Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Death_119 » 05 נובמבר 2015, 15:25

swym כתב:
DrKeo כתב:גיא, ההבדל הוא להבנתי שבהיילו 5 השלב הוא כולו רק חקירה ודיבורים, אין קרב אחד. היילו ריץ׳ התחיל קטע טוב וחבל לי שלא יצא לבאנג׳י לממש את מה שהיילו ריץ׳ התחיל. האמת שאני מת לשחק היילו 4, לראות מה רטרו סטודיוס הצליחו לעשות עם הפרנצ׳ייז :)

דודי כתב "החלק הראשון של השלב". זה אחד לאחד המצב בריץ' ובהיילו 4 (בריץ יש היתקלות עם אוכלוסיה מקומית שאפילו דוברת הונגרית, בהיילו 4 יש בעיקר חקירה עצמאית של חללית שהתרסקה).
דודי, האם בכל ההתקלויות עם הWarden הוא מסיים את השלב? או לפחות מוביל לסצינת cutscene אחרי המפגש?

לגבי ג'ו, לא לשחק בהיילו ברמת נורמל זו ההמלצה הקבועה עוד מאז היילו 3. באנג'י עצמם אמרו את זה מפורשות אז: Easy זה למי שמחזיק שלט בפעם הראשונה. Normal זה למי שמשחק בהיילו בפעם הראשונה וגם זה רק אם אין לו מספיק היכרות עם FPSים אחרים (וקוראים לזה ככה רק כדי שתרגיש טוב עם עצמך שאתה לא משחק על Easy). בתכלס Heroic זו הרמה להתחיל ממנה.
אגב, למי ששיחק בקמפיין: יש בכלל אזכור לדמות ההיא מהטריילר המקורי?

swiss-the-engine כתב:תשמע מלכתחילה אני בחיים לא אבין איך מישהו נותן 9 (קל וחומר 10) להיילו 1-2-3 בנוגע לסינגל, זה פשוט הזוי... אז לא יודע מה להגיד חוץ מזה שכולם הזויים ורק אני נורמלי :D

הסינגל של היילו 1-2-3 הוא גם הsplit screen co-op שלו שעכשיו מתלוננים שהוסר. אבל גם אם נעזוב את זה בצד, בכל המשחקים האלו בסינגל פלייר היה לך קמפיין בשרני יחסית עם AI הטוב והמעניין ביותר לשחק נגדו, ועם סיפור טוב שכולל לא מעט טוויסטים (בניגוד לקמפיין הפרסומי כאן של הצ'יף נגד לוק, בהיילו 2 למשל כל הקטע שמשחקים גם את הארביטר בא בהפתעה גמורה). אני יכול להגיד שכבר בהיילו 4 הAI והסיפור הרגישו פשוט פחות טובים, ככה שאם זה ממשיך גם ל-5 (ואין לי מושג) אני יכול להבין את הביקורות על הקמפיין.

במפגש הראשון הוא סיים שלב, במפגש השני היה צריך לעשות עוד צעד ואז הסתיים כאשר אחריו לא היה כלום, סתם ללכת עוד איזה שני מטר לקראת שיא ויזואלי במרחק. בבאים אין לי מושג, עדיין לא קרה.

אתה מתכוון הדמות הזאת?
תמונה
זה הם, וכל הזמן.

הAI נהדר, לא שונה מכל משחק אחר בסדרה. חברי הצוות שלך מפגרים, אבל כל השאר מתנהגים כרגיל. אין איזה הרעה. למען האמת יש שינוי אחד משמעותי וזה שהפכו את הWatchers לנדירים מאוד, ב-4 הם היו כמעט בכל פינה והפכו את המשחק לקשה משמעותית במיוחד אם הם תמכו בKnight ליד. היום הם הרבה יותר נדירים ובאים בקבוצות קטנות ככה שאין להם השפעה אמיתית על שדה המערכה.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 05 נובמבר 2015, 15:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 05 נובמבר 2015, 15:34

ב4 שיחקת?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 נובמבר 2015, 15:35

swiss-the-engine כתב:ב4 שיחקת?

סיימתי רק את הקמפיין, לא במולטי. ורק פעם אחת. ברור, יש שם את הטוויסט של החיים, הייתי בהלם אחרי הסרטון :). לצערי הבוקס שלי היתה עם באן שקיבלתי שנתיים לפני ששיחקתי ב4, גם בReach לא שיחקתי במולטי אלא רק בקמפיין פעם אחת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 05 נובמבר 2015, 15:41

אני שאלתי יותר בהקשר של AI. אני לא טוען שאני שם לב כמה הAI "טוב" יותר או פחות אבל התוספות של החיילים החדשים ב4 הרגישו לי מאוד סתמיים ולא מעניינים. ב5 כל קרב הוא פשוט מעולה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 נובמבר 2015, 18:47

הנקודות של גו העצבני היו כאלו

1. NO SPLITSCREEN.
2. Dumb A.I.
3. Missing Forge & BTB (at Release, which is when I review it)
4. Recycled End Game Boss 6-8 times.
5. Cliffhanger Ending that was never earned.
6. Misleading Marketing with no Locke vs Chief clash as promised.
7. Rather underdeveloped Blue Team and Osiris Team
8. REQ Points Microtransaction's system.
9. Poor Map Rotation in Multiplayer Modes.
10....now the length.

זה לא נקודה אחת ,זה הרבה נקודות ,הוא גם אמר שהמשחק מאוד יכול להיות שישתפר בעתיד ,במיוחד שיהיה עוד מפות חינמיות ,אבל הציון שלו זה להשקה
דבר נוסף ,מאוד יכול להיות שהוא ישחרר עוד סירטון ,שכולל ספוילרים

צריך לזכור שגם היו ביקורות אחרות שירדו על הסינגל ,אבל שבחו את המולטי המקוון ,מי שמחשב מולטי מקוון ,סיכוי מאוד טוב שיהיה מרוצה מהמשחק
מעריצי הילו שרופים יהנו גם וגם
הוא לא אמר שזה משחק גרוע ,מבחינתו 6 זה מעל ממוצא ,ו4 זה משחק גרוע
ויש סיכוי שהוא יחשוב שהמשחק 7 אחרי התוכן החינמי העתידי וכמה שיפורים

בקיצור זא דעתו

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 נובמבר 2015, 18:55

kririn כתב:הנקודות של גו העצבני היו כאלו

1. NO SPLITSCREEN.
2. Dumb A.I.
10....now the length.

זה לא נקודה אחת ,זה הרבה נקודות ,הוא גם אמר שהמשחק מאוד יכול להיות שישתפר בעתיד ,במיוחד שיהיה עוד מפות חינמיות ,אבל הציון שלו זה להשקה

צריך לזכור שגם היו ביקורות אחרות שירדו על הסינגל ,אבל שבחו את המולטי המקוון ,מי שמחשב מולטי מקוון ,סיכוי מאוד טוב שיהיה מרוצה מהמשחק

בקיצור זא דעתו

אי אפשר שלא לקרוא את רשימת התלונות שלו ולא לגחך.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 נובמבר 2015, 20:08

אז בבקשה ,יש 10 טענות שלו ,תעבור טענה טענה ,ותגיד לנו למה לדעתך זה לא נכון
לי אין לא XBO ולא הילו 5 ,אני בטח לא בעמדה לבחור צד כזה או אחר

אבל הבחור מביא טענות ,אתה אומר שזה מגוכח ,בבקשה תגיד לנו למה ?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 נובמבר 2015, 20:15

3 כבר מגוחכת, הרי זה מגיע אז מה הביקורת כאן? השאר, לא שחקתי :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 נובמבר 2015, 20:15

3 כבר מגוחכת, הרי זה מגיע אז מה הביקורת כאן? השאר, לא שחקתי אבל לפחות בנושא הAI, אם הקווננט נשארו עם אותו AI אז מה רע בו? אחלה AI, ביחוד לכל המשחקי FPS מכוניות ליצנים שכל כך פופולרים בשנים האחרונות. אתה מכיר אותי, יש לי בערך 5 מליון תלונות להיילו, AI בטוח לא ברשימה שלי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 נובמבר 2015, 20:21

זאת סוג של דליפה, לא ברור אם נכונה, לרשימת ה100 משחקי תמיכה לאחור הראשונים של הONE:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 05 נובמבר 2015, 20:48

kririn כתב:הנקודות של גו העצבני היו כאלו

1. NO SPLITSCREEN.
2. Dumb A.I.
10....now the length.

בקיצור זא דעתו

AI טוב מהקודמים.
FORGE מגיע עוד חודש חודשיים... מה יש לזיין על זה במוח?
6-8? אם אני זוכר נכון אז הוא חוזר 3 פעמים.
מה זה בדיוק never earned? מה זה אומר?
מרקטינג מטעה?
undeveloped? וואלה כן, וזה בניגוד לאיזה היילו?
REQ מקבלים ים של REQ.
באיזה מוד הוא שיחק? בARENA הROTATION טוב ואין סיבה לחשוב אחרת לגבי שאר המודים.
אורך המשחק? לא זוכר מה האורך של האחרים אבל אם באקטראקינג זה הקטע שלו ופילרים עושים לו את זה אז נו מה נאמר.

קיצר לגמרי מגיע לו תואר האידיוט שזרקתי עליו.
Benjamin Franklin

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 נובמבר 2015, 21:14

AI טוב מהקודמים.

בזה אין לי מושג ,אני חושב שהוא יתכוון לAI שאתה משחק סינגל לבד ,ולזה שאין הבדל בAI שמעלים רמות קושי ,אלה האויבים אופכים רק לעמידים יותר
זה הטענות שלו

FORGE מגיע עוד חודש חודשיים... מה יש לזיין על זה במוח?

הוא אמר במפורש ,שזה ביקורת בהשקת המשחק ,ולא מה יקרה בעתיד ,ושהוא מיתעצבן שחברות נוקטות בגישה כזאת ,של להשיק משחק לא לגמרי מוכן

6-8? אם אני זוכר נכון אז הוא חוזר 3 פעמים.

ביקורות אחרות צינו שהבוס ממוחזר כמה פעמים

מה זה בדיוק never earned? מה זה אומר?

,בכללי הוא יתעצבן על הסיום משחק ,ועל זה שצריך לחכות להילו 6 להמשיך את הסיפור ,במילים אחרות זה לא משחק שהעלילה שלו מסתימת לגמרי ,עם אפשרות להמשך
אלה בדומה לשאנמו 2 ,העלילה לא מסתימת ,ומי יודע מתי יצא ההמשך ?

מרקטינג מטעה?

הוא דיבר על זה שהם פרסמו ,שזה יהיה מלחמה בין ציפ לדמות השניה ,ולפי הדברים שלו ,אין את זה הרבה בעלילה
ושיש משהו ,אז זה סרטון מעבר
ובגדול הוא ציפה להרבה יותר

undeveloped? וואלה כן, וזה בניגוד לאיזה היילו?

לפי הבנתי צריך לקרוא את הספרים ,ליתחבר לדמויות בהילו 5 ,וזה כמובן נימכר בנפרד ,מי שלא קורא את הספרים ,מפספס הרבה מהעלילה
כי במשחק עצמו ,זה לא מפותח ,זה גם מה שאמרו בביקורות אחרות

REQ מקבלים ים של REQ.

הוא טוען למאות שעות משחק לפתוח הכל ,כמובן שחקן טוב יקצר את הזמנים ,אבל בכל זאת
הוא אמר שזה לא גרוע כמו משחקים מסוימים אחרים ,אבל בכל זאת מעצבן ,והוא לא רוצה את זה במשחקי ריטיל

באיזה מוד הוא שיחק? בARENA הROTATION טוב ואין סיבה לחשוב אחרת לגבי שאר המודים

לא זוכר ,תצפה בביקורת שלו

אורך המשחק? לא זוכר מה האורך של האחרים אבל אם באקטראקינג זה הקטע שלו ופילרים עושים לו את זה אז נו מה נאמר.

מה הקשר ?
המשחק לקח לו 4וחצי שעות ,נורמל עם חברים
הוא מעריך שברמה קשה זה בערך 7 שעות
בחלק מהמשימות בכלל אין אויבים או סכנה ,כי זה דיבורים ,ויש בוס שחוזר על עצמו כמה פעמים
בקיצור לשחקן סינגל רגיל (לא שרוף של הילו ) ,זה משחק שיותר מתאים להשכרה לסוף שבוע ,וזהו ,לפחות זה מה שאני יתרשמתי מכמה ביקורות

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 נובמבר 2015, 09:47

Nucleus_Dawn כתב:הא...
יהיו כמה אנשים מאושרים בפורום הזה - אלן ווייק 2 פחות או יותר מאושר רשמית.

באותו הראיון הוא גם אמר שהוא מאוד רוצה שQB יגיע למחשב. אבל לך תדע אם/מתי זה יקרה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 נובמבר 2015, 10:43

אני חושב שיש סיכוי טוב ש QB יגיע למחשב, MS כבר פחות לחוצה על לסגור את הפער עם ה ONE, היא רואה ב PC פלטפורמה נוספת ולגיטימית שהיא גם חלק מהאקו סיסטם של המותגי XBOX ו LIVE שלה, לא חושב שהיא תביע התנגדות שהמשחק יגיע בעתיד.

ובקשר ל AW2, חדשות טובות! אני מקווה שיגיע גם לפס4 אבל אם לא אז נשחק על ה PC :)
נערך לאחרונה על ידי bling ב 07 נובמבר 2015, 10:53, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 נובמבר 2015, 10:50

מהפה שלך...
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 נובמבר 2015, 20:59

bling כתב:אני חושב שיש סיכוי טוב ש QB יגיע למחשב, MS כבר פחות לחוצה על לסגור את הפער עם ה ONE, היא רואה ב PC פלטפורמה נוספת ולגיטימית שהיא גם חלק מהאקו סיסטם של המותגי XBOX ו LIVE שלה, לא חושב שהיא תביע התנגדות שהמשחק יגיע בעתיד.

שחקת בראשון?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 נובמבר 2015, 21:30

TR רץ ב1080P אבל סרטוני המעבר רצים ב1440X1080P בגלל שהם מוסיפים המון אפקטי פוסט.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 נובמבר 2015, 22:39

DrKeo כתב:
bling כתב:אני חושב שיש סיכוי טוב ש QB יגיע למחשב, MS כבר פחות לחוצה על לסגור את הפער עם ה ONE, היא רואה ב PC פלטפורמה נוספת ולגיטימית שהיא גם חלק מהאקו סיסטם של המותגי XBOX ו LIVE שלה, לא חושב שהיא תביע התנגדות שהמשחק יגיע בעתיד.

שחקת בראשון?

לא, אבל עד שיכריזו על AW2 ועד שיצא אני מאמין שכבר אשחק בו :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 נובמבר 2015, 22:41

יאללה, AW2 יצא הכי מוקדם ב2020 וככל שהזמן עובר משחקי דור הקודם נראים יותר ויותר ישנים. אפילו U2 כבר לא מה שהוא היה פעם, איך אתה חושב שAW ירגיש לך כשהוא יהיה בן 11? קדימה, יש לך כרטיס מסך שאוכל אותו בלי מלח, אפשר לקנות את המשחק היום באיזה 4$ והוא באורך של FPS ולא משחק של 90 שעות כמו רוב המשחקים של 2015. אני ממליץ לך אותו בתוך מנקה חך בין משחקי 100 שעות :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 נובמבר 2015, 23:21

QB הוא הסיפור COVER של GI החודש, מחר עולה סרטון "100 שאלות ותשובות עם סאם לייק" שהוא באמת אחד האנשים היותר חביבים בתעשיה. היום עלתה כתבה על הזמן הקפוא במשחק, הנה קישור לHUB של QB שמתעדכן כל יומיים בתוכן חדש:
http://www.gameinformer.com/p/quantumbreak.aspx

תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 נובמבר 2015, 07:29

הסרטון של ה100 שאלות ותשובות כבר עלה אתמול .. בוודאות. ראיתי אותו. סאם לייק הוא באמת אחד החמודים,וזרם עם הקונספט יפה מאוד.
?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 08 נובמבר 2015, 10:31

swiss-the-engine כתב:אני שאלתי יותר בהקשר של AI. אני לא טוען שאני שם לב כמה הAI "טוב" יותר או פחות אבל התוספות של החיילים החדשים ב4 הרגישו לי מאוד סתמיים ולא מעניינים. ב5 כל קרב הוא פשוט מעולה.

הAI נראה לי אותה רמה, אבל בדומה לך אני גם מרגיש שדברים השתנו לטובה, הקרבות מרגישים הרבה יותר טוב ומאתגרים, אני לא מצליח רק לשים את האצבע למה.

אני לקראת סיום המשחק (משימה 15) ואני יכל להגיד שוב בפה מלא, פשוט הסינגל היילו הכי טוב, יש כמובן גם דברים לא מוצלחים, הבוס על הפנים, גם החזרתיות שלו וגם העובדה שהגיוון והקושי נובעים מזה שבשלבים מתקדמים פשוט נותנים לך להלחם מול כמה שכפולים שלו, לי זה הרגיש מעצבן לא פעם והחלטה סופר חובבנית של הבמאי. יש דברים טובים כשלוקחים אותו ושמים אותו כחלק משדה מערכה גדול, כי לדפוק לו פגזים של Scorpion זה אושר צרוף. במיוחד שהוא מעצבן אותך כל הזמן, סוג של סגירת חשבון.

העלילה מתחילה חלש, אבל בערך משלב 6 היא הפכה להיות סופר מעניינת, עד שמגיעים לשלב 13 אתה כבר מת לדעת מה קורה כי השאירו אותך בלי שום התקדמות עלילתית אמיתית עד אותו שלב.

המשימות האחרונות מלבד 11 (שהיא בכלל לא משימה אלא שלב של חקירה, שוב דברים שלא ראינו קודם בהיילו, הפעם זה שלב מלא של חקירה) פשוט הן הטובות ביותר בהיילו. כשמתקיפים את המקדש בסנהיליוס אשכרא הרגשתי כאילו זה שחזור של ההתקפה על Omaha beach במלחמת העולם השנייה רק ביקום של היילו. אפילו באק התחבב עליי עם השורות בירה שלו עד הנקודה הזאת.

ההיילו אולי הכי מגוון מבחינת סביבות, ורואים שהמשחק מרהיב על הXbox one במיוחד בשלבי הסיום. יש כמובן גם כמה חטאים כמו של באנג'י מהעבר, שלב של מבנה Forrunner שזה פשוט בית זונות לאומנים, כי אין שם פשוט כלום חוץ מצורות גיאומטריות. אבל בכללי כל שלב היא סביבה חדשה לחלוטין כמעט תמיד, לא משהו שראינו בעבר בשום משחק היילו. אולי 3 התקרב.

המשחק כולל המון שחזורים של דברים ישנים מהמשחקים הקודמים, שלב כמעט לפני הסוף בו אתה מקבל scorpion (סוג של מסורת עוד מהמשחק הראשון), יש לך מקבילה לScarab של היילו 3, גם קטע מגניב אבל מועתק. אבל אילו דברים טובים שלמדנו לצפות ממשחק היילו, אז אני בעד.

אבל יש מינוס אחד מאוד גדול שחסר לי, למה לקחו את הרובה של הElite? המחליף שלו לא מרגיש טוב כמוהו, קצת עצוב :(.

לגבי AW2, אין מאושר ממני, טוב אולי נדב :D. רק שזה יהיה לפני שנהיה בגיל העמידה. אני אגיד צפוי, כי אחרת מדובר בסוג של הטרולינג הכי גדול של עולם המשחקים מלבד Episode 2 בכל הקשור לCliffhanger עלילתי. גם היילו 2 בזמנו, אבל זה הם פתרו :D.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 נובמבר 2015, 11:29

איזה נשק של ELITE?

הקטע של הבוס מה זה עצלני. בכלל אני ממש לא אוהב את כל הTROPES האלה של הקרב סקאראב והקטעי טנק... כאילו רבאק, אתם לא יכולים להביא משהו כמו השלב טיסה בREACH? אין לכם דמיון? אין לכם רצון לחדש? לא מדכא אתכם לעשות בדיוק את מה שקודמיכם עשו? לא מובן לי הקטע הזה. והקרב "סקאראב" הזה בכלל בנאלי מהתחת.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 08 נובמבר 2015, 11:45

swiss-the-engine כתב:איזה נשק של ELITE?

הקטע של הבוס מה זה עצלני. בכלל אני ממש לא אוהב את כל הTROPES האלה של הקרב סקאראב והקטעי טנק... כאילו רבאק, אתם לא יכולים להביא משהו כמו השלב טיסה בREACH? אין לכם דמיון? אין לכם רצון לחדש? לא מדכא אתכם לעשות בדיוק את מה שקודמיכם עשו? לא מובן לי הקטע הזה. והקרב "סקאראב" הזה בכלל בנאלי מהתחת.

הרובה הזה:
תמונה
אני דווקא אוהב את הקרבות style scarab, זה בערך הדבר הכי מגניב שרק היילו יכל לעשות. אתה נלחם במן יריב עצום ממדים, מפציץ אותו מכל הכיוונים ואז בשלב מסויים נוחת ונכנס לקרביים שלו. אין דברים כאילו במשחקים אחרים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 נובמבר 2015, 12:06

יש את הנשק הזה. יש אולי מצב שלא בקמפיין אבל אני די בטוח שיש אותו במולטי.

חלאס, זה היה מגניב ב2 וזה היה מעולה ב3 (כי היה 2 בו זמנית והמפה הייתה מגניבה עם האפשרות לקחת רכב ו"לעוף" על הסקאראב עם תזמון טוב.) אבל מאז זה סתם קופי פייסט. כל כך הרבה חידושים אפשר להכניס לקרבות האלה שאני לא מבין איך סטודיו של עשרות מיליונים לא מסוגל להביא משהו שמחדש על נוסחה מלפני עשור.
נערך לאחרונה על ידי swiss-the-engine ב 08 נובמבר 2015, 15:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 17 אורחים