ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי bling » 23 יוני 2015, 10:44

אין דבר כזה להתקע עם קונסולה של נינטנדו, עוד מדור הווי לכל הנינטנדופילים כמעט היה פס3 או 360 בנוסף, יכלת לראות את זה גם בויגיימס כשכל פורום נינטנדו קנה עוד קונסולת HD, גם ה WIIU משמשת כקונסולה שנייה אצל רוב הצרכנים שלה, מי שאוהב משחקים פשוט לא יכול להרשות לעצמו להיות רק עם נינטנדו וזה למה עד שלא ישיגו צד ג׳ הם לא יחזרו להצליח, אין הרבה אנשים שיקנו קונסולה שנייה נוספת מלבד כמה מליוני מעריצי נינטנדו אדוקים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יוני 2015, 11:10

קרירין, מה שאמרתי טוב גם לך. אם ה3DS-2 תוכל לשמש כסוג שלט WIIU על הNX אז תוכל לשקף אותה על המסך טלביזיה ולשחק את המשחקי 3DS-2 שאתה כל כך אוהב על הטלביזיה. אישית אני חושב שזה ניצחון מכל הכיוונים, זול לגיימרים כי אין שטיק שעולה כסף על הNX, נצחון לנינטנדו כי הפנטזיה שלהם כבר 15 שנים היא החיבוריות בין הנייד לנייח (התחיל עוד בגיימקיוב עם הכבל המפגר הזה ומשחק פקמן וזלדה ארבע החרבות) ויכול להביא לנו קונסולה נורמאלית שהשטיק הטפשי שלה הוא לא רק סוג של ADD ON שלא מוסיף עלויות אלה אפילו משהו יחסית מגניב שמי שיש לו גם ניידת מאוד יתלהב ממנו.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 יוני 2015, 11:12

אני מכיר אנשים שיש/היה להם רק WII או רק WII U, וחוץ מזה, מה שאתה בעצם אומר זה שנינטנדו לא תחזור להיות שוב "קונסולה עיקרית" ולכן - שום קונסולה שלה לא יכולה להצליח באמת. זה לא תמיד היה ככה עבור נינטנדו, כל הרעיון שאנחנו מדברים עליו הוא שיפסיקו להיות קונסולה משנית בלבד, שמוגבלת רק למי שיש כסף להחזיק מחשב, קונסולה ועוד קונסולה = יחסית מעט אנשים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יוני 2015, 11:20

לדעתי, אם הWIIU כן הייתה בכוח של הפס4 ושוות ערך בכל הפרמטרים וכן הייתה מקבלת צד ג', יש מצב שהיא הייתה יותר מצליחה מהONE היום. בזמן שסוני ומיקרוסופט גוררות רגליים, נינטנדו הוציאה המון בלעדיים גדולים וטובים. פשוט לבד הם לא מחזיקים כלום אבל עם צד ג' חזק וביצועים נורמאלים היה מדובר בקונסולה העדיפה לפחות עלי כרגע.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 יוני 2015, 11:26

Laskin כתב:אני מכיר אנשים שיש/היה להם רק WII או רק WII U, וחוץ מזה, מה שאתה בעצם אומר זה שנינטנדו לא תחזור להיות שוב "קונסולה עיקרית" ולכן - שום קונסולה שלה לא יכולה להצליח באמת. זה לא תמיד היה ככה עבור נינטנדו, כל הרעיון שאנחנו מדברים עליו הוא שיפסיקו להיות קונסולה משנית בלבד, שמוגבלת רק למי שיש כסף להחזיק מחשב, קונסולה ועוד קונסולה = יחסית מעט אנשים.

אז הם כנראה לא גיימרים רציניים, לא בקטע של שלילה או גנאי, פשוט לא ברור איך אפשר לוותר על 90 אחוז מהמשחקים שיוצאים ולשחק רק נינטנדו, הם משחקים פעם בחודשיים בממוצע אם יש להם רק WIIU.

DrKeo כתב:לדעתי, אם הWIIU כן הייתה בכוח של הפס4 ושוות ערך בכל הפרמטרים וכן הייתה מקבלת צד ג', יש מצב שהיא הייתה יותר מצליחה מהONE היום. בזמן שסוני ומיקרוסופט גוררות רגליים, נינטנדו הוציאה המון בלעדיים גדולים וטובים. פשוט לבד הם לא מחזיקים כלום אבל עם צד ג' חזק וביצועים נורמאלים היה מדובר בקונסולה העדיפה לפחות עלי כרגע.

מה היית כבר קונה ל WIIU? יש מריו ו?
אולי גם פיקמין חמוד אבל לא במחיר מלא.

את סמאש ומריו קארט לא באמת היית קונה היום כשחקן סינגל שאין לו זמן לכלום, לטעמי הקילר הבאמת גדול שלהם זה זלדה שבטח גם יצא ל NX.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יוני 2015, 11:38

סמאש, מריו, מריו קארט, פיקמין וגם זלדה החדש היה מגיע לקונסולה הזאת. כנראה שגם התמיכה מנינטנדו הייתה חזקה יותר כי כרגע כל המאמצים עברו לNX ואם הWIIU הייתה מצליחה הכל היה יוצא אליה בשנים הקרובות. אולי זה לא טירוף אבל מה האלטרנטיבה שלי, SUNSET OVERDRIVE והאורדר? לא תודה :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 יוני 2015, 12:17

מסכים עם נדב, הבלעדיים שעד כה יצאו באמת מעפנים ופה נינטנדו מנצחת. חבל ששנה הבאה זה משתנה מקצה לקצה, אבל אם הייתה להם חומרה רצינית אני חושב שהיו מפתחים הרבה יותר משחקים לWII U.

בקשר לחברים שלי עם ווי או ווי-יו - נכון, הם לא גיימרים רציניים. אבל אותו דבר אפשר להגיד על הרבה אנשים שקונים קונסולה ומשחקים רק בפיפ"א או COD. העניין הוא - שאפילו את זה אי אפשר לעשות עם הקונסולות שלהם, והם יצאו מבואסים מאוד באמת :)
שוב פעם קונסולה חלשה = שוב כשלון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יוני 2015, 12:21

Laskin כתב:שוב פעם קונסולה חלשה = שוב כשלון.

אני חושב שכולנו מסכימים עם זה. אבל לא ברור לי איך הNX יכולה להיות חלשה, הרי הWIIU חזקה קלות מהפס3 אז הם יתנו לNX את אותה חומרה? כלומר הם עשו את זה עם הWII והקיוב אבל יש גבול לכל תעלול. טוב, לא יודע, נינטנדו מסוגלים לכל דבר. הNX יכולה להיות בסוף WIIU מואצת כמו שהWII הייתה קיוב מואצת :/

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 יוני 2015, 12:24

הגבתי לקרירין שכתב:
"אני מקווה לקונסולה נידת ,עם תחנת הגינה שתאפוך אותה לניחת
קונסולה כזאת לא איכפת לי שתיהיה חלשה
כי כל בילעדי של נינטנדו ,יהיה זמין בשבילה"

הוא בעצם אומר "שנינטנדו שוב ישימו זין על צד ג'" ואני מנסה להסביר לו שזו הדרך הבטוחה לפשיטת רגל ולאיבוד עוד מהמעט מעריצים של נינטנדו שנשארו נאמנים לה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יוני 2015, 12:28

כן, אני לא חושב שמישהו חושב שזה רעיון חיובי חוץ מאשר קרירין... ואולי מיאמוטו :/

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 יוני 2015, 12:37

(איוואטה)

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 23 יוני 2015, 12:49

מי שאוהב פלטפורמרים ב 2d אז גם דונקי קונג ומריו ברוס החדשים. וכמובן w101, ביונטה 2, ווינד וויקר hd (למי שלא שיחק במקורי לפחות, כמוני).

לא יודע בקשר ל"קונסולה עיקרית" והצלחה. תקנו אותי אם אני טועה אבל הגיימקיוב הייתה לא פחות חזקה מהמתחרות ולא התקרבה לרבע מהמכירות של הפלייסטיישן. ה wii הייתה קונסולה משנית מהרבה בחינות, כולל חומרה מיושנת+גימיקים מעפנים , כל הדברים שרובנו לא אוהבים, והיא מכרה איזה 100 מליון יחידות.

ה wii u נתקעה באמצע, מצד אחד היא קונסולת הארדקור (לדעתי לפחות) אבל חלשה מבחינת חומרה יחסית למתחרות מה שכנראה היה אחד מהסיבות העיקריות שהיא לא קיבלה תמיכה מצד ג', ומצד שני לא היה לה את האפיל של ה wii לכל הקז'ואל, האמהות וכו', וגם לא היה לה את הנקודת מחיר המאוד נוחה בגלל הטאבלט, בהשקה לפחות.

מבחינת נינטנדו ברור למה הם צריכים לשאוף לקבל תמיכה מצד ג', אבל אני לא מבין למה זה קריטי פה לאנשים עם מחשבים חזקים. גם אם נינטדנו יפתיעו עם החומרה, משחקים עדיין ירוצו וכנראה גם יראו טיפה יותר טוב על ה pc, וכמובן יעלו איזה חצי מחיר רוב הזמן.

נראה לי שרוב הגיימרים הכבדים פשוט מעדיפים היום את סוני ומייקרוסופט, לא חושב שאם נינטדנו תשים קונסולה שוות ערך המון אנשים יעדיפו אותה בגלל האקסלוסיבים , עם כל הוויב של משחקים לילדים וכו'. ככה שאני לא בטוח שקרירין טועה. הקונסולות הניידות שלהם מוכרות הרבה באופן כללי, ככה שבמקרה הכי גרוע אנשים יקבלו קונסולה ניידת הרבה יותר חזקה+נינטנדו שמתמקדת בפלטפורה אחת = הרבה יותר אקסלוסיבים. לדעתי הסיכוי שהם יצליחו עם המכירות של דבר כזה גבוהות יותר מהסיכוי להוציא קונסולה סטנדרטית באמצע דור (ולהמשיך לתמוך בשתי פלטפורמות שונות) ולהיות מתחרה ישירה של סוני ומייקרוסופט.
נערך לאחרונה על ידי idan ב 23 יוני 2015, 12:53, נערך פעם 1 בסך הכל.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 יוני 2015, 12:52

Laskin כתב:^זה נשמע איום ונורא.
מה שיקרה הוא, ש*שוב* הקונסולה הזו לא תקבל תמיכה של צד ג' ולכן אף אחד לא יקנה אותה.
אף אחד, חוץ מהמעריצים העיוורים, שהולכים ונהיים מעטים יותר ויותר בכל דור שנינטנדו שמה זין על צד ג' וחושבת שאיזה גימיק יגרום לגיימרים פתאום לזנוח 90% מצד ג' שהופכים ליותר ויותר איכותיים בכל דור, ומי ש"נתקע" עם הקונסולה של נינטנדו פשוט מסתכל מהצד ומתבאס.

ה3DS עברה כבר מעל 50 מיליון יחידות (כולל הN3DS )
גם ל3DS אין תמיכה ענקית מצד שלישי

לרכז את כל הכוח של נינטנדו בקונסולה אחת ,כל הבילעדים ,כל מאמצי השיווק ,כל הקשרים עם צד שני ושלישי
תאפשר לנינטנדו למשוך הרבה יותר קהל מהיום
תחשוב על מצב ,שכל הבילעדים של ה3DS ,היו זמינים לך ,על הטלוויזיה בFHD ,ועם גימפאד נוח
כמובן כל השיפורים שצריך
וזה בלי לקנות קונסולה נוספת ,רק תחנת עגינה ,שלצורך הדיון תעלה 100$ ,ועם גימפאד איכותי 150$
נגיד 3DSXL ב200$ ,והתחנת הגינה +גימפאד איכותי 150$ ,ולהמתיק את זה יתנו לך 2 מישחקים גדולים בחינם

350 $ ואתה מסודר ניחת נידת

(בתחנת הגינה תיהיה תוספת חומרה +הזרמת חשמל לחומרה ב3DS )

עכשיו קחו את זה לעולם המודרני ,כי ה3DS מיושן מאוד ,מה שעוצר הרבה מהביצועים בסמארטפונים היום ,זה הבטריה
תחשבו על חומרה נידת חזקה יחסית ביורש ל3DS ,אבל מסורסת בתוכנה בגלל החשמל
אבל שמחברים לתחנת עגינה הכל ניפתח +תוספת חומרה ,בתחנת עגינה עצמה

אפשר לבנות קונסולה מאוד מוצלחת כזאת

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 יוני 2015, 13:03

אף אחד לא רוצה לשחק במשחקי 3DS על טלויזיה. המשחקים מיועדים לנייחות, והם יראו ממש מכוער על הטלויזיה.

עידן - הווי מכרה 100 מליון והיא עדיין הייתה כשלון נוראי במכירת תכנה (לפחות כזו שהיא לא ווי-ספורטס וכד').
אנשים לא רוצים לקנות קונסולה נייחת ב-400 דולר שתשב להם בסלון והם ידליקו אותה גג אחת לחצי שנה, כשנינטנדו מוציאים משחק טוב שהם פיתחו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יוני 2015, 13:11

הקיוב לא הצליחה מהרבה סיבות. הפס2 יצאה שנה קודם, זה כבר נתן לה יתרון ראשוני. הפס2 הייתה נגן DVD בתקופה שDVD רק התחיל להתפוצץ ונגנים עלו כמו פס2 פחות או יותר (ואני מזכיר לך שזה טרום נטפליקס, VOD או סרטים פיראטים על הPC. זה היה או ללכת לקולנוע, או לשכור קלטות וידאו והDVD היה הקפיצה המטורפת מפוצצת השכל של אותה תקופה. זה ממש לא דומה לבלוריי) מה שהציב את הפס2 כנגן הDVD הכי זול בשוק והוא אפילו מריץ משחקים!

מעבר לדברים האלה שבססו את הפס2 כמובילה, זאת הייתה תקופה שונה מאוד מהיום מבחינת צד ג' ובלעדיים. אז מפיצות פשוט פיתחו לקונסולה אחת, רק המטורפות לגמרי עשו מולטי פלטפורם כמו EA ומשחקי הספורט שלה. קאפקום הוציאה את DMC ושות' רק לפס2, משחקי GTA יצאו רק לפס2 ורק אחרי זה טרחו לעשות פורטים למקומות אחרים, משחקי FF היו רק על הפס2, סדרת MGS הייתה רק על הפס2 וכך הלאה. סוני לא שלמה להם שקל, הם פשוט קפצו על העגלה הכי חמה וסוני הרוויחה מהנושא.

על גבי הדבר הזה אפשר לשים את העובדה שהקיוב הייתה ללא סטיק ימני נורמאלי (בדיוק כשהוא נכנס לסטנדרט), עם דיסקים בנפח של כמעט חמישית מאלה של הבוקס והפס2, היא הייתה סגולה ועם ידית נשיאה מה שגרם לאפקט "צעצוע לילדים" וגם נינטנדו עצמה לא בדיוק הייתה החברה הכי טובה של צד ג', היא די זלזלה בהם.

בקיצור, זה שקונסולה חזקה לא אומר שהיא אוטומטית הצלחה, ביחוד לא בתקופה ההיא. היום המצב מאוד שונה. צד ג' מפתח לכולם כי הארכיטקטורות דומות והעלויות גבוהות אז כל עוד לא קטסטרופה להביא אליך את המשחק, אתה תקבל אותו. אם נינטנדו תעשה קונסולה פשוטה וחזקה, היא תקבל 100% ממשחקי צד ג' בדיוק כמו הONE והפס4. הבלעדיים שלה, הם אלה שנותנים לה את היחודיות. משחקים כמו מריו, מטרויד, SSB, גם AAA לגיימרים וגם דברים לכל המשפחה. היא בקלות יכולה להיות הקונסולה המרכזית בבית.

בנושא הWII, היא הייתה קטסטרופה לנינטנדו. כן, היא מכרה פשוט מעולה מ2006 ועד 2009. אבל אלה שלוש שנים, אתה זוכר מה קרה בשאר הזמן? מסוף 2009 נינטנדו ירדה להפסד, היא מעולם לא הפסידה כסף (גם בתקופת הN64 והקיוב היא הייתה מאוד רווחית) והיא נשארה בהפסד הזה עד 2015! רק האמיבו הצילו אותה. הWII לא מכרה כלום מ2009 עד 2012 והיא שרפה את נינטנדו לגמרי אצל הקור, אף אחד לא מעוניין לקנות את הקונסולה החדשה שלה. והקז'ואלים, אלה שקנו את הWII, היא אכזבה אותם והם לא מתקרבים למותג הזה יותר.

בקיצור, הWII היא לא דוגמה להצלחה של קונסולה חלשה והקיוב לא דוגמה לכישלון של קונסולה חזקה בהתאם לאקלים של 2015. ביחוד נראה לי מוזר להסתכל עליה כהצלחה כששלושת שנות ההצלחה שלה הביאו שש שנות שפל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 יוני 2015, 13:29

KEO זה לא תמיד נכון שנותנים לך אוטומטית, ל WIIU לא נתנו אוטומטית צד ג' בשנה פור שהיה לה על הדור הבא, משחקים המשיכו לצאת לפס3 ול 360 וה WIIU לא קיבלה כמעט שום פורט.

בכל זאת חשוב שתמכור בצורה סבירה כדי שיהיה בסיס משתמשים, ויותר חשוב, שהמשתמשים הללו אשכרה יקנו משחקי AAA של צד ג' ולא רק נינטנדו, זו אחת הבעיות הכי גדולות של הפלטפורמות שלה, שהקהל שלהם הוא כמעט נטו מורכב ממעריצי נינטנדו שקונים רק מה שהיא מוציאה, תראה את ביונטה 2 איך הוא נכשל שם, כנ"ל 101 גיבורים הזה, 2 בלעדיים מצד ג' שנחשבים לאיכותיים ואפילו מאוד במקרה של ביונטה 2.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 23 יוני 2015, 13:37

הרבה מההפסדים היו בגלל שהיא מכרה את ה 3ds ו wii u בהפסד (עלות) החל מ 2011 ו 2012 בהתאמה, למשך לא יודע כמה זמן. על ה wii הם עשו רווח, על כל יחידה. ככה שלא בדקתי כמה כסף יש להם בבנק, אבל נראה לי שבכללי עדיין יש מצב שהיא הייתה מאוד מוצלחת עבורם.
וברור שהבלעדיים שלה נותנים לה יחודיות, השאלה אם יש יותר אנשים שמעדיפים אותם על פני היילו וגירס או אנצרטד וגראן טוריסמו נגיד. חוץ ממריו והנגזרות שלו, אני לא בטוח שזה המצב. בטח לא מטרויד שמוכר מעט מאוד ואפילו זלדה, חוץ משני משחקים מאוד ישנים, לא מוכר כמו שהיית מצפה ממותג כזה למכור. הקלף הכי חזק של נינטנדו זה בכלל פוקימון, שמכר המון על הניידות שלהם, אבל הרבה הרבה פחות מזה על הנייחות (מודה שאני לא מכיר את המשחק כל כך, אז לא יודע אם זה בגלל שזה סוג משחק שמתאים יותר לניידות או שזה סתם מקריות).

לאסקין, לא בטוח שהבנתי למה התייחסת. אתה אומר לי שאם cyberpunk 2077 יוצא על החדשה של נינטנדו אתה מעדיף לשחק בה ולא על ה sli 970 שלך? אם כן אז, ובכן, למה? אם לא אז מה אכפת לך? זה לא שהמתחרות שלה משחררות אקסלוסיבי מדהים כל חודש, אם אתה תקנה אותם זה גם יהיה בשביל משחק כזה או אחר פעם בחצי שנה.
ברור שלאנשים שבונים על פלטפורמה אחת בלבד זה עניין קריטי, ואי אפשר להמליץ על שום קונסולה בלי תמיכה צד ג'.

וחיבור של שתי הפלטפורמות שלהם אמור בתאוריה לפתור את עניין התוכנה פעם בחצי שנה. כמובן שמשחקים של 3ds שגם ככה לא נראים משהו, יראו זוועה על טלוויזיה גדולה. אבל התקדמות טנולוגית וכאלה, מן הסתם מצפים למשהו הרבה יותר חזק אם זאת אכן תהיה קונסולה משולבת.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 יוני 2015, 13:44

ברור שבסכ"ה הם עשו המון רווח על הווי, אין ספק בכלל, בזמנו גם אמרו שנינטנדו יכולה להרשות לעצמה להכשל עוד שנים ארוכות ולא באמת להיות בסכנה של פשיטת רגל מרוב שהיא עשתה כל כך הרבה כסף בתקופת הטירוף של הווי.

אבל הוא מתכוון שבשנים 2009 והלאה, שזה כולל תקופת ה WII, היא סגרה רבעונים בהפסדים, שזה משהו שלא קרה לה שנים ארוכות לפני, אז כן בסופו של דבר היא הרוויחה המון כסף מהקונסולה אבל יחד עם זאת התחיל גם שינוי מגמה קיצוני עבורם מרגע שעברו שנות השיא, אבל ברור שגם אם תכליל את הכישלון של ה WIIU עדיין יש להם הרבה רזרבות בבנק בזכות ה WII.

ואני חושב שעם כל הכבוד להתקדמות הטכנולוגית שתהיה ליורשת של ה 3DS, משחקים שעוצבו לניידות שמשוחקים על מסך גדול זה קונספט מטופש, הגראפיקה לא תהיה מדהימה לא בגלל ענייני כח בהכרח, אלא כי תקציבית המשחקים הללו פחות מושקעים, אף אחד לא ירצה לשחק אותם בסלון.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 23 יוני 2015, 13:49, נערך פעם 1 בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 יוני 2015, 13:48

עידן, אני לא דוגמא, ואולי לאחוז אחד מהאוכלוסיה יש מחשב ברמה שלי (עפ"י 3D MARK).
מאחר ול-99% הנותרים אולי אין מחשב שיריץ את CYBERPUNK כמו שצריך (לא שאני מאמין שהמחשב שלי יספיק עד שהוא יצא) - אז עבורם זה *כן* חשוב. ומאחר ו-99% קובעים את ההצלחה של המכשיר, ולא אחוז בודד - אז זה מאוד חשוב עבור התמיכה הכללית שהמכשיר יקבל, מחברות צד ג'.
וכן, הכח מאוד חשוב גם לבלעדיים... עם כל הכבוד לגיימפליי המהנה שיכול להיות לסטאר פוקס - אם הוא היה נראה ברמה של EVE החדש ולא כמו משחק N64 שעבר UPSCALE לרזולוציה - אז זה היה מפתה אותי לקנות את הקונסולה של נינטנדו, מאחר ואני מחפש אך ורק בלעדיים בקונסולות שלי.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 23 יוני 2015, 13:54

מאחר ו cyberpunk אמור לצאת על קונסולות שמריצות היום משחקים בהגדרות יותר נמוכות ולפחות איזה 30 פריימים פחות מ 970 בודד ומעבד אינטל סביר, אז נראה לי שאיכשהו אתה תסתדר :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 יוני 2015, 14:10

ספק גדול. הוויצ'ר בקושי רב רץ ב-30 פריימים בהגדרות הכי גבוהות על 970 בודד, מה שאומר ש-30 פריימים פחות הם 0 פריימים :P
סייברפאנק יהיה מרשים יותר בסבירות גבוהה, ובטח ייראה הרבה פחות טוב על קונסולות מאשר גירסת המחשב... ברור לי שאוכל להריץ אותו בכיף בהגדרות "די גבוהות" אבל לא בונה על מקסימום.
בכל אופן זה לגמרי לא קשור לדיון :)

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 23 יוני 2015, 14:27

אוקיי, אני רק יציין שהוא רץ לי על 970 ו 4770k בהגדרות הכי גבוהות (מינוס טוויק של x4 mssa במקום 8 לשיער שלא משנה כלום ויזואלית, ואפשר גם לרדת יותר) על 45 fps נעול בתוכנה חיצונית, 99% מהזמן.
בלי השיער ועוד איזה הגדרה ששחכתי איך קוראים אותה אתה ב 60 נעול. אם אתה משחק בהגדרות של פלייסטיישן, שלא נראות כל כך שונה למען האמת מלבד השיער, אתה באיזה 70+ וכאלה. אגב אני קראתי על איזה טוויק עם הטסלציה של השיער שאפשר לעשות רק בדרייבר של amd, שבעצם מאפשר באופן אבסורדי לשחק עם ההגדרה של השיער (של נוידיה) בלי שזה ירצח את הביצועים. עד איזה רמה מסוימת גם אין שום שינוי ויזואלי, הם העמיסו סתם. זה די ברור שהם לא עשו את העבודה הכי טובה עם ההגדרה הזאת, זה נראה שהם מחביאים את כל הדברים האלה מאחורי חומות מפגרות בכוונה כדי למכור את הכרטיסים החדשים שלהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יוני 2015, 17:07

bling כתב:KEO זה לא תמיד נכון שנותנים לך אוטומטית, ל WIIU לא נתנו אוטומטית צד ג' בשנה פור שהיה לה על הדור הבא, משחקים המשיכו לצאת לפס3 ול 360 וה WIIU לא קיבלה כמעט שום פורט.

בכל זאת חשוב שתמכור בצורה סבירה כדי שיהיה בסיס משתמשים, ויותר חשוב, שהמשתמשים הללו אשכרה יקנו משחקי AAA של צד ג' ולא רק נינטנדו, זו אחת הבעיות הכי גדולות של הפלטפורמות שלה, שהקהל שלהם הוא כמעט נטו מורכב ממעריצי נינטנדו שקונים רק מה שהיא מוציאה, תראה את ביונטה 2 איך הוא נכשל שם, כנ"ל 101 גיבורים הזה, 2 בלעדיים מצד ג' שנחשבים לאיכותיים ואפילו מאוד במקרה של ביונטה 2.

הWIIU זה גם סיפור אחר. הפס3 וה360 היו כבר עם מנועים ותיקים שכתובים להן מ-א' ועד ת' ופתאום הגיע חייזר מוזר שהוא פחות או יותר בכוח שלהן, יש לו אורך חיים של פחות או יותר שנה (כי מי לא ידע שהWIIU תמות תוך 12 חודשים בגלל הדור החדש? הרי כולנו אמרנו את זה וגם המפתחות צד ג' אמרו שהן לא יטרחו) ודורש מאמץ כדי להמיר אליו את כל המנועים. בדור הקודם (ונקרא לWIIU בשמו, הוא גם קונסולת דור קודם) היה הרבה יותר קשה לעשות פורט מקונסולה לקונסולה. אני בטוח שאתה זוכר שדברו על כמה קליל לעשות פורט מהPC אל ה360 (כי שניהם היו פחות או יותר API של DIRECTX) אבל כמה קשה היה לפס3. היום אתה שומע כמה קליל מהONE לפס4, מהפס4 לONE ומהPC לשניהם. הWIIU הייתה איפשהו בין ה360 והפס3, לא קל כמו ה360 ולא קשה כמו הפס3.

אז אתה מצפה מחברות צד ג' לעשות את המאמצים של להמיר מנוע לקונסולה חדשה שישמש אותן בדיוק שנה עד שהפס4/ONE יגיעו? מי יעשה את זה? הרי כולנו חזינו את זה בזמנו. לעשות את המעבר הראשונה לקונסולה החדשה זה לא פשוט, בדור הזה זה כן אבל בדור הקודם? לא ממש. מי ישקיע בפורט מנועים עתיקים לWIIU כשכולם עובדים על החדש והנוצץ של הפס4 והONE?

עכשיו המקרה שונה, יש רק ONE ופס4, אם הNX תהיה X86 (וכן גיא, אם יהיה API סופר נוח ואדיר אז X86 לא רלוונטי אבל בו נחזור לעולם האמיתי, זאת פאקינג נינטנדו) ונוחה לפורטים ועם הכוח המתאים כדי לקבל אותם בקלות אז יעשו את זה. אתה חושב שWB לא ירצו למכור את בטמן על פלטפורמה רביעית אם זה קל להמיר אותו? שאקטיוויז'ן לא ירצו את COD? שEA לא ירצו את FIFA?

בנושא הרווחיות, נינטנדו לא הפסידה כסף מאז שנות ה70. הWII היא הסיבה הראשונה בהסטוריה של 30 שנים של החברה שגרמה לה להפסדים. האם הבום הכלכלי שבה עם הWII כיסה את ההפסדים של ה6 שנים שעקבו לו? אולי כן, אולי לא, מי יודע. אבל הוא הכניס את נינטנדו למצב שהיא מעולם לא הייתה בו.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 יוני 2015, 17:52

איזה מצב דרקו ?
לנינטנדו יש מיליארדים בבנק ,וחלק מההפסדים ,זה שאפוך מסוני נינטנדו רכשה מישרדים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יוני 2015, 21:10

יש לי חדשות בשבילך, יש לנינטנדו מליארדים בבנק עוד הרבה לפני הWII. מדובר בחברה שלא ראתה אפילו רבעון אחד מפסיד במשך 30 שנים עד שהגיעה הWII. חברה אמורה להראות רווחים כל הזמן, לא להצליח לשרוד. השאלה היא פשוטה, באיזו סיטואציה היה לנינטנדו היום יותר כסף בבנק? אם הWII מעולם לא הייתה יוצאת ונינטנדו הייתה רווחית ב9 שנים האחרונות? או המקרה שבאמת קרה כשהיא עשתה רווחים קיצוניים במשך 3 שנים ואז הפסידה 6 שנים ברצף? אני לא יודע את התשובה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 27 אורחים