Laskin כתב:אני לא יודע לגבי הפריסה, אבל הם עושים את זה לפי סדר שהם מחליטים. ברור שאתה לא יכול פשוט להתקשר ולבקש שיחברו אותך לתשתית, אם אין המון ביקוש באיזור.
זה שונה מהוט, כי זה סימטרי. זאת אומרת - קצב ההעלאה אמור להיות זהה לקצב ההורדה.
משמע - 100 מגה ביט בהורדה, ו-100 מגה ביט בהעלאה.
בהוט אם אני לא טועה ההעלאה ב100 מגה היא משהו כמו 3 מגה.
omerkot כתב:יש פה הבדל טכנולוגי תהומי...
בזק מריצה אינטרנט על תשתית חוטי נחושת בת 100 שנה שתוכננה להעביר אותות בקצבים ששקולים למהירות של 8 קילו... העובדה שעם שינויים מינימליים היא מסוגלת לאנוס גם מהירויות של 100 מגה זה סוג של נס הנדסי טכנולוגי (שחייב השקעה לא מבוטלת בתשתית אבל לא ברמה הסופר סופר יקרה של תשתית עד הבית). הנס הזה עולה בכל מני מוגבלויות ומהטעם הזה אתה יכול להזמין מהם 100 מגה ובפועל לקבל רק 30 ולמקוטעין גם הרבה מתחת לזה כי רעשים אלקטרומגנטיים בסביבה מחסלים על הקצב (מישהו עובר ליד החוט של בזק עם טלפון סלולרי, מישהו בבית מדליק מכשיר חשמלי וכדומה)
אצל הוט המצב קצת יותר טוב. התשתית שלהם איכותית הרבה יותר אבל הפלטפורמה בבסיסה נועדה לתקשורת חד כיוונית של ערוצי טלויזיה שמעבירים את אותו הדבר לכולם. הוט יכולה לספק לכל הצרכנים את המאה מגה שלהם (וגם הרבה יותר) אבל משום שמדובר בתשתית משותפת, זה אומר שכשהרבה אנשים בשכונה מריצים טורנטים אז העסק מתחיל להחנק ואז כל הצרכנים בשכונה מקבלים מהירויות שהולכות וצונחות. זו גם הסיבה שהוט מאוד מגבילה את הערוץ החוזר דבר שמגביל את כמות החיבורים וחונק את הצרכן הפרטי אבל מאפשר מרווח נשימה יותר נרחב לשאר השכונה.
אצל אנלימיטד הסיפור הוא כבר שונה. מדובר בתשתית ייעודית להעברה של אותות בקצבים היסטריים כשה100 מגה או ג'יגה לצרכן הבודד לא באמת מדגדגים את התשתית הפיזית. אין שום בעיה לספק ולקבל את מלוא הקצבים כל הזמן ובשני הכיוונים. ברגע שהם יפרשו אצלי אני בהחלט מתכוון לעבור.
Klayman כתב:בקצב הפריסה הזה, גם עוד 5 שנים הם לא ישלימו חצי מדינה.
Nucleus_Dawn כתב:הם הגוגל פייבר שלנו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים