swym כתב:DrKeo כתב:גיא, ההבדל הוא להבנתי שבהיילו 5 השלב הוא כולו רק חקירה ודיבורים, אין קרב אחד. היילו ריץ׳ התחיל קטע טוב וחבל לי שלא יצא לבאנג׳י לממש את מה שהיילו ריץ׳ התחיל. האמת שאני מת לשחק היילו 4, לראות מה רטרו סטודיוס הצליחו לעשות עם הפרנצ׳ייז
דודי כתב "החלק הראשון של השלב". זה אחד לאחד המצב בריץ' ובהיילו 4 (בריץ יש היתקלות עם אוכלוסיה מקומית שאפילו דוברת הונגרית, בהיילו 4 יש בעיקר חקירה עצמאית של חללית שהתרסקה).
דודי, האם בכל ההתקלויות עם הWarden הוא מסיים את השלב? או לפחות מוביל לסצינת cutscene אחרי המפגש?
לגבי ג'ו, לא לשחק בהיילו ברמת נורמל זו ההמלצה הקבועה עוד מאז היילו 3. באנג'י עצמם אמרו את זה מפורשות אז: Easy זה למי שמחזיק שלט בפעם הראשונה. Normal זה למי שמשחק בהיילו בפעם הראשונה וגם זה רק אם אין לו מספיק היכרות עם FPSים אחרים (וקוראים לזה ככה רק כדי שתרגיש טוב עם עצמך שאתה לא משחק על Easy). בתכלס Heroic זו הרמה להתחיל ממנה.
אגב, למי ששיחק בקמפיין: יש בכלל אזכור לדמות ההיא מהטריילר המקורי?swiss-the-engine כתב:תשמע מלכתחילה אני בחיים לא אבין איך מישהו נותן 9 (קל וחומר 10) להיילו 1-2-3 בנוגע לסינגל, זה פשוט הזוי... אז לא יודע מה להגיד חוץ מזה שכולם הזויים ורק אני נורמלי
הסינגל של היילו 1-2-3 הוא גם הsplit screen co-op שלו שעכשיו מתלוננים שהוסר. אבל גם אם נעזוב את זה בצד, בכל המשחקים האלו בסינגל פלייר היה לך קמפיין בשרני יחסית עם AI הטוב והמעניין ביותר לשחק נגדו, ועם סיפור טוב שכולל לא מעט טוויסטים (בניגוד לקמפיין הפרסומי כאן של הצ'יף נגד לוק, בהיילו 2 למשל כל הקטע שמשחקים גם את הארביטר בא בהפתעה גמורה). אני יכול להגיד שכבר בהיילו 4 הAI והסיפור הרגישו פשוט פחות טובים, ככה שאם זה ממשיך גם ל-5 (ואין לי מושג) אני יכול להבין את הביקורות על הקמפיין.
במפגש הראשון הוא סיים שלב, במפגש השני היה צריך לעשות עוד צעד ואז הסתיים כאשר אחריו לא היה כלום, סתם ללכת עוד איזה שני מטר לקראת שיא ויזואלי במרחק. בבאים אין לי מושג, עדיין לא קרה.
אתה מתכוון הדמות הזאת?

זה הם, וכל הזמן.
הAI נהדר, לא שונה מכל משחק אחר בסדרה. חברי הצוות שלך מפגרים, אבל כל השאר מתנהגים כרגיל. אין איזה הרעה. למען האמת יש שינוי אחד משמעותי וזה שהפכו את הWatchers לנדירים מאוד, ב-4 הם היו כמעט בכל פינה והפכו את המשחק לקשה משמעותית במיוחד אם הם תמכו בKnight ליד. היום הם הרבה יותר נדירים ובאים בקבוצות קטנות ככה שאין להם השפעה אמיתית על שדה המערכה.