Laskin כתב:לא יודע, אצלי זה נראה ממש אותו דבר, והבנתי שאין הבדל גדול מעבר לרזולוציה... זה כנראה כל הסיפור.
לעומת זאת, אני שם את הכסף שלי ששלב ENDOR לא ייראה קרוב למה שהראו בהתחלה, בהתבסס על מה שראיתי מHOTH.
הלוואי ואני טועה, אבל אפשר לשים את זה בקבוצת ההתערבויות אם בא לכם ^_^
Laskin כתב:http://throwingdigitalsheep.com/battlefront-season-pass-announced/
הוכרז SEASON PASS לBATTLEFRONT... יעלה 50 דולר (!), יהיו 4 הרחבות נפרדות ועוד כל מני דברים... מעט פרטים שוחררו בינתיים.
Laskin כתב:זה מחזק את הסיכויים שאקנה אותו רק בשנה הבאה בגירסת משחק השנה, או במבצע ממש ממש זול, אם יהיה כזה עד אז.
להפך ממשחקי מולטי אחרים שאני יכול לתאר את עצמי בקלות מוותר עליהם, נראה לי שכאן, בגלל החיבור לSW ושזה יהיה בטח מקומות חדשים וזה - אני ממש ארצה את כל התוכן, אם כבר אני נכנס לזה. אז לא נראה לי שתהיה לי בעייה לחכות כמה חודשים טובים ואפילו שנה שלמה. גם ככה יהיו מלא בעיות איזון בחצי שנה הראשונה
DrKeo כתב:מהנסיון שלי עם בטות, הן לרוב הרבה יותר ידידותיות ונוחות למשתמש הקז'ואלי מאשר המשחק המלא. את COD4 שחקתי בבטא חודש שלם ונהנתי חבל על הזמן. כשקניתי את המלא פשוט לא יכלתי ללכת מטר בלי שהורידו אותי.
DrKeo כתב:אתה מודע לזה שCOD ידוע בתור אחד המשחקים הכי לא ידידותי לנובים נכון? זה משחק שמתגמל את החזקים עם בונוסים שעושים אותם חזקים יותר בזמן המשחק (כל הAIR STRIKES וכדומה) ובו בזמן מתגמל אנשים שמשחקים הרבה זמן עם נשקים טובים יותר במערכת UNLOCKS שלהם. כלומר קשה לי לחשוב על משחק פחות ידידותי למישהו חדש שמצטרף חוץ מאשר DOTA שזה משחק עם קהילה של כלבים עצבניים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 30 אורחים