idan כתב:זה לא הוכחה לכלום, חוץ מלכישלון של סוני, וגם על מה מכר והצליח בויטה אפשר להתווכח אבל אני לא יכנס לזה עכשיו.
הנקודה היא די פשוטה, נינטנדו היא לא סוני, למרות שאתה מאוד רוצה שהיא תהיה.
זה לא "משחקים מסויימים", הרשימה שהבאתי הם המשחקים הכי טובים בערך על ה 3ds (וגם על ה wii u), בטופ של מטקריטיק, ובאופן כללי הפרנצ'ייז הטובים ביותר שיש לנינטנדו להציע על כל פלטפורמה שהם הוציאו בהווה ובעבר, אני מנחש שאתה מכיר את רובם. אם תלך לרשימה של המשחקים הנמכרים ביותר על ה 3ds תגלה שכמעט כל המשחקים של נינטנדו שציינתי מופיעים שם + משחקים אחרים שיש להם היסטוריה ארוכה של משחקים בקונסולות נייחות, שלא נאמר גירסאות זהות או פורטים שלהם ב3ds - סטריט פייטר, אחוזה של לואיג'י, לגו סיטי, מאנסטר האנטר, מריו פייפר, קירבי, מריו טניס, מריו פארטי, דרגון קווסט.
אז בחייאת, אל תספר לי סיפורים כאילו רוב האנשים קונים 3ds בשביל כמה משחקים עלומים, שיכולים לעבוד רק על נייד, כאילו מדובר באיזה מכשיר אנדרואיד עם טאץ קונטרול. אני בטוח שיש גם הרבה כאלה אגב ואנשים קונים אותם בשביל לשחק בתור לרופא, כמו שיש מאות משחקי אינדי על הקונסולות הגדולות והמחשב שהם לא אנצ'רטד, שזה כל כך חשוב היום שסוני ומייקרוסופט אפילו מבטיחות אקסלוסיבים ומפנות זמן במה ב e3 בשביל להציג אותם. מה לעשות, השוק יותר מגוון מאיך שאתה מתאר אותו. אפשר לשחק גיאומטרי וורס ל 10 דקות ושלוש שעות רצוף בטומב ריידר על אותה קונסלה, אחד המשחקים הכי מצליחים בשנה שעברה זה ההוא עם הקלפים של בליזארד על המחשב, אחר כך על הסמארטפון, ובקרוב כנראה גם על הקונסולות, זה לא איזה חזון שהמצאתי.
המשחק הגדול היחידי שמוכר הרבה ולא נמצא על הנייחות זה פוקימון, והרי אתה בעצמך אמרת שהם צריכים להביא אותו לקונסולה הביתית החדשה שלהם ואז הם יעיפו יחידות וינצחו את המירוץ. אז אני לא מבין למה אנחנו עדיין מדברים על זה.
לכל השאר, אין הרבה מה להוסיף, לדחלילים של ה wii אני לא יענה שוב. לא מסכים שזה יותר גימיק מ ds ו 3ds , לא רואה למה אם הקונסולה הניידת החדשה שלהם תצליח הם לא יקבלו אותה תמיכה שאתה טוען שהם קיבלו ב 3ds, או זאת שהם בוודאות קיבלו ב ds, רק בגלל שאפשר אולי לחבר אותה גם לטלוויזיה. מעבר לזה שכבר הוכחתי שהכותרים הסטנדרטים של נינטנדו הם מה שמוכר את הקונסולה ומה שמוכר על הקונסולה בניגוד למה שאמרת, ועל הקונסולה החדשה יהיה בתאוריה פי שניים כאלה. אבל בסדר, אני מניח שזה כבר עניין של דעה, אין מה למחזר אותם טיעונים. נחכה ונראה מה הם יוציאו .
כל ההודעה שלך, מההתחלה ועד הסוף, מתבסס על דבר אחד, שנייחת וניידת זה בול אותו דבר. בגלל שההנחה הבסיסית הזאת לא נכונה בעליל, זה מוציא את הטעם להסביר למה הכל לא נכון. ניידת ונייחת הם שני עולמות שונים לגמרי, לכן כל ההודעה שכתבת פחות או יותר לא רלוונטית. זה כמו להגיד שאייפון ו-PC זה אותו דבר כי בשניהם מינקראפט סופר מצליחים.
אגב, לא היה שום דחליל על הWII, אפילו לא אחד. אם היית מתיחס למה שאמרתי במקום לברוח, אולי היית שם לב.
אבל סבבה, אני יכול ללכת בדרך של סוויס. נינטנדו כנראה תלך על גימיק, אנחנו כנראה נסכים על זה. אז יאללה, התערבות, הקונסולה והלכת להיות רחוקה רחוקה רחוקה מאחור במקום האחרון ולהיות סוג של כישלון. כנראה לא בסדר גודל של הWIIU, אבל כישלון. מאחורי זה אני עומד בגדול, אם זאת כמובן קונסולה חלשה שוב.