MGS FREAK כתב:אגב סטים, חיפשתי את Bulletstorm ולמרבה ההפתעה המשחק לא הופיע במאגר. כשחיפשתי אותו שוב בגוגל הופיע לי קישור לסטים שסיפר לי שהמשחק לא זמין באיזור שלי.
מי מחליט על הדברים האלה ? ואלב בעצמם (שבטח חסמו אותו לכל המזה"ת הפוריטני שלנו) ?
Nucleus_Dawn כתב:MGS FREAK כתב:אגב סטים, חיפשתי את Bulletstorm ולמרבה ההפתעה המשחק לא הופיע במאגר. כשחיפשתי אותו שוב בגוגל הופיע לי קישור לסטים שסיפר לי שהמשחק לא זמין באיזור שלי.
מי מחליט על הדברים האלה ? ואלב בעצמם (שבטח חסמו אותו לכל המזה"ת הפוריטני שלנו) ?
VALVE לא מחליטה את זה בכלל. מי שמחליט, זה המפיצה של כל משחק.
swym כתב:האמת היא שדווקא פה אני לא מבין את ההתרעמות: הבאג של Steam היה בעיה בcaching שהציגה לכם פרטים במקום של המשתמש שלכם איזה משתמש אקראי שהיה שם לפניכם. אבל הפרטים האלו הם פרטים שמלכתחילה לא מוצפנים (כולל ארבע ספרות אחרונות של כרטיס אשראי) ולא היה שום באג באבטחה עצמה של כרטיס האשראי או חשבון הפייפאל או הסיסמא של אף אחד. (ואגב, אם בתאוריה היתה תקלה/פריצה חמורה יותר שמאפשרת למישהו אחר לקנות משחקים בפועל מהחשבון שלכם ולהעביר אותם כמתנה לחשבון אחר, הrefund די מגן עליכם בקטע הזה)
פאדיחה, כן? לקח להם זמן לתקן אותה (חופשת חג מולד זה לא תירוץ)? כן. כשל אבטחה? ממש לא. זה במקרה הגרוע הפרה אקראית של תנאי פרטיות בעולם שבו אנשים גם ככה מנדבים את הפרטים האלו בכל רשת חברתית - זה בטח לא כמו המצב של סוני שבאמת שמרו סיסמאות ופרטי כרטיס אשראי בצורה לא מוצפנת.
נדב, מה שאתה מתאר הוא בעצם עוד מנגנון אבטחה של סטים שהוסיפו לפני שנה-שנתיים נדמה לי כדי להקשות על אנשים לפרוץ לחשבונות "לא פעילים" (כמובן שההגדרה שלהם ללא פעילים זה לא פעילים פיננסית) ו/או ליצור חשבונות חדשים כאלו עם כרטיסי אשראי גנובים - ואז להתחיל לסחור במשחקים וקלפים לפני שאתה או האבטחה שלהם עולים על זה. במקביל, הם הוסיפו מנגנון שלא מאפשר לך לעשות trade על משחקים שקנית כgift עד חודש אחרי הקניה (אתה עדיין יכול לתת אותם כמתנה, אבל לא לסחור בהם).
מנקודת המבט שלהם (שבטח לא תסכים איתה), לתת לך לחכות חודש עד שתוכל למכור את הקלפים שלך או לסחור במשחקים שקנית זה לא כל כך נורא. ההיגיון הוא כנראה שאם התבצעה עסקה בין שני אנשים ואחד מהם השיג את הקלפים/משחקים שלו במרמה, לבטל את העסקה הזו בדיעבד יהיה בעייתי מבחינתם ויפגע בצד ההגון.
(ומנגנון שלא מצריך חיבור תמידי לאינטרנט אלא רק אחת לכמה זמן זה sometimes online, לא always online. זה יותר דומה לריתוק בצבא שמצריך ממך לחתום אצל הקצין התורן...)
Klayman כתב: עיתונות המשחקים הסטנדרטית כמובן לקחה את ההודעה של ואלב ופשוט החליקה את העניין. לחברה הזאת יש פס חופשי בצורה מחליאה, וההתנחמדות של העיתונאים הרגילים אליה מקוממת. זה מספיק מידע כדי לעשות על אנשים פעולת הנדסה חברתית יפה מאוד.
Klayman כתב:וסווים - ספר את זה למאט הונאן: http://www.wired.com/2012/08/apple-amaz ... n-hacking/
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים