kririn כתב:בכלל לא נכון ,השני ב70% הנחה ,אבל באיזה מחיר הראשון ?
בארץ בדרך כלל מוכרים יקר יותר מ240 שקל למשחק קונסולות חדש
בגדול מה כבר יש בחבילה הזאת ? XBO גרסת ה500 גיגה ,שזה הכי פשוט ,עם רימסטר של משחק ישן ,וקצר
כל זה ב1700 שקל
בארצות הברית זה הולך להיות 1200 שקל בערך ,עם משחק טוב יותר
DrKeo כתב:בקיצור, סתם מונעים מהלקוחות לשחק במשחקים שהם קנו כבר מתוך אסטרטגיה שיווקית.
And this explains why we can't have immediate backward compatibility access to every Xbox 360 game in our library: the Xbox team itself seems to be recompiling the original PowerPC code to run on the x64 AMD Jaguar cores integrated inside Xbox One. This revised code is then bundled with the original game assets, along with x64-based versions of the Xbox 360 OS itself. In effect it seems that the Xbox team is able to quickly produce streamlined ports of original Xbox 360 projects. It's a remarkable achievement, and perhaps also explains why so many simpler titles are in the initial batch of backward compatible titles.
DrKeo כתב:
DrKeo כתב:עוד את soul reaver וההמשך הם המירו כמו תותחים לפני 15 שנים. אני לא זוכר פורט רע שלהם, הם הכלבה של איידוס ועובדים רק איתם אבל עדין, עבודה מעולה. הדבר היחיד שמבאס אותי הוא שהפורטים שלהם לPC לרוב מטיבים עם AMD ולא עם NVIDIA שיש לי כרטיס שלהם כרגע
Nucleus_Dawn כתב:DrKeo כתב:עוד את soul reaver וההמשך הם המירו כמו תותחים לפני 15 שנים. אני לא זוכר פורט רע שלהם, הם הכלבה של איידוס ועובדים רק איתם אבל עדין, עבודה מעולה. הדבר היחיד שמבאס אותי הוא שהפורטים שלהם לPC לרוב מטיבים עם AMD ולא עם NVIDIA שיש לי כרטיס שלהם כרגע
זה באמת לא נורא. מטיבים עם AMD זה עובדים ב64 FPS כשלך זה עובד רק ב62, או ב38, כשלך רק ב37. מטיבים עם NVIDIA זה כבר סיפור שונה לגמרי.
זה גורם לי להיות רגוע למדי לקראת דאוס אקס הבא.
Klayman כתב:אההה לא לא!! ממש לא. חלק על גבוה חלק על מדיום.
Death_119 כתב:בעעע... איזה יום מחורבן בהיילו, שחטו אותי משחק אחרי משחק, דרסתי שני אנשים לקבוצה עם Ghost, המשחק קרא לי ברוטוס וזרק אותי אוטומטית. הלכתי על הDouble XP, לא הצלחתי אפילו לעשות הריגה אחת ב2V2 כי השניים מולנו עשו עלינו Gang up כזוג ופשוט פרשתי בנקודה מסויימת, או הבושה...
swiss-the-engine כתב:Death_119 כתב:בעעע... איזה יום מחורבן בהיילו, שחטו אותי משחק אחרי משחק, דרסתי שני אנשים לקבוצה עם Ghost, המשחק קרא לי ברוטוס וזרק אותי אוטומטית. הלכתי על הDouble XP, לא הצלחתי אפילו לעשות הריגה אחת ב2V2 כי השניים מולנו עשו עלינו Gang up כזוג ופשוט פרשתי בנקודה מסויימת, או הבושה...
תצתרף אליי. ואיך החלטת לשחק 2V2 בלי חבר? זה בלתי אפשרי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 39 אורחים