DrKeo כתב:נראה שהעניין מתחיל להיות רשמי למדי:
http://www.guru3d.com/news-story/more-g ... hotos.html
מבחינת הנתונים, ב90% מהם הוא זהה לטייטן X ובשניים (TU וב-SC) הוא חלש ב10% מהטייטן X מה שאומר שהוא מאוד דומה לטייטן X בביצועים שזה לא כזה רחוק מSLI של 970, תלוי במשחק.
וגם המחיר דלף, 799$.
Nucleus_Dawn כתב:
אז גם הביצועים וגם המחיר קצת יותר משני 970. נשמע די מתאים.
bling כתב:נראה לי אני אלך על העצה של KEO ואשמור אותו לאחר אלן וויק, אם אין לך באמת מה לעשות עם הקוד ואין לו דורש אז אני אשמח לקבל אותו ושיחכה לי לאחרי שאסיים את אלן וויק
Nucleus_Dawn כתב:נראה שהדליפה לא היתה מדויקת כל כך. לפחות לא במחיר.
ה980 TI עולה 650$ ומספק ביצועים פחות או יותר באותה רמה של הTITAN X.
פורסמו כמה ביקורות:
יורוגיימר
פי סי גיימר.
3D GURU
הופך את הטייטאן למיותר לחלוטין לגיימרים (לפני כן, הוא היה סתם מיותר במיוחד).
Laskin כתב:לגבי 970 בSLI מול ה980TI - אני דווקא מאוד מרוצה... פעם באמת היו בעיות STUTTER עם SLI, היום יש לי ספרייה של 40 משחקים מותקנים על המחשב החדש, ועוד כמה שכבר הסרתי, ומתוכם - רק בETHAN CARTER יש לי את הבעייה הזו.
במשחקי AAA אין שום בעייה כזו. פעם אין ספק שהייתי מסכים איתכם, כי יש לי נסיון של 5 שנים עם 460 SLI וזה ממש שמיים וארץ ממה שהולך היום.
לגבי מתח - הוא דווקא לא כ"כ הרבה יותר גבוה מה980TI, הפרש של 50W או משהו כזה.
ולגבי הזכרון - עם DX12 יהיה לי 8GB, ככה שזה אפילו יתרון על ה-6 של הכרטיס החדש, וגם ככה שום משחק לא מגביל אותי בינתיים עם ה-4 שיש, וקשה לי להאמין שיהיה משחק כזה, עד שיגיע DX12... וגם ביצועי הSLI ישתפרו, יש להניח.
אז סה"כ - מעדיף ביצועים מעט טובים יותר ברוב המשחקים, ללא ספק ^_^
עם זאת, אם הייתי קונה היום אז אולי זה היה שונה. למרות שקשה לי להאמין שהייתי קונה כרטיס ב-650 דולר. את הכרטיס השני שלי קניתי 8 חודשים אחרי הראשון, זה לא היה במכה אחת.
Nucleus_Dawn כתב:
באמת זכורה לי כתבה ממה לאחרונה, שדיברה בדיוק על זה - על כמה שטכנולוגיית הSLI התקדמה והפכה בשנה האחרונה לבשלה. הם אפילו אמרו שאם מישהו רוצה לנסות SLI, זה זמן מושלם בזכות המחיר המאוד משתלם של ה970.
אני מניח שיקח עוד קצת זמן עד שאנשים שסבלו מהעניין, או קראו כל הזמן כמה יש באגים ובעיות ישתכנעו גם, אבל עושה רושם שהטכנולוגיה באמת בשלה ועם DX12, יכול מאוד להיות שהיא גם תקבל חתיכת קפיצה לביצועים.
---
ממש מעניין מה AMD יעשו. הם חייבים להוריד מחיר והם חייבים להפיץ במחיר ובביצועים של ה390X. הם באמת מתמודדים מול חברה שעושה פחות או יותר הכל נכון. אפילו ה"שערוריה" הגדולה של הRAM נשכחה כלא היתה. NVIDIA במומנטום אדיר. אני באמת לא מסוגל לחשוב איך AMD יצליחו להפוך את המגמה, זולת איזה כרטיס ברמה של ה980 TI, שמתומחר כמו ה980.
Yahel12 כתב:מה לא הבנתי
DrKeo כתב:ה-380 זה 290 עם שם חדש. יש לAMD בדיוק שני כרטיסים חדשים להכריז, ה390X וה390. כל השאר זה כרטיסים מסדר 200 עם שם חדש. בתקווה יהיה להם גם מחיר חדש ואטרקטיבי.
Yahel12 כתב:לא מכיר את הכרטיסים האלו, אבל אני חושב שבתור שם Fury זה שם ענק..
אני עדיין חושב שיהיה שיפור קל (אפילו מאוד) בכרטיסים הנמוכים החדשים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 30 אורחים