Wan7ed כתב:גם אותנו שחטו אתמול (במשחק השלישי שלנו אי פעם), אבל משתפרים ממשחק למשחק ולאט לאט הופכים למפלצות... תבוא שחק איתנו דודי, חבר'ה סבבה לא ילדים קטנים בני 16.
בשימחה, למרות שעדיין לא נתקלתי שהיית מחובר כשהייתי, את האחרים אני לא מכיר כמובן.
Wan7ed כתב:גם אותנו שחטו אתמול (במשחק השלישי שלנו אי פעם), אבל משתפרים ממשחק למשחק ולאט לאט הופכים למפלצות... תבוא שחק איתנו דודי, חבר'ה סבבה לא ילדים קטנים בני 16.
bling כתב:שוב, קשה פשוט להוציא 90+ כמו בעבר, הסתכלו אז על היילו כאילו הוא המציא את ה FPS, היום מה שהוא עושה כבר לא מספיק טוב כדי שיפלו ממנו, לפחות בקמפיין איפה שהוא ספג את רוב הורדת הנקודות.
Death_119 כתב:אתם ממש לא הבנתם למה "קטלו" את הקמפיין של היילו. מי שקטל את הקמפיין של היילו זה מבקרים שרואים את עצמם כמומחי Lore של המשחק, המשחק נקטל מבחינת הסיפור בלבד, לא כקמפיין, הסיבות פורטו, זה לא איזה הארה שחושבים שהיילו ירד מגדולתו (אני כן מסכים שהוא ירד מבחינת כוח השוק שלו לאור ביצועי המכירות הלא "מרשימים" בעליל ביחס למותג), זה סתם התקטננות משלל הסיבות שפירטתי בעבר. משהו שכנראה שום משחק אחר לא היה מאבד נקודת בגינן. ההפך, בגלל שהמבקרים רואים את עצמם כחסידי "דת היילו" הם מתרעמים כשמשהו סותה מהאידיליה שהם מצפים שתוצג בסיפור המשחק. זה הכל. שלא תשלו את עצמכם הקמפיין של היילו מבחינת גיימפליי הטוב ביותר שיש בסדרה.
דרך אגב, לטעמי אתם טועים בגדול, סדרת היילו היא אחת מסדרות הסינגל פלייר, אולי מלבד HL, הטובה ביותר שיש לז'אנר הFPS, גם יותר טוב מביושוק, הסיפור שם נהדר, העולם נפלא, הגיימפליי מושלם ויש רק בעיות Pacing ואולי ויוזואלית בArt לפעמים. היילו יצא כמהפכה, רד פקשן 2 משתווה להיילו? שיחקתם ברד פקשן 2? תעשו לי טובה. אין שום FPS מלבד HL שמגיע לקרסוליים של מה שהיילו בנה גם היום. הוא כמה רמות מעל לכל מה שיש לז'אנר להציע כמעט בכל תחום. היילו 3 לא יוצא דופן.
KZ2 הוא משחק נפלא, אולי לא מגיע לו הציון שקיבל (ושאני חשבתי בזמנו מוצדק ואף מעבר) בגלל בעיות טכניות קשות של Delay בשליטה וFPS מאוד נמוך, אבל מעבר לכל זה הוא משחק סינגל משובח שבהחלט היה בטופ של הטופ של הז'אנר באותה תקופה, ממש לא החוויר ביחס לCOD, בטח לעומת הזבלולים שהמותג הזה מקבל מאז COD 4 שהיה דיי יוצא דופן יחיד.
That frame rate, specifically, goes a long way. Halo 5 looks great and plays very, very well. It even tells a pretty decent story along the way. It's just surprising that many of the weirder multiplayer modes that come to mind when you think of what Halo has done over the years are straight-up missing. And Warzone has some really great ideas about how to present Halo multiplayer on a new scale, but the sometimes-confusing REQ system subtracts more than it adds to that part of the game. There will certainly be some players who find that the specific omissions in Halo 5 are extremely disappointing, and you'll see a rough edge or two, but all in all there's a fantastic big-budget shooter in Halo 5 with lots to see and enough multiplayer options to keep you going for quite some time.
When it comes to campaign, 343 has much work to do. It's failed to establish Locke as a character capable of carrying a Halo game. The Prometheans are, still, more annoying than interesting. And 343's Halo trilogy, story wise, doesn't look like it's going anywhere particularly revelatory. The pressure is most definitely on to shine the spotlight back onto Master Chief with Halo 6's campaign. The quality of the gunplay and the commitment to sprawling combat spaces in Halo 5 suggest 343 has solid foundations upon which to build it.
Competitive multiplayer, clearly, is where Halo 5's at. And it's here, five years after Bungie waved goodbye to its billion dollar baby, that 343 finally stamps its authority on the Halo series. Warzone takes the formula Bungie concocted and drags it, kicking and screaming, into a new era.
Death_119 כתב:אתם ממש לא הבנתם למה "קטלו" את הקמפיין של היילו. מי שקטל את הקמפיין של היילו זה מבקרים שרואים את עצמם כמומחי Lore של המשחק, המשחק נקטל מבחינת הסיפור בלבד, לא כקמפיין, הסיבות פורטו, זה לא איזה הארה שחושבים שהיילו ירד מגדולתו (אני כן מסכים שהוא ירד מבחינת כוח השוק שלו לאור ביצועי המכירות הלא "מרשימים" בעליל ביחס למותג), זה סתם התקטננות משלל הסיבות שפירטתי בעבר. משהו שכנראה שום משחק אחר לא היה מאבד נקודת בגינן. ההפך, בגלל שהמבקרים רואים את עצמם כחסידי "דת היילו" הם מתרעמים כשמשהו סותה מהאידיליה שהם מצפים שתוצג בסיפור המשחק. זה הכל. שלא תשלו את עצמכם הקמפיין של היילו מבחינת גיימפליי הטוב ביותר שיש בסדרה.
דרך אגב, לטעמי אתם טועים בגדול, סדרת היילו היא אחת מסדרות הסינגל פלייר, אולי מלבד HL, הטובה ביותר שיש לז'אנר הFPS, גם יותר טוב מביושוק, הסיפור שם נהדר, העולם נפלא, הגיימפליי מושלם ויש רק בעיות Pacing ואולי ויוזואלית בArt לפעמים. היילו יצא כמהפכה, רד פקשן 2 משתווה להיילו? שיחקתם ברד פקשן 2? תעשו לי טובה. אין שום FPS מלבד HL שמגיע לקרסוליים של מה שהיילו בנה גם היום. הוא כמה רמות מעל לכל מה שיש לז'אנר להציע כמעט בכל תחום. היילו 3 לא יוצא דופן.
KZ2 הוא משחק נפלא, אולי לא מגיע לו הציון שקיבל (ושאני חשבתי בזמנו מוצדק ואף מעבר) בגלל בעיות טכניות קשות של Delay בשליטה וFPS מאוד נמוך, אבל מעבר לכל זה הוא משחק סינגל משובח שבהחלט היה בטופ של הטופ של הז'אנר באותה תקופה, ממש לא החוויר ביחס לCOD, בטח לעומת הזבלולים שהמותג הזה מקבל מאז COD 4 שהיה דיי יוצא דופן יחיד.
Death_119 כתב:באיזה שעה? אני מחובר בערך מ-21:00-22:00.
swiss-the-engine כתב:לא מבין איך אפשר להיות מישהו שמכיר טוב את העולם של היילו ולהתלהב מהסיפורים של הקודמים אבל לקטול את הנוכחי בכל הנוגע לסיפור. ודי נו... יותר טוב מביושוק?! די נו.
Death_119 כתב:swiss-the-engine כתב:לא מבין איך אפשר להיות מישהו שמכיר טוב את העולם של היילו ולהתלהב מהסיפורים של הקודמים אבל לקטול את הנוכחי בכל הנוגע לסיפור. ודי נו... יותר טוב מביושוק?! די נו.
אני מניח שלא ראית Fringe לפני ששיחקת ביושוק. אני לא קטלתי את הסיפור הנוכחי, אהבתי אותו, אני טוען שהכתבים שהתלוננו על הסיפור קטלו אותו מכל מיני סיבות של חורים ופאנבואיזיים ביחס למה הם רצו לראות במשחק היילו, בIGN זה הגיע לחיי האהבה של קורטנה ומה הם צריכים להיות.
Wan7ed כתב:אנחנו משחקים עכשיו בסינגל קואופ 4 של היילו 5 על הרואיק.
העלילה באמת פח אשפה, אבל אנחנו נהנים בטירוף. הוא גם מאוד משתפר ככל שמתקדמים בו, השלבים הראשונים ממש MEH- אבל משלב לשלב רואים מגמת שיפור.
ומי שרוצה אנחנו עושים היום בערב היילו המוני.
bozeman כתב:אני קורא דיבס לקו אופ חוזר כשאני מגיע לארץ...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים