This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
DrKeo כתב:אוף, אני כל כך רוצה לאהוב את AC כי יש למשחק הזה פוטנציאל אדיר אבל הם פשוט כל כך משעממים, גם זה נראה משעמם. אני מחכה בקוצר רוח לREBOOT של הגיימפליי והמכניקות של הסדרה, יום אחד זה יקרה וזה יהיה נהדר.
DrKeo כתב:היילו 4 + הצוות של מטרויד פריים = אומנות טובה סופסוף. הבאנשי אגב היא העיצוב הכי גרוע בעולם משחקי הוידאו לדעתי. הייתה תקופה שעבדתי די הרבה ב3d studio max ולפעמים הייתי לומד טכניקות חדשות והיה יוצא לי משהו מוזר, איזה מודל מעוך שפשוט השתבש. אז ככה הבאנשי נראת.
bling כתב:כן, דיברנו על זה בנושא של ה XB1, עולם פתוח באמת נשמע כמו כיוון שהולם את היילו.
Laskin כתב:הקטע העיצובי הכי יפה בהיילו זה ה"טבעת" של העולם במשחק הראשון.
לדעתי עולם פתוח בעולם שבנוי ככה יהיה אדיר, ושתוכל "לקפוץ"/לטוס מצד אחד של הטבעת לצד השני, או לצלוף במי שנמצא מעלייך...
עולם שנראה ככה יכול להיות עולם פתוח מאוד מקורי.
swiss-the-engine כתב:זאת דוגמא מטופשת מאוד הדוגמא של לצלוף במישהו בצד השני של הטבעת... במרחק 10 אלף קילומטר. מה מעניין בזה? מה זה מוסיף? מה בדיוק "משתלב" פה?
אתה לא אוהב בו שום דבר כי ככה הטעם שלך, אין שום קשר להתקדמות. לא רק שהיו בו מלא שינויים, יש לך משהו נגד משחקים מפעם? או נגד משחקים עכשוויים שמציגים גיימפליי מפעם.
אתה סתם חופר זה הכל ואין סיבה בעולם לרצות אותך בכל הנוגע להיילו, כמו כל אדם שלא אוהב סדרת משחקים כלשהי ורוצה שהיא תהיה יותר מו "מה שהוא אוהב כבר".
אה ולגבי עולם "מעניין"... מה בדיוק מענין אותך בעולם של היילו? שיש טבעת? שיש חייזרים? שיש חיילים בחלל? אתה לא חושב שיש פה עולם מעניין כי אין לך שמץ של מושג לגבי ה"עולם" הזה. אני חותם על כך עם חיי.
Laskin כתב:swiss-the-engine כתב:זאת דוגמא מטופשת מאוד הדוגמא של לצלוף במישהו בצד השני של הטבעת... במרחק 10 אלף קילומטר. מה מעניין בזה? מה זה מוסיף? מה בדיוק "משתלב" פה?
אתה לא אוהב בו שום דבר כי ככה הטעם שלך, אין שום קשר להתקדמות. לא רק שהיו בו מלא שינויים, יש לך משהו נגד משחקים מפעם? או נגד משחקים עכשוויים שמציגים גיימפליי מפעם.
אתה סתם חופר זה הכל ואין סיבה בעולם לרצות אותך בכל הנוגע להיילו, כמו כל אדם שלא אוהב סדרת משחקים כלשהי ורוצה שהיא תהיה יותר מו "מה שהוא אוהב כבר".
אה ולגבי עולם "מעניין"... מה בדיוק מענין אותך בעולם של היילו? שיש טבעת? שיש חייזרים? שיש חיילים בחלל? אתה לא חושב שיש פה עולם מעניין כי אין לך שמץ של מושג לגבי ה"עולם" הזה. אני חותם על כך עם חיי.
סוויס, מה נסגר איתך? נשמע קצת תקיף מדי![]()
קודם כל - אני ממש לא "חופר" על זה, אני בכלל לא השתתפתי בדיון ההוא שאתם התדיינתם בנושא.
דבר שני - באמת "אין כל סיבה לרצות אותי", אבל אני בכל זאת כותב מה הייתי רוצה לראות.
אני אוהב מד"ב, אני אוהב פעולה ממבט ראשון. את שני אלו יש בהיילו, ולא - אין הרבה FPS מד"ב בחלל, לפחות לא כמו שהייתי רוצה![]()
דבר שלישי - ראיתי בערך כל סצינת קישור בסדרת היילו, ראיתי את הסדרה עם זורר, אני מאוד אוהב שם את האווירה הכללית, את קורטנה, את העיצוב של העולם-טבעת, את השילוב של טיסה ורכבים שונים, את הנשקים... פשוט הכל זה פוטנציאל מבחינתי, שלא מומש מעולם, בגלל גיימפליי שבעיניי הוא ארכאי וגנרי. אתה אוהב אותו ופחות אוהב את הכיוון שרוב משחקי הFPS המודרני לקחו? סבבה. זכותך. אבל אני מביע את דעתי.
בדיוק כמו שהייתי רוצה שסדרת AC תתרכז יותר בגיוון ומערכת קרב מהנה, ואני עדיין מאוד אוהב את הרעיון הכללי, העיצובים, ההשקעה בעולמות שהם יוצרים - אותו דבר עם היילו, פלוס מינוס. משחק שמאוד הייתי רוצה להנות ממנו, אבל יש בו דברים שמאוד לא מתאימים לי, והלוואי והיו מתאימים לי, כי זה סיפור ועולם שהייתי רוצה להיות חלק ממנו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 42 אורחים