DrKeo כתב:הוא דווקא אמר את זה, פשוט בטל על בסיס זה שזאת אופציה נסתרת שבדיפולט מכובה ושמיקרוסופט יכולה להעלים אותה מתי שתרצה.
It’s true that if you dig far enough into Microsoft’s settings-burying UI, you can find a way to install these apps by enabling “side-loading”. But in turning this off by default, Microsoft is unfairly disadvantaging the competition. Bigger-picture, this is a feature Microsoft can revoke at any time using Windows 10’s forced-update process.
DrKeo כתב:באמת לא הבנתי מהפוסט של סווייני מה ההבדל בין החנות של חלונות לסטים חות מאשר הקטע של גישה של תוכנות חיצוניות לחנות.
DrKeo כתב:מיקרוסופט מודיעה שעוד מעט יצא עדכון לuwp שיתן תמיכה בsli. בנוסף הוכרז שגם היטמן יהיה כותר DX12 כבר בשיגור שלו שבוע הבא. הגרסה הקצרה, כולם הולכים לתמוך בdx12 השנה למרות תחזית האימים של גיא.
swym כתב:DrKeo כתב:באמת לא הבנתי מהפוסט של סווייני מה ההבדל בין החנות של חלונות לסטים חות מאשר הקטע של גישה של תוכנות חיצוניות לחנות.
הפואנטה היא להיזכר בתור המתריע בשער: אם מיקרוסופט יישמו משהו מכל האיומים שלו אז הוא יוכל להיות זה שמגיב "אמרתי לכם", ואם לא אז הוא יוכל להיות זה שמגיב "בזכותי הם שינו את זה" (לאפיק יש הרי היסטוריה של "בזכות הדיאלוג שלנו מיקרוסופט שינו דברים" - למשל תוספת הזיכרון על ה-360). וזה למרות שבפועל יש שם רק ספקולציות וטיעוני slippery slopes מסוג "מה אם יום אחד מיקרוסופט יזנחו את Win32".
בסופו של דבר מי שמכתיב את הקצב זה השוק ולא מיקרוסופט. Dos נזנח לטובת Win32 כי לאנשים לא היה טעם להשתמש יותר בDos. אבל שום דבר לא נזנח לטובת ארכיטקטורת הMetro שכשלה.
אם Win32 יזנח לטובת UWP זה רק במידה וUWP יתן למפתחים חוויה עדיפה ויתגבר על חבלי הלידה. ואגב, אני אגיד כבר עכשיו שמפרספקטיבה של מפתחים - אם המשתמש צריך ללכת להגדרות מערכת ההפעלה ולשנות את מצב ברירת המחדל במיוחד רק בשביל להתקין את המשחק שלי אז זה חבל לידה רציני. מצידי שיעשו pop-up שמזהיר את המשתמשים בזמן ההתקנה כמו שהם עושים עם הuser account control לקבצים שהורדו מהאינטרנט, אבל שלא יצריכו מהם לחפש ידנית הגדרות מערכת ואז לחזור להתקנת המשחק.DrKeo כתב:מיקרוסופט מודיעה שעוד מעט יצא עדכון לuwp שיתן תמיכה בsli. בנוסף הוכרז שגם היטמן יהיה כותר DX12 כבר בשיגור שלו שבוע הבא. הגרסה הקצרה, כולם הולכים לתמוך בdx12 השנה למרות תחזית האימים של גיא.
התחזית שלי לא היתה שמישהו לא יתמוך בDX12 אלא להיפך: שעד סוף השנה יתמכו גם בו וגם בוולקן. הסיבה היחידה שהזכרתי אותו בזמנו היתה לגבי המצב בהווה - אתה שאלת "ואיזה משחקים תומכים בוולקן כיום" ורציתי להראות לך שזה המצב גם בDX12 שעוד לא נתמך, ושזה לא אומר שום דבר על העתיד. מקווה שעכשיו זה ברור יותר
DrKeo כתב:אני דווקא זוכר שאמרת שסט הפקודות של DX12 שונה מספיק מDX11 כך שמפתחים ינצלו את ההזדמנות לנטוש ספינה וללכת לוולקאן. אני לא חושב שהמצב של DX12 מול וולקאן יהיה שונה מדי מDX11 והגרסה האחרונה של OGL, הגדולים כנראה ידבקו לרוב בDX12 והקטנים משתמשים במנועים מוכנים והם כולם תומכים בשניהם ממילא. זה שעד סוף השנה שני הAPI יהיו נפוצים, בנושא הזה אין לי ספק.
Klayman כתב:באותה המידה אפשר להעלות עוד עשרות ספקולציות ללא תימוכין...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 33 אורחים