נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי DrKeo » 08 פברואר 2016, 12:12

עם הכנסות של יותר מ5 מליון דולר כנראה שלא :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 פברואר 2016, 17:17

על פי סטים SPY נמכרו מעל לחצי מליון עותקים של XCOM 2 בחמישה ימים. ג'ונת'ן בלאו אמר שהמספרי סטים ספיי של העד יותר נמוכים מהמכירות האמיתיות שלו בסטים כך שיכול להיות שסטים ספיי בכלל ממעיט במכירות ולא מפריז?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 פברואר 2016, 20:12

DrKeo כתב:על פי סטים SPY נמכרו מעל לחצי מליון עותקים של XCOM 2 בחמישה ימים. ג'ונת'ן בלאו אמר שהמספרי סטים ספיי של העד יותר נמוכים מהמכירות האמיתיות שלו בסטים כך שיכול להיות שסטים ספיי בכלל ממעיט במכירות ולא מפריז?

בהחלט סביר. מההתחלה הם הסבירו על השיטה שלהם ואמרו שהיא מפגרת מאחור ב3-4 ימים. יכול להיות שזה מקור הפער.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 פברואר 2016, 14:32

GTA V הוא המשחק השני הכי מוכר בינואר השנה. המשחק היחיד שמכר יותר ממנו הוא COD החדש. הוא מכר יותר מכמה משחקים שמכרו פשוט מצוין כמו BF, וFO4.

המשחק הזה תופעה בלתי אפשרית. מה יהיה עם GTA VI, בקצב הזה? יש בכלל סיכוי שמשהו יהיה הצלחה יותר גדולה? לאיזה מספרים הוא יגיע כשהוא יתחיל למכור ב20$?
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 פברואר 2016, 15:21

מה שדי בטוח - זה שהם ימשיכו את האסטרטגיה שעשו עם 5, ויוציאו את 6 רק לקראת סוף הדור כדי שיוכלו לעשות מכירות כפולות שוב.
אני מאמין שGTA V יגיע למשהו כמו 80 מליון בדור הזה, וכשתצא גירסה ניידת לאייפון 10 אז הוא יגיע גם ל-100 מליון :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 פברואר 2016, 16:51

Laskin כתב:מה שדי בטוח - זה שהם ימשיכו את האסטרטגיה שעשו עם 5, ויוציאו את 6 רק לקראת סוף הדור כדי שיוכלו לעשות מכירות כפולות שוב.
אני מאמין שGTA V יגיע למשהו כמו 80 מליון בדור הזה, וכשתצא גירסה ניידת לאייפון 10 אז הוא יגיע גם ל-100 מליון :)

נראה לי מאוד הגיוני להניח שGTA V ייצא בשנה האחרונה של הדור, כשכבר נכיר טוב את הPS5 והTWO. זה עבד להם יותר מידי טוב בשביל לא לנסות שוב. אני רק מקווה שבדרך נקבל איזה RDR 2 ולא נצטרך לחכות כל כך הרבה למשחק רוקסטאר בעולם פתוח.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 פברואר 2016, 23:25

לא היה דור בלי לפחות 2 משחקי gta. בפס1 היה את 1, 2 ולונדון; בפס2 היה את 3, vc ו-sa; בפס3 היה את gta4, הפרקים ו-gta5. אני לא רואה סיבה שהם לא יוציאו שני משחקי gta בדור הזה, ביחוד שהשנה הם חוגגים 3 שנים של עבודה על הgta הבא. אין שום סיבה שלא יצא gta6 ב2017.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 פברואר 2016, 23:33

DrKeo כתב:לא היה דור בלי לפחות 2 משחקי gta. בפס1 היה את 1, 2 ולונדון; בפס2 היה את 3, vc ו-sa; בפס3 היה את gta4, הפרקים ו-gta5. אני לא רואה סיבה שהם לא יוציאו שני משחקי gta בדור הזה, ביחוד שהשנה הם חוגגים 3 שנים של עבודה על הgta הבא. אין שום סיבה שלא יצא gta6 ב2017.

לא רואה מצב שזה ייצא ב2017. הDLC לסינגל של V נדחה ונדחה ונדחה בגלל ההצלחה העצומה של מצב המולטיפלייר וזה שהם עבדו בערך רק על להוסיף לו תוכן. הם גם לא חוגגים 3 שנים לעבודה על הGTA הבא, כי חלקים גדולים מהצוות שלהם עבד על גירסאות הדור הבא של V ולאחר מכן על תוכן לאונליין.
יכול להיות שהוא כן עבר תהליכים ראשוניים של pre production, אבל נראה כאילו רוב העבודה שנעשית היום באדינבורו, נעשית על תוכן נוסף לV.

בנוסף, אין מה להשוות לדורות כמו זה של הPS1 והPS2. כבר בדור הקודם ראינו שלוקח הרבה יותר זמן לפתח כל אחד מהמשחקים האלו ולדור הנוכחי הם עדין לא הוציאו משחק שנבנה מהבסיס והלאה לקונסולות החדשות. כלומר, יש להם לפני הפיתוח של המשחק עצמו (משהו שלקח להם 5 שנים בין 4 ו-5 עם מנוע משחק מוכן, שרק צריך לשדרג), גם לפתח מנוע משחק שבאמת בנוי לדור הנוכחי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 פברואר 2016, 01:26

ממתי התוכן ל5 הוא רשמי? וממתי פורט צורך השקעה של צוות פיתוח מקורי שלם? Gta4 לקח 4 שנים (מנוע חדש והכל), gta5 לקח 3 שנים אחרי שהם סיימו את השני פרקים אז אני לא רואה סיבה שgta6 יגרר פתאום 7 שנים של פיתוח.

אבל נחיה ונראה, נשמע לי מוזר שהם יוציאו רק משחק אחד בכל הדור.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 פברואר 2016, 01:39

DrKeo כתב:ממתי התוכן ל5 הוא רשמי? וממתי פורט צורך השקעה של צוות פיתוח מקורי שלם? Gta4 לקח 4 שנים (מנוע חדש והכל), gta5 לקח 3 שנים אחרי שהם סיימו את השני פרקים אז אני לא רואה סיבה שgta6 יגרר פתאום 7 שנים של פיתוח.

אבל נחיה ונראה, נשמע לי מוזר שהם יוציאו רק משחק אחד בכל הדור.

אף אחד לא אמר שהם יוציאו משחק אחד בכל דור. אמרנו שהם יוציאו את VI בסוף הדור, כדי שהוא יוכלו שנה-שנתיים לאחר מכן להוציא פורט לדור הבא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 פברואר 2016, 02:17

אבל זאת המשמעות של להוציא את 6 בסוף הדור, שיהיה רק אחד בכל הדור.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 פברואר 2016, 11:05

DrKeo כתב:אבל זאת המשמעות של להוציא את 6 בסוף הדור, שיהיה רק אחד בכל הדור.

רק אם אתה לא סופר את V (שזה הגיוני במידה מסוימת).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 פברואר 2016, 12:27

למה שאני אספור את 5? הוא HD פורט, זאת פשוט גרסת הPC שיצאה באיחור ושחררו אותה גם לקונסולות. לא שונה במיוחד מנניח גרסת הPC של 4, לא?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 פברואר 2016, 13:17

ששש, אל תספרו לסווים אבל בשיחת המשקיעים האחרונה של Take2 הם אמרו שיחס ההורדות הדיגיטליות של משחקי מחשב הוא 90% וצפונה.

Arvind Bhatia - Sterne Agee CRT

Got it. Let me just try a slightly different one. On digital downloads, are you guys able to share what you're seeing on average percentages for your key titles? Some companies have talked about 20% to 30% of the mix coming from downloads, digital downloads. Can you guys share some of that with us?

Strauss H. Zelnick - Chairman & Chief Executive Officer

Yeah. For consoles, frontline is around 20% digital distribution. It can be higher depending on the title. This past quarter it looked to be about 20%. And for PC titles, it's 90% plus digitally distributed.

יוביסופט הגיבו לגבי ההבדלים בין עותק פיזי לדיגיטלי. הם מקבלים 55% מהסכום שהאדם שילם בחנות הפיזית עבור המשחק לעומת 70% מאותו סכום בקניית עותק דיגיטלי.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1183329

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 14 פברואר 2016, 14:03

קאז, מאחר וכבר ביססת את העובדה שאין לך שמץ של מושג מה המשמעות של מונחים בסיסיים כמו AAA, מכירה בריטייל וכדומה - גם לא מפתיע אותי שאין לך את היכולת להכיל משפטים יותר מורכבים, למשל כזה שמתייחס ליחסי מכירה של משחקים חדשים שמלכתחילה נמכרו בריטייל - ובמקום זה אתה מנפנף בנתונים על רבעון PC שכלל לא הופצו בו משחקים חדשים בריטייל. I am Jack's complete lack of surprise.

מה שכן, אתה בטח שמח לראות שלמרות שהפצה דיגיטלית היא כלכלית יותר לחברות, עדיין על הקונסולות היחס הפוך - עם דומיננטיות מוחלטת לריטייל ומצב שלהערכתם לא הולך להשתנות בשנים הקרובות. אם רק היתה קונסולה שמבוססת על מכירות דיגיטליות בלי כל מיני טרולים שישתלחו בה ויחזירו את התוכניות למגירה, אולי המצב היום היה שונה...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 פברואר 2016, 15:06

אם רק היתה קונסולה שמבוססת על מכירות דיגיטליות בלי כל מיני טרולים שישתלחו בה ויחזירו את התוכניות למגירה, אולי המצב היום היה שונה...
חזור

פרייסלס :)

אגב מעניין הנתון שהם מקבלים 55% מכל מכירה בחנויות כי תמיד דברו על זה שמפיצה עושה 27$ על כל משחק ב60$ אבל 55% אומר שיובי עושה 33$. מעניין.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 פברואר 2016, 15:18

אתה שוב ממציא לך משמעויות נסתרות כפי שעשית בתגובה של EA. מספיק. התגובה של 20% DD במשחקי קונסולה היא לגבי הוצאות חדשות והיא תקפה גם לרבעון האחרון וגם כנתון כללי מאז השקת הדור החדש. הנתון של 90% הוא נתון כללי לחלק של DD ממשחקי מחשב ואינו מוגבל או בלעדי לתקופת הדיווח הזו. אני באמת כבר לא יודע מה להגיד לך. פשוט תודה שטעית.

איך לעזאזל הנתון הוא רק 90אחוז אם אמרת שלא שוחרר שום משחק ריטייל ברבעון הזה......................
הטיעון שלך הוא ש Take2 משקרים למשקיעים בכך שכאשר הם נשאלים על יחס ה DD מול פיזי במכירות משחקי קונסולה ומחשב, נשיא Take2 מורח אותם ונותן להם נתון של משחקים שמשווקים דיגיטלית בלבד....ועדיין איכשהו זה לא 100אחוז.............. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

או שתקבל את העובדות או שתפסיק להגיב. אנחנו לא פה כדי לאפשר לך להנפיץ דברי שטויות אלה. דבריך לא שונים מדברי קרירין למשל שעליהם קיבל הרחקות.

--

LOL אני עדיין לא מאמין על כמויות ה SALT שיש לך בנוגע לחזון המקורי והגרוע של הXB1. אתה רק צריך להסתכל על חנות המשחקים של מיקרוסופט בחלונות 10 וההשלכות שלה על המשחקים כדי לראות שלא מדובר במשהו שמטיב עם הצרכנים.

תקרא את הפוסט הזה ממישהו שחלק מהתעשייה כדי להבין יותר טוב את מכלול הגורמים שגרמו למיקרוסופט לזנוח את החזון המקורי במקום להתבכיין ש'שחקנים בכייניים' הרסו לך:

http://www.neogaf.com/forum/showpost.ph ... count=1122

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 17 פברואר 2016, 08:25

נראה שאתה זה שממציא משמעויות נסתרות - ישר במשפט הראטשון שלך. למשל הנתון שנאמר במפורש שהוא על הרבעון האחרון שבו בכלל לא היו לTake2 משחקי PC חדשים, אבל ממנו אתה עושה אקסטרפולציה מונפצת לכל העולם ואחותו. אפילו יותר מגוחך זה שאתה זורק שישה סמיילים שלמים של תמיהה, ואפילו לא מצליח להכיל בראש את האפשרות שלמשל 10% מכירות פיזיות ברבעון מייצגים את כל הback catalog הקיים של עותקים פיזיים של Take2. כאילו, האפשרות הקוסמית הזו לא עלתה לך בראש נניח איפשהו בין הסמיילי השלישי לרביעי ככה?

אתה מוזמן לחזור להודעה המקורית שלי, לחזור להערה המיותרת שלך, להסתכל שוב על ההודעה המקורית שלי, ואז שוב להתבונן בהערה המיותרת שלך. ההערה המיותרת שלך לא עונה לשאלה שנשאלה בהודעה המקורית שלי, אבל אתה יכול ללמוד מזה משהו ולחשוב קצת לפני שאתה כותב שטויות בפעם הבאה. אני על סוס.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 17 פברואר 2016, 12:07

חח לא ייאמן. פשוט מדהים. סירוב להכיר בעובדות וסילוף האמת. תראה, זה לא בעיה שלי שאתה רוצה לדבוק בבורות שלך בלי כמובן להביא שום נתון. זה לא בעיה שלי שאתה פוסל כל פיסת עובדה אמיתית שמיירטת את ההבלים שלך. זו צריכה להיות בעיה של המנהלים שלא מזהירים אותך ומרחיקים אותך על מעשים אלה. מצטער להגיד לך אבל האחוזים האלה הם נתונים כלליים ולא תקפים רק לרבעון הזה. Meanwhile, העמדה שלך שחלק הדיגיטלי במשחקי מחשב לא כזה גבוה היא הנפצה מוחלטת ותלושה מהמציאות בלי שבריר של data.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 17 פברואר 2016, 12:54

הוא מהמנהלים...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 22 פברואר 2016, 07:44

Kazz כתב:חח לא ייאמן. פשוט מדהים. סירוב להכיר בעובדות וסילוף האמת. תראה, זה לא בעיה שלי שאתה רוצה לדבוק בבורות שלך בלי כמובן להביא שום נתון. זה לא בעיה שלי שאתה פוסל כל פיסת עובדה אמיתית שמיירטת את ההבלים שלך. זו צריכה להיות בעיה של המנהלים שלא מזהירים אותך ומרחיקים אותך על מעשים אלה. מצטער להגיד לך אבל האחוזים האלה הם נתונים כלליים ולא תקפים רק לרבעון הזה. Meanwhile, העמדה שלך שחלק הדיגיטלי במשחקי מחשב לא כזה גבוה היא הנפצה מוחלטת ותלושה מהמציאות בלי שבריר של data.

אני לא צריך להביא נתון כי לי מלכתחילה לא היתה עמדה: בפעם האחרונה ששמעתי נתונים על חלוקת מכירות משחקי AAA בין דיגיטל לריטייל בPC זה עמד על 50:50, ולמרות שהאמנתי שמאז זה עלה עדיין לא ראיתי נתונים חדשים לגבי חלוקה אף משחק מהשנה האחרונה. אני בעצמי מאמין שזה השתנה מאז אבל לא יודע עד כמה, ומאחר ואתה מקשקש פה כל הזמן עם מספרים שאתה אפילו לא מצליח להבין מה המשמעות שלהם ולמה הם לא עונים על השאלה אז העובדות שאתה מביא נשארות רלוונטיות בערך כמו עובדות על מצב החסה בשטחים.
יכול להיות שזה עדיין 50%, יכול להיות שזה 75%, יכול להיות שזה 99.999%... אבל אתה אפילו לא מצליח להבין את השאלה. כאילו, עצם זה שאתה בכלל עוד מעז לפתוח את הפה אחרי היציאה המביכה והקלולסית שלך שהמחישה כמה אתה אפילו לא מצליח להפנים איך זה שלמפיצה בגודל של 2K יש קטלוג משחקים עצום שיצא לפני הרבעון האחרון... זה באמת רמות חדשות של עיוורון. דברים כאלו לא זכור לי שראיתי אפילו במקרים הכי קיצוניים בימים העליזים של ויגיימס, ואלו היו ימים בהחלט עליזים.
האם עקבת אחרי ההנחיות שלי שהיו אמורות לך להבין למה הקשקושים שאתה ממשיך לפלוט פה פשוט לא קשורים? חבל שלא, כי זה יכל לחסוך לך עוד הודעה מביכה נורא.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 22 פברואר 2016, 12:17

2K העידו שהיחס הדיגיטלי של משחקי מחשב שיוצאים גם פיזית הוא 90%+. זה נתון כללי להוצאות חדשות ולא מיוחס לרבעון בודד.
EA העידו שהיחס הדיגיטלי של משחקי מחשב שיוצאים גם פיזית הוא 75%. זה נתון כללי להוצאות חדשות ולא מיוחס לרבעון בודד.
יוביסופט הגיבו בעבר בצורה דומה.

אלה הן העובדות. אלה הנתונים. אני מברך אותך על היצירתיות שאתה מפגין בהדבקת פירושים והקשרים שלא קיימים אבל זה לא משנה את העובדות. משום מה זה ממש מפריע לך שזה כך. אם אתה מתכחש להצהרות פשוטות שחור על גבי לבן של המפיצות אז אין שום נתון נוסף שאני יכול להביא שלא תעשה איתו שמיניות באוויר.

bozeman כתב:הוא מהמנהלים...

ישנם אחרים. אני מניח שווקסלים הוא מקום בו המנהלים הם לא מעל לחוקי ההתנהגות שהם מציבים.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 22 פברואר 2016, 12:58

כן, אף אחד לא מעל כולם (אולי נדב, כי יכול ממש למחוק את הפורום :)) בכל מקרה אנחנו משתדלים לא למנוע מכל אחד להגיב.
במקרה הנוכחי אני מציע לשניכם להפסיק (כי זה חסר תכלית.) לגבי העניין של טון הדיבור, מכיוון ששניכים טמנתם ידכם בצלחת, לא היה צורך בפעולה. אבל עדיין הייתי ממליץ שתניחו לזה כבר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 פברואר 2016, 13:10

אני יכול להשמיד את הDB, מואהאהאהאההאהא!!!!

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים