swiss-the-engine כתב:שחר למה אתה מתפתל עכשיו עם הדיוק שיש או אין לקינקט? אמרת שזה עבד טוב בME3 לא? אז זה אומר שזה עבד טוב עם הקינקט הנוכחי, מה שאתה אמרת שהוא לא נכון שהתווכחתי איתך ואמרתי לך שזה עובד לי מעל ל90 אחוז מהזמן ושזה עדיף מבחינתי בהרבה על לעשות פאוז למשחק.
אמרתי שזה עבד אחלה, לא שזה עבד מושלם ולא שזה עבד בצורה שגרמה לי לרצות לשחק בדרך הזאת ולא בדרך הרגילה.
אני שמח שלך זה עבד 90% מהזמן, אבל אני לא יכול לסמוך על הניסיון של עם הקינקט. אתה גם אומר שsteel batellion עבד לך באופן סביר, אבל מכל ההתרשמויות שראיתי, זה רחוק מאוד מלהיות המצב.
אני גם חושב שזה רעיון נחמד, שיכול להוסיף לאימרסיות של משחקים. את זה גם אמרתי עוד כשהכריזו על הפיטצ'ר לME3. אמרתי שזו הדרך היחידה שנראית לי הגיונית להשתמש בקינקט במשחקי קור. בעזרת פקודות קוליות. לצערי, הקינקט המקורית לא מספיק טובה, בשביל שזה יעבוד באופן אמין כמו שלט, אז הביצוע לא היה מספק. בקינקט הבאה, נראה שזה דווקא כן יעבוד.
כמו שאמרתי, הדיווחים בזמנו היו על כך שזה עובד בסביבות של 75-80 אחוזים מהזמן. זה גם ידוע שלקינקט המקורית יש בעיות עם מבטאים מסוגים שונים (כמו כל תוכנה לזיהוי קולי, בערך. זה לא משהו חריג, או לא צפוי). לך זה עבד 90% מהזמן? אני שמח בשבילך. זה לא מספיק בשביל לגרום לי לרצות לשחק בדרך הזאת. בשביל שאני ארצה לשחק בדרך הזאת, זה צריך לעבוד, כמו שזה עובד בשלט. כלומר, 99% מהפעמים שבהם אני מנסה להורות משהו לדמות, אני צריך להצליח. זה גם לא הניסיון של כולם עם המכשיר, שכן הם דיווחו על אחוזים יותר נמוכים.
בכלל, הקינקט החדשה עושה רושם של מוצר שונה בתכלית מפיסת החומרה הלא מוכנה של הקינקט המקורית. דברים כמו למדוד דופק והבעות פנים יכולים להיות ממש שימושיים למפתחים. בעצם, על זה דיברנו כשרק שמענו על הקינקט המקורית. היא לא הצליחה לממש את הפוטנציאל הזה, אבל החדשה אולי תצליח.
כל הרעיונות שהועלו בעבר לקינקט המקורית ולא קרו, יכולים להתקיים עכשיו. דמויות שיסתכלו לך בעיניים ולא סתם למרכז המצלמה, ריבוי של תוכנות במאי כמו בL4D, שעושות שימוש בעוד המון נתונים, משחקי אימה שיודעים בדיוק איך אתה מרגיש ומתי להבהיל אותך.
הקינקט החדש גם נהנית מכך שהיא חלק מהקונסולה. כל המפתחים יכולים לפתח עבורה, כמו שכל המפתחים יכולים לפתח עבור כרטיס המסך. זה יוביל להרבה יותר מפתחים שישחקו עם הטכנולוגיה וזה כמובן יוביל לשימושים מעניינים, שלא ראינו בעבר ולא חשבנו עליהם.