Witcher 3| הנושא הרישמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: Witcher 3| הנושא הרישמי

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2015, 17:56

Death_119 כתב:לי קרה pop in החל מהפאטצ' האחרון, אולי זה קרה עוד קודם, הם מוציאים בערך אחד כל יומיים.

ברמה של מה שהראו בסרטון? שדמויות מופיעות סנטימטרים ממך?
We're just normal men. We're just innocent men

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 26 מאי 2015, 18:00

וכמובן אחרי שהתלוננתי על זה שהמשחק מתחיל לעייף אותי, בדיוק סיימתי ישיבה של כמה שעות רצופות בלי להרגיש :)
פשוט עזבתי את הקווסט הראשי לגמרי כי הוא די משעמם אותי בנקודה שבה אני נמצא עכשיו, ועשיתי קווסטים של צייד אוצרות ומפלצות.
בקשר לקוסט הראשי, אני מאוד מקווה שהוא יחזור להיות מעולה כמו שהוא היה לפני כי כרגע אני מאוד נהנה מהעולם אבל פשוט צריך להכריח את עצמי לעשות משימות ראשיות.

בקשר לpop-in, נתקלתי במספר באגים אבל לא יצא לי לראות אחד כמו זה, לא לפני ולא אחרי הפאץ'.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 מאי 2015, 20:29

DrKeo כתב:שמעת על הבאג לפני הפאטצ'?

פשוט דילגת על ההודעה שלי? לא אחזור על עצמי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2015, 20:58

Nucleus_Dawn כתב:
פשוט דילגת על ההודעה שלי? לא אחזור על עצמי.

ההודעה שלך הייתה קצת ריקה. פוליגון וכל אתר באינטרנט השתמשו בתמונה של הבאג הפרצופים הנעלמים כי זה היה כל כך פריקי ומפחיד שהתמונה הפכה לסמל של הבאגים בUNITY, איך זה טעון נגד פוליגון לא ממש ברור לי. ברגע שיצא 1.04 אנשים התחילו להתלונן על הבאג הזה. ברור שקיים סיכוי שהוא שם מהיום הראשון אבל הסיכוי נמוך וגם אם היה באג שכזה ביום הראשון היו כנראה מתקנים אותו באחד מארבעת הפאטצ'ים שיצאו מאז השיגור. בכל מקרה נמתין כמה ימים ונדע. ואגב פוליגון לא ציינו את הבאג כדרך אגב, הם העלו פוסט אך ורק על זה שפאטצ' 1.04 יצר בעיות אצל חלק מהמשתמשים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 מאי 2015, 21:21

DrKeo כתב:ההודעה שלך הייתה קצת ריקה. פוליגון וכל אתר באינטרנט השתמשו בתמונה של הבאג הפרצופים הנעלמים כי זה היה כל כך פריקי ומפחיד שהתמונה הפכה לסמל של הבאגים בUNITY, איך זה טעון נגד פוליגון לא ממש ברור לי. ברגע שיצא 1.04 אנשים התחילו להתלונן על הבאג הזה. ברור שקיים סיכוי שהוא שם מהיום הראשון אבל הסיכוי נמוך וגם אם היה באג שכזה ביום הראשון היו כנראה מתקנים אותו באחד מארבעת הפאטצ'ים שיצאו מאז השיגור. בכל מקרה נמתין כמה ימים ונדע. ואגב פוליגון לא ציינו את הבאג כדרך אגב, הם העלו פוסט אך ורק על זה שפאטצ' 1.04 יצר בעיות אצל חלק מהמשתמשים.

תפסיק להעלות טענות שכבר התייחסתי אליהן לפני כמה הודעות. זה מיותר:
למקרה שאין לך כוח לחזור להודעה המקורית ולקרוא אותה, הנה ציטוט:
"לא חושב שיש להם באמת כלים מדהימים למדוד כמה הבאג הזה היה לפני, כמה הוא הופיע אחרי, או מה הקשר בינו ובין הפאטצ'. זה הכל.

יכול להיות שהבאג היה עוד לפני, אבל לא נתקלו בו מספיק אנשים. יכול להיות שהוא היה עוד לפני ורק עכשיו, כשבאגים אחרים טופלו, שמים לב לאנשים שמתלוננים על זה. יכול להיות שהוא נגרם כתוצאה ישירה מהפאטצ' והוא נדיר למדי. יכול להיות שהוא נגרם כתוצאה מהפאטצ' והוא קורה כל הזמן, לכולם, בכל מקום במשחק, בלי הפסקה.
זה שפוליגון הזכירו באגביות שמישהו באינטרנט מתלונן על זה, לא מספיק בשביל לדעת מה המצב באמת."

התייחסתי לשלל אפשרויות. כולל זאת שהבאג באמת גרם לבאג הזה. אני לא מבין למה להתעלם מהכל ולהגיב לא לעניין.

ופוליגון בהחלט הזכירו את הבאג הזה באגביות, בפסקה הקטנה הזו:
The biggest complaints for Patch 1.04 seem to be that the loot window has been made much larger and that some people are running into texture and pop-in issues. (You can see the latter in the video below.)

לא רק שרוב הכתבה (למרות הכותרת הקליק בייטיט במיוחד) זה עדכון על מה הפאטצ' עצמו עושה, אלא שאפילו האזכור של הבאג הספציפי הזה, נעשה רק אחרי שהזכירו באגים אחרים.
הם לא ביססו בשום צורה קשר בין הפאטצ' ובין הבאגים האלו וזה כל מה שאני אומר - לא בטוח בכלל שזה באג נפוץ. לא בטוח בכלל שיש לו קשר לפאטצ'. לא בטוח בכלל שהוא יתוקן, כי אולי הוא כל כך ארעי, שבCDP לא יצליחו לשחזר אותו.
לא אמרתי שום דבר חדש, סה"כ. רק הזכרתי עובדות ידועות לכל, אז אני לא מבין על מה הוויכוח.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2015, 22:04

שחר, אני נותן לך את פרס ההודעה הקטנונית והניטפיקית בהסטוריה של הפורום, אני לא מאמין שאתה גורר אותי לויכוח הזה. פוליגון כתבו כתבה קטנטנה, הכותרת שלה היא:
"Graphics complaints arise following new Witcher 3 patch for PC". כלומר פירוט הפאטצ' הוא ה"דרך אגב", לא הבעיות שהוא הביא שהן מהות הכתבה. המשפט שצטטת, הוא פחות או יותר כל הכתבה.

יש בעיה של POP IN של טקסטורות וחפצים/אנשים, חלק מהאנשים חווים את הבעיה כי רוב הבאגים קורים רק לחלק מהאנשים. האנשים האלה, הם אומרים שזה התחיל להם רק ב1.04, אחרת הם לא היו מאשימים את 1.04. אני לא בדיוק מבין על מה אתה מגונן? על פאטצ'? פעם ראשונה בחיים שלך ששמעת שפאטצ' שבר משהו?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 מאי 2015, 22:20

DrKeo כתב:שחר, אני נותן לך את פרס ההודעה הקטנונית והניטפיקית בהסטוריה של הפורום, אני לא מאמין שאתה גורר אותי לויכוח הזה. פוליגון כתבו כתבה קטנטנה, הכותרת שלה היא:
"Graphics complaints arise following new Witcher 3 patch for PC". כלומר פירוט הפאטצ' הוא ה"דרך אגב", לא הבעיות שהוא הביא שהן מהות הכתבה. המשפט שצטטת, הוא פחות או יותר כל הכתבה.

יש בעיה של POP IN של טקסטורות וחפצים/אנשים, חלק מהאנשים חווים את הבעיה כי רוב הבאגים קורים רק לחלק מהאנשים. האנשים האלה, הם אומרים שזה התחיל להם רק ב1.04, אחרת הם לא היו מאשימים את 1.04. אני לא בדיוק מבין על מה אתה מגונן? על פאטצ'? פעם ראשונה בחיים שלך ששמעת שפאטצ' שבר משהו?

למה אתה שוב ושוב ושוב ושוב מתעלם ממה שאני כותב בצורה פשוטה, ברורה וקצרה? עדיף לנתפק, על פני להתעלם לחלוטין ממה שכותבים לך.
מי מגונן על משהו, בכלל? על מה אתה מדבר?

זה שמשהו מדווח על ידי אתר חדשות, לא עושה אותו נכון, באופן אוטומטי. מה לעשות? יש כזה דבר קטן שנקרא קריאה ביקורתית והוא חשוב. למשל, אם היית מפעיל קריאה ביקורתית, היית מזהה בקלות כותרת שהיא קליק בייט שקוף, שלא באמת מכוונת לנושא המרכזי של החדשה - העובדה שיצא הפאטצ' ומה שהוא אמור לעשות.
לכן הזכרתי שלמרות מה שנכתב, בהחלט קיימות עוד אפשרויות. חלקן סבירות יותר. חלקן סבירות פחות חלקן סבירות באותה המידה.

אתה לא יודע אם הבאג הזה שכיח. אתה לא יודע אם הבאג הזה נובע מהפאטצ' החדש. גם פוליגון לא יודעים. גם אני לא. זה כל מה שאמרתי - קיימות עוד אפשרויות סבירות בהחלט. קיימים עוד הסברים. אני לא מבין למה את מתווכח עם זה בכלל. הרי ברור שזה נכון.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2015, 22:27

Nucleus_Dawn כתב:
למה אתה שוב ושוב ושוב ושוב מתעלם ממה שאני כותב בצורה פשוטה, ברורה וקצרה? עדיף לנתפק, על פני להתעלם לחלוטין ממה שכותבים לך.
מי מגונן על משהו, בכלל? על מה אתה מדבר?

זה שמשהו מדווח על ידי אתר חדשות, לא עושה אותו נכון, באופן אוטומטי. מה לעשות? יש כזה דבר קטן שנקרא קריאה ביקורתית והוא חשוב. למשל, אם היית מפעיל קריאה ביקורתית, היית מזהה בקלות כותרת שהיא קליק בייט שקוף, שלא באמת מכוונת לנושא המרכזי של החדשה - העובדה שיצא הפאטצ' ומה שהוא אמור לעשות.
לכן הזכרתי שלמרות מה שנכתב, בהחלט קיימות עוד אפשרויות. חלקן סבירות יותר. חלקן סבירות פחות חלקן סבירות באותה המידה.

אתה לא יודע אם הבאג הזה שכיח. אתה לא יודע אם הבאג הזה נובע מהפאטצ' החדש. גם פוליגון לא יודעים. גם אני לא. זה כל מה שאמרתי - קיימות עוד אפשרויות סבירות בהחלט. קיימים עוד הסברים. אני לא מבין למה את מתווכח עם זה בכלל. הרי ברור שזה נכון.

לא, זאת כתבה על בעיות של הפאטצ', היא עלתה לפני 3 שעות, כל הכתבות על הפאטצ' רצו אתמול. מישהו אמר שהבאג שכיח? אתה חושב שזה סתם קליק בייט? סבבה, זכותך.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 מאי 2015, 23:21

DrKeo כתב:לא, זאת כתבה על בעיות של הפאטצ', היא עלתה לפני 3 שעות, כל הכתבות על הפאטצ' רצו אתמול. מישהו אמר שהבאג שכיח? אתה חושב שזה סתם קליק בייט? סבבה, זכותך.

ברור שמישהו אמר שהבאג שכיח. אתה.
כשכתבת שיש זעקה גדולה על הבאג הזה וגם לפני זה כשכתבת שמדובר בבעיות די קשות (הרי בעיה אקראית ולא ניתנת לשחזור של שבריר האחוז מהשחקנים, לא יכולה להיות בעיה קשה, נכון?).

וברור שזה קליק בייט. הוא מתבסס על הסערה בכוס קפה שיש על ה"דאונגרייד" של המשחק. הרי אם היה בחדשה הזאת משהו מעבר לקליק בייט, היית רואה משהו כמו ביסוס לטענות שהבאגים האלו קשורים לפאטצ' בצורה כלשהי.
הם רואים הרבה לחיצות על חדשות שקשורות לוויטצ'ר 3, אז הם כותבים גם חדשות שאין בהן כלום ושום דבר. לא באמת נורא כל כך. הרי ברור לכל מי שמפעיל טיפת שיקול דעת, שאין שום ביסוס לדרמה, או להנחה שקיימות בעיות קשות של פופ אין במשחק, שלא היו קודם, או שקמה איזו צעקה גדולה באינטרנט על העניין.
רוצה לחשוב שכל מה שנכתב באתר חדשות כלשהו הוא אמת לאמיתה, שאין שום סיבה לפקפק בה, או להפעיל טיפת ביקורתיות וסקפטיות? סבבה, זכותך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מאי 2015, 00:18

Nucleus_Dawn כתב:
ברור שמישהו אמר שהבאג שכיח. אתה.
כשכתבת שיש זעקה גדולה על הבאג הזה וגם לפני זה כשכתבת שמדובר בבעיות די קשות (הרי בעיה אקראית ולא ניתנת לשחזור של שבריר האחוז מהשחקנים, לא יכולה להיות בעיה קשה, נכון?).

וברור שזה קליק בייט. הוא מתבסס על הסערה בכוס קפה שיש על ה"דאונגרייד" של המשחק. הרי אם היה בחדשה הזאת משהו מעבר לקליק בייט, היית רואה משהו כמו ביסוס לטענות שהבאגים האלו קשורים לפאטצ' בצורה כלשהי.
הם רואים הרבה לחיצות על חדשות שקשורות לוויטצ'ר 3, אז הם כותבים גם חדשות שאין בהן כלום ושום דבר. לא באמת נורא כל כך. הרי ברור לכל מי שמפעיל טיפת שיקול דעת, שאין שום ביסוס לדרמה, או להנחה שקיימות בעיות קשות של פופ אין במשחק, שלא היו קודם, או שקמה איזו צעקה גדולה באינטרנט על העניין.
רוצה לחשוב שכל מה שנכתב באתר חדשות כלשהו הוא אמת לאמיתה, שאין שום סיבה לפקפק בה, או להפעיל טיפת ביקורתיות וסקפטיות? סבבה, זכותך.

ועדין, לא אמרתי אפילו פעם אחת שמדובר במשהו שכיח או בכתבה של פוליגון עצמה. יכול להיות שזה משהו שרק 0.1% מהמשתמשים סובלים ממנו, עדין מדובר במשהו שאלפים סובלים ממנו אבל ניחה. יש באג, הוא עובדתית קיים, הטענה היא שהוא בא מ1.04. אני לא מבין מה כל כך מסעיר אותך אם הוא בא מ1.04 או מהשיגור של המשחק, זה גם לא רלוונטי בשום צורה. הפוסט שלך אמור להיות ביקורת רחבה על עיתונות הגיימינג או לא יודע מה? יופי, חבל שלא רשמת אותה על 80% מהכתבות שמביאים כאן ושגעת אותי לשווא.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 מאי 2015, 00:21

DrKeo כתב:ועדין, לא אמרתי אפילו פעם אחת שמדובר במשהו שכיח או בכתבה של פוליגון עצמה. יכול להיות שזה משהו שרק 0.1% מהמשתמשים סובלים ממנו, עדין מדובר במשהו שאלפים סובלים ממנו אבל ניחה. יש באג, הוא עובדתית קיים, הטענה היא שהוא בא מ1.04. אני לא מבין מה כל כך מסעיר אותך אם הוא בא מ1.04 או מהשיגור של המשחק, זה גם לא רלוונטי בשום צורה. הפוסט שלך אמור להיות ביקורת רחבה על עיתונות הגיימינג או לא יודע מה? יופי, חבל שלא רשמת אותה על 80% מהכתבות שמביאים כאן ושגעת אותי לשווא.

אני יודע שזו הטענה. אני בסה"כ הצגתי את העובדה שהיא לא מבוססת.
זה לא בערך מה שעושים בחצי מההודעות בפורום? לא ברור לי למה שזה ישגע אותך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מאי 2015, 00:29

Nucleus_Dawn כתב:
אני יודע שזו הטענה. אני בסה"כ הצגתי את העובדה שהיא לא מבוססת.
זה לא בערך מה שעושים בחצי מההודעות בפורום? לא ברור לי למה שזה ישגע אותך.

אני מבין את ההגנה שלך בחרוף נפש על הוויצ'ר, אבל דודי אמר שהוא חווה את הבאג הזה אז מה בדיוק המטרה שלך? אולי תכנס לדיון על ה390X ותעשה נאום ארוך על זה שכל הנתונים שלו הם רק שמועות כרגע?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 מאי 2015, 00:44

DrKeo כתב:אני מבין את ההגנה שלך בחרוף נפש על הוויצ'ר, אבל דודי אמר שהוא חווה את הבאג הזה אז מה בדיוק המטרה שלך? אולי תכנס לדיון על ה390X ותעשה נאום ארוך על זה שכל הנתונים שלו הם רק שמועות כרגע?

הגנה בחירוף נפש על הוויצ'ר? מה?
מה קשורה עוד אנקדוטה על באג?
למה צריך לנאום על זה שהשמועות על כרטיס מסך הן שמועות?

ההודעה שלך מאוד תמוהה. שום דבר בה לא קשור לדיון. בטח ובטח לא למשהו שאני כתבתי.
תמונה

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 27 מאי 2015, 08:45

גם לי היה pop in , אולי זה היה לפני אבל ראיתי אותו רק אתמול עם 1.04. דווקא באחת הערים הגדולות במשחק, שיש המון npc, זה לא קורה לי, אבל כן קורה שאתה בדרכים ופתאום מופיעים לך שתיים- שלוש אנשים משום מקום.

יש לי בעיה אחת עם המשחק , הוא לא מרחם על הגיימינג ocd שלי. הצורך להיכנס לכל בית ולהרים כל חתיכת loot חסרת תועלת, עולה לי ביותר מידי זמן. אני יכול להקים ספריה ציבורית עם כל הספרים שיש לי ב invetory. אם יש משהו זוהר באיזור, אני יהיה שם להרים אותו.

אבל אני לגמרי בעניין, המשחק הזה אדיר בעיני, לא יכול להפסיק לשחק ומפסיד יותר מידי שעות שינה בגללו.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 27 מאי 2015, 10:46

תגידו, זה שכל פאץ' שיוצא גם משפר את הגרפיקה של המשחק ומחדד אפקטים מסוימים, יש לזה תקדים? זה משהו שקורה ואני סתם לא זוכר?
הרמה הטכנית של המשחק לגמרי סבירה (בהתחשב בעולם הענקי ובכל המכניקות) ובוודאי שהרמה הגרפית, אבל אם שבוע אחרי יציאת המשחק כבר יצאו כמה פאצ'ים שלא רק מתקנים באגים שהתגלו אלא מוסיפים פיצ'רים גרפיים, זה לא אומר שהמשחק יצא מוקדם מדי? שהוא עדיין במעגל פיתוח מסוים?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מאי 2015, 12:07

Nucleus_Dawn כתב:
הגנה בחירוף נפש על הוויצ'ר? מה?
מה קשורה עוד אנקדוטה על באג?
למה צריך לנאום על זה שהשמועות על כרטיס מסך הן שמועות?

ההודעה שלך מאוד תמוהה. שום דבר בה לא קשור לדיון. בטח ובטח לא למשהו שאני כתבתי.

הנה, גם לעידן יש את הבעיה, זה כבר שני אנשים בפורום (לא יודע אם מה שיש לדודי זאת הבעיה אבל מה שעידן מתאר זאת בול הבעיה, POP IN בדרכים של אנשים שמופיעים ממש ליד) כלומר אם בפורום עם בערך 8 אנשים שיש להם את גרסת הPC לשניים יש את הבאג כנראה שהוא מאווווד נפוץ. נגרם על ידי 1.04? נגרם על ידי 1.03? זה באמת משנה?

סטיק, השיפורים הגרפים בעיקר הם דברים שהיו בקבצי CONFIG שיכלת לעשות לבד, הם פשוט הכניסו אותם לאופציות הגרפיות. זה עניין של איזונים אני משער, הם חשבו שההגדרות הגרפיות שהם שמו מספיקות ואז באה הקהילה ואמרה לא, אז הם התחילו לשחק עם זה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 מאי 2015, 12:09

יצא פאטצ' 1.03 לגרסת הפס4, אמור גם לשפר קצת ביצועים, בתקווה שהמשחק יהיה יותר יציב.

גיימרסייד מנסים קצת לנגוס בתחום של DF ועכשיו גם להם יש מכשירי מדידה של FPS, הם הוציאו סרטון מהיר שמשווה את גרסת הפס4 לפני הפאטצ' ואחרי, זו לא הכי אינדיקציה טובה כי זה סכ"ה קאט-סינס מתחילת המשחק ולא גיימפליי ברגעים המאוחרים והיותר מאתגרים כמו נוביגראד (לא הגעתי לשם אבל הבנתי ששם יש נפילות), אבל כבר מהסרטון רואים שהמשחק פחות מגמגם מבעבר, הקו נשאר יותר יציב על ה 30, לפחות בקאט סינס:
http://www.gamersyde.com/hqstream_the_witcher_3_wild_hunt_ps4_1_01_v_1_03_comparison-34695_en.html

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 מאי 2015, 13:04

DrKeo כתב:הנה, גם לעידן יש את הבעיה, זה כבר שני אנשים בפורום (לא יודע אם מה שיש לדודי זאת הבעיה אבל מה שעידן מתאר זאת בול הבעיה, POP IN בדרכים של אנשים שמופיעים ממש ליד) כלומר אם בפורום עם בערך 8 אנשים שיש להם את גרסת הPC לשניים יש את הבאג כנראה שהוא מאווווד נפוץ. נגרם על ידי 1.04? נגרם על ידי 1.03? זה באמת משנה?

סטיק, השיפורים הגרפים בעיקר הם דברים שהיו בקבצי CONFIG שיכלת לעשות לבד, הם פשוט הכניסו אותם לאופציות הגרפיות. זה עניין של איזונים אני משער, הם חשבו שההגדרות הגרפיות שהם שמו מספיקות ואז באה הקהילה ואמרה לא, אז הם התחילו לשחק עם זה.

נדב, יכול להיות שהבאג נפוץ. לא פסלתי את האפשרות הזו לרגע. זה שיש אותו גם לעידן ממש לא מחזק את הסברה הזו.
יכול להיות שהוא נגרם מ1.04. יכול להיות שמ1.03. יכול להיות שהוא תמיד היה שם. זה לא באמת משנה. רק העמדתי את הדברים על דיוקם. עדין לא ברור לי למה זו בעיה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מאי 2015, 13:10

Nucleus_Dawn כתב:
נדב, יכול להיות שהבאג נפוץ. לא פסלתי את האפשרות הזו לרגע. זה שיש אותו גם לעידן ממש לא מחזק את הסברה הזו.
יכול להיות שהוא נגרם מ1.04. יכול להיות שמ1.03. יכול להיות שהוא תמיד היה שם. זה לא באמת משנה. רק העמדתי את הדברים על דיוקם. עדין לא ברור לי למה זו בעיה.

אתה מתכוון העמדת את ניחושך על ניחושם. ואני חייב להגיד שזאת חתיכת סטיה סטטיסטית הזויה לגמרי אם 2 מתוך 8 אנשים שמשחקים בגרסת הPC כאן בפורום סובלים מהבאג.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 מאי 2015, 13:21

DrKeo כתב:אתה מתכוון העמדת את ניחושך על ניחושם. ואני חייב להגיד שזאת חתיכת סטיה סטטיסטית הזויה לגמרי אם 2 מתוך 8 אנשים שמשחקים בגרסת הPC כאן בפורום סובלים מהבאג.

מה? ניחושי על ניחושם?
אני לא אמרתי שמשהו הוא איזו אמת מוחלטת, למרות שאין לכך שום ביסוס, כמוך. אני פשוט אמרתי שקיימות עוד אפשרויות שמסבירות את העניין וחלקן סבירות יותר. להגיד "יש עוד אפשרויות ואי אפשר לדעת מה מהן נכונה והטענה שאפשרות X נכונה איננה מבוססת" זה לא ניחוש.

גם אם שניהם באמת נתקלו בבאג הספציפי הזה, זו לא סטייה סטאטיסטית הזויה בכלל. הרוב של אנקדוטה איננו נתונים.
בנוסף, חשוב לזכור שזה משחק עולם פתוח, עם כל הבאגים םהמוכרים מבערך כל משחק עולם פתוח אחר שראינו. באגים של פופ אין נפוצים במיוחד (אפילו דווח על כך שיש את הבעיה הזאת בוויטצ'ר 3, בתחילת החודש, כשמישהו ראה קצת מגירסאת הPS4). הם גם נובעים משלל סיבות וסיטואציות. זה ששני אנשים ראו באג פופ אין במשחק כמו הוויטצ'ר 3 לא מאפשר להניח שמדובר במשהו שהוא מעבר לבאג ארעי. זו פשוט הנחה לא מבוססת. יהיה הרבה יותר מפתיע אם כל האנשים שמשחקים במשחק (בכל פלטפורמה) לא יתקלו בבאג כזה.

למעשה, היה סיפור זהה גם לגבי יוניטי. אם אני זוכר נכון, דודי הביא לכאן סרטון וטען שפאטצ' גורם לבעיות פופ אין קשות במשחק. DF בדקו את הטענה הזאת (כי בניגוד למצב עכשיו, האינטרנט באמת קם בזעקה מוגזמת בנוגע לכל פיפס קטן בנוגע למשחק) ומצאו שאין בה כלום ושום דבר.

אנקדוטות רנדומליות ואזכור אגבי לבאג באתר אחד (ובאמת חיפשתי בגוגל The Witcher 3 pop in bug ופוליגון היו היחידים שבהם הדבר הזה מוזכר), זה פשוט לא מספיק כדי שיהיה אפשר להיות נחרצים לגבי דבר כזה. זה לא ברור מאליו?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מאי 2015, 13:55

Nucleus_Dawn כתב:
מה? ניחושי על ניחושם?
אני לא אמרתי שמשהו הוא איזו אמת מוחלטת, למרות שאין לכך שום ביסוס, כמוך. אני פשוט אמרתי שקיימות עוד אפשרויות שמסבירות את העניין וחלקן סבירות יותר. להגיד "יש עוד אפשרויות ואי אפשר לדעת מה מהן נכונה והטענה שאפשרות X נכונה איננה מבוססת" זה לא ניחוש.

גם אם שניהם באמת נתקלו בבאג הספציפי הזה, זו לא סטייה סטאטיסטית הזויה בכלל. הרוב של אנקדוטה איננו נתונים.
בנוסף, חשוב לזכור שזה משחק עולם פתוח, עם כל הבאגים םהמוכרים מבערך כל משחק עולם פתוח אחר שראינו. באגים של פופ אין נפוצים במיוחד (אפילו דווח על כך שיש את הבעיה הזאת בוויטצ'ר 3, בתחילת החודש, כשמישהו ראה קצת מגירסאת הPS4). הם גם נובעים משלל סיבות וסיטואציות. זה ששני אנשים ראו באג פופ אין במשחק כמו הוויטצ'ר 3 לא מאפשר להניח שמדובר במשהו שהוא מעבר לבאג ארעי. זו פשוט הנחה לא מבוססת. יהיה הרבה יותר מפתיע אם כל האנשים שמשחקים במשחק (בכל פלטפורמה) לא יתקלו בבאג כזה.

למעשה, היה סיפור זהה גם לגבי יוניטי. אם אני זוכר נכון, דודי הביא לכאן סרטון וטען שפאטצ' גורם לבעיות פופ אין קשות במשחק. DF בדקו את הטענה הזאת (כי בניגוד למצב עכשיו, האינטרנט באמת קם בזעקה מוגזמת בנוגע לכל פיפס קטן בנוגע למשחק) ומצאו שאין בה כלום ושום דבר.

אנקדוטות רנדומליות ואזכור אגבי לבאג באתר אחד (ובאמת חיפשתי בגוגל The Witcher 3 pop in bug ופוליגון היו היחידים שבהם הדבר הזה מוזכר), זה פשוט לא מספיק כדי שיהיה אפשר להיות נחרצים לגבי דבר כזה. זה לא ברור מאליו?

אתה מנחש כי אתה אומר שאופציות אחרות הן סבירות יותר, דבר שהוא ניחוש בפני עצמו. דווקא זה שמשתמשים מתלוננים על באג וגם כאן בפורום יש שניים שמתלוננים עליו אומר שהאופציה הזאת היא דווקא הכי סבירה, שהבאג קיים, לא הניחוש שלך שהוא לא.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 מאי 2015, 14:02

DrKeo כתב:אתה מנחש כי אתה אומר שאופציות אחרות הן סבירות יותר, דבר שהוא ניחוש בפני עצמו. דווקא זה שמשתמשים מתלוננים על באג וגם כאן בפורום יש שניים שמתלוננים עליו אומר שהאופציה הזאת היא דווקא הכי סבירה, שהבאג קיים, לא הניחוש שלך שהוא לא.

לא. זה שמשתמשים מתלוננים על באג גם כאן בפורום, לא אומר שהאופציה שהבאג קשה, שכיח ונוצר בעקבות הפאטצ' סבירה יותר. בכלל לא. הרבים של אנקדוטה זה לא נתונים.

ומה? הניחוש שלי שהבאג לא קיים? על מה אתה מדבר?
טוב... אין טעם בדיון הזה. אם אתה הולך סתם לכתוב שטויות שלא קשורות למציאות, זה באמת נמאס.
אתה מוזמן להגיד את המילה האחרונה, אם מתחשק לך. אם היא תהייה על טחינה, היא תהייה קשורה למה שאמרתי בערך כמו חצי מהדברים שכתבת בדיון הזה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מאי 2015, 14:15

Nucleus_Dawn כתב:
לא. זה שמשתמשים מתלוננים על באג גם כאן בפורום, לא אומר שהאופציה שהבאג קשה, שכיח ונוצר בעקבות הפאטצ' סבירה יותר. בכלל לא. הרבים של אנקדוטה זה לא נתונים.

ומה? הניחוש שלי שהבאג לא קיים? על מה אתה מדבר?
טוב... אין טעם בדיון הזה. אם אתה הולך סתם לכתוב שטויות שלא קשורות למציאות, זה באמת נמאס.
אתה מוזמן להגיד את המילה האחרונה, אם מתחשק לך. אם היא תהייה על טחינה, היא תהייה קשורה למה שאמרתי בערך כמו חצי מהדברים שכתבת בדיון הזה.

היא לא תהיה על טחינה, היא כן תהיה על זה שזה היה הדיון הכי מיותר בהסטוריה של הפורום בערך.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 27 מאי 2015, 15:24

DrKeo כתב:היא לא תהיה על טחינה, היא כן תהיה על זה שזה היה הדיון הכי מיותר בהסטוריה של הפורום בערך.

זאת תחרות קשה....

בכל מקרה לנושא:
אתמול המשכתי קצת וניסיתי לעלות בדרגות (אני רק 4), אבל אני כמעט לא מקבל XP (מקווסטים) ככה שזה זוחל... מה אתם ממליצים?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מאי 2015, 15:33

bozeman כתב:זאת תחרות קשה....

בכל מקרה לנושא:
אתמול המשכתי קצת וניסיתי לעלות בדרגות (אני רק 4), אבל אני כמעט לא מקבל XP (מקווסטים) ככה שזה זוחל... מה אתם ממליצים?

לשנות מקצוע, שמעתי שמרוויחים הרבה יותר XP בהיי טק מאשר בשחיטת מפלצות.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 60 אורחים