DrKeo כתב:האמת, איזה עוד מפתח ברמה של קוג'ימה יש ביפן? אני משער שמפתחים זורקים את עצמם על הצוות החדש שלו, רק במערב יש פיתוח ברמה הזאת.
DrKeo כתב:Nucleus_Dawn כתב:Klayman כתב:
בכל מקרה זה מאוד דומה למקרה sfv או tr. אני רק שמח שכששתי המחזיקות פלטפורמה האלה רבות תמיד אנחנו מנצחים על הpc
kririn כתב:אתה מדבר על החברה מאקטיוויזיון שעברו לEA ? ,כי הם קפצו מחברה לחברה
בעניין פלטיניום גייים ,אין לי מושג מה המצב הכלכלי שלהם ,זה שהם יצרו כמה משחקים טובים ,לא אומר הרבה
ביונטה 1-2 ,לא מכרו הרבה עותקים ,וביונטה 2 קיים רק בגלל שנינטנדו תמכו בפיתוח
ופלטיניום אפילו לא קיבלה את הזיכיון מסגה ,רק פיתחה את המשחק
לא יודע עם יש להם זיכיון גדול משלהם ,הם מפתחים מוכשרים ,אבל הכסף הגדול זה זיכיון שלך שמצליח
Death_119 כתב:kririn כתב:אתה מדבר על החברה מאקטיוויזיון שעברו לEA ? ,כי הם קפצו מחברה לחברה
בעניין פלטיניום גייים ,אין לי מושג מה המצב הכלכלי שלהם ,זה שהם יצרו כמה משחקים טובים ,לא אומר הרבה
לא יודע עם יש להם זיכיון גדול משלהם ,הם מפתחים מוכשרים ,אבל הכסף הגדול זה זיכיון שלך שמצליח
הם חיים על משחקי סוג ג' כמו legend of kora ורובוטריקים שהכניסו להם המון כסף. עכשיו הם עובדים במקביל על צבי הנינג'ה כמותג סוג ב' כדי להמשיך לשרוד. כל המשחקים הטובים שלהם מעולם לא הצליחו. וחבל, הם מפתחת סופר מוכשרת שבניגוד לדעת נדב דווקא כן עושים לא מעט משחקי AAA סופר יצירתיים וטובים (אוקאמי, viewful joe, vanquish).
Death_119 כתב:kririn כתב:אתה מדבר על החברה מאקטיוויזיון שעברו לEA ? ,כי הם קפצו מחברה לחברה
הם חיים על משחקי סוג ג' כמו legend of kora ורובוטריקים שהכניסו להם המון כסף. עכשיו הם עובדים במקביל על צבי הנינג'ה כמותג סוג ב' כדי להמשיך לשרוד. כל המשחקים הטובים שלהם מעולם לא הצליחו. וחבל, הם מפתחת סופר מוכשרת שבניגוד לדעת נדב דווקא כן עושים לא מעט משחקי AAA סופר יצירתיים וטובים (אוקאמי, viewful joe, vanquish).
Nucleus_Dawn כתב:Death_119 כתב:kririn כתב:אתה מדבר על החברה מאקטיוויזיון שעברו לEA ? ,כי הם קפצו מחברה לחברה
רק אחד ממשחקי הAAA הסופר יצירתיים וטובים שרשמת פותח על ידם. כולם בסטנדרט של AAA על קונסולה של נינטנדו, למשל. פחות על קונסולה מודרנית, לפי דעתי.
DrKeo כתב:פלטיניום מורכבים מכמה צוותים, הם מוציאים 3 משחקים שנה הבאה, לך תדע מי הצוות היותר איכותי ומי הפחות. לא בדיוק החברה הכי שקופה בתעשיה בעניין הזה. אני משער שהצוות שעשה משחק כמו ביונטה או סקיילבאונד הוא לא הצוות שעשה את רובוטריקים.
Death_119 כתב:Nucleus_Dawn כתב:Death_119 כתב:kririn כתב:אתה מדבר על החברה מאקטיוויזיון שעברו לEA ? ,כי הם קפצו מחברה לחברה
רק אחד ממשחקי הAAA הסופר יצירתיים וטובים שרשמת פותח על ידם. כולם בסטנדרט של AAA על קונסולה של נינטנדו, למשל. פחות על קונסולה מודרנית, לפי דעתי.
כולם שלהם, פשוט בשם אחר, יש להם עוד כמובן. ביונאטה וגם Mad world לא רע.
idan כתב:לא לגמרי הצלחתי לפענח למה אתה מתכוון שאתה אומר רמות AAA, כי אנשים בדר"כ משתמשים במושג הזה כדי לתאר דברים שונים אבל אני ינסה בכל זאת:
ביונטה 1 היה משחק ריטייל שנמכר ב 60$ , עם ממוצע 90 במטקריטק, ערכי הפקה די טובים למשחק ב 2010 ומכירות של מעל 2 מיליון. מה אני מפספס פה?
Nucleus_Dawn כתב:idan כתב:לא לגמרי הצלחתי לפענח למה אתה מתכוון שאתה אומר רמות AAA, כי אנשים בדר"כ משתמשים במושג הזה כדי לתאר דברים שונים אבל אני ינסה בכל זאת:
ביונטה 1 היה משחק ריטייל שנמכר ב 60$ , עם ממוצע 90 במטקריטק, ערכי הפקה די טובים למשחק ב 2010 ומכירות של מעל 2 מיליון. מה אני מפספס פה?
undertale נראה כמו משחק AAA מתחילת שנות ה90. הוא לא כזה היום.
בדיוק באותה המידה, ביונטה נראה כמו משחק AAA מתקופת הPS2. הוא לא היה כזה כשהוא יצא. זה פשוט קנה מידה אחד מתחת למשחקים הגדולים של ימיו. הרבה משחקים שעולים 60$ הם לא באמת משחקי AAA. גם משחקים שמקבלים יופי של ציונים ומוכרים אחלה. הוא לא שונה מVanquish או MGR מהבחינה הזאת.
עוד דוגמא טובה למשחקים במחיר מלא שהם לא באמת משחקי AAA, זה שלל הפלטפורמים התלת מימדיים שנינטנדו הוציאה לקונסולות הנייחות שלה. חלקם מכרו הרבה הרבה הרבה יותר מביונטה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 41 אורחים