DrKeo כתב:הולי פאקינג שיט. גירס + fo4 + שלט ב299$? מיקרוסופט אגרסיבית שוב בחגים אה? כל הכבוד, ככה צריך, רק שלא יזכרו שהקונסולה עולה 350$ בינואר כמה שהם עשו שנה שעברה.
bling כתב:לא שווה היה לך לחכות למבצעי החגים? זה כבר ממש קרוב...
בכל אופן תתחדש ותהנה
Death_119 כתב:bling כתב:לא שווה היה לך לחכות למבצעי החגים? זה כבר ממש קרוב...
בכל אופן תתחדש ותהנה
בארץ? איזה מבצעים?
bozeman כתב:אם תקחו בחשבון למשל שגירסת היילו האספנית הגדולה עולה בחו"ל 250$ (לא כולל מס!) ובארץ 1100 ש"ח, זה לא הבדל גדול כבר עכשיו (כשפעם גירסת ה-150$ הייתה עולה בארץ 1200-1500)
bling כתב:לא כל כך הבנתי את ההשוואה שאתם עושים למחירים עכשיו, אני מדבר על החגים כשיהיה לך אולי באנדל של היילו 5+ MCC+ שלט נוסף באיזה 300$, יכול להיות שיהיה גם משהו מקביל בארץ באותו הזמן או שיכול להיות שלהזמין מחו"ל כולל מכס יצא זול יותר, מה שבטוח זה שאישית הייתי מחכה קצת עם הקנייה, אבל בקטנה, תהנה
Death_119 כתב:bling כתב:לא כל כך הבנתי את ההשוואה שאתם עושים למחירים עכשיו, אני מדבר על החגים כשיהיה לך אולי באנדל של היילו 5+ MCC+ שלט נוסף באיזה 300$, יכול להיות שיהיה גם משהו מקביל בארץ באותו הזמן או שיכול להיות שלהזמין מחו"ל כולל מכס יצא זול יותר, מה שבטוח זה שאישית הייתי מחכה קצת עם הקנייה, אבל בקטנה, תהנה
כבר קניתי גם את הMaster chief collection מVGP, אני לא יכל לעמוד בפיתויים.
swym כתב:אני נמנע מלצפות במשימות השונות, אבל התחלתי לראות רק את הטריילר של המשימה הראשונה והתחושה הכללית היא שיש שם כמה אנימטורים קצת יותר מידי מושפעים מהאוונג'רס. זה רק אני או שגם לאחרים זה קפץ לראש (החל מ1:07)?
https://www.youtube.com/watch?v=Rh_NXwqFvHc
אה, ולכל מי שמדבר פה על "תסרוט במשחקים" וטוען שאין את זה בהיילו:
איניגו מונטויה נקודה גיף
swiss-the-engine כתב:Death_119 כתב:bling כתב:לא כל כך הבנתי את ההשוואה שאתם עושים למחירים עכשיו, אני מדבר על החגים כשיהיה לך אולי באנדל של היילו 5+ MCC+ שלט נוסף באיזה 300$, יכול להיות שיהיה גם משהו מקביל בארץ באותו הזמן או שיכול להיות שלהזמין מחו"ל כולל מכס יצא זול יותר, מה שבטוח זה שאישית הייתי מחכה קצת עם הקנייה, אבל בקטנה, תהנה
כבר קניתי גם את הMaster chief collection מVGP, אני לא יכל לעמוד בפיתויים.
אלא אם כן אתה רוצה לשחק בחידוש של 2 אז זאת קניה מה זה מיותרת.
swiss-the-engine כתב:אה אם לא שיחקת בחידוש של 1 אז בשביל שתי החידושים זה לבד שווה. לדעתי.
תתחדש.
נ.ב
וכן, המולטי חזר לעבוד. מה שכן יש שם קטע הזוי ברמות וזה שאין לובי מתמשך בין משחק למשחק... כל פעם אתה צריך לבחור מחדש את מצב המשחק שאתה רוצה ולחכות שהוא ימצא שחקנים ויבנה הכל מחדש. אחד ההזויים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], InterAl ו־ 59 אורחים