המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
DrKeo כתב:אני לא חושב שאפשרי בכלל דבר כזה רכבת תחתית בלי שממשלה או עיריה יוזמת את זה. זה גהינום בירוקרטיה מטורף. הלוואי והיה אפשר, אבל רכבת תחתית חוצה אלפי קרקעות, חוצה (לפחות בישראל) לפחות 10 רשויות, דורשת שטחים לתחנות והפיכת רחובות שלמים ורשיונות מפה ועד הודעה חדשה. איך יזם פרטי ירים דבר כזה? הוא יכול להגיע רק מממשלה או עיריה. אפשר להגיד שהם רק צריכים לתת את כל האורות הירוקים וכל השאר צריך להיות על היזם (שאני לגמרי זורם עם זה, יש כמה וכמה חברות סיניות שרק מחפשות לעשות דברים כאלה) אבל רכבת תחתית זה מוצר יחודי מדי. הלוואי והיה אפשר לעשות שוק חופשי ברכבות תחתיות, אבל לצערנו זה גהינום בירוקרטי ואפשר לבנות רק אחת אז חופש ותחרות כלכלית לא תהיה שם אפילו אם מדובר בחברה פרטית.
omerkot כתב:יש פה בחורה בודדת ולא אוסף של בחורות. הבחורה מצוירת בדיוק כמו הבחורים, אין פה הגזמה של מאפיינים פיזיים בולטים לטובה או לרעה של אף צד ואפילו הרקע זהה. אישית אני חשבתי שהקומיקס הזה סתם ארוך, טרחני ולא מצחיק אבל הוא לא שוביניסטי במיוחד והוא גם לא ממש פוגעני. מנסה להיות קצת סאטירי.
בנוסף, בדיקה זריזה של המקור מגלה שמי שצייר את הקומיקס היא בחורה היספאנית חביבה. מהאינטסטגרם שלה נראה שהיא בכלל ציירה את עצמה ויש פה סוג של הומור עצמי.

InterAl כתב:רכבת תחתית לא עולה 6 שקלים. זה אולי המחיר הנקוב על הכרטיס, אבל את המחיר האמיתי אתה משלם במיסים. רכבת ישראל, לדוגמה, מסובסדת בלמעלה מ-100 ש"ח לכרטיס נסיעה.
MGS FREAK כתב:נו באמת. כמה שהסרטון הזה גורם לעסק להיראות פשוט. יש פה תחום אפור כמעט כמו מה נחשב להטרדה מינית או מין בהסכמה.
אונס הוא דבר רע, על זה אין ויכוח. אבל כשבחורה מסתובבת חצי (אם לא יותר) ערומה, אין כאן שום ניסיון לתשומת לב ? שום ניסיון להבליט את המיניות ולשים אותה בקדמת הבמה ? משום מה זה לגיטימי לנשים להסתובב עם מכנסונים קצרצרים, מכנסיים צמודים כל כך שנראה כאילו הם שכבת צבע מרוסס, ומחשופים עצומים. אבל מה היה קורה אם גבר היה הולך ברחוב עם בוקסר צמוד ועם ביצה בחוץ ? מעצר על המקום על חשיפה בפומבי.
אני ממש לא פוריטן או מתחסד ואין שום דבר רע במין וכל הנוגע לו, אבל יש בגדים שמרמת חשיפה מסויימת נראה שהמטרה שלהם היא לשדר מיניות נטו, וזה ברור טוב מאוד לנשים. זאת היתממות ילדותית ומתריסה להגיד ש"אני יכולה לעשות מה שאני רוצה" במרחב ציבורי ולא לצפות לתגובה (בדמות אמירות או הערות. לא אונס).
וואו. זה נושא מעצבן. אם הייתי קצת יותר מרוכז עכשיו הייתי מעביר את דעתי בצורה מדוייקת יותר. פאק יו שן בינה, פאק יו.

Nucleus_Dawn כתב:MGS FREAK כתב:נו באמת. כמה שהסרטון הזה גורם לעסק להיראות פשוט. יש פה תחום אפור כמעט כמו מה נחשב להטרדה מינית או מין בהסכמה.
אונס הוא דבר רע, על זה אין ויכוח. אבל כשבחורה מסתובבת חצי (אם לא יותר) ערומה, אין כאן שום ניסיון לתשומת לב ? שום ניסיון להבליט את המיניות ולשים אותה בקדמת הבמה ? משום מה זה לגיטימי לנשים להסתובב עם מכנסונים קצרצרים, מכנסיים צמודים כל כך שנראה כאילו הם שכבת צבע מרוסס, ומחשופים עצומים. אבל מה היה קורה אם גבר היה הולך ברחוב עם בוקסר צמוד ועם ביצה בחוץ ? מעצר על המקום על חשיפה בפומבי.
אני ממש לא פוריטן או מתחסד ואין שום דבר רע במין וכל הנוגע לו, אבל יש בגדים שמרמת חשיפה מסויימת נראה שהמטרה שלהם היא לשדר מיניות נטו, וזה ברור טוב מאוד לנשים. זאת היתממות ילדותית ומתריסה להגיד ש"אני יכולה לעשות מה שאני רוצה" במרחב ציבורי ולא לצפות לתגובה (בדמות אמירות או הערות. לא אונס).
וואו. זה נושא מעצבן. אם הייתי קצת יותר מרוכז עכשיו הייתי מעביר את דעתי בצורה מדוייקת יותר. פאק יו שן בינה, פאק יו.
MGS FREAK כתב:Nucleus_Dawn כתב:MGS FREAK כתב:נו באמת. כמה שהסרטון הזה גורם לעסק להיראות פשוט. יש פה תחום אפור כמעט כמו מה נחשב להטרדה מינית או מין בהסכמה.
טוב לדעת שפמינאציות שיצעדו ערומות לקבוצת תמיכה של מכורים למין תוך קריאות "לה לה הגוף שלי ורק שלי ואני אעשה איתו מה שאני רוצה" ומאמינות שהן חסינות לתגובה מכל סוג שהיא הן דבר מצחיק.

Nucleus_Dawn כתב:MGS FREAK כתב:Nucleus_Dawn כתב:MGS FREAK כתב:נו באמת. כמה שהסרטון הזה גורם לעסק להיראות פשוט. יש פה תחום אפור כמעט כמו מה נחשב להטרדה מינית או מין בהסכמה.
טוב לדעת שפמינאציות שיצעדו ערומות לקבוצת תמיכה של מכורים למין תוך קריאות "לה לה הגוף שלי ורק שלי ואני אעשה איתו מה שאני רוצה" ומאמינות שהן חסינות לתגובה מכל סוג שהיא הן דבר מצחיק.

DrKeo כתב:קפטן היינדסייט!
Nucleus_Dawn כתב:איזה נוח שהערוץ הזה בדיוק עלה לפני שבועיים
Laskin כתב:כן שחר, אם אני חושב שהוא חתיכת דוש אני כנראה בעד אונס נשים.
יאללה, הוא סה״כ עוד העתק-הדבק של כל ערוץ יוטיוב גנרי, עם טיעונים וסגנון אחד לאחד כמו אלף ערוצים... זה לא שהתוכן איום ונורא, הוא פשוט שטחי ברמות בינ״ל
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 13 אורחים