Witcher 3| הנושא הרישמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

idan
Veteran

Re: Witcher 3| הנושא הרישמי

הודעהעל ידי idan » 21 ספטמבר 2015, 00:32

אי אפשר ב ps4

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 ספטמבר 2015, 11:01

כן. זה פיטצ׳ר בלעדי לone כי מייקרוסופט שילמו כסף לכל החברות שמייצרות דיסקים קשיחים, כדי שיחסמו את האפשרות בפס4.
אף אחד מעולם לא אמר משהו כזה, או רמז לאפשרות הזאת בקירוב, אבל אף אחד גם לא הכחיש, אז זה מעלה המון סימני שאלה.

יכול להיות שזה סתם תקשורת גרועה של מייקרוסופט, אבל אם הם לא רוצים ליצור לחשושים וטענות בעניין, הם היו צריכים ליזום הודעה לעיתונות שבה הם אומרים באופן שלא משתמע לשני פנים, שהם לא חתמו על עסקאות בלעדיות עם כל יצרני הדיסקים הקשיחים בעולם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 ספטמבר 2015, 11:46

^לייק וזה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 27 ספטמבר 2015, 00:26

באתי לירות בתרנגולת כדי להשיג עוד קצת בשר ופגעתי בטעות בכלב בית של משהו בכפר, הזוועה?@#?@#
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 ספטמבר 2015, 01:18

למה אתה צריך בשר בחלק מתקדם של המשחק? אתה אמור להיות עם שיקויים מתקדמים כבר.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 27 ספטמבר 2015, 01:34

לריפוי? יש לי כולה שני סוגים, זה שמעלה שליש מהחיים והגרסה המתקדמת של האדום. הם לא מספיקים ונגמרים בצ'יק. יש עוד?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 28 ספטמבר 2015, 06:01

אני כבר ברמה 17. באיזו רמה אתם?

בשלבים המתקדמים במשחק יש בו לא מעט באגים, גם לאחר העדכונים. לא ראיתי באגים בחצי הראשון של המשחק.

משחק מעולה. העולם שלו מפורט ומרהיב ברמה כפי שלא ראיתי בשום משחק עולם פתוח. שום מטר רבוע אינו דומה למטר רבוע אחר במשחק (בניגוד ל־Farcry 4, למשל, שבו הרגשה היא של העתק־הדבק אחד גדול!)
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 28 ספטמבר 2015, 23:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 ספטמבר 2015, 12:00

לי היו באגים לאורך רוב המשחק אבל גם אני הרגשתי שהמצב מחמיר ככל שאני מתקדם, מעניין כמה פולאאוט 4 יהיה מבוגבג אם הוא באמת המשחק הכי מורכב שבת'סדה, שהיא האבא של הבאגים בז'אנר, עשתה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 28 ספטמבר 2015, 12:04

האמת? חוץ מבאג אחד ממש מעצבן שמנע ממני לעשות משימה (ממש סירב להתחיל אותה) - לא נתקלתי בבאגים קריטיים במיוחד. פעם אחת הסוס שלי רכב באוויר.. :P. נו מילא.

אני כבר ברמה 32 והחלטתי די לרוץ לסוף כי כבר התעייפתי מהמשחק (81 שעות אבל כבר בא לי שהוא יגמר תכלס...) מקס' אחזור ואעשה כמה חוזי וויצ'ר וכאלה אח''כ ואחכה ששני הDLC ייצאו כדי לחזור אליו. ככה אספיק להתגעגע.
?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 28 ספטמבר 2015, 13:20

ווהוו!! סיימתי אותו. נראה לי על רמה 33. למזלי זה לקח רק עוד שעה :P. הסיום היה סבבה והרמה הקשה שבה שיחקתי, באמת מתאימה למשחק.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 28 ספטמבר 2015, 15:16

Nucleus_Dawn כתב:כן. זה פיטצ׳ר בלעדי לone כי מייקרוסופט שילמו כסף לכל החברות שמייצרות דיסקים קשיחים, כדי שיחסמו את האפשרות בפס4.
אף אחד מעולם לא אמר משהו כזה, או רמז לאפשרות הזאת בקירוב, אבל אף אחד גם לא הכחיש, אז זה מעלה המון סימני שאלה.

יכול להיות שזה סתם תקשורת גרועה של מייקרוסופט, אבל אם הם לא רוצים ליצור לחשושים וטענות בעניין, הם היו צריכים ליזום הודעה לעיתונות שבה הם אומרים באופן שלא משתמע לשני פנים, שהם לא חתמו על עסקאות בלעדיות עם כל יצרני הדיסקים הקשיחים בעולם.

אבקש לתת אזהרה\באן לניוקליס על הודעה הזו.

ההודעה הזו מפרה את כל נהלי ההתנהגות של הפורום. תגובה שנכתבת בכוונה להתסיס ולפגוע במשתמש ספציפי שמופיעה משום מקום בנושא אחר ולא קשור, וכרגיל כתובה בלשון מוגזמת ומוקצנת שמעוותת את ההודעה המקורית שניוקליס בא ללעוג לה. מה לעשות, כשכל מטרת הכותב זה לחפש איפה 'להכניס' למשתמשים אחרים אז הכל הולך ואת הכל אפשר להקריב רק כדי שתוכל לשלח איזה 'Burn' צורב לכאורה.

זו דוגמה להודעה שתכליתה היא להעכיר את הפורום ואת השיח ותו לא וככזו היא דורשת התייחסות ממנהלי האתר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 ספטמבר 2015, 17:10

Klayman כתב:^לייק וזה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 28 ספטמבר 2015, 19:45

רונן כתב:אני כבר ברמה 17. באיזו רמה אתם?

בשלבים המתקדמים במשחק יש בו לא מעט באגים, גם לאחר העדכונים. לא ראיתי באגים בחצי הראשון של המשחק.

משחק מעולה. העולם שלו מפורט ומרהיב ברמה כפי שלא ראיתי בשום משחק עולם פתוח. שום מטר רבוע אינו דומה למטר אחר במשחק (בניגוד ל־Farcry 4, למשל, שבו הרגשה היא של העתק־הדבק אחד גדול!)

רמה 23, 115 שעות בתוך המשחק. יש מלא באגים, אני לא חושב ששמתי להם לב באמת עד שהגעתי לVelen, אבל הם שם לכל האורך. הם רק התגברו עם כל עדכון שהגיע :).

זה מרגיש כאילו כל מטר במשחק עוצב במיוחד, החל מהבית של הדרואידים מתחת לעץ, כל עיר או כפר נטוש וכל מטר. זה כנראה משחק הפנטזיה המושקע ביותר איי פעם מבחינת מה שהם השיגו באמינות העולם שהם יצרו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 28 ספטמבר 2015, 23:34

bling כתב:לי היו באגים לאורך רוב המשחק אבל גם אני הרגשתי שהמצב מחמיר ככל שאני מתקדם, מעניין כמה פולאאוט 4 יהיה מבוגבג אם הוא באמת המשחק הכי מורכב שבת'סדה, שהיא האבא של הבאגים בז'אנר, עשתה.

אני די אופטימי. היא סיימה לפתח אותו לפני כמה חודשים ומאז מתמקדת בטיפול בבאגים. אני מקווה שזה מספיק :)

יש כל כך הרבה באגים, שכשאתה מוצא את עצמך תקוע, אתה חושד בבאג.

klayman כתב:אני כבר ברמה 32 והחלטתי די לרוץ לסוף כי כבר התעייפתי מהמשחק (81 שעות אבל כבר בא לי שהוא יגמר תכלס...) מקס' אחזור ואעשה כמה חוזי וויצ'ר וכאלה אח''כ ואחכה ששני הDLC ייצאו כדי לחזור אליו. ככה אספיק להתגעגע.

אני מנצל אותו היטב. עושה את כל משימות הצד וחוקר סימני שאלה.

כולכם מתקדמים יותר ממני במשחק. התחלתם אותו לפניי :)

Death_119 כתב:זה מרגיש כאילו כל מטר במשחק עוצב במיוחד, החל מהבית של הדרואידים מתחת לעץ, כל עיר או כפר נטוש וכל מטר. זה כנראה משחק הפנטזיה המושקע ביותר איי פעם מבחינת מה שהם השיגו באמינות העולם שהם יצרו.

בדיוק! זה גם מה שהבעתי. באמת העולם המרהיב ביותר.

למעשה, הבחנתי בכך כבר בסרטונים לפני שהחלטתי לקנות אותו, הם אלו שהרשימו אותי ועניינו אותי במשחק. עיצוב העולם והפירוט משך את תשומת לבי מלכתחילה, לפני כל השאר.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 ספטמבר 2015, 05:49

בגלל חוסר האיזון ברמות, בשלב מסויים הפסקתי לעשות את כלל משימות הצד. וכן, נשארו לא מעט סימני שאלה על המפה. בהתחלה ובאזור VELEN גם אני עוד השקעתי מאוד ורצתי כמו ילד טוב מסימן שאלה אחד למשנהו. לדעתי כדי לנקות אותו לחלוטין, צריך לשחק בצורה ''יעילה'', מה שכבר לא התחשק לי לעשות.

אני חושב שהוא אחד המשחקים הטובים ששיחקתי בחיי, למרות הבעיה בחוסר האיזון. העולם שנבנה, הדילמות שהמשחק העמיד אותי בפניהן והדמויות - מצוינות. המשחקיות עצמה גם מספקת, לטעמי, והצליחו לדחוס לקונטרולר אחד שלל פונקציות בצורה מרשימה, בלי שתרגיש לא אינטואיטיבית לחלוטין. כמו שאמרתי, אחכה שייצאו שתי ההרחבות ואז אצלול חזרה לתוכו, אבל כרגע אני צריך עוד ''זמן להתגעגע''.
?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 29 ספטמבר 2015, 09:41

מה שיפה במשחק שאין שום קשר לרמת הדמות שלך ולקושי של המשחק, אני מסוגל גם למות בקרב מול עשרות זאבים רמה 15 אם אני ממוקם לא נכון או לא נסוג בזמן ואפילו מול פיראט רמה 12 מאותה סיבה. לא משנה שאני עשרות רמות מעליהם ועושה לא מעט נזק.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 29 ספטמבר 2015, 13:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 29 ספטמבר 2015, 12:50

באיזה מובן הוא לא מאוזן?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 29 ספטמבר 2015, 13:30

ברמה הכי קשה אתה יכל למות בכל שלב מכל קומבינציה של דמויות לא משנה כמה נמוכה הרמה שלהם. הנזק שלך עובר מודיפיקציה, לדוגמא נזק של אש לדמות Level 14 שונה מהנזק שאותו קסם עושה לדמות Level 24. רק הנזק חרב נשאר קונסיסטנטי. ועדיין, גם עם חרב רמה 23 אני עדיין צריך 4-5 הנפות כדי להרוג לדוגמא כל יריב רמה 14. זאת אומרת, אתה עדיין תרגיש אתגר גם מול יריבים חלשים לא משנה כמה תעלה בדרגה, אתה פשוט לא תמות מפגיעה אחת כמו מול משהו שהוא חזק משמעותית מעל זה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 ספטמבר 2015, 13:50

Death_119 כתב:ברמה הכי קשה אתה יכל למות בכל שלב מכל קומבינציה של דמויות לא משנה כמה נמוכה הרמה שלהם. הנזק שלך עובר מודיפיקציה, לדוגמא נזק של אש לדמות Level 14 שונה מהנזק שאותו קסם עושה לדמות Level 24. רק הנזק חרב נשאר קונסיסטנטי. ועדיין, גם עם חרב רמה 23 אני עדיין צריך 4-5 הנפות כדי להרוג לדוגמא כל יריב רמה 14. זאת אומרת, אתה עדיין תרגיש אתגר גם מול יריבים חלשים לא משנה כמה תעלה בדרגה, אתה פשוט לא תמות מפגיעה אחת כמו מול משהו שהוא חזק משמעותית מעל זה.

אתה משחק על הרמה הכי קשה? כי אני לא כל כך הרגשתי את מה שאתה מתאר על הרמה שאני נמצא בה, למרות שאני מסכים שאם תשחק כמו מפגר וסתם תעשה mashing אז גם אויב נחות (אומנם לא איזה איכר רמה 5 אבל כן מפלצת שכמה רמות מתחתיך) יהרוג אותך וזה באמת משהו שאני אוהב במערכת קרב הזו, היא מצריכה רמת ערנות מינימלית לרוב.

אולי נעבור לזה כשאני אחזור למשחק, למרות שעברתי המון ממנו על רמה אחת לפני, לא יודע איך זה ישפיע, מקסימום נחזיר בחזרה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 ספטמבר 2015, 15:55

באזור הרמה 30 פשוט התחלתי להחזיק X ולהסתובב כמו בלרינה, בלי לחשוב יותר מידי. אפילו מול בוסים מסוימים שהיו כמה רמות מתחתיי. פשוט עשיתי את זה, הורדתי להם את כל, או רוב החיים. מקסימום הלכתי קצת אחורה ושתיתי שיקוי אחד או שניים ועשיתי את זה שוב.
הפכתי למאוד OP בשלב הזה ואפילו לא היה לי את השיריון האידאלי לצורת המשחק הזאת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 ספטמבר 2015, 16:36

כן, ברגע שאתה בנוי כמו שצריך אתה טיפה מרכך אותם עם האיגני ומכה אחת של החרב והם נעלמים. אני לא חושב שהיה משהו שנתן לי רבע אתגר בחלקים האחרונים של המשחק.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 ספטמבר 2015, 17:12

כן אני מסכים שהמשחק נהיה קל בטירוף בגלל החוסר איזון, בגלל זה שאלתי את Death אם זה שונה ברמה הקשה מאוד כי נשמע שיש לו אתגר וזה למרות שהוא חורש אותו ועושה בו כל דבר אפשרי (מה שאומר שהדמות שלו אמורה להיות מפלצתית), רק מהניסיון שלי, גם כשהמשחק קל, אי אפשר לגמרי לזלזל באויב שנמצא ברמה סבירה, כן צריך לזוז אחורה מהמתקפות שלו ולהיות קצת עירני, זה לא בהכרח קשה במיוחד, רק שללחוץ סתם ריבוע על אויבים כאלו בלי הבחנה יביא אותה למוות די בטוח.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 ספטמבר 2015, 17:28

כן, אני לא חושב שיש ויכוח שאם יש בעיה אחת ראשית בוויצ׳ר זה האיזון רמות :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 ספטמבר 2015, 17:59

bling כתב:כן אני מסכים שהמשחק נהיה קל בטירוף בגלל החוסר איזון, בגלל זה שאלתי את Death אם זה שונה ברמה הקשה מאוד כי נשמע שיש לו אתגר וזה למרות שהוא חורש אותו ועושה בו כל דבר אפשרי (מה שאומר שהדמות שלו אמורה להיות מפלצתית), רק מהניסיון שלי, גם כשהמשחק קל, אי אפשר לגמרי לזלזל באויב שנמצא ברמה סבירה, כן צריך לזוז אחורה מהמתקפות שלו ולהיות קצת עירני, זה לא בהכרח קשה במיוחד, רק שללחוץ סתם ריבוע על אויבים כאלו בלי הבחנה יביא אותה למוות די בטוח.

אני שיחקתי ברמה הכי קשה שהיתה זמינה, אם אני זוכר נכון.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 ספטמבר 2015, 19:40

עוד פאטץ' ענקי הולך להגיע למשחק- 1.09, הולך להציע המון תיקונים ושיפורים, ביניהם שיפורי ביצועים לגרסת הפס4 וגם שאר הגרסאות, הנה תגובה של אחד המפתחים מהפורום שלהם:
The patch is on the way. Was just looking at the changelog and it looks really impressive - the list of changes is massive. The update will bring a lot of fixes and improvements including PS4 performance (as well as other platforms) plus many more. We ask for a bit more patience.

אני מקווה שעד הוויצ'ר 4 הם יסיימו לסדר את כל הבעיות שלו ;)

זה יפה שהם ממשיכים לתמוך במשחק, מצד שני, הוא היה צריך לצאת במינימום כמו הפאטץ' הגדול האחרון שסידר את ה UI ואת השליטה והוסיף STASH וכמובן תיקן לא מעט באגים וקווסטים שבורים, אבל ככה זה היום, מוציאים משחק לא גמור כדי לסיים אותו בהמשך על חשבון השחקני בטא טסטרים ששילמו 60$ ועל הדרך גם קוצרים מחמאות על התמיכה של המפתחת בקהילה, מה רע?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים