Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Death_119 » 16 נובמבר 2015, 13:28

Wan7ed כתב:גם אותנו שחטו אתמול (במשחק השלישי שלנו אי פעם), אבל משתפרים ממשחק למשחק ולאט לאט הופכים למפלצות... תבוא שחק איתנו דודי, חבר'ה סבבה לא ילדים קטנים בני 16.

בשימחה, למרות שעדיין לא נתקלתי שהיית מחובר כשהייתי, את האחרים אני לא מכיר כמובן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 נובמבר 2015, 13:33

Wan7ed כתב:גם אותנו שחטו אתמול (במשחק השלישי שלנו אי פעם), אבל משתפרים ממשחק למשחק ולאט לאט הופכים למפלצות... תבוא שחק איתנו דודי, חבר'ה סבבה לא ילדים קטנים בני 16.

רציתי להתחבר אליכם אבל הייתם כבר 4 אז זה לא נתן לי.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 16 נובמבר 2015, 19:34

היי, תשאירו את המקום לשחקן הגרוע לי!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 נובמבר 2015, 20:19

רגע רגע תחכו! אולי אני אקנה ONE עד סוף 2018!
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 נובמבר 2015, 20:46

מצחיק שהיילו 5 נחשב להיילו הכי טוב שיצא אי פעם פחות או יותר והוא יושב על ממוצע 84. כלומר, אחרי ששחקתי ברוב הסדרה אני יכול להגיד בלב שלם ש84 זה באמת ציון מתאים לקרם של הקרם של הסדרה הזאת אבל להתחשב בזה שמבקרים לא ממש יודעים מה זה לתת פחות מ90+ לסדרה הזאת, קצת הזוי לי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 נובמבר 2015, 20:54

שוב, קשה פשוט להוציא 90+ כמו בעבר, הסתכלו אז על היילו כאילו הוא המציא את ה FPS, היום מה שהוא עושה כבר לא מספיק טוב כדי שיפלו ממנו, לפחות בקמפיין איפה שהוא ספג את רוב הורדת הנקודות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 נובמבר 2015, 20:58

bling כתב:שוב, קשה פשוט להוציא 90+ כמו בעבר, הסתכלו אז על היילו כאילו הוא המציא את ה FPS, היום מה שהוא עושה כבר לא מספיק טוב כדי שיפלו ממנו, לפחות בקמפיין איפה שהוא ספג את רוב הורדת הנקודות.

אם משחק כמו היילו 3 הצליח להוציא 90+, גם היילו 5 יכול (אני משער). האמת שאני חושב שזה ממש מצחיק כי היילו מעולם לא עמד בסטנדרט של עולם הFPS לדעתי והציונים הגבוהים שלו נבעו בעיקר ממבקרי אקסבוקס שלא באמת הבינו את עולם הFPS לגמרי. כל הקונספט הזה של "היילו מביא סופסוף את הFPS לקונסולה" כשהוא יצא שנים אחרי גולדן איי, טורוק 1-3, טיים ספליטרז, רד פאקשן או פרפקט דארק היה פשוט מגוחך. פתאום הקמפיין היילו הכי טוב שהיה פחות או יותר לא נחשב לקמפיין משהו. להגיד את האמת, מרגיש כמו KZ, המבקרים סופסוף התאפסו על עצמם זה הכל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 נובמבר 2015, 21:11

כן אבל היילו 3 היה חלק מתקופה שהיה יותר קל להוציא בה כאלו ציונים, ואז לקבל קמפיין אפי של FPS על הקונסולות לא היה כל כך מובן מאליו והיילו כנראה היה הטופ שיש לז'אנר להציע בעוד שהיום התחרות קשה יותר ומצופה ממשחק בז'אנר ליותר כדי ממש להרשים.

תראה גם את וולפנשטיין שנחשב למשחק עם אחלה קמפיין שכמעט כולם אהבו וגם הוא לא בדיוק הפציץ בביקורות, אתה חושב שאם היה יוצא בתקופה של היילו 3 לא היה זוכה ל 95?

בקשר לקילזון, אם DEATH מדד, אז קילזון האחרון הוא פשוט משחק חלש גם לאוהבי הסדרה עצמה, ככה שלא בטוח שהם התאפסו שם כל כך כמו שפשוט קילזון האחרון משחק רע גם ביחס לסדרה עצמה, למרות שאין לי ספק שקילזון 2 היום לא מוציא 9+.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 נובמבר 2015, 23:01

כשהיילו 3 יצא הקמפיין שלו היה MEH ביחס לתחרות בדיוק כמו כל היילו לפניו, באמת שאני לא יכול להסביר את הציונים הטובים של הסדרה הזאת מעבר למולטי הפשוט נהדר. כבר היילו 1 היה סוג של פריק MEH אחד גדול שהיה חדשני בכמה חלקים וסופר מיושן באחרים, כששחקתי בו הרגשתי כאילו ירו אותי לשנת 96 או משהו כזה. בכל מקרה אני לא מחפש להתחיל ויכוח היילו מול HL שוב או משהו כזה, רק אומר שעכשיו קמפיין של היילו שלפי איך שזה נשמע שם בכיס כל קמפיין שבא לפניו יחד עם המולטי הכי טוב של הסדרה הביא לו רק 84.

בנושא KZ, באמת אבל באמת שKZ2 זה האח המפגר של COD4, מי שנתן לו ציון 9+ מבייש את עצמו כעיתונאי גיימינג. כלומר אלה אם מדברים על המולטי, אומרים שהוא היה לא רע בכלל.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 17 נובמבר 2015, 09:28

אתם ממש לא הבנתם למה "קטלו" את הקמפיין של היילו. מי שקטל את הקמפיין של היילו זה מבקרים שרואים את עצמם כמומחי Lore של המשחק, המשחק נקטל מבחינת הסיפור בלבד, לא כקמפיין, הסיבות פורטו, זה לא איזה הארה שחושבים שהיילו ירד מגדולתו (אני כן מסכים שהוא ירד מבחינת כוח השוק שלו לאור ביצועי המכירות הלא "מרשימים" בעליל ביחס למותג), זה סתם התקטננות משלל הסיבות שפירטתי בעבר. משהו שכנראה שום משחק אחר לא היה מאבד נקודת בגינן. ההפך, בגלל שהמבקרים רואים את עצמם כחסידי "דת היילו" הם מתרעמים כשמשהו סותה מהאידיליה שהם מצפים שתוצג בסיפור המשחק. זה הכל. שלא תשלו את עצמכם הקמפיין של היילו מבחינת גיימפליי הטוב ביותר שיש בסדרה.

דרך אגב, לטעמי אתם טועים בגדול, סדרת היילו היא אחת מסדרות הסינגל פלייר, אולי מלבד HL, הטובה ביותר שיש לז'אנר הFPS, גם יותר טוב מביושוק, הסיפור שם נהדר, העולם נפלא, הגיימפליי מושלם ויש רק בעיות Pacing ואולי ויוזואלית בArt לפעמים. היילו יצא כמהפכה, רד פקשן 2 משתווה להיילו? שיחקתם ברד פקשן 2? תעשו לי טובה. אין שום FPS מלבד HL שמגיע לקרסוליים של מה שהיילו בנה גם היום. הוא כמה רמות מעל לכל מה שיש לז'אנר להציע כמעט בכל תחום. היילו 3 לא יוצא דופן.

KZ2 הוא משחק נפלא, אולי לא מגיע לו הציון שקיבל (ושאני חשבתי בזמנו מוצדק ואף מעבר) בגלל בעיות טכניות קשות של Delay בשליטה וFPS מאוד נמוך, אבל מעבר לכל זה הוא משחק סינגל משובח שבהחלט היה בטופ של הטופ של הז'אנר באותה תקופה, ממש לא החוויר ביחס לCOD, בטח לעומת הזבלולים שהמותג הזה מקבל מאז COD 4 שהיה דיי יוצא דופן יחיד.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 17 נובמבר 2015, 10:53

Death_119 כתב:אתם ממש לא הבנתם למה "קטלו" את הקמפיין של היילו. מי שקטל את הקמפיין של היילו זה מבקרים שרואים את עצמם כמומחי Lore של המשחק, המשחק נקטל מבחינת הסיפור בלבד, לא כקמפיין, הסיבות פורטו, זה לא איזה הארה שחושבים שהיילו ירד מגדולתו (אני כן מסכים שהוא ירד מבחינת כוח השוק שלו לאור ביצועי המכירות הלא "מרשימים" בעליל ביחס למותג), זה סתם התקטננות משלל הסיבות שפירטתי בעבר. משהו שכנראה שום משחק אחר לא היה מאבד נקודת בגינן. ההפך, בגלל שהמבקרים רואים את עצמם כחסידי "דת היילו" הם מתרעמים כשמשהו סותה מהאידיליה שהם מצפים שתוצג בסיפור המשחק. זה הכל. שלא תשלו את עצמכם הקמפיין של היילו מבחינת גיימפליי הטוב ביותר שיש בסדרה.

דרך אגב, לטעמי אתם טועים בגדול, סדרת היילו היא אחת מסדרות הסינגל פלייר, אולי מלבד HL, הטובה ביותר שיש לז'אנר הFPS, גם יותר טוב מביושוק, הסיפור שם נהדר, העולם נפלא, הגיימפליי מושלם ויש רק בעיות Pacing ואולי ויוזואלית בArt לפעמים. היילו יצא כמהפכה, רד פקשן 2 משתווה להיילו? שיחקתם ברד פקשן 2? תעשו לי טובה. אין שום FPS מלבד HL שמגיע לקרסוליים של מה שהיילו בנה גם היום. הוא כמה רמות מעל לכל מה שיש לז'אנר להציע כמעט בכל תחום. היילו 3 לא יוצא דופן.

KZ2 הוא משחק נפלא, אולי לא מגיע לו הציון שקיבל (ושאני חשבתי בזמנו מוצדק ואף מעבר) בגלל בעיות טכניות קשות של Delay בשליטה וFPS מאוד נמוך, אבל מעבר לכל זה הוא משחק סינגל משובח שבהחלט היה בטופ של הטופ של הז'אנר באותה תקופה, ממש לא החוויר ביחס לCOD, בטח לעומת הזבלולים שהמותג הזה מקבל מאז COD 4 שהיה דיי יוצא דופן יחיד.

אני מאוד מאוד לא מסכים אתך ,ואני שיחקתי ועברתי את כל המשחקי הילו הרישמים חוץ מ4-5 ,כולל הילו WAR ו2 משחקי הילו ממבט איזומטרי

קודם כל ,הילו לא מתחרה ישיר של סדרת HL ,עם כבר סדרת דאוס אקס ,שגם לדעתי בכלליות טובה יותר מהילו
אבל זה לא השוואה נכונה בכלל
הילו מבחינת סינגל מתחרה בCOD \קילזון\וכו

הבעיה בסדרת COD ,זה שCOD4 היה קפיצה ענקית לסגנון ,ומאז חלבו את הסדרה יותר מידי לטעמי
אבל להכניס את סדרת הילו להכי טובה בFPS אחרי HL? ,סליחה אני לא קונה את זה

ובעניין הביקורות
לא זוכר שהרבה יתלוננו על הגימפלי

התלונות היו בוס ממוחזר ,קמפין קצר ,סיום של "המשך יבוא" ,דברים כאלו ,לא ירדו על הגימפלי ,לפחות לא ממה שאני זוכר

מבחינת סיפור ,סליחה אבל הסיפור של מאסטר ציפ לטעמי היה צריך ליסתים בסוף הילו 3 ,זה לא אומר להרוג את הסדרה
רק לתת שינוי ,שגם ככה עשו חלקית
אבל ללכת יותר רחוק ,סיפור חדש ,גיבור חדש ,אויבים חדשים ,רכבים חדשים ,קפיצה אמיתית

אני כן חושב שעושים שינוים ממשחק למשחק ,ואני שמח שזה לא משחק ראשי כל שנה כמו COD
אבל כמה אפשר לדחוף אותם אויבים ובכלי רכב ? ,זאת לא סדרה מבוססת בוסים כמו מטרואיד

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 17 נובמבר 2015, 11:01

עוד פעם השטות של המוקיון Youtube על קמפיין קצר? לי לקח 10 שעות ו-45 דקות לסיים את הקמפיין, לSwiss לקח 9 שעות וחצי. זה קמפיין קצר? איפה זה כתוב? בביקורות של IGN הנקודת חולשה היחידה שמופיעה זה - Weak characters
בGamespot -
Fractured, disjointed plot
Inconsistent Ally AI

בGiantbomb -
That frame rate, specifically, goes a long way. Halo 5 looks great and plays very, very well. It even tells a pretty decent story along the way. It's just surprising that many of the weirder multiplayer modes that come to mind when you think of what Halo has done over the years are straight-up missing. And Warzone has some really great ideas about how to present Halo multiplayer on a new scale, but the sometimes-confusing REQ system subtracts more than it adds to that part of the game. There will certainly be some players who find that the specific omissions in Halo 5 are extremely disappointing, and you'll see a rough edge or two, but all in all there's a fantastic big-budget shooter in Halo 5 with lots to see and enough multiplayer options to keep you going for quite some time.

בEurogamer -
When it comes to campaign, 343 has much work to do. It's failed to establish Locke as a character capable of carrying a Halo game. The Prometheans are, still, more annoying than interesting. And 343's Halo trilogy, story wise, doesn't look like it's going anywhere particularly revelatory. The pressure is most definitely on to shine the spotlight back onto Master Chief with Halo 6's campaign. The quality of the gunplay and the commitment to sprawling combat spaces in Halo 5 suggest 343 has solid foundations upon which to build it.

Competitive multiplayer, clearly, is where Halo 5's at. And it's here, five years after Bungie waved goodbye to its billion dollar baby, that 343 finally stamps its authority on the Halo series. Warzone takes the formula Bungie concocted and drags it, kicking and screaming, into a new era.

אפשר לראות דיי בברור שהבעייה האמיתית היחידה שיש לאנשים עם המשחק זה הסיפור, הסיבות כבר פורטו. לא שום דבר ממה שאתה מנסה לטעון.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 17 נובמבר 2015, 12:12

אנחנו משחקים עכשיו בסינגל קואופ 4 של היילו 5 על הרואיק.

העלילה באמת פח אשפה, אבל אנחנו נהנים בטירוף. הוא גם מאוד משתפר ככל שמתקדמים בו, השלבים הראשונים ממש MEH- אבל משלב לשלב רואים מגמת שיפור.

ומי שרוצה אנחנו עושים היום בערב היילו המוני.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 17 נובמבר 2015, 12:36

באיזה שעה? אני מחובר בערך מ-21:00-22:00.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 נובמבר 2015, 12:43

Death_119 כתב:אתם ממש לא הבנתם למה "קטלו" את הקמפיין של היילו. מי שקטל את הקמפיין של היילו זה מבקרים שרואים את עצמם כמומחי Lore של המשחק, המשחק נקטל מבחינת הסיפור בלבד, לא כקמפיין, הסיבות פורטו, זה לא איזה הארה שחושבים שהיילו ירד מגדולתו (אני כן מסכים שהוא ירד מבחינת כוח השוק שלו לאור ביצועי המכירות הלא "מרשימים" בעליל ביחס למותג), זה סתם התקטננות משלל הסיבות שפירטתי בעבר. משהו שכנראה שום משחק אחר לא היה מאבד נקודת בגינן. ההפך, בגלל שהמבקרים רואים את עצמם כחסידי "דת היילו" הם מתרעמים כשמשהו סותה מהאידיליה שהם מצפים שתוצג בסיפור המשחק. זה הכל. שלא תשלו את עצמכם הקמפיין של היילו מבחינת גיימפליי הטוב ביותר שיש בסדרה.

אין לי כוח להיילו מול HL שוב, אבל אני כן אגיד שחוץ מאשר המערכת קרב עצמה ושליטה כיפית ברכבים, כל דבר בהיילו מפגר שנים מאחורי כל FPS טוב כבר 15 שנים. עם כל הכבוד לבאנג'י וה"30 שניות של כיף" שהם כל כך גאים בהן, זה בערך הצד החיובי היחיד של הסדרה הזאת. גם מבחינת עלילה, אפילו שיש להם LORE ממש מעניין, העלילה במשחקים עצמם היא פח אשפה מבולגן ומלא בשטויות.

בנושא KZ2, הסברתי בעבר כבר למה המשחק הזה שבור מהבסיס של המכניקות ועד עיצוב שלבים שלו. בושה שמבקר נותן לו 9 בלי להתיחס לכל הדברים הנוראיים שהולכים בעיצוב שלו.

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 17 נובמבר 2015, 13:28

Death_119 כתב:באיזה שעה? אני מחובר בערך מ-21:00-22:00.

נראה לי רק נגיע כולנו ב-22:00...

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 17 נובמבר 2015, 16:11

לא מבין איך אפשר להיות מישהו שמכיר טוב את העולם של היילו ולהתלהב מהסיפורים של הקודמים אבל לקטול את הנוכחי בכל הנוגע לסיפור. ודי נו... יותר טוב מביושוק?! די נו.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 17 נובמבר 2015, 16:44

swiss-the-engine כתב:לא מבין איך אפשר להיות מישהו שמכיר טוב את העולם של היילו ולהתלהב מהסיפורים של הקודמים אבל לקטול את הנוכחי בכל הנוגע לסיפור. ודי נו... יותר טוב מביושוק?! די נו.

אני מניח שלא ראית Fringe לפני ששיחקת ביושוק :). אני לא קטלתי את הסיפור הנוכחי, אהבתי אותו, אני טוען שהכתבים שהתלוננו על הסיפור קטלו אותו מכל מיני סיבות של חורים ופאנבואיזיים ביחס למה הם רצו לראות במשחק היילו, בIGN זה הגיע לחיי האהבה של קורטנה ומה הם צריכים להיות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 17 נובמבר 2015, 16:47

בתור מי שמכיר את הLORE יותר מאותם כתבים I call bullshit. ומעבר לזה על מה היה להם להתלהב (מבחינת LORE) מהמשחקים הקודמים? כלום ושום דבר.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 נובמבר 2015, 18:25

Death_119 כתב:
swiss-the-engine כתב:לא מבין איך אפשר להיות מישהו שמכיר טוב את העולם של היילו ולהתלהב מהסיפורים של הקודמים אבל לקטול את הנוכחי בכל הנוגע לסיפור. ודי נו... יותר טוב מביושוק?! די נו.

אני מניח שלא ראית Fringe לפני ששיחקת ביושוק :). אני לא קטלתי את הסיפור הנוכחי, אהבתי אותו, אני טוען שהכתבים שהתלוננו על הסיפור קטלו אותו מכל מיני סיבות של חורים ופאנבואיזיים ביחס למה הם רצו לראות במשחק היילו, בIGN זה הגיע לחיי האהבה של קורטנה ומה הם צריכים להיות.

די כבר עם הפרינג' הזה, סדרה פח אשפה שעשויה פח אשפה. כן, יש מיני דמיון פה ושם בקונספטים מסויימים, גם לחומות של תקווה ו-"מאחורי הסורגים" יש קוי עלילה מסויימים דומים :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 17 נובמבר 2015, 20:48

Wan7ed כתב:אנחנו משחקים עכשיו בסינגל קואופ 4 של היילו 5 על הרואיק.

העלילה באמת פח אשפה, אבל אנחנו נהנים בטירוף. הוא גם מאוד משתפר ככל שמתקדמים בו, השלבים הראשונים ממש MEH- אבל משלב לשלב רואים מגמת שיפור.

ומי שרוצה אנחנו עושים היום בערב היילו המוני.

תקראה מה כתבתה בגדול

עלילה פח אשפה

השלבים הראשונים MEH -למרות שיש מגמת שיפור

זה שמאוד היה לכם כיף לשחק ,לא אומר שהמבקרים טעו ,סך הכל אפילו גו העצבני שקטל את המשחק ,כן אהב את המולטי המקוון
הירידות שלו היו בעיקר על הסינגל
והמשחק כמה שזכור לי בממוצע של 80+

אני לא יכול לבקר את המשחק בעצמי ,אבל מדברים שקראתי ,אנשים לא קוטלים את המשחק לגמרי ,רק מאוכזבים כי ציפו להרבה יותר
זה לא איזה סופרמן 64 או משהו

דרך אגב גימספוט נתנו לבאטלפרונט 7 ,ככה שכניראה קשה כבר להרשים בFPS
גם COD לא הבריק השנה
לטום רידר ופלאוט4 נתנו 9 כל אחד

אלו זאנרים הרבה פחות נפוצים

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 18 נובמבר 2015, 01:16

אני מניח שדיברת בכללי בפורום ולא אליי ספציפית, כי אני לא ממש הגנתי על המשחק (עד להודעה זו)... מה שכן, רק בשביל המולטי מגיע למשחק הזה 8+... ככה שגם על קמפיין סביר אפשר לקבל ניקוד נוסף. אני מבין גם שלא כל המבקרים שיחקו קואופ 4 עם עוד חברים, אבל מי שכן העביר את הסינגל עם חברים- יביא למשחק הזה 9+ גבוה למרות עלילה סתמית ולא ברורה.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 18 נובמבר 2015, 05:10

אני קורא דיבס לקו אופ חוזר כשאני מגיע לארץ...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 18 נובמבר 2015, 07:32

bozeman כתב:אני קורא דיבס לקו אופ חוזר כשאני מגיע לארץ...

אתה לא מחבר את הקונסולה שם בגלל ההבדל ברשת החשמל? למה שלא תקנה שנאי ותשחק עכשיו?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 18 נובמבר 2015, 07:39

הקונסולה בארץ.. באנו רק במזוודות
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים