משחקי 2015

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: משחקי 2015

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוקטובר 2015, 23:46

לא בטוח שיהיה טוטאלביסקיט עד סוף הדור הזה.
#tooSoon
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 19 אוקטובר 2015, 11:49

יוביסופט פשטו את הרגל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אוקטובר 2015, 13:55

מוד זומבים בac? מה רע? למה בcod זה הגיוני ובac לא?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 19 אוקטובר 2015, 14:10

לא בטוח אם זה מוד זומבים נפרד. גם ב COD זה די רע אבל לפחות שם זה התפתח כמעט כמו משחק נפרד ונהפך לסוג של מסורת. במקרה של AC הרושם שלי שהם מחפשים דרך לפלפל את המשחק ולעורר תשומת לב בדרך הכי חבוטה שיש. 'בואו נזרוק זומבים פנימה כי זומבים'. כזה דלוח.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אוקטובר 2015, 17:18

Ac דלוח כבר שנים :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 אוקטובר 2015, 19:16

סטרים של סינדיקט של יורוגיימר.

הוא ממש מדבר על המשחק והעולם ונותן את דעתו. מאוד נחמד.

עריכה:
מהתרשמות זריזה המשחק נראה נהדר מבחינה טכנית. כמובן שגרפית הוא אחד המרשימים ביותר שאי פעם יצאו. זה צפוי. הוא נראה עוד יותר מלוטש וחסר באגים מיוניטי אחרי התיקונים.
הנוף מביג בן פשוט מרהיב.

קשה להגיד משהו על הFps, כי זה סטרים. לא שמתי לב לירידות פריימים בנתיים והכתב לא העיר בנוגע לזה (היתה נפילה רגעית בזמן שכתבתי את ההודעה).

מרגיש לי שברחובות הראשיים צריכים להיות יותר אנשים. יש מצב שיוניטי פינק אותי יותר מידי.

יש פיטצ׳ר חדש ומגניב, שמאפשר לך לסמן משימות/כל מקום מעניין כשאתה בנקודת סינק.
הגרפלינג הוק נראה מעולה ושימושי. נראה שזה יהיה המשחק שבו התנועה בעיר תהייה הכי מהירה בסדרה.

יש משמעות אדירה לרמות. אזורים קשים בערך בלתי אפשריים לדמות ברמה נמוכה. הוא מת משני אגרופים של צלפית.
מערכת הקרב הרבה יותר זריזה ממשחקים קודמים.

נראה די מעולה, סה״כ.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אוקטובר 2015, 19:38

אוף, אני כל כך רוצה לאהוב את AC כי יש למשחק הזה פוטנציאל אדיר אבל הם פשוט כל כך משעממים, גם זה נראה משעמם. אני מחכה בקוצר רוח לREBOOT של הגיימפליי והמכניקות של הסדרה, יום אחד זה יקרה וזה יהיה נהדר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 אוקטובר 2015, 19:47

DrKeo כתב:אוף, אני כל כך רוצה לאהוב את AC כי יש למשחק הזה פוטנציאל אדיר אבל הם פשוט כל כך משעממים, גם זה נראה משעמם. אני מחכה בקוצר רוח לREBOOT של הגיימפליי והמכניקות של הסדרה, יום אחד זה יקרה וזה יהיה נהדר.

ריבוט יהיה מעניין מאוד. שיקחו את הבסיס ואת העקרונות הכלליים ויראו מה הם יכולים לעשות עם זה.
מצד שני, כבר יש להם מוצר כל כך סולידי ביד, שקשה לי לראות את זה קורה בקרוב.

אני חושב שזה הac הכי מגניב מאז איטליה.
העיצוב של הנשקים והתלבושות פשוט מגניבים. ביוניטי היו מקרים שיכלתי לשדרג נשק, או תלבושת, אבל נמנעתי מזה כי הם לא נראו טוב.
פה, כל נשק שהוא מסתכל עליו יותר מגניב מהקודם.

גם המשחק מרגיש לי יותר זורם מיוניטי. קשה לי להצביע על הסיבה לכך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 אוקטובר 2015, 20:15

כל הסיפור של מאסטר צ'יף בקצת יותר מ15 דקות (נחמדה סדרת הסרטונים הזאת):

אהבתי בעיקר לראות איך הסגנון האומנותי התפתח מצעצועים שמקדונלדס לא היו מסכימים לחלק, כי הם נראים יותר מידי זול, לסתם צעצועים זולים בהיילו 3 ולצעצועים די מגניבים וסבבה בהיילו 4.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אוקטובר 2015, 21:29

היילו 4 + הצוות של מטרויד פריים = אומנות טובה סופסוף. הבאנשי אגב היא העיצוב הכי גרוע בעולם משחקי הוידאו לדעתי. הייתה תקופה שעבדתי די הרבה ב3d studio max ולפעמים הייתי לומד טכניקות חדשות והיה יוצא לי משהו מוזר, איזה מודל מעוך שפשוט השתבש. אז ככה הבאנשי נראת.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 אוקטובר 2015, 21:47

DrKeo כתב:היילו 4 + הצוות של מטרויד פריים = אומנות טובה סופסוף. הבאנשי אגב היא העיצוב הכי גרוע בעולם משחקי הוידאו לדעתי. הייתה תקופה שעבדתי די הרבה ב3d studio max ולפעמים הייתי לומד טכניקות חדשות והיה יוצא לי משהו מוזר, איזה מודל מעוך שפשוט השתבש. אז ככה הבאנשי נראת.

והקסדה של המאסטר צ'יף במשחק הראשון? מה זה הדבר הזה? נראה כמו ציור של ילד בן 3.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אוקטובר 2015, 23:24

כן אבל בציורי art היא לא כזאת מזעזעת. דווקא הדברים של הבני אדם נראים אחלה (הווארת׳וג או הרובים או הdrop ship) אבל הקווננט? ואו, עיצוב של ילד בן שלוש, גם היצורים וגם הרובים/כלי רכב/ארכיטקטורה של הפרומית׳יאנס (חוץ מהגראנטס, עיצוב סבבה ומשעשע). גם הברוטס אגב די מזעזעים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 אוקטובר 2015, 11:33

הקטע העיצובי הכי יפה בהיילו זה ה"טבעת" של העולם במשחק הראשון.
לדעתי עולם פתוח בעולם שבנוי ככה יהיה אדיר, ושתוכל "לקפוץ"/לטוס מצד אחד של הטבעת לצד השני, או לצלוף במי שנמצא מעלייך...
עולם שנראה ככה יכול להיות עולם פתוח מאוד מקורי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 אוקטובר 2015, 11:53

כן, דיברנו על זה בנושא של ה XB1, עולם פתוח באמת נשמע כמו כיוון שהולם את היילו.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 אוקטובר 2015, 11:59

די די לעולם פתוח המעאפן הזה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 אוקטובר 2015, 12:36

bling כתב:כן, דיברנו על זה בנושא של ה XB1, עולם פתוח באמת נשמע כמו כיוון שהולם את היילו.

אבל לא זכור לי שדיברו על מבנה ההיילו... למרות שלא קראתי הכל שם.

סוויס, מצידי שיהיה משחק צד, שיקראו לו HALO: OPEN OPS מצידי... אבל זה לגמרי עדיף על הגנריות הזו.
ראיתי את שלושת השלבים הראשונים של היילו 5... הדבר הכי חיובי שיש לי לכתוב על מה שראיתי זה שיש לנשקים אחלה אנימציות.
אה, ואחלה סינמטיות בקטעי הקישור.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 אוקטובר 2015, 12:57

אתה מצחיק... מצדך שיהיה משחק טוב. מה לך ולשם היילו? שום דבר, אז למה אתה צריך משחק עולם פתוח שבנוי על משחק שאתה לא אוהב בו שום דבר "חוץ מהאנימציות"?

וגם מה זה "גנריות" שמשום מה תתנדף ברגע שתוכל לצלוף במישהו שנמצא במרחק של עשרת אלפים קילומטרים ממך? לא מובן בכלל.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 אוקטובר 2015, 13:08

נו באמת, זו סתם דוגמא למבנה העולם הייחודי שיכול להשתלב טוב בגיימפליי...
אני לא אוהב בו שום דבר כי זה מה שנהיה ממנו, הוא נשאר אי שם במשחקיות של פעם. לדעתי יש פה עולם מעניין, שירוויח המון ממשחקיות של עולם פתוח ואפילו ארגז-חול.

אני עוד זוכר את ההדגמה הראשונה שראינו ממנו, והיא הייתה של חצי-עולם-פתוח. זה מאוד הרשים בזמנו, אותי לפחות, וממש קיוויתי שיום יבוא ויהיה אפשר לעשות עולם-טבעת שכזה, שניתן לבקר בכולו בכל רגע נתון.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 אוקטובר 2015, 13:29

זאת דוגמא מטופשת מאוד הדוגמא של לצלוף במישהו בצד השני של הטבעת... במרחק 10 אלף קילומטר. מה מעניין בזה? מה זה מוסיף? מה בדיוק "משתלב" פה?

אתה לא אוהב בו שום דבר כי ככה הטעם שלך, אין שום קשר להתקדמות. לא רק שהיו בו מלא שינויים, יש לך משהו נגד משחקים מפעם? או נגד משחקים עכשוויים שמציגים גיימפליי מפעם.

אתה סתם חופר זה הכל ואין סיבה בעולם לרצות אותך בכל הנוגע להיילו, כמו כל אדם שלא אוהב סדרת משחקים כלשהי ורוצה שהיא תהיה יותר מו "מה שהוא אוהב כבר".

אה ולגבי עולם "מעניין"... מה בדיוק מענין אותך בעולם של היילו? שיש טבעת? שיש חייזרים? שיש חיילים בחלל? אתה לא חושב שיש פה עולם מעניין כי אין לך שמץ של מושג לגבי ה"עולם" הזה. אני חותם על כך עם חיי.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוקטובר 2015, 14:08

Laskin כתב:הקטע העיצובי הכי יפה בהיילו זה ה"טבעת" של העולם במשחק הראשון.
לדעתי עולם פתוח בעולם שבנוי ככה יהיה אדיר, ושתוכל "לקפוץ"/לטוס מצד אחד של הטבעת לצד השני, או לצלוף במי שנמצא מעלייך...
עולם שנראה ככה יכול להיות עולם פתוח מאוד מקורי.

דווקא חשבתי על להשתמש בטבעת כסוג של FAST TRAVEL, הרי ממילא יש את המשגרים האלה בעולם של היילו שיורים אותך חזק לאויר אז למה שהם לא ירו אותך למיקום אחר בטבעת? בנושא האומנות, כל הקונספטים האומנותיים שנראים טוב בהיילו גנובים. הרובה סער זה הרוב מהנוסע השמיני, הDROP SHIP זאת הDROP SHIP מהנוסע השמיני או אפילו ההיילו עצמו שאתה מדבר עליו כאן זה העולם טבעת של לארי ניבן:
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 אוקטובר 2015, 14:18

swiss-the-engine כתב:זאת דוגמא מטופשת מאוד הדוגמא של לצלוף במישהו בצד השני של הטבעת... במרחק 10 אלף קילומטר. מה מעניין בזה? מה זה מוסיף? מה בדיוק "משתלב" פה?

אתה לא אוהב בו שום דבר כי ככה הטעם שלך, אין שום קשר להתקדמות. לא רק שהיו בו מלא שינויים, יש לך משהו נגד משחקים מפעם? או נגד משחקים עכשוויים שמציגים גיימפליי מפעם.

אתה סתם חופר זה הכל ואין סיבה בעולם לרצות אותך בכל הנוגע להיילו, כמו כל אדם שלא אוהב סדרת משחקים כלשהי ורוצה שהיא תהיה יותר מו "מה שהוא אוהב כבר".

אה ולגבי עולם "מעניין"... מה בדיוק מענין אותך בעולם של היילו? שיש טבעת? שיש חייזרים? שיש חיילים בחלל? אתה לא חושב שיש פה עולם מעניין כי אין לך שמץ של מושג לגבי ה"עולם" הזה. אני חותם על כך עם חיי.

סוויס, מה נסגר איתך? נשמע קצת תקיף מדי :)
קודם כל - אני ממש לא "חופר" על זה, אני בכלל לא השתתפתי בדיון ההוא שאתם התדיינתם בנושא.
דבר שני - באמת "אין כל סיבה לרצות אותי", אבל אני בכל זאת כותב מה הייתי רוצה לראות.
אני אוהב מד"ב, אני אוהב פעולה ממבט ראשון. את שני אלו יש בהיילו, ולא - אין הרבה FPS מד"ב בחלל, לפחות לא כמו שהייתי רוצה :)
דבר שלישי - ראיתי בערך כל סצינת קישור בסדרת היילו, ראיתי את הסדרה עם זורר, אני מאוד אוהב שם את האווירה הכללית, את קורטנה, את העיצוב של העולם-טבעת, את השילוב של טיסה ורכבים שונים, את הנשקים... פשוט הכל זה פוטנציאל מבחינתי, שלא מומש מעולם, בגלל גיימפליי שבעיניי הוא ארכאי וגנרי. אתה אוהב אותו ופחות אוהב את הכיוון שרוב משחקי הFPS המודרני לקחו? סבבה. זכותך. אבל אני מביע את דעתי.

בדיוק כמו שהייתי רוצה שסדרת AC תתרכז יותר בגיוון ומערכת קרב מהנה, ואני עדיין מאוד אוהב את הרעיון הכללי, העיצובים, ההשקעה בעולמות שהם יוצרים - אותו דבר עם היילו, פלוס מינוס. משחק שמאוד הייתי רוצה להנות ממנו, אבל יש בו דברים שמאוד לא מתאימים לי, והלוואי והיו מתאימים לי, כי זה סיפור ועולם שהייתי רוצה להיות חלק ממנו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוקטובר 2015, 14:24

AC זאת השוואה טובה, היילו ו-AC הן שתי סדרות שאני פשוט מת לאהוב אבל הצוותים שלהם פשוט בנאלים בטרוף.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 אוקטובר 2015, 14:44

Laskin כתב:
swiss-the-engine כתב:זאת דוגמא מטופשת מאוד הדוגמא של לצלוף במישהו בצד השני של הטבעת... במרחק 10 אלף קילומטר. מה מעניין בזה? מה זה מוסיף? מה בדיוק "משתלב" פה?

סוויס, מה נסגר איתך? נשמע קצת תקיף מדי :)
קודם כל - אני ממש לא "חופר" על זה, אני בכלל לא השתתפתי בדיון ההוא שאתם התדיינתם בנושא.
דבר שני - באמת "אין כל סיבה לרצות אותי", אבל אני בכל זאת כותב מה הייתי רוצה לראות.
אני אוהב מד"ב, אני אוהב פעולה ממבט ראשון. את שני אלו יש בהיילו, ולא - אין הרבה FPS מד"ב בחלל, לפחות לא כמו שהייתי רוצה :)
דבר שלישי - ראיתי בערך כל סצינת קישור בסדרת היילו, ראיתי את הסדרה עם זורר, אני מאוד אוהב שם את האווירה הכללית, את קורטנה, את העיצוב של העולם-טבעת, את השילוב של טיסה ורכבים שונים, את הנשקים... פשוט הכל זה פוטנציאל מבחינתי, שלא מומש מעולם, בגלל גיימפליי שבעיניי הוא ארכאי וגנרי. אתה אוהב אותו ופחות אוהב את הכיוון שרוב משחקי הFPS המודרני לקחו? סבבה. זכותך. אבל אני מביע את דעתי.

בדיוק כמו שהייתי רוצה שסדרת AC תתרכז יותר בגיוון ומערכת קרב מהנה, ואני עדיין מאוד אוהב את הרעיון הכללי, העיצובים, ההשקעה בעולמות שהם יוצרים - אותו דבר עם היילו, פלוס מינוס. משחק שמאוד הייתי רוצה להנות ממנו, אבל יש בו דברים שמאוד לא מתאימים לי, והלוואי והיו מתאימים לי, כי זה סיפור ועולם שהייתי רוצה להיות חלק ממנו.

זה סתם כי אין שם emojis.

אתה (וכמובן לא רק אתה וכמובן שזה גם תקף לגבי אנשים אחרים שלא אוהבים משחקים אחרים ורוצים לשנות אותם) לא סתם כותב מה היית רוצה לראות, אתה לא אוהב את המשחק, אתה מקסימום אוהב את bezel השחור מסביב למשחק.

שאני יבין אתה אוהב את הסצינות קישור בהיילו?! קצת הזוי לי אבל בסדר. לי אישית אין כל אהבה לאף אלמנט סיפורי במשחקים. הם די צואה. מה אתה בדיוק אוהב בקורטנה? העולם טבעת זה מזה חלק פצפון מהעולם של היילו ככה ששוב... bezel. מה יש בנשקים שאתה אוהב יותר משחקים אחרים? חרב? NEEDLER?

ולעומת כל זה, מה בדיוק ארכאי וגנרי בגיימפליי? כאילו באמת, קורטנה לא ארכאית? עולם טבעת או עולם דייסון ספיר לא ארכאי וגנרי? חלליות לא ארכאי וגנרי? ומה בגיימפליי של הרכבים ארכאי ויכול להפוך ללא ארכאי?

כאילו אחי, אתה לא אוהב את המשחק, אתה סתם מנסה לעשות לזה אנליזה בשקל.
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 אוקטובר 2015, 14:55

בקשר לקטעי הקישור - אני אוהב את הסינמטיות, את המוזיקה (איך לא אמרתי את זה עד עכשיו...), את האווירה. כן, זה לא טקסט חכם, אני לא אוהב את הסיפור כמו שאני אוהב את של ביושוק, ששם זו אהבה אמיתית :) ...אבל אני כן רואה המון פוטנציאל והם כבר עשו די הרבה משחקים כך שהעולם הספיק לקבל נפח.
לגבי הנשקים - האנימציות, איך שהם "זזים", העיצוב החייזרי, התצוגה, וכן - גם החרב מגניבה בעיניי.
לגבי הגנריות - לא, עולם טבעת זה לא דבר שראיתי בהרבה משחקים, גם לא חלליות בFPSים במשחקים ברמת הפקה כה גבוהה... שמע, המשחקים מקבלים כאלה תקציבים, שאני מרגיש שיכולים להוציא מזה *הרבה* יותר.
מה שאני לא אוהב במשחקים בסדרת היילו זה הגיימפליי... בגלל זה אני אומר - שהמעריצים ימשיכו לשחק בעוד מאותו דבר עד HALO 27, אבל שיתנו לנו איזה משחק צד מהעולם הזה, בסגנון קצת אחר. ולא אסטרטגיה... רק לא אסטרטגיה, בבקשה ^_^

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוקטובר 2015, 15:39

המבנה של היילו ארכאי, לא הכלי רכב או האוייבים או הguy play, שהם אחלה, והוא היה ארכאי עוד ב2001. זאת הסיבה שאנשים פה מתלהבים מהקונספט שלו בעולם פתוח, כי זה זורק לזבל את המבנה הארכאי שלו ומשמר את החלקים החיוביים. מה שעושה את היילו זה החופש היחסי בקרב וההררכיה של היחידות אוייבים, לא מסדרונות ריקים משמימים. עולם פתוח רק ידגיש וישפר את הגיימפליי כי היילו הוא במיטבו כשמשתוללים באזורים פתוחים מול הרבה אוייבים ועם כל מני כלי רכב פזורים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 42 אורחים