E3 2013 - הדיון הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: E3 2013 - הדיון הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מאי 2013, 23:54

swiss-the-engine כתב:אני אומר זה משחק די רגיל ויהיו בו arenas כאלה ושם הכל יהיה דרך הקינקט

אני לוקח ניחוש לא כזה פרוע ואומר שמדובר בסוג של PUNCHOUT עם קינקט בגרפיקה סופר ראליסטית והרבה דם. פשוט אתה ועוד גלדיאטור בזירה כשאתה צריך ללמוד את הדפוסי התנהגות שלו בשביל לנצח. בעצם משחק שכל מה שיש בו זה בוסים, גלדיאטור אחרי גלדיאטור.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 מאי 2013, 03:01

למי שהתאכזב מרק 2 בלעדיים בתצוגה של מיקרוסופט, בe3 הולכים להראות בלעדיים aaa מrare שמחזירה פרנצ׳ייז ישן (בבקשה בלאסט קורפס!), משחק של סטודיו חדש של מיקרוסופט בשם בלאק פאסק שעושה משחקי aaa, רייזן של קרייטק, פורצה 5, המשחק של רמדי ועוד כמה וכמה בלעדיים. הולך להיות מעניין.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 23 מאי 2013, 06:33

אם כבר הלוואי קונקר. ואין שום דבר AAA מRare וגם לא יהיה. החברה מתה. אתה אופטימי עם ה"מעניין". אפילו אם כל מה שציינת נכון תכלס רק quantom break הוא עם פוטנציאל. בדומה לסוני שגם הבטיחה עשרות בלעדיים כל שנה הכל מתברר בסוף כמשחקי ארקייד ומסיבה ואיזה שניים שלושה שאינם כאשר בפועל רק אחד מתברר כטוב. מה שטוב שיש כל כך הרבה מולטיפלטפורם טובים בנובמבר כך שלא משנה מה תביא סוני או מייקרוסופט אנחנו גם ככה נקבל את Watchdog וCOD וBattlefield 4 על שתיהן, אז מה זה משנה :D.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 25 מאי 2013, 00:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 23 מאי 2013, 09:51

DrKeo כתב:אני לוקח ניחוש לא כזה פרוע ואומר שמדובר בסוג של PUNCHOUT עם קינקט בגרפיקה סופר ראליסטית והרבה דם. פשוט אתה ועוד גלדיאטור בזירה כשאתה צריך ללמוד את הדפוסי התנהגות שלו בשביל לנצח. בעצם משחק שכל מה שיש בו זה בוסים, גלדיאטור אחרי גלדיאטור.

לא הגיוני שיש בוא רק בוסים אם המשחק גם משתמש בשלט. אני גם לא חושב שזה יהיה אחד על אחד.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 מאי 2013, 10:19

swiss-the-engine כתב:לא הגיוני שיש בוא רק בוסים אם המשחק גם משתמש בשלט. אני גם לא חושב שזה יהיה אחד על אחד.

אם הוא משתמש בקינקט, בנוסף לשלט, אפילו הגיוני יהיה אם מדובר במשחק שבו אתה שולט על עוד אנשים ואומר להם פקודות בקול רם.
יכול להיות מעניין (עבד אחלה בME3).

כל עוד לא צריך לעמוד כאילו מחזיקים חרב ביד אחת ומגן בשניה, הכל בסדר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 23 מאי 2013, 10:44

(עבד אחלה בME3).

התווכחנו על זה... מה קרה החלטת שזה עובד אחלה :o
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 מאי 2013, 10:55

swiss-the-engine כתב:התווכחנו על זה... מה קרה החלטת שזה עובד אחלה :o

לא עבד מושלם. לא ברמה שהייתי מעדיף לשחק ככה, מאשר בעזרת השלט עצמו.
עם הקינקט החדשה, זה יכול לעבוד 99% מהזמן, שזה הרבה יותר סביר מאשר בME3 שקראתי על כיוון ה75%-80% (שזה אחוז נמוך מדי במשחק אקשן).

זה רעיון מגניב. הוא פחות מתאים לME3, לדעתי. יותר מתאים למשחק לחימה שבו אתה שולט על יחידה בשדה קרב ביוון העתיקה. זה גם יכול לפנות מקום לשימוש בכפתורים נוספים, כדי ליצור מערכת קרב מורכבת ומעניינת יותר.
בכלל, בME3 זה היה מיותר, כי היתה דרך נוחה יותר לעשות את זה עם השלט. ברגע שהקינקט נמצאת בכל קונסולה שנמכרת, כבר אפשר לעשות בה שימושים הרבה יותר מעניינים, לפי דעתי, שיהיו מעבר לרמת הגימיק.

אם הקינקט 2 גם יודעת, למשל, לאן אתה מסתכל על המסך (סתם השערה שלי. אני לא חושב שהם הכריזו על פיטצ'ר כזה), אז אפילו לא יהיה צריך לכוון את הכוונת ולהגיד את הפקודה. מספיק להסתכל למקום שאליו אתה רוצה לשלוח את החייל ואז להגיד את הפקודה.
יש לזה המון פוטנציאל, ברגע שהקינקט היא לא גירסא נכה של מה שהיא אמורה להיות, כמו שהיא ב360.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 23 מאי 2013, 11:28

זה דווקא עבד מצויין (חוץ מהפקודה וורפ שמשום מה הוא לא רצה לזהות לי) הבעיה הייתה שאי אפשר לשחק כשיש עוד אנשים ישנים בבית ואתה צועק במהלך הקרב. 0ואז כבר התרגלתי לשחק בלי זה גם כשלא היה אף אחד...)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 23 מאי 2013, 11:35

שחר למה אתה מתפתל עכשיו עם הדיוק שיש או אין לקינקט? אמרת שזה עבד טוב בME3 לא? אז זה אומר שזה עבד טוב עם הקינקט הנוכחי, מה שאתה אמרת שהוא לא נכון שהתווכחתי איתך ואמרתי לך שזה עובד לי מעל ל90 אחוז מהזמן ושזה עדיף מבחינתי בהרבה על לעשות פאוז למשחק.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 מאי 2013, 20:11

swiss-the-engine כתב:שחר למה אתה מתפתל עכשיו עם הדיוק שיש או אין לקינקט? אמרת שזה עבד טוב בME3 לא? אז זה אומר שזה עבד טוב עם הקינקט הנוכחי, מה שאתה אמרת שהוא לא נכון שהתווכחתי איתך ואמרתי לך שזה עובד לי מעל ל90 אחוז מהזמן ושזה עדיף מבחינתי בהרבה על לעשות פאוז למשחק.

אמרתי שזה עבד אחלה, לא שזה עבד מושלם ולא שזה עבד בצורה שגרמה לי לרצות לשחק בדרך הזאת ולא בדרך הרגילה.
אני שמח שלך זה עבד 90% מהזמן, אבל אני לא יכול לסמוך על הניסיון של עם הקינקט. אתה גם אומר שsteel batellion עבד לך באופן סביר, אבל מכל ההתרשמויות שראיתי, זה רחוק מאוד מלהיות המצב.
אני גם חושב שזה רעיון נחמד, שיכול להוסיף לאימרסיות של משחקים. את זה גם אמרתי עוד כשהכריזו על הפיטצ'ר לME3. אמרתי שזו הדרך היחידה שנראית לי הגיונית להשתמש בקינקט במשחקי קור. בעזרת פקודות קוליות. לצערי, הקינקט המקורית לא מספיק טובה, בשביל שזה יעבוד באופן אמין כמו שלט, אז הביצוע לא היה מספק. בקינקט הבאה, נראה שזה דווקא כן יעבוד.

כמו שאמרתי, הדיווחים בזמנו היו על כך שזה עובד בסביבות של 75-80 אחוזים מהזמן. זה גם ידוע שלקינקט המקורית יש בעיות עם מבטאים מסוגים שונים (כמו כל תוכנה לזיהוי קולי, בערך. זה לא משהו חריג, או לא צפוי). לך זה עבד 90% מהזמן? אני שמח בשבילך. זה לא מספיק בשביל לגרום לי לרצות לשחק בדרך הזאת. בשביל שאני ארצה לשחק בדרך הזאת, זה צריך לעבוד, כמו שזה עובד בשלט. כלומר, 99% מהפעמים שבהם אני מנסה להורות משהו לדמות, אני צריך להצליח. זה גם לא הניסיון של כולם עם המכשיר, שכן הם דיווחו על אחוזים יותר נמוכים.

בכלל, הקינקט החדשה עושה רושם של מוצר שונה בתכלית מפיסת החומרה הלא מוכנה של הקינקט המקורית. דברים כמו למדוד דופק והבעות פנים יכולים להיות ממש שימושיים למפתחים. בעצם, על זה דיברנו כשרק שמענו על הקינקט המקורית. היא לא הצליחה לממש את הפוטנציאל הזה, אבל החדשה אולי תצליח.
כל הרעיונות שהועלו בעבר לקינקט המקורית ולא קרו, יכולים להתקיים עכשיו. דמויות שיסתכלו לך בעיניים ולא סתם למרכז המצלמה, ריבוי של תוכנות במאי כמו בL4D, שעושות שימוש בעוד המון נתונים, משחקי אימה שיודעים בדיוק איך אתה מרגיש ומתי להבהיל אותך.
הקינקט החדש גם נהנית מכך שהיא חלק מהקונסולה. כל המפתחים יכולים לפתח עבורה, כמו שכל המפתחים יכולים לפתח עבור כרטיס המסך. זה יוביל להרבה יותר מפתחים שישחקו עם הטכנולוגיה וזה כמובן יוביל לשימושים מעניינים, שלא ראינו בעבר ולא חשבנו עליהם.
תמונה

treao
Minion

הודעהעל ידי treao » 23 מאי 2013, 13:19

rare מחזירים פרנצ'ייז ישן?
http://en.wikipedia.org/wiki/Conker's_Bad_Fur_Day
it's not a lake it's an ocean

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 24 מאי 2013, 16:28

DrKeo כתב:למי שהתאכזב מרק 2 בלעדיים בתצוגה של מיקרוסופט, בe3 הולכים להראות בלעדיים aaa מrare שמחזירה פרנצ׳ייז ישן (בבקשה בלאסט קורפס!), משחק של סטודיו חדש של מיקרוסופט בשם בלאק פאסק שעושה משחקי aaa, רייזן של קרייטק, פורצה 5, המשחק של רמדי ועוד כמה וכמה בלעדיים. הולך להיות מעניין.

יש שני פרנצייזים ישנים שהייתי שמח לראות עושים קאמבק: בלאסט קורפס או באטלטודס. אבל עם המזל שלי זה בטח יהיה קילר אינסטינקט או קונקר.

בכל מקרה, לפי ראיון עם VentureBeat מיקרוסופט הולכת להשקיע מיליארד דולר רק במשחקים:
From a studios perspective, we are investing, I believe, a billion dollars for content development just for games, which is more than we’ve ever spent in our history.
לפי אותו הראיון מיקרוסופט טוענים שה-15 משחקים שבפיתוח הם רק משחקים של סטודיואים פנימיים. או שהם לא יודעים מה זה סטודיו פנימי, או שזה בעצם לא כולל את המשחק של רמדי (או כל שמועה על משחק עתידי של אפיק).
http://venturebeat.com/2013/05/23/phil- ... terview/2/

phinexwrath71
Trainee

הודעהעל ידי phinexwrath71 » 24 מאי 2013, 16:40

swym כתב:יש שני פרנצייזים ישנים שהייתי שמח לראות עושים קאמבק: בלאסט קורפס או באטלטודס. אבל עם המזל שלי זה בטח יהיה קילר אינסטינקט או קונקר.

בכל מקרה, לפי ראיון עם VentureBeat מיקרוסופט הולכת להשקיע מיליארד דולר רק במשחקים:
From a studios perspective, we are investing, I believe, a billion dollars for content development just for games, which is more than we’ve ever spent in our history.
לפי אותו הראיון מיקרוסופט טוענים שה-15 משחקים שבפיתוח הם רק משחקים של סטודיואים פנימיים. או שהם לא יודעים מה זה סטודיו פנימי, או שזה בעצם לא כולל את המשחק של רמדי (או כל שמועה על משחק עתידי של אפיק).

מיליארד זה טונה בשביל 15 משחקים,מעניין כי משחק aaa כמו קרייסיס 3 עולה בפיתוח 66 מליון לפתח,ו16 משחקים כמו קרייסיס 3 עולים לפתח מיליארד דולר פחות או יותר
בטח חלק מהם זה היילו חדש שרק לו ילכו 140 מליון בלי בעייה,כך שחלק מהם יזכו לפחות נתח מהמליארד,בכול מקרה זה אומר משהו לגבי כמה מהם הם באמת משחקים כזואליים,יש מצב שרובם הם aaa
אומנם עם הניסיון מהשלוש שנים האחרונות וכמות הבלעדיים שהצטמצמו בזמנם אני חושב שזה לא סביר באמת,אלה אם כן זאת השקעה עד לסוף חייה של הxone :D

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 מאי 2013, 09:37

swym כתב:יש שני פרנצייזים ישנים שהייתי שמח לראות עושים קאמבק: בלאסט קורפס או באטלטודס. אבל עם המזל שלי זה בטח יהיה קילר אינסטינקט או קונקר.

אני משער שחלק העלות הגבוהה זאת ההקמה של האולפנים, הרי עד לפני שנה בקושי היה להם משהו פנימי מעבר לRARE, 343 ו-T10.

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 26 מאי 2013, 18:39

תמונה
מאוד מקווה שזה יהיה המצב ב-E3 כמו שלארי אומר, אחרי הכל הפרזנטציה של כל שאר הדברים באירוע חשיפת האקסבוקס הספיק לכל הדעות.

סמל אישי של המשתמש
SHAPIRA500
Trainee

הודעהעל ידי SHAPIRA500 » 27 מאי 2013, 06:02

SgtDonowitz כתב:תמונה
מאוד מקווה שזה יהיה המצב ב-E3 כמו שלארי אומר, אחרי הכל הפרזנטציה של כל שאר הדברים באירוע חשיפת האקסבוקס הספיק לכל הדעות.

צריך היה לשאול אותו אם הוא מתכוון למשחקי הארדקור, ממש לא אם מיקרוסופט מתכוונים שנראה איזה אקסקלוסיב אחד ברמה וכל השאר יהיו משחקי קינקט פח. גם הם אחרי הכל נחשבים משחקים. :|
"It wasn't impossible to build Rapture at the bottom of the sea. It was impossible to build it anywhere else."
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מאי 2013, 22:16

אין ספק שהם יראו לפחות 3 משחקים חדשים מטורפים.
אני באמת מאמין שיש להם משחקים מעולים בשרוול, חוץ מהיילו שכמובן ייסגור/ייפתח את האירוע.
השאלה היחידה היא - האם יותר מעניינים ממה שסוני יראו.
זה אולי ה-E3 הכי צמוד ומעניין עבורי.
אם נוטי דוג או סנטה מוניקה לא יראו משהו חדש אז מיקרוסופט יכולה לקחת, אם הם כן יחשפו וכמו שצריך (גיימפליי! ורצוי לייב דמו) - אני מתקשה להאמין שיש למיקרוסופט סטודיו שיגבור על זה ^^

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 מאי 2013, 13:39

אווו!!!! אווו!!!!! אווווווו!!!!!!!

רמת הציפיה שלי לE3 גדלה באופן משמעותי. אני כל כך אוהב את מירור'ס אדג'. המשך יהיה אדיר.
יכול להיות שזה המשחק הבלעדי של מייקרוסופט וEA. נו כבר! עוד שבועיים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 מאי 2013, 13:44

קראקדאון מיקרוסופט, אני רוצה קראקדאון 3 לדור הבא :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 מאי 2013, 14:57

Nucleus_Dawn כתב:אווו!!!! אווו!!!!! אווווווו!!!!!!!

רמת הציפיה שלי לE3 גדלה באופן משמעותי. אני כל כך אוהב את מירור'ס אדג'. המשך יהיה אדיר.
יכול להיות שזה המשחק הבלעדי של מייקרוסופט וEA. נו כבר! עוד שבועיים.

המשחק הופיע באתר של EA לפני שהסירה אותו ככה שזה שהוא קיים ונראה אותו ב E3 זה וודאי.
גם ההנחות לגבי בלעדיות לבוקס מאוד סבירות,המשחק הראשון הצליח בצורה בינונית מינוס אך יש לו הילה של איכות והערצה מצד קבוצה אולי קטנה אבל די קולנית,הגיוני שמייק פנתה ל EA על מנת שהפיתוח שלו יהיה כדאי לה בתמורה לבלעדיות.

הסגנון הגראפי של הראשון היה מאוד ייחודי והוא מחזיק יפה גם היום,אם הם ישמרו על הסגנון המינימליסטי של הראשון על חומרה מודרנית כמו של הבוקס זה ללא ספק יהיה אחד המשחקים הכי יפים ב E3.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 30 מאי 2013, 14:58

yay moneyhatting.

אני אמתין לגרסת המחשב שנרמזה שתגיע.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 מאי 2013, 15:00

bling כתב:המשחק הופיע באתר של EA לפני שהסירה אותו ככה שזה שהוא קיים ונראה אותו ב E3 זה וודאי.
גם ההנחות לגבי בלעדיות לבוקס מאוד סבירות,המשחק הראשון הצליח בצורה בינונית מינוס אך יש לו הילה של איכות והערצה מצד קבוצה אולי קטנה אבל די קולנית,הגיוני שמייק פנתה ל EA על מנת שהפיתוח שלו יהיה כדאי לה בתמורה לבלעדיות.

הסגנון הגראפי של הראשון היה מאוד ייחודי והוא מחזיק יפה גם היום,אם הם ישמרו על הסגנון המינימליסטי של הראשון על חומרה מודרנית כמו של הבוקס זה ללא ספק יהיה אחד המשחקים הכי יפים ב E3.

ואם הם יתנו לחברה שהיא לא DICE לדאוג לעיצוב השלבים ולקמפיין, זה יהיה אפילו יותר טוב.
הם גאונים טכניים והם ממש טובים בלעצב מולטיפלייר, אבל המשחק הראשון, למרות בסיס ממש ממש מוצלח, לא הצליח להתרומם, כי הקמפיין לא היה טוב.
אחרי היציאה שלו יצאו כל מיני תוספות מאוד מוצלחות של מרוצים, אבל הנזק של הקמפיין כבר נעשה.

אהה... ושיעצבו מחדש את הרעיון של נשקים. שנשק יתן יריה אחת, מקסימום שתיים ויזרק מיד ושלא יפריע לתנועה, שעושה את המשחק לאיכותי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 30 מאי 2013, 15:03

Nigga כתב:הלכתי ל youtube לראות כמה סרטוני גיימפליי של קראקדאון 2, פשוט זוועה.
יצא לשחק בו בתקופה שהוא יצא, לא זכרתי שהוא היה כל כך מזעזע. המשחק התיישן בצורה נוראית.

הוא היה זוועה גם בתקופה שהוא יצא - הוא נראה אפילו פחות טוב מהמשחק הראשון שיצא אי שם ב-2007. מראש הוא בכלל פותח כCrackdown 1.5, ובפועל עבד עליו צוות חדש ולא מנוסה בתקופה של פחות משנה. זה בדיוק המשחק שמגיע לו טיפול הולם יותר לקראת הדור הבא.

יוביסופט הכריזו על הליינאפ לE3 עם טיזר אדיר: אאישה טיילר שוב תנחה, והרשימה של המשחקים המתוכננים כוללת את:
Assassin’s Creed IV: Black Flag, Watch_Dogs, Splinter Cell: Blacklist, Rayman Legends, South Park: The Stick of Truth and a few unannounced next-gen titles

כלומר מלבד התותחים הכבדים, יהיו לפחות עוד שני משחקים חדשים שמיועדים אקסלוסיבית לדור הבא.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 30 מאי 2013, 15:12

ריינבואו 6 פטריוטס ו The Crew, משחק מירוצים שיתחרה בפורצה וGT ושמפותח ע"י רפלקשנס שעשו את דרייבר האחרון.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 מאי 2013, 23:28

Kazz כתב:yay moneyhatting.

אני אמתין לגרסת המחשב שנרמזה שתגיע.

אמרת שבמקרה של גרסאות שרוב הסיכויים שמלחתכילה לא היו נעשות אין לך בעיה לדילים כאלו כמו עם ביונטה 2 למשל(והסכמתי איתך בנושא),אז למה הבכיינות הפעם?
זה הרי ממש לא בטוח שהמשחק הזה היה יוצא ללא תמיכת מייק,EA חותכת בלי בעיה משחקים שלא נהיים מותגים גדולים.

גאלמר,הרשימה של יובי לא הכי מסקרנת מלבד אולי סאות׳ פארק למעריצים ומשחק הדור הבא,מכלבים שומרים ראינו מספיק ובתערוכה שבה נראה המון משחקי דור הבא ייעודיים הוא כבר לא כל כך מעניין.
AC חדש כבר מזמן לא מזיז לאף אחד,ריימן וספינטר סל כבר נחרשו בסרטוני גיימפליי,בקיצור הם צריכים עוד הכרזות.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 30 מאי 2013, 23:40, נערך פעם 1 בסך הכל.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 31 אורחים