DrKeo כתב:Nucleus_Dawn כתב:bling כתב:זה לא דחליל קאוטיק, גם אם יש הבדל מילולי, הרעיון ברור כשכותבים שהאחראיות הבלעדית היא שלהם, זה מנקה אחראיות מאחרים ובעצם במילים אחרות מפנה את האשמה כלפיהם.
אבל באמת דיון מטופש.
יש מפיצה והטענות צריכות לבוא כלפיה באופן כמעט בלעדי, עכשיו לדמיין אם רוקטסדי התעקשה או לא מספיק, ולמה נכשלה ואיך לא איימה שתעזוב או כל שטות אחרת זה בזבוז אנרגיה.
לא. כשכותבים שהאחראיות הבלעדית היא שלהם, זה בכלל לא מפנה את האשמה כלפיהם.
למעשה, אתה יכול להיות אחראי בלעדי ולא להיות אשם כלל. לא סתם קליימן הדגיש את זה בעצמו וטרח להסביר פעם נוספת את דבריו.
---
נדב, רוקסטדי אחראיים למשחק. הם אחראיים לאיכות שלו. הם נכשלו עם גירסאת הPC. מה שאנחנו רוצים מרוקסטדי, זה שהם ידאגו שכל הגירסאות של המשחק שהם מפתחים, יעבדו כמו שצריך.
לא, רוקסטדי פיתחו את המשחק. אם המשחק לא כיף, זאת אשמתם. אם המשחק יקר מדי, הDLC שלו לא מתומחר נכון, יש עליו DRM דרקוני או שפורט לאחת המערכות שהם לא טפלו בו יצא חרא אז זאת אשמת המפיצה. אני חושב שאתם טיפה חיים בסרט על חופש של מפתחת בתוך מפיצה.
bling כתב:הבנתי קאוטיק, אני מבין את ההבדל בין 2 המילים, אבל בהקשר של הדיון שלנו ולא הסיפור הנחמד שלך, כשאומרים "אחראיות בלעדית של X" זה בעצם אומר שרוב האש צריכה להיות מופנית אליהם, במקום למקום הטבעי שהיא המפיצה,ולא אכפת לי עכשיו מהגדרות מילוניות על ההבדל בין אשמה לאחראיות.
זה משפט תמוה בעיני, אבל באמת שמציתי.
bling כתב:לא, הגיוני שרוב האש צריכה להיות מופנית כלפי מי שאישר את הפורט הזה, AKA- וורנר.
אפילו כשמדובר במשחק גרוע שכל האשמה על הפיתוח שלו היא כלפי המפתחת, הרבה פעמים המפיצה סופגת את האש, תראה את האורדר, RAD פיתחו חרא משחק, אבל בתכל'ס מי שאשמה זו סוני שנתנה להם את הצ'אנס מה PSP ואשכרה הביאה להם להמשיך לפתח את זה ולא עשתה בקרת איכות ועצרה את הפארסה בזמן, כמעט כולם פה הרימו גבה ושאלו איך הדבר הזה עבר אישור של סוני.
אז בטח כשמדברים על פאקינג פורט רע של גרסת PC ולא על משחק שיצא רע מבחינת איכות.
Nucleus_Dawn כתב:bling כתב:לא, הגיוני שרוב האש צריכה להיות מופנית כלפי מי שאישר את הפורט הזה, AKA- וורנר.
אפילו כשמדובר במשחק גרוע שכל האשמה על הפיתוח שלו היא כלפי המפתחת, הרבה פעמים המפיצה סופגת את האש, תראה את האורדר, RAD פיתחו חרא משחק, אבל בתכל'ס מי שאשמה זו סוני שנתנה להם את הצ'אנס מה PSP ואשכרה הביאה להם להמשיך לפתח את זה ולא עשתה בקרת איכות ועצרה את הפארסה בזמן, כמעט כולם פה הרימו גבה ושאלו איך הדבר הזה עבר אישור של סוני.
אז בטח כשמדברים על פאקינג פורט רע של גרסת PC ולא על משחק שיצא רע מבחינת איכות.
רגע...
אז לפי הדוגמא של האורדר, אם בטמן היה יוצא מחורבן, עדין WB היו צריכים "לספוג את האש"?
זה ממש נוח. אם המשחק מצוין, אבל אחת הגירסאות שלו גרועה, אז רוקסטדי לא קשורים והם אחלה חמודה ולמה WB לא דאגו שהמשחק יהיה טוב יותר?
אם המשחק קקי קצת נוזלי, אז רוקסטדי לא קשורים והם אחלה חמודה ולמה WB לא דאגו שהמשחק יהיה טוב יותר?
אתה רוצה לחשוב שרוקסטדי לא היו מעורבים בפיתוח של המשחק לPC, בשום צורה? תחשוב ככה. אין בזה רע.
swiss-the-engine כתב:iron galaxy זה לא אלה שנתנו להם את KI?
Nucleus_Dawn כתב:בלינג, זה שאתה מחליט שרירותית שהפורט לPC זו החלטה עסקית נטו, לא משנה יותר מידי.
זה עדין משחק של רוקסטדי. הם עדין אחראיים (באופן טבעי ומתבקש) לאיכות שלו. הם עדין נכשלו עם גירסאת הPC.
אין פה התפלספות, או אבשלום קור (ברצינות. מה הקטע של ללעוג לי או לקליימן על זה שאתה לא הבנת משהו?).
אתה חושב שרוקסטדי סתם מפתחת קטנה ומסכנה, שאין לה השפעה? אמרתי לך. תמשיך לחשוב ככה. אין בזה רע. אני מצפה ממנה ליותר.
רונן כתב:בלינג, אני מניח שאנו מדברים על אותו קטע. גאונות צרופה. לכן אני אוהב כל כך את משחקי זלדה. אני מקווה שהוא ישמור על איכותו הזאת לכל אורכו.
התאמצתי להניח לשלט. חיכיתי לסיום המשימה.
Laskin כתב:אני חושב שאם תקבל את הSEASON PASS - אז הוא לא יהיה מושקע כפי שתכננו... הם מתכוונים להרוויח ממנו, בסופו של דבר, והם עוד מבקשים מחיר כמעט של משחק מלא עבורו.
נדב, רוקסטדי עשו את גירסת המחשב של אסיילום וסיטי, לא? אז למה פה הם "ויתרו" על זה? כי WB בטח הבטיחו להם שצוות אחר יהיה אחראי עליו. אבל הם יכלו לפחות לבקש לשים שם מישהו מהצוות שלהם שיפקח על האיכות שלו, כי אחרי הכל מדובר בבייבי שלהם, שאמור לסגור את הטרילוגיה של באטמן שהם יצרו.
הם אשמים ב"ראש קטן" או בזה שהם "סמכו" על WB בצורה עיוורת... אבל יותר מכל - הם אשמים בחוסר שקיפות.
אתה ידעת שזו חברה חיצונית שעושה את הפורט למחשב? או בכלל חשבת שמדובר ב"פורט" ולא הגירסה המקורית, ודווקא גירסאות הקונסולה הן פורט?
אני לא חושב ששמענו על זה, עד שהמשחק יצא. אני באמת הייתי בטוח שגירסאת המחשב היא ה"ראשית", והופתעתי לגלות שהיא פורט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים