Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 26 אוקטובר 2015, 13:36

סעמק אחרי שהתלהבתי מהשלוש שלבים שראיתי את ג'יאנט בומב משחקים עכשיו פתאום אומרים לי שהקמפיין מעאפן? ועוד מקאפרי הזה שהוא פאנבוי פצצות? סעמק. מצד שני כזכור לי הוא הביא להיילו 4 עשר ... קיצר סעמק אחד גדול... לא יודע מה לעשות.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 26 אוקטובר 2015, 14:03

מקאפרי מעפן באופן כללי ואם הוא הביא כמעט ציון מושלם להיילו 4 ועף עליו כאילו מדובר בלידה מחדש של ז'אנר ה FPS (אני זוכר פשוט שצחקו על הביקורת הפאנבואית שלו) אז אולי זה דווקא מבשר טובות עבורך בקשר להיילו 5, שמעתי גם כמה דיעות שהקמפיין זה חזרה למוטב של הסדרה, אני חושב שיש לך עוד תקווה לאהוב אותו SWISS.

ד"א אומרים גם שבשביל להנות מהסיפור צריך ממש ידע נרחב של ה LORE כולל הספרים, ככה שיכול להיות שגם מזה תשאב הנאה בתור פריק של העולם.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 26 אוקטובר 2015, 14:17

כן עכשיו קראתי את הביקורת של יורוגיימר וזה היה די מעודד. הוא גם שם מזכיר איזה מישהו בדרך אגב ולא ידוע לו שזה דמות מרכזית פצצות באחד הספרים. קיצר נעשה פרי לוד למשחק ונקווה לא להרגיש מפגר שהוצאתי מחיר מלא חודשיים לפני מבצעים של חג המולד/שנה חדשה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 אוקטובר 2015, 15:26

אלו עדיין ביקורות ראשונות... אבל לאט לאט יש יותר ויותר ביקורות באיזור ה-7. נראה לי שהמשחק הולך לסיים עם ממוצע כמו HALO WARS - סביב ה-80.
שזה טוב בעיניי, אולי סוף סוף יבינו שהנוסחא מיצתה את עצמה, וצריך לשנות/לחדש ^_^

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 26 אוקטובר 2015, 18:54

Kazz כתב:http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-what-works-and-what-doesnt-in-halo-5-tech-analysis

https://www.youtube.com/watch?v=-gQMulb6T2o

היילו (אולי מלבד Reach והראשון כמובן) לא היה מעולם Power house גראפי לעין הבלתי מקצועית, היה HDR מוצלח, היתה תאורה נהדרת, היתה פיסיקה מוצלחת בכל הקשור לכלי הרכב, אבל לא הרבה מעבר. נשמע שהם ידעו במה להשקיע, כי להוריד זמני טעינה (במיוחד במולטי) וFrame rate תוך הצגת משחק בינוני + בצד הויזואלי נשמע הוגן. היילו הוא משחק מולטי קז'ואלי בבסיסו, נראה שהם רוצים ללכת לכיוון התחרותי (הוספת Mod counter strike מראה גם את המהלך) והשינויים הטכניים מלמדים זאת ללא ספק. אני דווקא בעד.

מה שכן, החילופים בין גאומטריה וצל מתקדמים יותר ופחות מזעזע על פי מרחק, הם אפילו לא האטו כל כך את הלכידה, זה ממש בולט.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 26 אוקטובר 2015, 20:02

Laskin כתב:
swym כתב:אני נמנע מלצפות במשימות השונות, אבל התחלתי לראות רק את הטריילר של המשימה הראשונה והתחושה הכללית היא שיש שם כמה אנימטורים קצת יותר מידי מושפעים מהאוונג'רס. זה רק אני או שגם לאחרים זה קפץ לראש (החל מ1:07)?
https://www.youtube.com/watch?v=Rh_NXwqFvHc

אה, ולכל מי שמדבר פה על "תסרוט במשחקים" וטוען שאין את זה בהיילו:
איניגו מונטויה נקודה גיף

אין תסרוט, לפחות לא משהו שווה. ז"א, ברור שיש, בקטעי הקישור... אבל לא בגיימפליי.
לא מספיק, בכל אופן... אולי הפעם זה שונה, אבל צפיתי בכל שלושת המשימות הראשונות ואין שם משהו שאני הייתי מחשיב כתסרוט בגיימפליי.

זה כי אתה לא מדבר על תסרוט: תסרוט במשחק זה scripting של אירועים - וכאלו יש בשפע. תסרוט זה למשל כל פעם שעברת נקודה מסוימת במפה ואז חללית אויב מצניחה כוחות מסוימים בנקודה קרובה, או אויב מסוים שמבצע פעולה מתוסרטת מראש ולא רץ על הAI הרגיל שלו (נניח שני אויבים שמדברים בדיוק זמן שאתה מתגנב לנקודה מסוימת בספלינטר סל).
אני יכול רק להניח שאתה בטח מתייחס לinteractive cinematics, כמו נניח סצינת הרכבת בתחילת HL או הסצינה של הריקוד עם אליזבת בביושוק, ואולי אפיול סצינות שנועלות את הדמות שלך ומאפשרות לך רק להסיט את המבט (would you kindly, חצי מהסצינות בCOD וכו'). כל הסצינות האלו הן סצינות מתוסרטות כמובן, אבל לא כל מאורע מתוסרט הוא סצינה אינטראקטיבית.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 26 אוקטובר 2015, 20:05

ואני בכל מקרה מחכה לביקורת של טום צ'יק

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 26 אוקטובר 2015, 22:50

אני מחכה לך דודי... רק עוד קצת מעל חודשיים עד שאני אשחק... (למרות שהמשחק מגיע אלי מחר)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 אוקטובר 2015, 23:07

Laskin כתב:אלו עדיין ביקורות ראשונות... אבל לאט לאט יש יותר ויותר ביקורות באיזור ה-7. נראה לי שהמשחק הולך לסיים עם ממוצע כמו HALO WARS - סביב ה-80.

היילו עולם פתוח!!! :)

גיא, אני חושב שאתה יודע למה התכוונו כשאמרנו אירועים מתוסרטים, שהתכוונו לרגעים סינמטים שמתרחשים בזמן גיימפליי ולא לטריגרים שקיימים במשחקים בערך מתקופת פונג :)

אני חושב שהרגע שהפלאד מגיעים לכדור הארץ בהיילו 3 זאת דוגמה מושלמת וחבל שאין עוד המון ממנה במשחקי היילו. בריץ' דווקא יש הרבה יותר מהיילו 3 אבל לדעתי הוא עדין לא שם.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 26 אוקטובר 2015, 23:09

Laskin כתב:אלו עדיין ביקורות ראשונות... אבל לאט לאט יש יותר ויותר ביקורות באיזור ה-7. נראה לי שהמשחק הולך לסיים עם ממוצע כמו HALO WARS - סביב ה-80.

אני לא רואה את המשחק יורד ל 80, זו תהיה חתיכת ירידה קיצונית ונדירה בשלב כזה, עכשיו הוא יושב על 85, הוא ינוע סביב 86-85-84 שכזה, אבל לא ירד 5 נקודות שלמות, צריך לקרות משהו חריג בשביל זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 אוקטובר 2015, 23:49

אני חייב להגיד שממש חורה לי שמשחק שאומרים עליו שיש לו את המולטי הכי טוב מאז היילו 2 מקבל ציון כל כך נמוך. כל הקונספט הזה שיש משחק סינגל מדהים אבל המולטי מוריד לו או משחק מולטי מדהים שהמשחק סינגל מוריד לו ממש חורה לי.

בסופו של דבר מולטי וסינגל לא קשורים אחד לשני בשיט, חבל שהם לא מבוקרים תמיד בנפרד.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 אוקטובר 2015, 00:00

מסכים לגמרי, אני זוכר שהיה פה דיון כזה (לא זוכר על איזה משחק, נראה לי TR) שאנשים פה טענו שהמולטי שלו זבל ושזה היה צריך להשתקף בממוצע ואני לא הסכמתי עם זה, יש לך קמפיין מעולה ובשרני, הדביקו מולטי עלוב וזול זה נכון, אבל כולם קנו את TR בשביל הקמפיין ובזה המשחק ידוע, צריך פשוט לציין בביקורת שהמולטי נורא ואפילו להכניס את זה לקטגוריה של החסרונות אבל זה ממש לא חייב להשתקף בציון.

הגענו למצב אבסורד בדיון שאם TR היה יוצא בלי מולטי אז מגיע לו הציון הגבוה אבל בגלל שיצא עם אז מגיע לו נמוך יותר, זאת אומרת על תוכן שהוא סוג של בונוס שלא ממש חובה למותג ואף אחד לא חשב עליו כשהכריזו על המשחק, אנשים רוצים להוריד ציון כולל.

במקרה של היילו, מדובר במשחק שכן יש לו מסורת של קמפיין אהוב ככה שזה יכול לאכזב לא מעט אנשים, זה מקרה קצת יותר מורכב ממשחקי סינגל או מולטי מובהקים (כמו COD ובאטלפילד) שיוצאים עם רכיב נוסף חלש ומודבק, אולי באמת צריכים שני ציונים וזהו, אבל MC בטח יקחו אותם ויעשו מהם ממוצע ככה שמבחינה תודעתית לא הרווחנו הרבה :/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2015, 00:06

bling כתב:מסכים לגמרי, אני זוכר שהיה פה דיון כזה (לא זוכר על איזה משחק, נראה לי TR) שאנשים פה טענו שהמולטי שלו זבל ושזה היה צריך להשתקף בממוצע ואני לא הסכמתי עם זה, יש לך קמפיין מעולה ובשרני, הדביקו מולטי עלוב וזול זה נכון, אבל כולם קנו את TR בשביל הקמפיין ובזה המשחק ידוע, צריך פשוט לציין בביקורת שהמולטי נורא ואפילו להכניס את זה לקטגוריה של החסרונות אבל זה ממש לא חייב להשתקף בציון.

הגענו למצב אבסורד בדיון שאם TR היה יוצא בלי מולטי אז מגיע לו הציון הגבוה אבל בגלל שיצא עם אז מגיע לו נמוך יותר, זאת אומרת על תוכן שהוא סוג של בונוס שלא ממש חובה למותג ואף אחד לא חשב עליו כשהכריזו על המשחק, אנשים רוצים להוריד ציון כולל.

במקרה של היילו, מדובר במשחק שכן יש לו מסורת של קמפיין אהוב ככה שזה יכול לאכזב לא מעט אנשים, זה מקרה קצת יותר מורכב ממשחקי סינגל או מולטי מובהקים (כמו COD ובאטלפילד) שיוצאים עם רכיב נוסף חלש ומודבק, אולי באמת צריכים שני ציונים וזהו, אבל MC בטח יקחו אותם ויעשו מהם ממוצע ככה שמבחינה תודעתית לא הרווחנו הרבה :/

אולי אם יבנו סוג של סטנדרט אז גם MC יזרמו עם ביקורות כפולות ויתנו למשחק ציון שמפורק לשני רכיבים. שיציגו את המספר הסופי הזה שהם כל כך אוהבים אבל להציג גם שני תת מספרים. אבל אפילו אם MC לא ישתפו פעולה זה יהיה ממש נחמד לראות בכל מני IGN ציון כפול, שנוכל להגיד שמשחק קבל 9 על הסינגל אבל 6 על המולטי. אני חושב שMGS5 למשל דוגמה טובה למשחק שאולי היה נפגע מהמולטי וההחלטה לדחות אותו אולי הייתה אסטרטגית.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 27 אוקטובר 2015, 00:19

העיתונאים מתקשים עם הרעיון של לכתוב עוד ביקורת למשחק כמה חודשים אחרי הביקורת הראשונה בעת השיגור אז אני לא חושב שהם פרוגרסיביים מספיק כדי להתחיל לבקר SP ו MP בנפרד. מצידי שהיה גם ציון נפרד למשחק עצמו ולצד הטכני שלו. לדוגמה אתה יכול להתלונן שהורידו מהציון של SOTC בגלל ירידות בפריימים וסוגיות גרפיות אחרות בעוד שהם מהללים את כל השאר. אז שיוסיפו מדד טכני ויתנו לו 5\2.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2015, 00:22

הם ממילא כותבים ביקורת למולטי ולסינגל, הן פשוט מופיעות בתוך ביקורת אחת בפסקאות שונות. אני יכול עכשיו ללכת לIGN ובעזרת COPY ו-PASTE שלוקח בערך 4 שניות להביא לך שתי ביקורות שונות. האקסטרה עבודה שאתה מדבר עליה היא גג האזור סיכומים של הפלוסים/מינוסים. מצידי שאפילו יהיה ביקורת אחת פשוט במקום ציון אחד למטה שכתוב בו "9" יהיה כתוב "סינגל 9, מולטי 7" שזה פחות או יתור 9 שניות עבודות אקסטרה.

בכלליות עצוב לי על 343 כי זה ההיילו שמדורג הכי נמוך בסדרה אבל לא ראיתי ביקורת שלא קוראת למולטי שלו הכי טוב בסדרה או לפחות הכי טוב מאז היילו 2.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 אוקטובר 2015, 00:37

אל תהיה עצוב עד שנראה נתוני מכירות, אם המשחק יהיה הצלחת E-SPORT גדולה כמו שמגיע לו (ולשם הם לגמרי מכוונים, שים לב גם שהקמפיין די קצר ולוקח שעות ספורות, זה לא נראה ששם נעשתה מירב ההשקה מבחינה תקציבית) אז הם יהיו מרוצים עד הגג.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2015, 01:24

יש מישהו שלא קבל את הבונוס שלו ב343 כי הממוצע הוא מתחת לX.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 27 אוקטובר 2015, 08:44

bozeman כתב:אני מחכה לך דודי... רק עוד קצת מעל חודשיים עד שאני אשחק... (למרות שהמשחק מגיע אלי מחר)

אוו... יהיה כיף, נתחיל לשחק בלילה ואז פתאום הבן שלי יתעורר, אני ארוץ להרגיע אותו ואתה תהרוג אותי 20 פעם ותגיד שזה הוגן :D.

בלי קשר, לכל מחזיקי הקונסולה, לאיזה חנות להרשם ולהצמיד את החשבון Gold? אמריקאית? יש עדיין כרטיסי נקודות שאפשר לקנות ולעשות להם Redeem (הבנתי שאי אפשר לרכוש עם כרטיס ישראלי וחשבון פייפאל ישראלי אולי מלבד אמריקן אקספרס).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 27 אוקטובר 2015, 09:00

החנות זאת בעיה קטנה, אין נקודות קונים ישר כסף. מה שעושים זה לקנות כרטיס מתנה ולשלוח לעצמך. ולעשות את זה מהחנות של מיקרוסופט וככה גם אין עמלה. ככה קניתי את הויצר למשל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 27 אוקטובר 2015, 09:38

bozeman כתב:החנות זאת בעיה קטנה, אין נקודות קונים ישר כסף. מה שעושים זה לקנות כרטיס מתנה ולשלוח לעצמך. ולעשות את זה מהחנות של מיקרוסופט וככה גם אין עמלה. ככה קניתי את הויצר למשל.

אבל אי אפשר לרכוש עם כרטיס ישראלי מתוך החנות האמריקאית, אז איך אני ארכוש שם ואשלח לעצמי? אני בטח אצטרך לרכוש באתר צד ג' שמוכר את הכרטיסים?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 27 אוקטובר 2015, 15:17

DrKeo כתב:גיא, אני חושב שאתה יודע למה התכוונו כשאמרנו אירועים מתוסרטים, שהתכוונו לרגעים סינמטים שמתרחשים בזמן גיימפליי ולא לטריגרים שקיימים במשחקים בערך מתקופת פונג :)

מה שלא התכוונתם, יש גדרה ספציפית לאירועים מתוסרטים ועליה דיברתי (ולא, בפונג אין אירועים מתוסרטים).
אבל נראה שגם כשמדברים על "רגעים סינמטיים" כל אחד אומר משהו אחר ולא ברור לי אם אנשים מתכוונים לדברים שרואים באנצ'רטד (נניח סצינה עם מצלמה מבוימת בזווית קולנועית כמו בבריחה מהקרון רכבת בשלג) או לסתם חקירת עולם עם אינטראקציה (נניח ההתחלה של HL2, או המפגש עם DOG באמצע המשחק), או פשוט לאירועים מתוסרטים כמו שהגדרתי אותם אבל פשוט "גדולים" (כלומר דרופשיפ שמצניח אויבים ברגע שעברת נקודה מסוימת זה לא סינמטי, אבל דרופשיפ שמתרסק לקרקע ונעצר מטר ליד השחקן זה כן). מה זה בדיוק "רגעים סינמטיים" להגדרתך?
נערך לאחרונה על ידי swym ב 27 אוקטובר 2015, 15:59, נערך פעם 1 בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 אוקטובר 2015, 15:19

כן, נגיד שאיפהשהו בין HL2 לאנצ'רטד, זו הכוונה שלי ב"גיימפליי סינמטי".

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 27 אוקטובר 2015, 15:59

לאסקין, אלו שני דברים שונים והפוכים לחלוטין: HL2 נותן לך שליטה מלאה כדי שתחווה סתם דברים שקורים ברקע מנקודת מבט לבחירתך, אנצ'רטד לוקח ממך את השליטה כדי לייצר רגע שמרגיש קולנועי.

המשחק עומד על ממוצע של 85 כרגע - המשך הטרנד של ירידת הציונים מאז ש343 השתלטו על העסק ודומה באופן חשוד ל-85 שThe Taken King עומד עליו עכשיו...
בשנה שדווקא יש בה לא מעט משחקים שמפציצים בציונים של 9+ קשה לי להגיד שמבקרי משחקים נהיו קשוחים במיוחד בדור הזה. אבל מצד שני כשמסתכלים על המשחקים המצליחים של השנה מגלים פוקוס די רציני על משחקים שבאופן מובהק ממוקדים בסינגל פלייר ובעלילה (וגם לא מעט דגש על עולם פתוח). ומהביקורות זה נשמע כאילו הסינגל פלייר של היילו 5 זה הצד הכי חלש שלו, בעוד מצב הWarzone החדש למולטי הוא הדבר הכי טוב במשחק. משחקים שהפוקוס שלהם זה המולטי לא הכי מככבים בביקורות בשנה-שנתיים האחרונות (לפחות עד שבאטלפרונט עם כל ההייפ המחודש של סטאר וורס ישנה את המצב?)

שאר הדברים שאני קורא גם לא מעודדים למשחק בסדרת היילו: מעבר לכוונות לכל הנשקים סטייל COD, הAI של האויבים לא מרגיש טוב כמו פעם, ושלבים יותר קטנים ולינאריים גם במפות המולטי וגם בקמפיין הסינגל. הדברים הטובים הם בגדול הקמפיין הכפול לארבעה שחקנים עם drop-in/drop-out, התנועה המשופרת שמאפשרת משחק יותר ורטיקלי (המשך של המגמה שהתחילה בReach ובהתאמה להתפתחות משחקים אחרים כמו Titanfall שהתנועה בהם ממש קיפית) והעובדה שלפחות בסצינות המעבר שמרונדרות בזמן אמת ואמורות להציג את המיטב של המנוע הלכו על מקסימום גרפיקה ב-30FPS.
אבל הדבר שהכי מפריע לי זה שבעוד באנג'י הוספיו ובנו והרחיבו את המשחק מכותר לכותר, 343 תולשים בהדרגה את כל הפיצ'רים שהיו פעם בהיילו: זה התחיל בהיילו 4 שזרק גם את הtheater mode לקמפיין שהבטיחו שיוסיפו בהמשך (לא קרה למיטב ידיעתי), גם את הcampaign scoring שגרם לך במשחקים קודמים לחזור למשחק כדי לשפר תוצאה, וגם את הfirefight הכיפי שננטש לטובת מצב ה-spartan-ops האפיסודי - מצב שכמובן הצריך חשבון לייב כדי להוריד אותו ולשחק בו, ויצא בפועל רק אחרי המשחק עצמו ככה שהביקורות אפילו לא יכלו להתייחס אליו ואל הערך שהוא אולי מוסיף למשחק הבסיסי.
ועכשיו עם היילו 5 אנחנו רואים איך גם הsplit screen co-op נחתך (רוצים לשחק יחד בשניים? קנו שתי קונסולות ושני עותקים) ולצידו יש את הforge mode שאמור להגיע רק בדצמבר ככה שעוד פעם אנחנו מקבלים רכיב מהותי של המשחק שמגיע רק כהבטחה לעתיד והביקורות בכלל לא יכולות להתייחס אליו. אה, ומצב הWarzone החדש? הוא מחליף את הSpartan-ops שהחליף את הfirefight. אבל מאחר ומדובר במצב PVP תחרותי שרק משלב בתוכו גם PVE זה אומר שלמיטב הבנתי היילו נשאר לראשונה מאז ODST ללא מצב משחק יעודי סטייל הורד יעודי עם גלים של אויבי AI.

נראה לי שאני רשמית מבואס. במקום סטודיו אחד שממשיך סדרת משחקים מעולה, קיבלנו פיצול לשני סטודיואים עם שתי סדרות משחקים טובות - אבל לא מצטיינות.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 27 אוקטובר 2015, 16:26

Death_119 כתב:
bozeman כתב:החנות זאת בעיה קטנה, אין נקודות קונים ישר כסף. מה שעושים זה לקנות כרטיס מתנה ולשלוח לעצמך. ולעשות את זה מהחנות של מיקרוסופט וככה גם אין עמלה. ככה קניתי את הויצר למשל.

אבל אי אפשר לרכוש עם כרטיס ישראלי מתוך החנות האמריקאית, אז איך אני ארכוש שם ואשלח לעצמי? אני בטח אצטרך לרכוש באתר צד ג' שמוכר את הכרטיסים?

לא, זאת לא החנות של אקסבוקס, אלא של מיקרוסופט, כתבתי שגם אני קניתי ככה עם כרטיס ישראלי.
זה ממש האתר של מיקרוסופט לייב. אם לא תמצא אשלח לך לינק אח"כ.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 21 אורחים