bozeman כתב:הקונסולה בארץ.. באנו רק במזוודות
bozeman כתב:הקונסולה בארץ.. באנו רק במזוודות
DrKeo כתב:Death_119 כתב:swiss-the-engine כתב:לא מבין איך אפשר להיות מישהו שמכיר טוב את העולם של היילו ולהתלהב מהסיפורים של הקודמים אבל לקטול את הנוכחי בכל הנוגע לסיפור. ודי נו... יותר טוב מביושוק?! די נו.
אני מניח שלא ראית Fringe לפני ששיחקת ביושוק. אני לא קטלתי את הסיפור הנוכחי, אהבתי אותו, אני טוען שהכתבים שהתלוננו על הסיפור קטלו אותו מכל מיני סיבות של חורים ופאנבואיזיים ביחס למה הם רצו לראות במשחק היילו, בIGN זה הגיע לחיי האהבה של קורטנה ומה הם צריכים להיות.
די כבר עם הפרינג' הזה, סדרה פח אשפה שעשויה פח אשפה. כן, יש מיני דמיון פה ושם בקונספטים מסויימים, גם לחומות של תקווה ו-"מאחורי הסורגים" יש קוי עלילה מסויימים דומים
DrKeo כתב:די נווווו באמת דודי. יש כמה קוים דומים, גם למעיין ולקורבן האהבה יש קוים דומים. ביושוק אינפנט הוא העלילה הכי מרשימה שראיתי במשחק וידאו, פרינג׳ היא סדרה סוג ב׳ עם עלילה סוג ב׳ ומשחק סוג ב׳. כן, פה יש כמה מימדים ושם יש שני מימדים, פה באו להציל קרוב משפחה מהמימד השני שהוא לא באמת שלהם וגם שם. פה בערך הדמיון נגמר.
swiss-the-engine כתב:דוסון קריק... אל תזכירו לי... חברה שלי השתגעה לפני שנה והחליטה לצפות בזה בנטפליקס... כל העונות!! כל העונות אני אומר לכם! כולם!
לא מכיר SUITS.
Laskin כתב:אנשים פה רואים "דוסון קריק" ו"חליפות"... אני לא בטוח שאני בפורום הנכון
DrKeo כתב:swiss-the-engine כתב:דוסון קריק... אל תזכירו לי... חברה שלי השתגעה לפני שנה והחליטה לצפות בזה בנטפליקס... כל העונות!! כל העונות אני אומר לכם! כולם!
לא מכיר SUITS.
אנחנו שמחים שאתה עדין איתנו כאן ולא אחרי התאבדות מובנת לגמרי.
swiss-the-engine כתב:DrKeo כתב:swiss-the-engine כתב:דוסון קריק... אל תזכירו לי... חברה שלי השתגעה לפני שנה והחליטה לצפות בזה בנטפליקס... כל העונות!! כל העונות אני אומר לכם! כולם!
לא מכיר SUITS.
אנחנו שמחים שאתה עדין איתנו כאן ולא אחרי התאבדות מובנת לגמרי.
אחי זה כלום... עכשיו אני בבנות גילמור!!!@$@$T^#$Y@$T!#$%!#$11!!!11
Death_119 כתב:bozeman כתב:הקונסולה בארץ.. באנו רק במזוודות. יאללה תקנה עוד אחת, רק 300 דולר
. עוד כמה נשאר לך מהחצי שנה? מת כבר לעשות איתך קואופ.
bozeman כתב:Death_119 כתב:bozeman כתב:הקונסולה בארץ.. באנו רק במזוודות. יאללה תקנה עוד אחת, רק 300 דולר
. עוד כמה נשאר לך מהחצי שנה? מת כבר לעשות איתך קואופ.
לא עוד הרבה לצערי... תחילת ינואר.
הפעם רק אני עושה איתך קואופ רק אחרי שאני מסיים בעצמי! לא עוד ספוילרים והקפצת הסרטים...
DrKeo כתב:Suits היא אחלה סדרת feel good. אפילו יש לה 8.7 בimdb שזה יותר מרוב הסדרות שאנחנו אוהבים כאן אז לך שב בצד לאסקין!
Laskin כתב:DrKeo כתב:Suits היא אחלה סדרת feel good. אפילו יש לה 8.7 בimdb שזה יותר מרוב הסדרות שאנחנו אוהבים כאן אז לך שב בצד לאסקין!
כן, כמו דאונטון אבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים