Laskin כתב:גם אני לא מבין למה שמישהו ירצה את הדמות המטופשת הזאת... אם כבר דמויות מטופשות - אז ללא ספק עדיף ג׳ק ודקסטר, אבל ברור שאני הכי רוצה משהו חדש לגמרי.
אבל מאוד הייתי שמח אם זה יהיה צבעוני ובעולם פנטזיה כמו ג׳ק ודקסטר, בא לי לראות מה יקרה אם הם יתפרעו עם הכשרון המטורף שיש להם היום בעולם דמיוני ומופרע לחלוטין.
DrKeo כתב:Laskin כתב:גם אני לא מבין למה שמישהו ירצה את הדמות המטופשת הזאת... אם כבר דמויות מטופשות - אז ללא ספק עדיף ג׳ק ודקסטר, אבל ברור שאני הכי רוצה משהו חדש לגמרי.
אבל מאוד הייתי שמח אם זה יהיה צבעוני ובעולם פנטזיה כמו ג׳ק ודקסטר, בא לי לראות מה יקרה אם הם יתפרעו עם הכשרון המטורף שיש להם היום בעולם דמיוני ומופרע לחלוטין.
הייתי מעדיף שיעשו משחק פנטזיה או מד"ב מגניב מאשר ג'ק ודקסטר. מאוד אהבתי את J&D2 אבל הסגנון הזה לא מתאים לנוטידוג של 2016, זאת שאימי עיצבה. זאת כבר לא החברה של התקופה של הפס2.
Nucleus_Dawn כתב:DrKeo כתב:Laskin כתב:גם אני לא מבין למה שמישהו ירצה את הדמות המטופשת הזאת... אם כבר דמויות מטופשות - אז ללא ספק עדיף ג׳ק ודקסטר, אבל ברור שאני הכי רוצה משהו חדש לגמרי.
הייתי מעדיף שיעשו משחק פנטזיה או מד"ב מגניב מאשר ג'ק ודקסטר. מאוד אהבתי את J&D2 אבל הסגנון הזה לא מתאים לנוטידוג של 2016, זאת שאימי עיצבה. זאת כבר לא החברה של התקופה של הפס2.
אין לי בעיה שזה יהיה רימייק, עם לוק חדש והבסיס של ג'ק ודקסטר.
תכלס, אני פשוט רוצה שהם יעשו שוב פלטפורמר עולם פתוח, עם אלמנטים של פנטזיה ואנימציות בסגנון סרטים מצוירים.
DrKeo כתב:לא נראה לי ששמעתי עליו בכלל, הוא יצא במערב?
DrKeo כתב:על פי דיווחים מריטיילר צרפתי נראה שהניאו תגיע עד סוף ספטמבר לחנויות. אם זה נכון אז אולי זאת אפילו הכרזת e3. אם הייתי סוני הייתי מוריד את הפס4 ל299$ בe3 ומכריז על הניאו ב399$ לספטמבר.
DrKeo כתב:על פי דיווחים מריטיילר צרפתי נראה שהניאו תגיע עד סוף ספטמבר לחנויות. אם זה נכון אז אולי זאת אפילו הכרזת e3. אם הייתי סוני הייתי מוריד את הפס4 ל299$ בe3 ומכריז על הניאו ב399$ לספטמבר.
Innelec denies any official information about the launch of a PS4K Neo. It is possible that during the 2016/2017 fiscal developments exist on the current PS4 [but] for the moment we have no information about the nature of them.
Death_119 כתב:אין מה להוריד מחיר, הגרסה המקורית תפסיק להמכר. איזה פאב יסכים לייצר לסוני ארכיטקטורה כל כך נושנה? אז מה היא תעשה, תקנה סטוקים על גבי סטוקים ותאחסן בעצמה לשנים קדימה או תצא עם גרסה חדשה לדגם אובסולוטי שהיא החליפה? לא סביר.
תאריך המכירה היה ברור מעצם הכרח קיום גרסה תקפה לניאון לכל משחק שיוצא לאחר הראשון בספטמבר.
swiss-the-engine כתב:דודי אתה מדבר כמו עשיר. 250 דולר לשווקים מתפתחים?!
Death_119 כתב:נשמע לי מוזר להשקיע כסף במוצר שהוצאת לו מחליף, הרי אנחנו מדברים על תרחיש שמעולם לא היה (קונסולה שיצאה כשדרוג ולא תוסף אופציונאלי), למה להשקיע עוד בפיתוח שלו? אלא אם כן הם ממש רוצים קונסולה ב250 דולר לשווקים מתפתחים או משהו בסגנון. אם סוני ומייקרוסופט יגיעו להחלטה זהה ויוציא שתיהן קונסולות ב-400 דולר וימחקו את הישנות אין להם צורך אמיתי בקונסולה זולה כרגע, הן שתיהן מוכרות קונסולות כמו לחמניות חמות במחיר כמעט מלא כבר שלוש שנים.
swiss-the-engine כתב:דודי אתה מדבר כמו עשיר. 250 דולר לשווקים מתפתחים?!
DrKeo כתב:מישהו אשכרה רוצה שנוטי דוג תבזבז כוח אדם על פלטפורמר שהיה מיושן כבר ביום שהוא יצא ואנשים אהבו אותו רק כי הם לא שחקו במריו 64? זה מה שאנשים רוצים? שנוטי דוג תחזור לעשות משחקים נטולי עלילה כשהרע עם N גדולה על המצח כי ״נינטנדו הם האוייב המרושע!״?
קרירין כתב:ואני עדין מחכה למשחקי "חובה" ,מעבר לאנצארטד 4.
dean כתב:יצא טריילר חדש ל GT Sport.
ויזואלית הוא נראה מסריח, אבל עם יותר תוכן ממה שציפיתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 41 אורחים