נושא אחר:
שמתי לב שמייקרוסופט דוחפים לי את Windows 10 בכוח, זה כבר ליד השעון
Death_119 כתב:XCom 2 נחשף ויוצא עוד פחות מחצי שנה בנובמבר:.
נושא אחר:
שמתי לב שמייקרוסופט דוחפים לי את Windows 10 בכוח, זה כבר ליד השעון.
Klayman כתב:ה980ti מדהים! מה שכן, אני לא כ"כ מבין את המקום של ה 980המקורי כרגע. גם עם ההוזלה, הוא כרטיס לא משתלם בעליל.
Laskin כתב:
רגע, ולפני זה הבנת את המקום שלו?הכרטיס היה ממש לא משתלם עוד כשיצא, במיוחד כשיש את ה970 שנותן ביצועים לא רחוקים ממנו... מהתחלה ה-980 לא היה אמור לעלות יותר מ-450 דולר, והירידה במחיר עכשיו הייתה צריכה להיות ל-400 דולר, וה-970 ל-300.
בקשר לחלונות 10 - לחצתי על הכפתור ליד השעון והוא אמר לי שאני מקבל אותו בחינם, ולא לתקופת נסיון... זאת אומרת חינם חינם? לא בדיוק מבין מה הלך שם
Laskin כתב:
רגע, ולפני זה הבנת את המקום שלו?הכרטיס היה ממש לא משתלם עוד כשיצא, במיוחד כשיש את ה970 שנותן ביצועים לא רחוקים ממנו... מהתחלה ה-980 לא היה אמור לעלות יותר מ-450 דולר, והירידה במחיר עכשיו הייתה צריכה להיות ל-400 דולר, וה-970 ל-300.
בקשר לחלונות 10 - לחצתי על הכפתור ליד השעון והוא אמר לי שאני מקבל אותו בחינם, ולא לתקופת נסיון... זאת אומרת חינם חינם? לא בדיוק מבין מה הלך שם
bozeman כתב:אז מתי כדאי לעדכן לגירסה 10? אתם ממליצים?
bozeman כתב:אז מתי כדאי לעדכן לגירסה 10? אתם ממליצים?
Stick כתב:יש לי שאלה די כללית ואולי אפילו טפשית, אבל תסלחו לי כי אני לא מבין בזה כלום.
אני עדיין לא יודע אם אני רוצה להחליף כרטיס מסך בתקופה הקרובה, אבל אם נניח אני מחליט להחליף רק את הכרטיס מסך, זה עובד?
Stick כתב:יש לי שאלה די כללית ואולי אפילו טפשית, אבל תסלחו לי כי אני לא מבין בזה כלום.
אני עדיין לא יודע אם אני רוצה להחליף כרטיס מסך בתקופה הקרובה, אבל אם נניח אני מחליט להחליף רק את הכרטיס מסך, זה עובד?
DrKeo כתב:לא ביום שהיא יוצאת זה בטוח
אני מחכה שבועיים לראות שלא עולות בעיות גדולות ושאין בעיות ביצועים במשחקים מול חלונות 7 ואם הכל סבבה אז אני קופץ על העגלה. בנושא DX12, יש באמת שמועות על הוויצ'ר ובטמן שיקבלו עדכון DX12 אבל עד שהוא יגיע כבר כולנו נסיים את שני המשחקים כנראה.
Laskin כתב:
אני בוודאות לא אסיים עד סוכות את הוויצ'ר, ואת באטמן אין לי מושג אם אתחיל בכלל. אני *עדיין* מחכה למבצע ממש טוב שלו עם SEASON PASS
Laskin כתב:הם לא עמדו בדרישה שלי! תאמין לי שאני מצפה בקוצר רוח להפטר כבר מהקנייה הזו. אבל אני משוכנע שבמבצעי הקיץ של סטים וחנויות אחרות אנחנו נראה מחיר טוב יותר, אם לא יהיה כזה בשבועיים הקרובים.
וכן, ילדה+וויצ'ר+עבודה זה הרבה יותר מדי גם ככה. אין לי מושג מתי אשחק בMGS5 באמת...
Laskin כתב:הם לא עמדו בדרישה שלי! תאמין לי שאני מצפה בקוצר רוח להפטר כבר מהקנייה הזו. אבל אני משוכנע שבמבצעי הקיץ של סטים וחנויות אחרות אנחנו נראה מחיר טוב יותר, אם לא יהיה כזה בשבועיים הקרובים.
וכן, ילדה+וויצ'ר+עבודה זה הרבה יותר מדי גם ככה. אין לי מושג מתי אשחק בMGS5 באמת...
Laskin כתב:כי אני רוצה עם הסיזן פאס. וכן, בסיילים אני די משוכנע שנראה אותו ב-60 דולר עם סיזן פאס, איפהשהו... גם אם זה יהיה בסוף הקיץ.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו־ 36 אורחים