BiA כתב:השליטה של דיאבלו על הקונסולות מעולה, אני זוכר שממש הופתעתי.
DrKeo כתב:וההרחבה אפילו יותר טובה מהמשחק המקורי, בהפרש די ניכר. דיאבלו זה משחק שאפשר לשחק במשך חצי שנה ברצף, ביחוד אם יש לך חברים לשחק איתם. מבאס אותי שבגרסת הPC אין את המשחק מולטי על מסך אחד עם שלטים כמו בקונסולות.
רונן כתב:matangt8 כתב:אפשר לתת לך טיפ? תתרחק מהמשחק הזה כמו אש, הוא ממש חיוור,לא כיף, מתסכל ולא מתאים לקונסולות. להגיד שהוא באותה רמה של פורצה זה עלבון אחרי מה שפורצה 6 עשה. יש משחק אחר שהוא גם סימולציה שמגיע לפס4 ואני גם סקרן וזה Assetto Corsa...
אתה מדבר על משחק שקיבל ממוצע 83%. זה לא ממוצע של משחק רע. אפילו טוב מאוד. ואל תשכח שאני מדבר על גרסת השנה. הסיבה שלא קניתי את המשחק המקורי היא כי הוא היה חיוור מבחינת היקף התכנים. הפעם נוספו עוד מסלולים, למעלה מ־50 מכוניות, ולא פחות 500 משיפורים ועדכונים. אני לא חושב שיהיה הוגן לחרוץ את דינו על פי קודמו. קראתי דעות אחרות.
בכל אופן, בקרוב אקבל את Dark Souls 3, והחבר מנסה להשיג לי גם את Diablo 3: Ultimate Evil Edition
matangt8 כתב:רונן כתב:matangt8 כתב:אפשר לתת לך טיפ? תתרחק מהמשחק הזה כמו אש, הוא ממש חיוור,לא כיף, מתסכל ולא מתאים לקונסולות. להגיד שהוא באותה רמה של פורצה זה עלבון אחרי מה שפורצה 6 עשה. יש משחק אחר שהוא גם סימולציה שמגיע לפס4 ואני גם סקרן וזה Assetto Corsa...
אתה מדבר על משחק שקיבל ממוצע 83%. זה לא ממוצע של משחק רע. אפילו טוב מאוד. ואל תשכח שאני מדבר על גרסת השנה. הסיבה שלא קניתי את המשחק המקורי היא כי הוא היה חיוור מבחינת היקף התכנים. הפעם נוספו עוד מסלולים, למעלה מ־50 מכוניות, ולא פחות 500 משיפורים ועדכונים. אני לא חושב שיהיה הוגן לחרוץ את דינו על פי קודמו. קראתי דעות אחרות.
בכל אופן, בקרוב אקבל את Dark Souls 3, והחבר מנסה להשיג לי גם את Diablo 3: Ultimate Evil Edition
זאת רק דעתי כמובן,אני פשוט חושב שזה לא משחק הסימולציה הכי כיף שאפשר למצוא כרגע (דירט ראלי אומר היי).
Original PS4 Neo
CPU 8 Jaguar Cores at 1.6 GHz 8 Jaguar Cores at 2.1 GHz
GPU AMD GCN, 18 CUs at 800 MHz Improved AMD GCN, 36 CUs at 911 MHz
Memory 8 GB GDDR5, 176 GB/s 8 GB GDDR5, 218 GB/s
omerkot כתב:הdownscale הוא לא יותר מסובך מהupscale רק שהוא הרבה יותר אסתטי.
אני לא חושב שצריכה להיות מניעה עקרונית לזה שמשחקים ישוחררו עם טקסטורות ברזולוציה גבוהה, זה לא צריך להפוך אותם לבלעדיים ל4K.
DrKeo כתב:omerkot כתב:הdownscale הוא לא יותר מסובך מהupscale רק שהוא הרבה יותר אסתטי.
אני לא חושב שצריכה להיות מניעה עקרונית לזה שמשחקים ישוחררו עם טקסטורות ברזולוציה גבוהה, זה לא צריך להפוך אותם לבלעדיים ל4K.
כן, מפתחים בטח יפתחו לחדשה ובישנה יקבלו 900P ואפקטים קצת פחות יפים או משהו כזה.
omerkot כתב:DrKeo כתב:omerkot כתב:הdownscale הוא לא יותר מסובך מהupscale רק שהוא הרבה יותר אסתטי.
כן, מפתחים בטח יפתחו לחדשה ובישנה יקבלו 900P ואפקטים קצת פחות יפים או משהו כזה.
לא צריכה להיות שום בעיה שבישנה יקבלו 1080P...
avive כתב:לדעתי השאלה האמיתית תהיה האם סוני "תאלץ" אנשים לעבור לקונסולה הבכירה בכך שגרסאות המשחקים של הPS4 המקורית יהיו נחותות משמעותית (קצת כמו בעלי האייפון שכל פעם אחרי שדרוג גרסא המכשיר שלהם הופך להיות איטי ובלתי שמיש כמעט).
DrKeo כתב:avive כתב:לדעתי השאלה האמיתית תהיה האם סוני "תאלץ" אנשים לעבור לקונסולה הבכירה בכך שגרסאות המשחקים של הPS4 המקורית יהיו נחותות משמעותית (קצת כמו בעלי האייפון שכל פעם אחרי שדרוג גרסא המכשיר שלהם הופך להיות איטי ובלתי שמיש כמעט).
המסמך שלהם אמר שכל משחק צריך לתמוך בקונסולה המקורית, השאלה באמת איך הוא יזוז ויראה. כבר היום FF15 מזדחל לו על הקונסולה, אם היה כבר בשוק את הקונסולה המחוקת כנראה שהיינו מאשימים אותה בכך שהמשחק זוחל על הפס4 הרגילה. בכל מקרה הם לא יכולים לנטוש 40 מליון אנשים שיש להם כבר פלייסטיישן 4 בבית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 90 אורחים