DrKeo כתב:על פי סטים SPY נמכרו מעל לחצי מליון עותקים של XCOM 2 בחמישה ימים. ג'ונת'ן בלאו אמר שהמספרי סטים ספיי של העד יותר נמוכים מהמכירות האמיתיות שלו בסטים כך שיכול להיות שסטים ספיי בכלל ממעיט במכירות ולא מפריז?
Laskin כתב:מה שדי בטוח - זה שהם ימשיכו את האסטרטגיה שעשו עם 5, ויוציאו את 6 רק לקראת סוף הדור כדי שיוכלו לעשות מכירות כפולות שוב.
אני מאמין שGTA V יגיע למשהו כמו 80 מליון בדור הזה, וכשתצא גירסה ניידת לאייפון 10 אז הוא יגיע גם ל-100 מליון
DrKeo כתב:לא היה דור בלי לפחות 2 משחקי gta. בפס1 היה את 1, 2 ולונדון; בפס2 היה את 3, vc ו-sa; בפס3 היה את gta4, הפרקים ו-gta5. אני לא רואה סיבה שהם לא יוציאו שני משחקי gta בדור הזה, ביחוד שהשנה הם חוגגים 3 שנים של עבודה על הgta הבא. אין שום סיבה שלא יצא gta6 ב2017.
DrKeo כתב:ממתי התוכן ל5 הוא רשמי? וממתי פורט צורך השקעה של צוות פיתוח מקורי שלם? Gta4 לקח 4 שנים (מנוע חדש והכל), gta5 לקח 3 שנים אחרי שהם סיימו את השני פרקים אז אני לא רואה סיבה שgta6 יגרר פתאום 7 שנים של פיתוח.
אבל נחיה ונראה, נשמע לי מוזר שהם יוציאו רק משחק אחד בכל הדור.
DrKeo כתב:אבל זאת המשמעות של להוציא את 6 בסוף הדור, שיהיה רק אחד בכל הדור.
Arvind Bhatia - Sterne Agee CRT
Got it. Let me just try a slightly different one. On digital downloads, are you guys able to share what you're seeing on average percentages for your key titles? Some companies have talked about 20% to 30% of the mix coming from downloads, digital downloads. Can you guys share some of that with us?
Strauss H. Zelnick - Chairman & Chief Executive Officer
Yeah. For consoles, frontline is around 20% digital distribution. It can be higher depending on the title. This past quarter it looked to be about 20%. And for PC titles, it's 90% plus digitally distributed.
אם רק היתה קונסולה שמבוססת על מכירות דיגיטליות בלי כל מיני טרולים שישתלחו בה ויחזירו את התוכניות למגירה, אולי המצב היום היה שונה...
חזור
Kazz כתב:חח לא ייאמן. פשוט מדהים. סירוב להכיר בעובדות וסילוף האמת. תראה, זה לא בעיה שלי שאתה רוצה לדבוק בבורות שלך בלי כמובן להביא שום נתון. זה לא בעיה שלי שאתה פוסל כל פיסת עובדה אמיתית שמיירטת את ההבלים שלך. זו צריכה להיות בעיה של המנהלים שלא מזהירים אותך ומרחיקים אותך על מעשים אלה. מצטער להגיד לך אבל האחוזים האלה הם נתונים כלליים ולא תקפים רק לרבעון הזה. Meanwhile, העמדה שלך שחלק הדיגיטלי במשחקי מחשב לא כזה גבוה היא הנפצה מוחלטת ותלושה מהמציאות בלי שבריר של data.
bozeman כתב:הוא מהמנהלים...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 9 אורחים