ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי bling » 01 יוני 2015, 12:09

את המשחקים היפני Nikkei טוען שיש לו אינסיידר שטוען שמערכת ההפעלה של ה NX הולכת להיות מבוססת אנדרואיד, הרציונל לזה לדבריהם התרחש בעקבות הנטישה ההמונית של צד ג' את ה WiiU והרצון לעבור לפלטפורמה פתוחה יותר וגמישה יותר עבור המפתחים שיוכלו ליצור תוכן שיוכל להיות גם על סמארטפונים וטאבלטים.

יש איזה דיסקליימר שזה לא בהכרח מצביע על קונסולת מובייל או משהו דומה, אבל לי זה מריח רע...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יוני 2015, 12:40

bling כתב:את המשחקים היפני Nikkei טוען שיש לו אינסיידר שטוען שמערכת ההפעלה של ה NX הולכת להיות מבוססת אנדרואיד, הרציונל לזה לדבריהם התרחש בעקבות הנטישה ההמונית של צד ג' את ה WiiU והרצון לעבור לפלטפורמה פתוחה יותר וגמישה יותר עבור המפתחים שיוכלו ליצור תוכן שיוכל להיות גם על סמארטפונים וטאבלטים.

יש איזה דיסקליימר שזה לא בהכרח מצביע על קונסולת מובייל או משהו דומה, אבל לי זה מריח רע...

אם זה נכון, זה פשוט לא יאומן כמה נינטנדו מנותקת מהמציאות. אפילו כשהיא מנסה לקחת את הגישת "אנחנו פתוחים ותומכים במפתחים ורוצים ללכת לכיוון מערבי ונגיש" הם עושים את זה בדרך הכי רעה האפשרית. מה נסגר אתכם נינטנדו? פאקינג X86 וקצת יותר כוח מהתחרות כדי שיהיה למפתחים סופר קל לעשות צד ג' עליכם, צד א' שלכם כבר ידאג לעצמו ויעשה את הקונסולה סופר יחודית. מה נסגר? זה לא מדע טילים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 יוני 2015, 13:07

DrKeo כתב:אם זה נכון, זה פשוט לא יאומן כמה נינטנדו מנותקת מהמציאות. אפילו כשהיא מנסה לקחת את הגישת "אנחנו פתוחים ותומכים במפתחים ורוצים ללכת לכיוון מערבי ונגיש" הם עושים את זה בדרך הכי רעה האפשרית. מה נסגר אתכם נינטנדו? פאקינג X86 וקצת יותר כוח מהתחרות כדי שיהיה למפתחים סופר קל לעשות צד ג' עליכם, צד א' שלכם כבר ידאג לעצמו ויעשה את הקונסולה סופר יחודית. מה נסגר? זה לא מדע טילים.

זה גורם לי לחשוש לכח שלה, לא יודע מן תחושה כזו שקונסולה שידידותית לסמארטפונים לא הולכת להיות מפלצת במיוחד, נקווה שהאתר היפני טועה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 יוני 2015, 13:46

DrKeo כתב:אם זה נכון, זה פשוט לא יאומן כמה נינטנדו מנותקת מהמציאות. אפילו כשהיא מנסה לקחת את הגישת "אנחנו פתוחים ותומכים במפתחים ורוצים ללכת לכיוון מערבי ונגיש" הם עושים את זה בדרך הכי רעה האפשרית. מה נסגר אתכם נינטנדו? פאקינג X86 וקצת יותר כוח מהתחרות כדי שיהיה למפתחים סופר קל לעשות צד ג' עליכם, צד א' שלכם כבר ידאג לעצמו ויעשה את הקונסולה סופר יחודית. מה נסגר? זה לא מדע טילים.

לא יכול להיות שזה מבוסס על אנדרואיד, אבל עדין X86? אין שום אפשרות לשנות את מערכת ההפעלה, כך שהיא תתאים לארכיטקטורה שאינה ARM, נניח (בעצם, יש מכשירים עם ATOM שמפעילים אנדרואיד, לא?).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יוני 2015, 14:07

Nucleus_Dawn כתב:
לא יכול להיות שזה מבוסס על אנדרואיד, אבל עדין X86? אין שום אפשרות לשנות את מערכת ההפעלה, כך שהיא תתאים לארכיטקטורה שאינה ARM, נניח (בעצם, יש מכשירים עם ATOM שמפעילים אנדרואיד, לא?).

אני לא מכיר מכשירי אנדרואיד שמשתמשים באטום (בעיקר חלונות 8 וכאלה) אבל אולי אני פשוט לא מכיר :)
בכל מקרה אנדרואיד ו-ARM הולכים לרוב יד ביד כך ש99% שאם מדובר באנדרואיד כנראה שזה יהיה גם ARM. אבל מי יודע, אולי זה יהיה ליורשת של ה3DS ולא לNX. אם זה לNX זה יהיה אחד הבזיונות הגדולים בתעשיה, הם ינצחו את הWIIU.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 יוני 2015, 14:17

לעשות יורשת ל3DS, אפילו בעוד שנה מהיום - נשמע לי כמו טעות.

אז זה כנראה מה שהם עושים :P

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 01 יוני 2015, 14:23

הטלפון שלי הוא אנדרואיד על מעבד אטום... אין עם זה שום בעיה כי המעבד שקוף לאפליקציות שרצות על אנדרואיד.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 יוני 2015, 18:48

Bravely Second, ההמשך של Bravely Default הקסים, סוף סוף מגיע למערב.
אבל רק ב2016...
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 יוני 2015, 15:15

היום מפתחים בונים את האפליקציות על PC או מאק
ומעבירים בשלב מאוחר יותר לסמארטפון\טאבלט

יש אמולטור לאנדרואיד

זה לא אומר הרבה על הכוח של הקונסולה הבא,גם עם תיהיה ניחת
להזכיר לך אנדרואיד תומכת באופן מלא באופן GL
ולהנווידה יש כבר קונסולת אנדרואיד ,שיותר חזקה מהPS3\XBOX360 ,במיקרה שלהם כן ישתמשו בARM ,אבל זה לא חובה

וגם עם נינטנדו ילכו על מעבדי ARM ,מה שלא חובה ,זה לא אומר כלום על הזיכרון והכרטיס הגרפי
אני חושב שילכו על ARM ,רק במיקרה שהקונסולה תיהיה שילוב של נידת וניחת ביחד

קונסולה זולה יחסית ,ונידת ,שיכולה ליתחבר לטלוויזיה ,וכל המישחקים של נינטנדו יהיו זמינים בשבילה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2015, 15:18

כל זה לא רלוונטי כי נינטנדו חופרת לעצמה את הבור הידוע שלה, אפס תמיכה מצד ג'. מה נינטנדו תקבל? פורטים של משחקי מובייל שיש לאנשים כבר במובייל שלהם. מה שנינטנדו צריכה זה X86 שמבוסס על PC, לא אנדרואיד. היא צריכה להיות הקונסולה שמקבלת את בטמן, לא זאת שמקבלת את Angry Birds.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 יוני 2015, 15:26

DrKeo כתב:כל זה לא רלוונטי כי נינטנדו חופרת לעצמה את הבור הידוע שלה, אפס תמיכה מצד ג'. מה נינטנדו תקבל? פורטים של משחקי מובייל שיש לאנשים כבר במובייל שלהם. מה שנינטנדו צריכה זה X86 שמבוסס על PC, לא אנדרואיד. היא צריכה להיות הקונסולה שמקבלת את בטמן, לא זאת שמקבלת את Angry Birds.

אני לא חושב שאנדרואיד סותר X86. כמו שאמרנו, יש טאבלטי ATOM עם אנדרואיד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2015, 15:50

Nucleus_Dawn כתב:
אני לא חושב שאנדרואיד סותר X86. כמו שאמרנו, יש טאבלטי ATOM עם אנדרואיד.

אני חושב שברגע שאתה שם שם אנדרואיד אתה מזמין משחקי אייפד ומוביל שיציפו את הקונסולה שלך ויהפכו אותה לזבליאדה. זוכר את הWII? אז ככה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 יוני 2015, 16:58

DrKeo כתב:אני חושב שברגע שאתה שם שם אנדרואיד אתה מזמין משחקי אייפד ומוביל שיציפו את הקונסולה שלך ויהפכו אותה לזבליאדה. זוכר את הWII? אז ככה.

לא בהכרח. הם יכולים בכיף לדאוג לחנות "אפליקציות" זהה לזו של מייקרוסופט וסוני, גם במערכת הפעלה מבוססת אנדרואיד.
מצד שני, כן. אני זוכר את הWII. אני חושב שגם נינטנדו. הם מתים לעוד WII.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 יוני 2015, 17:13

DrKeo כתב:אני חושב שברגע שאתה שם שם אנדרואיד אתה מזמין משחקי אייפד ומוביל שיציפו את הקונסולה שלך ויהפכו אותה לזבליאדה. זוכר את הWII? אז ככה.

אנחנו לא יודעים כרגע עם זאת קונסולה משולבת (ניחת ונידת באחת )
או ניפרדת
נינטנדו לבד יכולה בכיף להחזיק קונסולה משולבת ,עם תחבר את צד ראשון ושני ,3DS +WIIU
תראה שיש להם מספיק בילעדים טובים
הבעיה זה בהפרדה ,לWIIU חסר המון מישחקים ,כי אין תאימות בן ה3DS לWIIU ,ואין צד שלישי

קונסולה משולבת ,בגלל פוטנציאל מכירות הרבה יותר גבוה ,תמשוך גם הרבה יותר צד שלישי
סתם לדוגמה ,נידת עם אפשרות ליתחבר לטלוויזיה ,50% מהכוח של הPS4 ,מבוססת אנדרואיד
מחיר -200$ +משחק

אתם לא חושבים שחובבי נינטנדו יקפצו על זה ישר ? אתם לא חושבים שצד שלישי יפתחו לזה הרבה
כן גירסאות מסורסות ,אבל עם אפשרות לשחק בדרכים
והבונוס כל בילעדי של נינטנדו בדור החדש על זה יתמך ב100% ,ואפשר יהיה לשחק בנידות או בחיבור לטלוויזיה

עם הPS ויטה ,היתה מקבלת יציאת HDMI ,תמיכה בדול שוק 4 ,ותמיכה במשחקי PS4 (רק מסורסים גרפית )
היתי קונה אותה ישר ,וגם הרבה אחרים

בפועל סוני הוציאה מוצר נפרד בשם PS TV ,שמריץ מישחקי ויטה ,וגם אז לא את כולם ,ולא נידת
למה לא הוציאו תחנת הגינה HDMI לויטה ?

בקיצור ראינו בדור הזה שההפרדה גם בסוני וגם בנינטנדו ,הזיקה מאוד למכירות ,רוב הרווחים זה ממכירות מישחקים
ועכשיו הטכנולוגיה הנידת לטעמי הבשילה מספיק ,לאפשר את זה
לא צריך ליתחרות בPC ,ולא צריך חומרה סופר יקרה

אני כן חושב שעם נינטנדו תצא עם רק ניחת חלשה או באותו הכוח של הPS4 ,זה יהיה כישלון גדול ,אולי יותר מהWIIU
ככה שצריך לראות על מה מדובר
עם זה רק ניחת ,אני מצפה ללפחות כפול 2 מהPS4

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2015, 17:27

Nucleus_Dawn כתב:
לא בהכרח. הם יכולים בכיף לדאוג לחנות "אפליקציות" זהה לזו של מייקרוסופט וסוני, גם במערכת הפעלה מבוססת אנדרואיד.
מצד שני, כן. אני זוכר את הWII. אני חושב שגם נינטנדו. הם מתים לעוד WII.

כשהדלת פתוחה לזבליאדה של האנדרואיד ומדובר בנינטנדו, שנינו יודעים מה יקרה :/

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 יוני 2015, 17:29

צפירת הרגעה: נינטנדו, למרות שאמרה שלא תדבר על הקונסולה עד 2016, לא יכלה להתעלם מהשמועות האחרונות ואחד הבכירים שאין לי כח לזכור את שמו אמר שזה לא נכון ואין לה תוכניות כאלו. יופי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2015, 17:32

bling כתב:צפירת הרגעה: נינטנדו, למרות שאמרה שלא תדבר על הקונסולה עד 2016, לא יכלה להתעלם מהשמועות האחרונות ואחד הבכירים שאין לי כח לזכור את שמו אמר שזה לא נכון ואין לה תוכניות כאלו. יופי.

מצויין, קצת רוגע. עכשיו אפשר לחכות 10 חודשים בשקט כדי לראות את הקונסולה החדשה של נינטנדו ולעשות רק אז Face palm.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 02 יוני 2015, 17:44

kririn כתב:

אנחנו לא יודעים כרגע עם זאת קונסולה משולבת (ניחת ונידת באחת )
או ניפרדת
נינטנדו לבד יכולה בכיף להחזיק קונסולה משולבת ,עם תחבר את צד ראשון ושני ,3DS +WIIU
תראה שיש להם מספיק בילעדים טובים
הבעיה זה בהפרדה ,לWIIU חסר המון מישחקים ,כי אין תאימות בן ה3DS לWIIU ,ואין צד שלישי

קונסולה משולבת ,בגלל פוטנציאל מכירות הרבה יותר גבוה ,תמשוך גם הרבה יותר צד שלישי
סתם לדוגמה ,נידת עם אפשרות ליתחבר לטלוויזיה ,50% מהכוח של הPS4 ,מבוססת אנדרואיד
מחיר -200$ +משחק

אתם לא חושבים שחובבי נינטנדו יקפצו על זה ישר ? אתם לא חושבים שצד שלישי יפתחו לזה הרבה
כן גירסאות מסורסות ,אבל עם אפשרות לשחק בדרכים
והבונוס כל בילעדי של נינטנדו בדור החדש על זה יתמך ב100% ,ואפשר יהיה לשחק בנידות או בחיבור לטלוויזיה

עם הPS ויטה ,היתה מקבלת יציאת HDMI ,תמיכה בדול שוק 4 ,ותמיכה במשחקי PS4 (רק מסורסים גרפית )
היתי קונה אותה ישר ,וגם הרבה אחרים

בפועל סוני הוציאה מוצר נפרד בשם PS TV ,שמריץ מישחקי ויטה ,וגם אז לא את כולם ,ולא נידת
למה לא הוציאו תחנת הגינה HDMI לויטה ?

בקיצור ראינו בדור הזה שההפרדה גם בסוני וגם בנינטנדו ,הזיקה מאוד למכירות ,רוב הרווחים זה ממכירות מישחקים
ועכשיו הטכנולוגיה הנידת לטעמי הבשילה מספיק ,לאפשר את זה
לא צריך ליתחרות בPC ,ולא צריך חומרה סופר יקרה

אני כן חושב שעם נינטנדו תצא עם רק ניחת חלשה או באותו הכוח של הPS4 ,זה יהיה כישלון גדול ,אולי יותר מהWIIU
ככה שצריך לראות על מה מדובר
עם זה רק ניחת ,אני מצפה ללפחות כפול 2 מהPS4

עם סוני הייתה עושה יציאת HDMI לויטה זה היה בעצם מעלה ספק לאיזה צורך צריך אותה אחרי הכל היא קונסולה ניידת.. מחוץ מזה למה שתרצה לשחק במשחקים של הויטה על הטלויזיה אם יש לך גירסאות טובות יותר על הפס4 או מחשב? (מלבד אנצרטד ופרסונה 4 גולדן)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 יוני 2015, 17:44

DrKeo כתב:מצויין, קצת רוגע. עכשיו אפשר לחכות 10 חודשים בשקט כדי לראות את הקונסולה החדשה של נינטנדו ולעשות רק אז Face palm.

בדיוק מה שחשבתי, אם עכשיו הבהיל אותם ההד השלילי מהשמועה הזו אז מעניין מה יקרה בחשיפה, נראה לי הם במצב מאוד שביר ועדין אחרי מה שקרה להם עם ה WIIU והם לא רוצים באז שלילי כמו שהיה להם אז לפני ההשקה שלו, בתכל׳ס ראינו גם עם ה WIIU וגם עם ה ONE שלאינטרנט יש המון כח, לא תמיד כמו למשל עם הווי שגם לא היה אהוב והצליח, אבל לפחות אם מדברים על הגיימרים הכבדים אז כן, מומלץ לא לעצבן אותם אם הקונסולה שלך בונה עליהם, טוב שנינטנדו הרגה את זה מוקדם.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 יוני 2015, 22:38

עם סוני הייתה עושה יציאת HDMI לויטה זה היה בעצם מעלה ספק לאיזה צורך צריך אותה אחרי הכל היא קונסולה ניידת.. מחוץ מזה למה שתרצה לשחק במשחקים של הויטה על הטלויזיה אם יש לך גירסאות טובות יותר על הפס4 או מחשב? (מלבד אנצרטד ופרסונה 4 גולדן)

אני מדבר על רעיון של קונסולה משולבת ,במקרה של הויטה ,אז קונסולה אחת במקום 2
שהיתה מריצה את המישחקים לויטה ,ואת המישחקים לPS3 ,שלא היתה קימת בפועל

במילים אחרות קונסולה אחת שכוללת את כל הבילעדים ,אביזרים רק לקונסולה אחת
חשבונות רק לקונסולה אחת

כן זה היה מוריד הרבה מהאיכות הגרפית ,אבל היתי מוכן ליתפשר ,כי זה היה חוסך לי הרבה כסף
כיום ויטה אני כניראה יקנה יום אחד משומשת ,PS4 יום אחד משומשת ,XBO אולי ,תלוי כמה מישחקים לא יצאו לPC

עם ויטה היתה כוללת את מה שאמרתי ,היתי קונה אותה בהשקה ,אותו הדבר NX

תחשוב על זה שאפילו בלי ציוד עיקפי ,מחיר של קונסולה נוספת בארץ ,זה בערך איזה 8 מישחקים חדשים (נגיד 2000 שקל מול 240 למשחק )
למולטי יש לי PC ,מה שמענין אותי זה הבילעדים

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 03 יוני 2015, 01:55

kririn כתב:
אני מדבר על רעיון של קונסולה משולבת ,במקרה של הויטה ,אז קונסולה אחת במקום 2
שהיתה מריצה את המישחקים לויטה ,ואת המישחקים לPS3 ,שלא היתה קימת בפועל

במילים אחרות קונסולה אחת שכוללת את כל הבילעדים ,אביזרים רק לקונסולה אחת
חשבונות רק לקונסולה אחת

כן זה היה מוריד הרבה מהאיכות הגרפית ,אבל היתי מוכן ליתפשר ,כי זה היה חוסך לי הרבה כסף
כיום ויטה אני כניראה יקנה יום אחד משומשת ,PS4 יום אחד משומשת ,XBO אולי ,תלוי כמה מישחקים לא יצאו לPC

עם ויטה היתה כוללת את מה שאמרתי ,היתי קונה אותה בהשקה ,אותו הדבר NX

תחשוב על זה שאפילו בלי ציוד עיקפי ,מחיר של קונסולה נוספת בארץ ,זה בערך איזה 8 מישחקים חדשים (נגיד 2000 שקל מול 240 למשחק )
למולטי יש לי PC ,מה שמענין אותי זה הבילעדים

אתה מבין שמה שאתה רוצה בעצם לא משתלם לסוני ולכן זה לא יקרה נכון? הדבר הכי קרוב שיש לך זה הPSTV כמו שאמרתה. אבל תכלס חוץ מגרויטי רש,אני לא רואה אף משחק שווה לויטה שכנראה אין לו תמיכה בPSTV..
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 03 יוני 2015, 14:46

אני לא מבין למה אנשים מתפלאים על שימוש בארכיטקטורה של ARM לקונסולה הבאה של נינטנדו, שכל הכיוונים מצביעים על כך שתהיה היברידית.
למעשה, אם כבר אז סביר להניח שהיא לא תתבסס על אנדרואיד אלא על מערכת הפעלה יעודית, אבל דווקא כן תשתמש בארכיטקטורה של ARM שמריצה היום הכל - משלל מכשירי המובייל ועד לחוות שרתים. שימו לב שזה גם מתאים במדויק להצהרה של נינטנדו ששללו רק אנדרואיד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 יוני 2015, 14:49

swym כתב:אני לא מבין למה אנשים מתפלאים על שימוש בארכיטקטורה של ARM לקונסולה הבאה של נינטנדו, שכל הכיוונים מצביעים על כך שתהיה היברידית.
למעשה, אם כבר אז סביר להניח שהיא לא תתבסס על אנדרואיד אלא על מערכת הפעלה יעודית, אבל דווקא כן תשתמש בארכיטקטורה של ARM שמריצה היום הכל - משלל מכשירי המובייל ועד לחוות שרתים. שימו לב שזה גם מתאים במדויק להצהרה של נינטנדו ששללו רק אנדרואיד.

אנשים מתפלאים כי הם בשוק שנינטנדו שוב עושה את אותן שטויות.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 03 יוני 2015, 14:58

אבל נינטנדו לא הולכת על אנדרואיד. אנדרואיד לקונסולה יעודית היברידית זו שטות. ARM לקונסולה יעודית היברידית זה מאד הגיוני.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 יוני 2015, 15:00

swym כתב:אבל נינטנדו לא הולכת על אנדרואיד. אנדרואיד לקונסולה יעודית היברידית זו שטות. ARM לקונסולה יעודית היברידית זה מאד הגיוני.

לא, ARM זה לא הגיוני לקונסולה ביתית בשום צורה רציונאלית. לעשות קונסולה ביתית שהיא לא X86 ב2016 זאת התאבדות.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], שים שלום ו־ 38 אורחים