נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 02 מרץ 2016, 17:35

ברור שצריך להיות מתוכנן לזה מראש, זה לאקסבוקס הבאה, לא הנוכחית. בבאה כבר בשיגור אפשר לעשות שתי גרסאות ולהוציא משהו מתקדם יותר כל שנתיים או שלוש לרענון.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 מרץ 2016, 22:27

או לחלופין להוציא מחשב WIN10 עם חומרה סגורה ,ואפשרות שדרוג עתידית
רוצים שיקראו לזה XBOX עם רוצים ,אבל שיתנו את כל האפשרויות שיש בPC

לעזאזל תאורטית הXBO יכולה לאפוך למחשב WIN10 ,עם MS היתה מאפשרת דול בוט ,ככה זה היה מתאים להרבה יותר אנשים ,ולא פוגע בביצועי המשחקים
כי המערכות היו נפרדות
זה גם היה פועל טוב בניגוד ללינוקס לPS3 בזמנו ,כי חוץ מהESRAM ,החומרה סטנדרטית

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 מרץ 2016, 22:52

זה לא אותו דבר, הם רוצים פשטות. אם אתה רוצה pc עם חלונות 10... תקנה pc. זה כמו ההבדל בין מכונת סטים למחשב.

המצב לא כזה שונה מxbox רגילה. אז אפשר לחשוב, יש וריאנט חזק יותר בשוק, אז מישהו ישחק את fc ב60fps במקום 30, העולם לא יקרוס. כן, זה טיפה קונספט של pc בצורה הכי מופשטת שלו, אותו דבר אמרו על דיסק קשיח באקסבוקס הראשונה, שזה כבר לא קונסולה אלה pc.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 מרץ 2016, 07:36

דיסק קשיח היה יתפתחות צפויה ,בגלל התחלת החיבור לאינטרנט ,צריך לזכור שגם אין שמירות על דסקים רגילים
מה גם שאין צורב באף קונסולת מינסטרים
ככה שלא היה אפשרות ,לעשות עדכונים גדולים בלי ארד דיסק ,זה מאוד משפיע על משחקי מולטי מקוון

ובלי עדכונים למשחקים בבית,זה אומר שהשרת יעדכן בעצמו,כל פעם שאתה רוצה לשחק מולטי מקוון
(יעשה עדכון זמני,שימחק שאתה יוצא מהמשחק) ,זה דרך עקומה יחסית ,ועולה הרבה כסף לשרתים

רואים שהיום ,יש עדכונים למשחקים באופן רגיל ,גם בקונסולות ,הרבה יותר עדיף מ"הכל בשרת" ,של פעם

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 03 מרץ 2016, 09:11

מה זה משנה... תאכלס נדב צודק... להכריח אנשים להוציא מחיר מופקע פצצות על הארד דיסק לא שונה מהותית משדרוג CPU.GPU בהנחה שזה פשוט רצח.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 מרץ 2016, 11:37

אבל זה לא היה חובה ברוב המשחקים
זה כמו להכריח אנשים לקנות גיטרה לגיטר אירו

הXBOX האורגינלית כללה 8 גיגה בכל קונסולה ,רק ה360 עשתה טריק כזה עם הארד דיסק
אבל מספיק כרטיס זיכרון ,ויכלתה לשחק ברוב המוחץ של המשחקים בסינגל ,מערכת ההפעלה גם ככה לא יתעדכנה דרך הארד דיסק
אלה היה משהו פנימי

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 מרץ 2016, 12:18

אני ארענן את הזיכרון שלך. כשהכריזו על האקסבוקס המקורית בשנת 2000, האינטרנט נמס כי אוי אוי אוי מיקרוסופט שמו דיסק קשיח בקונסולה. זאת הייתה תקופה טרום DLC והורדות אינרטנט, שלוש שנים שלמות לפני שזה אפילו הגיע לPC בשיגור (הקטסטרופלי) של סטים ב2003, כך שאנשים לא הבינו למה זה טוב. אנשים אמרו שמיקרוסופט, כחברה שבאה מהPC, רוצה להפוך את הקונסולות לPC וזה חילול קודש, שפתאום הם יצטרכו להתקין משחקים ובעצם האקסבקוס תהיה PC בקופסה. אז כמובן שיש לנו תקדים לזה שאנשים נבהלים מפיצ'ר PC שמגיע לקונסולות. אז ה360 הגיעה וכשהיא יצאה היה לה אפס אכסון פנימי, או שקנית גרסת פרימיום עם דיסק קשיח של 20GB או שנתקעת עם קונסולה חסרת כל דיסק קשיח וקנית כרטיס זיכרון של 256MB. כשהקונסולה הייתה רק בת שנתיים, יצא burnout paradise שדרש דיסק קשיח. כלומר הקטסטרופה הנוראית קרתה, מיקרוסופט מכרה לאנשים 360 בלי דיסק קשיח והם לא יכלו לשחק במשחק חדש שיצא לשוק. העולם לא נמס, זה לא היה טוב אבל זה גם לא היה סוף העולם.

אז מה אנחנו לומדים ממקרה הדיסק קשיח ומקרה BURNOUT? שאנשים נבהלים כשפיצ'ר PC מגיע לקונסולות כי "זה יסבך אותן", אבל כשהפיצ'ר באמת מגיע מגלים שהשד לא כזה נורא כי בונים אותו בהתאמה לשוק הקונסולות. כן, יש דיסק קשיח בקונסולות, אבל אתה צריך להתעסק עם תיקיות? אתה צריך לעשות לו דיפראג פעם בשנה? אתה צריך להתעסק עם ג'אמפרים וביוס? לא, אתה לא, כי זאת קונסולה. הדיסק נכנס או פשוט קיים בפנים ומאותו רגע אתה שוכח ממנו. כנ"ל עם פיצ'ר שכזה, כרטיס שנשלף מהקונסולה. אנשים יהיו מודעים שיש יותר מסוג אחד של כרטיס כי ימתגו את זה בצורה פשוטה, אלה שיש להם כרטיס בסיסי (שדוגרי זה מקביל לONE או לפס4 שיש היום) "יסבלו" מ900P או טקסטורות פחות חדות או אפקטים פחות מרשימים בדיוק כמו שאדם עם 960GTX נהנה מפחות פינוק גרפי מאדם עם 970GTX.

זה לא יהיה מסובך, זה צריך להיות משהו שמחליקים פנימה וזהו, כמו החבילת RAM של הN64. אנשים לא צריכים לבחור הגדרות גרפיות, המפתחים יעשו את העבודה בשבילם. כשיוביסופט תבנה את AC אז כשישחקו בו עם מודול חזק הוא ירוץ ב1080P ב60FPS, כשישחקו עם מודול חלש הוא ירוץ ב30FPS ב900P, מה שהם יחליטו. כן, הם יצטרכו לעשות קצת אקסטרה עבודה בלאזן עניינים לשתי נקודות כוח שונות אבל הארכיטקטורה זהה ואם בPC הם מצליחים ליצור 30 וריאנטים שאפשר לשחק בהם כדי להגיע להגדרות שבא לך בזמן שהמשחק מצליח לרוץ בעשרות אלפי קמבינציות של חומרה, אני בטוח שהם יסתדרו עם 2-3 קומבינציות על האקסבוקס, ביחוד שמדובר באותה ארכיטקטורה וסתם החליפו את הGPU למשהו חזק יותר.

גם צריך להדגיש שאני לא מדבר על זה שמודול אחד הוא פס4 והחזק יותר הוא פס5, אני מדברים על דברים שיביאו שיפור גרפי והתקדמות. אני בטוח שעם הזמן מודולים ישנים יותר ימותו ויפסיקו ליצר אותם ואולי עד סוף הדור תראה אותו מתקדם חצי דור קדימה, אבל זאת אבולוציה שתקרה עם הזמן. אני בטוח שאף אחד לא יצפה ממודול מ-2016 שיעבוד נהדר ב2023 בדיוק כמו שאתה לא מצפה שאייפון 3GS יריץ כל מה שמריץ אייפון 6S.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 מרץ 2016, 13:38

תראה אין לי בעיה עם זה ,כל עוד זה לא בתדירות גבוה מידי ,כל עוד השדרוג לא יקר מידי
וכל עוד לא צריך להחליף קונסולה שלמה לשדרוג ,כמו בGBC ולאחרונה N3DS

אין לי בעיה להחליף חלק מסוים נשלף מהקונסולה ,לקבל שיפור ביצועים ,זה מה שאני עושה לפעמים בPC

ופה השאלה ,ילכו בכלל בדרך הזאת ? ,הוא דיבר על טאבלטים וסמארטפונים ,שם אתה מחליף מודל שלם

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 מרץ 2016, 16:25

אני לא חושב שבONE אפשר לעשות את זה אבל בקונסולה עתידית? למה לא? אחד הדברים המעניינים הוא שבדור הזה ובדור הקודם המעבד כמעט ולא השתדרג בכוח, כלומר אנחנו נהיה פחות או יותר 15 שנים עם אותו כוח CPU בקונסולות. נראה שהוא פשוט לא משנה יותר מדי למשחקים אלה אם מנסים להשיג משהו מאוד ספציפי. דבר דומה הולך לקרות עכשיו עם זיכרון, יש לי בPC כבר 5 שנים 16GB זיכרון ונראה שפשוט שום דבר לא דורש או משתמש בזה. אם לפני 10 שנים דחפו אותי מהר מאוד לשדרג את ה1GB ל2GB והקונסולות היו קילומטרים מאחור, כלומר לפני 5 שנים כשבמחשב 4-8 גיגה היו נפוצים בקונסולות היה רק512 מגה זיכרון, הפרש של פי 8-16, היום זה כבר ממש לא המקרה. יש בקונסולות 8GB והיום שמשהו במחשב ידרוש פי 8, כלומר 64GB רחוק מאוד. אני אפילו לא מדבר על פי 16 שזה כמות פסיכית של 128GB, שנה על גבי שנים עד שנגיע לשם.

כלומר נראה שאם הייתה יוצאת מחר קונסולה עם CPU טוב וכמות זיכרון יפה, נניח 16GB, כנראה ששני החלקים האלה יספיקו לשנים על גבי שנים. או במילים אחרות, רק הGPU באמת ישנה משהו. תאר לך קונסולה שהGPU הוא כרטיס בר החלפה ורק הוא, נוכל להעביר לפחות שני דורות עם קונסולה כזאת כשכל אחד ישדרג את הGPU שנוח לו מתי שנוח לו. אני לא רואה שום סיבה שקונסולה שכזאת שתצא בתקופה של הפס5 לא תחזיק אפילו 16 שנים, שני דורות מלאים. כן, הGPU שיהיה לך בשנה ה15 כנראה יהיה כבר יותר מדור מעבר לזה שהיה לך בשנה הראשונה, אבל הקונסולה שלך לא השתנתה בשום צורה. אפילו אם שדרוג GPU בלבד היה עולה 200$ (ואין מצב שהוא יעלה ככה, זה מחיר פסיכי לגמרי, ביחוד שבפס4 ובONE יש קומבו GPU/CPU שעלה להם בערך 100$ בשיגור), זה עדין שווה את זה פעם בכמה שנים לעומת לקנות קונסולה חדשה בדור החדש. מי כאן לא היה בעלים של "פס4" אם כל מה שהוא היה צריך לעשות זה לקנות כרטיס ב150$ שהופך את הפס3 שלו לפס4?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 מרץ 2016, 17:32

טריילר DX12 ממיקורוספט, הוא מאשר שדאוס אקס יתמוך וגם JC3 יקבל עדכון DX12. דווקא ROTTR לא מופיע בטריילר למרות שאושר כבר שהוא באמת מקבל עדכון DX12. נראה שכבר תוך כמה שבועות נהיה עמוק בתוך כמה וכמה משחקים גדולים שמשתמשים בDX12:

בנוסף בתוך גירס בגרסת הPC נמצא קובץ שמכיל רשימה ענקית של טגיות ID לחנות של חלונות 10 שכוללת בתוכה את RECORE, פורצה הורייזן 3 וסקיילבאונד. דווקא גירס 4 לא הופיע ברשימה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 מרץ 2016, 20:36

החשיבות של הCPU פחתי ,כי התחילו לישתמש בGPU ליותר דברים
היום אתה יכול לישתמש בGPU גם לגרפיקה ,גם לסאונד ,גם לפיזיקה ,הרבה מהעומס למעבד הראשי ירד
אבל אני לא מסכים אתך שלא היה שדרוג ,MS הצליחה לעשות אמולטור רציני ,לדור אחד אחורה ,זה לא רק אמולטור טוב מבחינת התוכנה ,זה פועל כי החומרה מספיק חזקה לעשות את זה
קשה מאוד להשוות בין 2 המעבדים ,אבל מה שכן ברור ,זה אחד בעל 3 ליבות ,ואחד בעל 8 ליבות
משפחה אחרת לחלוטין ,המעבד ב360 אומנם רץ במהירות שעון גבוה משמעותית ,אבל כניראה חלש משמעותית באופן כללי ,צריך לזכור הבדל של מעבד אומנם פרימיום ב2005
מול מעבד אומנם חלש יחסית אבל 2014-2013 ,לא זוכר במדויק

יש לך איזה 6 או 7 ליבות רק למשחקים (היתר למערכת ההפעלה)
ב360 מ3 ליבות ,היו צריכים להפנות חלק למערכת ההפעלה
אני חושב שזה שהPS3 והXBOX360 שרדו כל כך הרבה זמן כקונסולות רלוונטיות ,זה מפתיע מאוד ,אבל חלק מזה ,זה הפשלה של נינטנדו
גם יצאה מאוחר מידי לשוק עם הWIIU ,וגם לא נתנה ביצועי דור הבא

WIIU חזקה ב2011 ,וכל השוק היה אחרת לגמרי ,המתחרות בטח היו יוצאות ב2012 במצב כזה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 04 מרץ 2016, 12:23

אין לי איך לתאר את הלינק הבא מאשר 'טים סוויני ואפיק נכנסים חזק במיקרוסופט וב UWP'.

http://www.theguardian.com/technology/2 ... ars-of-war

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 05 מרץ 2016, 22:21

הוא באמת נכנס בהם חזק. עושה דה ז'ה וו לימים שגייב התראיין מתחת לכל עץ רענן והזהיר שמיקרוסופט רוצה ליצור מונופול בשוק הPC, אי שם לפני 8 שנים.. מישהו יודע להגיד מה נהיה עם זה מאז? אגב, סוויני הוא לא זה שהביא את שאדו קומפלקס ללאונצ'ר של אפיק בצורה בלעדית ולא שם אותו בסטים?

בכל מקרה, פיל ספנסר התייחס לטענות בטוויטר ואמר שהם מודעים לביקורת, ושדברים כמו V SYNC ותמיכה בריבוי GPU יקבלו מענה בזמן הקרוב, ושUWP, כפלטפורמה, היא פתוחה וניתן ליישם אותה גם בחנויות אחרות ומתחרות. פרטים נוספים יהיו בוועידת BUILD של מיקרוסופט בסוף החודש. אבל בסדר, העיקר שהבכיינים האינטרנטיים זועמים והוציאו את הקילשונים. ובכלל, נתנו להם אחלה סיבה: מיקרוסופט+מונופול.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 מרץ 2016, 22:34

Klayman כתב:הוא באמת נכנס בהם חזק. עושה דה ז'ה וו לימים שגייב התראיין מתחת לכל עץ רענן והזהיר שמיקרוסופט רוצה ליצור מונופול בשוק הPC, אי שם לפני 8 שנים.. מישהו יודע להגיד מה נהיה עם זה מאז? אגב, סוויני הוא לא זה שהביא את שאדו קומפלקס ללאונצ'ר של אפיק בצורה בלעדית ולא שם אותו בסטים?

בכל מקרה, פיל ספנסר התייחס לטענות בטוויטר ואמר שהם מודעים לביקורת, ושדברים כמו V SYNC ותמיכה בריבוי GPU יקבלו מענה בזמן הקרוב, ושUWP, כפלטפורמה, היא פתוחה וניתן ליישם אותה גם בחנויות אחרות ומתחרות. פרטים נוספים יהיו בוועידת BUILD של מיקרוסופט בסוף החודש. אבל בסדר, העיקר שהבכיינים האינטרנטיים זועמים והוציאו את הקילשונים. ובכלל, נתנו להם אחלה סיבה: מיקרוסופט+מונופול.

גם לי זה הזכיר את הקטע עם גייב. נקווה שגם הפעם זו טעות.
סה"כ ההתייחסות של פיל ספנסר ואחרים במייקרוסופט לעניין הרגיעה אותי. אני לא חושב שיש באמת סיבה לדאוג.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 מרץ 2016, 22:40

באמת לא הבנתי מהפוסט של סווייני מה ההבדל בין החנות של חלונות לסטים חות מאשר הקטע של גישה של תוכנות חיצוניות לחנות.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 05 מרץ 2016, 22:42

אין לו באמת פואנטה ו''המכתב הפתוח'' הזה שלו נשמע כמו פראנויה ילדותית במיוחד. אפשר לשמוע אותו גם בפודקאסט של פוליגון, מדבר כאילו מיקרוסופט הולכת לרסק את כל מה שקשור לפיתוח משחקים על הPC מחר בבוקר. די פתטי, אם תשאל אותי.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 מרץ 2016, 23:08

לא הבנתי מה הבעיה. מי שלא רוצה להוציא משחק לחנות חלונות לא חייב (יש פלטפורמה קטנה שנקראת סטים), מי שרוצה להוציא משחק גם שם וגם לא שם גם יכול, מה הבעיה? זה שהם קיימים מראש בכל מחשב? אז מה? מי משתמש בכלל בחנות חלונות? הוא חושב שפתאום סטים, המונופול הגדול, תרוסק על ידי מיקרוסופט כי הוא קורא להם... מונופול?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 06 מרץ 2016, 12:54

המאמר של סוויני והראיון בפוליגון מסבירים היטב את הבעייתיות ואת הסכנה. כשמיקרוסופט שולטים במערכת ההפעלה הם יכולים לתעדף את UWP ולאט לאט להוסיף פיצ'רים רק דרך UWP ולגרום ל win32 לדרוך במקום כך שבסופו של דבר כל שאר השחקנים בשוק לא יוכלו להתחרות ויהיו חייבים להציע את המוצרים שלהם דרך UWP. אם מיקרוסופט נמצאו אשמים לגבי הכללת הדפדפן שלהם אז הסכנה ב UWP היא שבעתיים יותר גדולה.

טוב שזה הגיע מסוויני עכשיו. כמובן שלקליימן חייב להתפרץ גם נגד אפיק ולקרוא להם בכיינים כי אחרת זה אומר שההצהרות בעבר של ניואל לא היו מונפצות וההתנגחות שלו הייתה לא במקום. אז ואלב בכיינים. אפיק בכיינים. ברוסארד מ 3D Realms שהגיב בטוויטר גם בכיין. כולם בכיינים.

Better safe than sorry. לא יודע מה מיקרוסופט רוצים אבל טוב שיריית האזהרה מגיעה מוקדם כדי לעורר מודעות כדי שלא נתעורר כשזה מאוחר מדי. למיקרוסופט יש היסטוריה במקרים כאלה. ואם הצהרות כאלה של סוויני ואחרים יגרמו למיקרוסופט להכניס את השינויים הרצויים אז מה טוב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 מרץ 2016, 12:57

לא הבנתי את המשפט "אם מיקרוסופט נמצאו אשמים לגבי הכללת הדפדפן שלהם אז הסכנה ב UWP היא שבעתיים יותר גדולה"...
זה שהם נמצאו אשמים לא אומר שזה היה רע לצרכנים... ועובדה שזה עדיין כלול, והכל בסדר. לא הייתה אז שום "סכנה" והחלטת בית המשפט הייתה מכה קשה שגרמה למיקרוסופט להעסיק לוביסטים בהיקף אדיר, והיא בעצם ה"סכנה" האמיתית.

מסכים בעניין המודעות. זה תמיד טוב שהצרכנים יהיו עם היד על הדופק.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 06 מרץ 2016, 15:23

הוא הגיב לטוויט של ספנסר ואמר משהו נוסח "סבבה אשמח לשמוע מה יש לכם לומר בBUILD הקרוב".
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 מרץ 2016, 16:26

מיקרוסופט יכולה להגביל פיצ'רים לUWP ואז מפתחים יעברו לוולקאן מ-DX12 או לא משנה איזה פיצ'ר הם הגבילו לUWP בלבד, ביג דיל. תמיד יש אלטרנטיבה ומקירוסופט "שולטת במערכת הפעלה" כבר 30 שנים, מ-MS דוס בשנות ה80 ועד חלונות 10 היום ושום דבר לא באמת קרה. גם אקספלורר נכלל בכל מערכת הפעלה שנים ואף אדם עם חצי שכל לא משתמש בו כי הוא נוראי, באותה מידה אם UWP יהיה נוראי אף אחד לא ישתמש בחנות הזאת אפילו שהיא מגיעה עם כל עותק של חלונות. אפשר לחשוב שהחנות של חלונות 8 לא הגיעה עם כל עותק של חלונות, ממש איום אדיר על התעשיה זה היה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 מרץ 2016, 17:45

הללויה, הדרייבר החדש של NVIDIA תומך ב-async compute. עכשיו המפתחים צריכים לישם את זה והשיפור ביצועים ב-DX12 אמור להיות משמעותית טוב יותר. בתקווה ש-Ashes of the Singularity יישמו את זה גם עבור כרטיסי NVIDIA ונוכל לראות בנצ'מארק DX12 מאוזן.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 06 מרץ 2016, 20:22

קאזז - זאת הרי זריעת FUD חסרת תכלית. זה כמו שאני אגיד ''המזימה של ואלב היא להרוויח מיליארדי דולרים ולהיעלם עם הכסף של כולם יום אחד, תוך סגירת השרתים והעלמת כל המשחקים''. עכשיו לך תוכיח שזה לא יקרה מתישהו :P. בעצם, אתה ושכמותך מרוויחים משני הכיוונים. אם מיקרוסופט תציג בBUILD שUWP היא פלטפורמה פתוחה שמאפשרת לכל מי שרוצה להטמיע אותה, תגידו שזה בזכות סוויני וגייב והפראנויה הילדותית שלהם. מיקרוסופט לא תעצור שום פיתוח של WIN32, אבל יש מצב טוב שהיא תדחף לפיתוח בUWP, כי מדובר בסופו של דבר בשיטה מאובטחת יותר (בין יתר היתרונות האחרים שלה, למרות שאתה מתבטא כאן כאילו מדובר רק בחסרונות).

הקטע הוא, שגייב אמר כמעט בדיוק את אותם הדברים לפני 7-8 שנים, ומאז נבואות הזעם שלו לא התגשמו.... לכן אין לי שום סיבה להאמין שנבואות הזעם (הכמעט זהות) של סוויני יתגשמו הפעם. זה סתם דלק לבכיינים וHaters.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 מרץ 2016, 02:16

מיקרוסופט מודיעה שעוד מעט יצא עדכון לuwp שיתן תמיכה בsli. בנוסף הוכרז שגם היטמן יהיה כותר DX12 כבר בשיגור שלו שבוע הבא. הגרסה הקצרה, כולם הולכים לתמוך בdx12 השנה למרות תחזית האימים של גיא.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 מרץ 2016, 06:50

עזוב. וינדוז זאת ספינה שוקעת..

אגב, סוויני שיקר בדבריו ש"זה נורא מסובך לעשות side loading לאפליקציות uwp, זאת כולה toggle פשוט בתוך מערכת ההפעלה שקיים כבר היום (וינדוז 10), ככה שאין שום מניעה לפתח יישום uwp ולמכור אותו דרך איפה שלא תרצה. אז עוד לפני build, אפשר לראות שאין שום כוונה לנעול אף אחד לחנות של מיקרוסופט. ההגדרה הזאת, אגב, קיימת מאז וינדוז 8 באותו המקום. אז............... FUD.
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 30 אורחים