאץ' יום 1 שלה ישפר את הFPS.
אולי הם לא יעמדו בזה, אבל אני נוטה להאמין להם, כי הרקורד שלהם הוא לא יוביסופט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2015, 14:01

זהו, דודי קנה 970GTX ועכשיו הוא שוב פעם גיימר PC מתנשא אחרי שנה וחצי של "פס4 זה אחלה והכל רץ מעולה ואני לא צריך שום דבר מעבר לזה" :)

אני לפחות הולך כנראה ל"תקוע" את הוויצ'ר 3 ב30FPS ולשחק בהגדרות פסיכיות עם SUPER SAMPLING והכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מאי 2015, 14:05

לדעתי אתה אופטימי... אני מנחש ש-970 אחד מחזיק את הוויצ'ר כשהכל ב-ULTRA בסביבות ה-40 פריימים, מקסימום. עם סופר-סאמפלינג אני מעריך שלא תהיה לך אפשרות לנעול אותו על 30.
אבל הלוואי ואני טועה. אני פשוט צופה שחלק מהגדרות המקסימום יכללו אפקטים מאוד מתקדמים וכבדים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2015, 14:08

Laskin כתב:לדעתי אתה אופטימי... אני מנחש ש-970 אחד מחזיק את הוויצ'ר כשהכל ב-ULTRA בסביבות ה-40 פריימים, מקסימום. עם סופר-סאמפלינג אני מעריך שלא תהיה לך אפשרות לנעול אותו על 30.
אבל הלוואי ואני טועה. אני פשוט צופה שחלק מהגדרות המקסימום יכללו אפקטים מאוד מתקדמים וכבדים.

היי, אני לא מדבר על 4K. אני חושב שאפשר לשחק בוויצ'ר ממוקסם על 970GTX ביותר מ1080P ועדין לנעול ב30FPS. אם הוא ממוקסם ב1080P באמת לא יורד מ40FPS, אז זה אומר שיש לי 25% ביצועים לשחק איתם בשביל SS :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מאי 2015, 14:12

אני לא בטוח עד כמה יהיה שווה שהפריימים ירדו לאיזור ה-20, בשביל SS מינימלי... אבל נדע בוודאות בעוד שבוע ^_^

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 13 מאי 2015, 14:15

DrKeo כתב:השיפור הרביעי יצא במרץ, הסרטון הזה מדצמבר. אני חושב שזה אחרי הפאטצ' הראשון. אגב הסרטון הזה מציג שיפור של 10-40 אחוז בביצועים, דווקא לא רע לפאטצ'. אין לי מושג לאיזה עומקים הוויצ'ר נופל, אבל אם זה ל-25FPS ככה אז שיפור שכזה יהפוך אותו לנעול על 30. אף אחד לא מצפה שהם יצליחו להביא אותו לנעול 30, אבל אם הוא קרוב זה סבבה לגמרי. אפשר לחשוב שבדור הקודם המשחקים הכי גדולים לא נפלו מ30 לא מעט.

עריכה:
סליחה, טעות שלי, הפאטצ' שיצא במרץ היה פאטצ' 5.

שוב, יש לי הרגשה שאנחנו אומרים אותו הדבר וזה לא קשור לגיימר מתנשא. כולנו מסכימים ש-30 פריימים זה המינימום ומתלוננים כשמשחק לא מגיע לזה, לא משנה מה הפלטפורמה. DF רשמו שיש שיפור בגרסאת הפס4 ושהיא כבר דיי קרובה לגרסת האקסבוקס.

כשאתה קורא את המשפט הזה אתה אומר שיפור. נפלא, אתה צודק, יש שיפור. כשאני קורא את המשפט הזה אני רואה שני דברים:
1) צופה בסרטון ורואה שלא מעט ממה שמוצג בסרטון הוא מתחת ל-30 ואפילו מאוד מתחת ל-30 לאורך זמן.
2) דופק את הראש איך חברה לא מצליחה להביא קונסולה עם GPU וזיכרון מהירים יותר לרמת קונסולה חלשה יותר.

אז בוא נעזוב את 2 כי זה כישרון של צוות הפיתוח הזה, התוצאה הסופית היא עדיין לא טובה על פי מה שכתבתי ב-1.

לטעמי זה יהיה הסיפור בWitcher, גם אם תהיה התקדמות המשחק לא יהיה נעול 30, החוויה עדיין תהיה מגמגמת באזורים שהיא גמגמה בהם בעבר כך שזה לא משנה מה השיפור שהם טוענים שהם עשו.

Witcher רץ על ההגדרות הכי גבוהות (לא צוין הAA) ב-60 לא נעול ב-980. אבל אמרו שהוא ב-60 במרבית הזמן. לא סביר ש970 יצליח להריץ אותו ב-60.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 13 מאי 2015, 14:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 מאי 2015, 14:17

Death_119 כתב:אני לא מסתכל מי המפתחת, אני מסתכל מה הבעיה, הם הרי מפתחים את המשחק שנים, לפחות ארבע שנים. הבעיות ידועות שנים, כולל איפה הפס4 רצה כמו שצריך ואיפה לא. אתם יכולים לחשוב עד מחר שהסיבה לעובדה לדוגמא שהמשחק רץ בפחות מ-30 פריימים נעוצה שלא היה להם מספיק זמן פיתוח, בעוד שהאמת היא שמדובר בחומרה חלשה.

קראתי את הביקורת של DF והיא מזעזעת, גרסאת הפס4 רצה שם על 17 עד 28 פריימים ברוב הבדיקה שלהם. איזה שיפור בדיוק?
גרסאת הפס4 אחרי שיפור רביעי, תשפטו לבד:

אף אחד לא אמר שיוניטי נעול ל 30 אחרי הפאטצ'ים, יותר מזה אמרתי אפילו "רחוק מזה" אבל הכותרת של המאמר עצמו שלקחת ממנו את הסרטון הוא
"Latest Assassin's Creed Unity patch boosts performance Biggest gains on PS4 - but Xbox One benefits too"

אז איך אתה יכול לאמר שאין שיפור?
DrKeo כתב:זהו, דודי קנה 970GTX ועכשיו הוא שוב פעם גיימר PC מתנשא אחרי שנה וחצי של "פס4 זה אחלה והכל רץ מעולה ואני לא צריך שום דבר מעבר לזה" :)

אני לפחות הולך כנראה ל"תקוע" את הוויצ'ר 3 ב30FPS ולשחק בהגדרות פסיכיות עם SUPER SAMPLING והכל.

כן לא בדיוק מפתיע, דיעות אצל DEATH יציבות כמו המצב הבטחוני של ישראל :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 13 מאי 2015, 14:18

bling כתב:אף אחד לא אמר שיוניטי נעול ל 30 אחרי הפאטצ'ים, יותר מזה אמרתי אפילו "רחוק מזה" אבל הכותרת של המאמר עצמו שלקחת ממנו את הסרטון הוא
"Latest Assassin's Creed Unity patch boosts performance Biggest gains on PS4 - but Xbox One benefits too"

אז איך אתה יכול לאמר שאין שיפור?

כן לא בדיוק מפתיע, דיעות אצל DEATH יציבות כמו המצב הבטחוני של ישראל :)

הסברתי למעלה, אותי מעניין התכלס, כך ששיפור מגרוע לקצת פחות גרוע זה עדיין לא מספיק. כשאומרים לשחקנים שיהיה שיפור בWitcher 3 בפס4 כולם מצפים 30 נעול.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 מאי 2015, 14:20

Death_119 כתב:הסברתי למעלה, אותי מעניין התכלס, כך ששיפור מגרוע לקצת פחות גרוע זה עדיין לא מספיק. כשאומרים לשחקנים שיהיה שיפור בWitcher 3 בפס4 כולם מצפים 30 נעול.

טוב אז אנשים הולכים להתעורר לסרט רע, אני לא חושב שיהיה 30 נעול ולא בונה על זה, אני כן חושב שזה ירוץ אולי קצת יותר טוב ממשחקי עולם פתוח של הדור הקודם.
החל מהוויטצ'ר 3, נגמר העידן של 30 FPS נעול על קונסולות ומי שקונה קונסולה אמור לצפות לזה שזה יגיע, אין לך מה לחפש על הפלטפורמה אם FPS זה מקודש ואתה חייב תמיד 30 נעול במינימום.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 13 מאי 2015, 14:24

bling כתב:טוב אז אנשים הולכים להתעורר לסרט רע, אני לא חושב שיהיה 30 נעול ולא בונה על זה, אני כן חושב שזה ירוץ אולי קצת יותר טוב ממשחקי עולם פתוח של הדור הקודם.
החל מהוויטצ'ר 3, נגמר העידן של 30 FPS נעול על קונסולות ומי שקונה קונסולה אמור לצפות לזה שזה יגיע, אין לך מה לחפש על הפלטפורמה אם FPS זה מקודש ואתה חייב תמיד 30 נעול במינימום.

אבל זה מה שאנשים מבינים מההצהרה הזאת. הרי אנשים מתלוננים שהמשחק לא נעול 30 וCDP אמרו להם - "עובדים על תיקון ליום השיחרור". מה מבין מזה שחקן שהוא?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 מאי 2015, 14:26

Death_119 כתב:אבל זה מה שאנשים מבינים מההצהרה הזאת. הרי אנשים מתלוננים שהמשחק לא נעול 30 וCDP אמרו להם - "עובדים על תיקון ליום השיחרור". מה מבין מזה שחקן שהוא?

אנשים מבינים שיש המון נפילות מהביקורות, CDP מבטיחים שה FPS ישתפר, זה רחוק מאוד מלהבטיח 30 נעול שזה מילה אחרת ל "המשחק הולך לרוץ על 45 FPS רוב הזמן אחרי הפאטצ' ככה שיהיה לכם 30 נעול", ברור שאין מצב והם לא הבטיחו את זה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מאי 2015, 14:30

אני חושב שאתם פסימיים מדי.
חברות לא ישחררו משחקים שרצים בממוצע על 20 פריימים על ימין ושמאל... בהחלט ניתן לצפות ל-30 נעול (עם נפילות במקרים חריגים) בהמשך הדור.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 מאי 2015, 14:32

Laskin כתב:אני חושב שאתם פסימיים מדי.
חברות לא ישחררו משחקים שרצים בממוצע על 20 פריימים על ימין ושמאל... בהחלט ניתן לצפות ל-30 נעול (עם נפילות במקרים חריגים) בהמשך הדור.

אני מסתמך על הדור הקודם כשזה מגיע לעולם פתוח, כשהחלו להגיע המשחקים התובעניים אפשר היה לאמר שלום ל 30 נעול, במקרים קיצוניים כמו FAR CRY ו GTA 5 וגם AC3 המחוג היה חצי מהזמן גם על 25 FPS.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 13 מאי 2015, 14:35

bling כתב:אנשים מבינים שיש המון נפילות מהביקורות, CDP מבטיחים שה FPS ישתפר, זה רחוק מאוד מלהבטיח 30 נעול שזה מילה אחרת ל "המשחק הולך לרוץ על 45 FPS רוב הזמן אחרי הפאטצ' ככה שיהיה לכם 30 נעול", ברור שאין מצב והם לא הבטיחו את זה.

כנס לגאף, תראה מה הולך שם בדיון על הReview, כולם דנים רק בדבר אחד - "איך מתקנים את בעית הפריימים והאם יהיה לי משחק ללא ירידות פריימים לאחר הפאטצ' הראשון".

אם תסתכל קצת למעלה תראה גם דיון בו אנשים מבקרים את המשחק כי הורידו פוליגון מהאף של גראלט בcompare שמשהו עשה. זה קהל הגיימרים ה"ריאלי" שלך :).
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 13 מאי 2015, 14:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 מאי 2015, 14:37

Death_119 כתב:כנס לגאף, תראה מה הולך שם בדיון על הReview, כולם דנים רק בדבר אחד - "איך מתקנים את בעית הפריימים והאם יהיה לי משחק ללא ירידות פריימים לאחר הפאטצ' הראשון".

אם תסתכל קצת למעלה תראה גם דיון בו אנשים מבקרים את המשחק כי הוא הוריד פוליגון מהאף של גראלט בcompare שמשהו עשה. זה קהל הגיימרים ה"ריאלי" שלך :).

כנראה יש להם בלקאאוט מדור הקונסולות הקודם, אל תדאג מהר מאוד הזיכרון יחזור להם בחודשים הקרובים :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 13 מאי 2015, 14:40

bling כתב:כנראה יש להם בלקאאוט מדור הקונסולות הקודם, אל תדאג מהר מאוד הזיכרון יחזור להם בחודשים הקרובים :)

למה? כל משחקי העולם פתוח מלבד AC וWitcher 3 הם נעולי 30, זה הסטנדרט מבחינת האנשים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 מאי 2015, 14:42

Death_119 כתב:למה? כל משחקי העולם פתוח מלבד AC וWitcher 3 הם נעולי 30, זה הסטנדרט מבחינת האנשים.

נכון זה הסטנדרט, אבל עכשיו שיצאו יותר ויותר משחקי עולם פתוח תובעניים שמפותחים לדור הבא בלבד זה כבר לא יהיה הסטנדרט, אלא אם כן מאיזשהי סיבה מפתחות יכוונו קודם כל על ביצועים ואחרי זה על גראפיקה/ גודל/ פיזיקה וכו' בניגוד למה שעשו בדור הקודם.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 מאי 2015, 14:49

Death_119 כתב:למה? כל משחקי העולם פתוח מלבד AC וWitcher 3 הם נעולי 30, זה הסטנדרט מבחינת האנשים.

GTA לא. לא בדור הקודם ולא בזה שלפניו.
גם AC לא. לא בדור הקודם ולא בנוכחי.
גם FC3 לא עבד בFPS טוב בדור הקודם. גם FC4 לא. בדור הנוכחי 4 עבד בסדר, כי הוא רק פורט מדור קודם.
זה לא שמור למשחקי עולם פתוח, כמובן. לא חסרים משחקים מסדרוניים וסגורים שעובדים על FPS מתחת ל30. ראינו את זה בTLOU ובכל המשחקים של FROM (ב360 DS2 עבד אחלה. בPS3 הוא היה בעיקר מתחת ל30).
אני משוכנע שיש עוד המון, שאני פשוט לא זוכר.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מאי 2015, 14:50

bling כתב:אני מסתמך על הדור הקודם כשזה מגיע לעולם פתוח, כשהחלו להגיע המשחקים התובעניים אפשר היה לאמר שלום ל 30 נעול, במקרים קיצוניים כמו FAR CRY ו GTA 5 וגם AC3 המחוג היה חצי מהזמן גם על 25 FPS.

קודם כל - המשחקים בדור הקודם רצו גם ברזולוציה נמוכה יותר ממשחקים בPC, וגם היו מעטים מאוד שרצו על 60...
הפעם יש הרבה שרצים ב-60 ומעטים יורדים מ-1080P על הPS4 לפחות.

דבר שני - הדוגמאות שהבאת היו במקרה משחקי עולם פתוח, ורצו על מכשיר עם 256 מגה זכרון פנימי. ברור שהם רצו חרא! :)
הפעם הזכרון הוא לא הבעייה, אלא הGPU, וכל מה שצריך זה רק להוריד קצת פיצ'רים גרפיים... אני לא חושב שאמורה להיות כל בעייה לנעול על 30 בערך כל משחק.
השאלה היא האם הם מוכנים להתפשר על אפקטים מתקדמים וכו', ולהתמודד עם השוואות פחות ופחות מחמיאות מול גרסאות PC.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2015, 14:52

Nucleus_Dawn כתב:
GTA לא. לא בדור הקודם ולא בזה שלפניו.
גם AC לא. לא בדור הקודם ולא בנוכחי.
גם FC3 לא עבד בFPS טוב בדור הקודם. גם FC4 לא. בדור הנוכחי 4 עבד בסדר, כי הוא רק פורט מדור קודם.
זה לא שמור למשחקי עולם פתוח, כמובן. לא חסרים משחקים מסדרוניים וסגורים שעובדים על FPS מתחת ל30. ראינו את זה בTLOU ובכל המשחקים של FROM (ב360 DS2 עבד אחלה. בPS3 הוא היה בעיקר מתחת ל30).
אני משוכנע שיש עוד המון, שאני פשוט לא זוכר.

ואל תשכח את קילזון, המשחק הזה עשה לך טובה כשהוא החליט לעבור את ה25FPS.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מאי 2015, 14:52

העובדה שGTA V בכלל רץ מעל 2 פריימים על הPS3 היא לא פחות מפלא טכנולוגי. כנ"ל TLOU, שהוא משחק CROSS GEN בעצם, והפריימים בו לפחות אצלי לא היו בעייה מאוד בולטת.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 מאי 2015, 14:56

Laskin כתב:
קודם כל - המשחקים בדור הקודם רצו גם ברזולוציה נמוכה יותר ממשחקים בPC, וגם היו מעטים מאוד שרצו על 60...
הפעם יש הרבה שרצים ב-60 ומעטים יורדים מ-1080P על הPS4 לפחות.

דבר שני - הדוגמאות שהבאת היו במקרה משחקי עולם פתוח, ורצו על מכשיר עם 256 מגה זכרון פנימי. ברור שהם רצו חרא! :)
הפעם הזכרון הוא לא הבעייה, אלא הGPU, וכל מה שצריך זה רק להוריד קצת פיצ'רים גרפיים... אני לא חושב שאמורה להיות כל בעייה לנעול על 30 בערך כל משחק.
השאלה היא האם הם מוכנים להתפשר על אפקטים מתקדמים וכו', ולהתמודד עם השוואות פחות ופחות מחמיאות מול גרסאות PC.

השאלה האחרונה זה בדיוק העניין, המפתחות (ואולי גם רוב השחקנים או לפחות זה מה שבטח המפיצות חושבות) ללא ספק ענו על השאלה שלך ב "לא", לא שווה להתפשר על האיכות הגראפית בשביל 30 נעול, זאת אומרת מלחתכילה הם מתפשרים ביחס ל PC אבל הם רוצים לסחוט הכי הרבה WOW ממי שישחק את המשחק על הקונסולות, ו WOW זה כל הדברים שהם חוץ מ FPS.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים