kririn כתב:Laskin כתב:הלוואי והשמועה על אוקולוס נכונה... זה רק מתבקש, שבמקום שהם יעשו קסדה משלהם - פשוט יצטרפו למובילה בתחום, וישלבו את זה עם הווינדוס 10 שלהם והחנות. זה יהיה ממש אדיר, ואפילו אם לא יצא בקרוב אז הכרזה על דבר כזה בהחלט תפגע בסוני.
מצד שני - ברור שהוואן לא מספיק חזקה, ואם יכריזו כבר מעכשיו על משהו כזה - זה ימחק את המכירות של הוואן עד שהגירסה החזקה תצא
בינתים הVR לא המריא חזק ,כמו שחלק חשבו ,ואני צדקתי שאמרתי שהוא לא מוכן כרגע למינסטרים
ככה שלמה להם למהר עם VR לXBO ?
כרגע המחיר גבוה ,הקסדות בנויות לשחקן בודד ,צריך הרבה כוח חישוב לביצועים טובים ,והקסדות די גדולות ומגושמות ומצריכות חיוט
אני חושב שזה יהיה סתם בזבוז כסף כרגע מבחינתם ,וגם ככה הם משקעים במציאות רבודה ,שאת זה הXBO יכולה לעשות בקלות
DrKeo כתב:כן, כבר יהיה קצת קשה להעריך אותה בכל עניין הכוח כשהיא יוצאת בסוף 2017. בטח סדרה 1100 כבר תבצבץ באופק באותה תקופה וה1170GTX יהיה כל כך יותר חזק ממנה שהיא תראה כמו בדיחה שוב
Laskin כתב:אבל זה גם לא יעזור להם שיכריזו על משהו חזק בהרבה שנה וחצי מראש... לך תדע מה יהיה עד אז, כמה בלעדיים יהיו והאם קונסולה כל כך חזקה לא תהיה כשלון, בגלל היעדר משחקים בלעדיים או יותר סביר - בגלל מחיר גבוה מדי, ובמקביל, כאמור - אנשים ימנעו מלקנות את הONE עד אז.
הקור יחזור למיקרוסופט כשהם יתחילו להציע בלעדיים טובים יותר או מולטי בגירסה פחות נכה. נראה שלפחות עד סוף שנה הבאה - הם עדיין יציעו גרסאות מעט פחות טובות בגירסת הבסיס, והרבה פחות טובות מהNEO, ככה שהם בבעייה בכל אופן, אז הדרך היחידה תכל'ס עד אז - היא להציע מחיר נמוך יותר, בעיצוב חדש וקומפקטי, ולקוות שסוני לא ישלפו עוד קלף מהשרוול עד שהם יתקרבו לשיגור הקונסולה החזקה יותר שלהם.
Laskin כתב:kririn כתב:Laskin כתב:הלוואי והשמועה על אוקולוס נכונה... זה רק מתבקש, שבמקום שהם יעשו קסדה משלהם - פשוט יצטרפו למובילה בתחום, וישלבו את זה עם הווינדוס 10 שלהם והחנות. זה יהיה ממש אדיר, ואפילו אם לא יצא בקרוב אז הכרזה על דבר כזה בהחלט תפגע בסוני.
מצד שני - ברור שהוואן לא מספיק חזקה, ואם יכריזו כבר מעכשיו על משהו כזה - זה ימחק את המכירות של הוואן עד שהגירסה החזקה תצא
בינתים הVR לא המריא חזק ,כמו שחלק חשבו ,ואני צדקתי שאמרתי שהוא לא מוכן כרגע למינסטרים
ככה שלמה להם למהר עם VR לXBO ?
כרגע המחיר גבוה ,הקסדות בנויות לשחקן בודד ,צריך הרבה כוח חישוב לביצועים טובים ,והקסדות די גדולות ומגושמות ומצריכות חיוט
אני חושב שזה יהיה סתם בזבוז כסף כרגע מבחינתם ,וגם ככה הם משקעים במציאות רבודה ,שאת זה הXBO יכולה לעשות בקלות
הXO יכולה לעשות מציאות רבודה בקלות? איך בדיוק? על מה אתה מדבר? הם אמרו שפירוש שהפרוייקט הזה רחוק מאוד מלהגיע לצרכן... זה לא יצא לXO.
לגבי שאר הדברים שכתבת - מתאים לשחקן בודד למשל - כבר הגבנו אלף פעם. זה לא מעניין אף אחד, אבל בעיקר אני לא מבין את הטענה שלך שזה "יהיה סתם בזבוז כסף".... זה לא יעלה להם *שקל*, אם הם מצטרפים לאוקולוס.
Laskin כתב:נכון, בשנתיים הראשונות היה מעט. אבל מה שלא היה בלעדי - רץ טוב יותר. עכשיו יש גם כמה בלעדיים איכותיים, וזה שתי יתרונות מאוד חשובים.
להכריז שרק בעוד שנה וחצי המשחקים ירוצו אצלם טוב יותר - לא יתן להם נקודות זכות עד שהרגע יגיע, ועד אז - לסוני יהיה בערך פי 3 יותר מכשירים וזה כבר יהיה כמעט אבוד מבחינת מיקרוסופט. אם בן אדם רוצה עכשיו לקנות קונסולה, או בעתיד הממש קרוב - הוא לא יחכה שנה וחצי. הוא יחכה נגיד חצי שנה, גג.
ברור שאם הם היו מכריזים משהו לעוד כמה חודשים בודדים זה היה מעולה. בגלל זה אני אומר - עדיף להם לשמור על זה בשקט עד שזה יהיה קרוב יותר, כי כן - אנשים בהחלט יעדיפו שלא לקנות עד אז ONE וזה רק יגדיל את הפער.
קרירין - אני מעדיף שלא להגיב כבר, באמת... אתה מדבר על מציאות רבודה ברמה של נייד גרוע, שם אין שום עתיד למשחקים.
שוב ושוב - אתה מציע כל מני פתרונות *לא רלוונטיים* ומדבר על טכנולוגיות באוויר, והמצאות שקיימות רק בראש שלך
Laskin כתב:בכל מקרה סוני אוכלת אותם, אבל הורדת מחיר ורענון העיצוב בוודאי שרק תועיל לצמצום פערים.
לעומת זאת הכרזה על ONE+ בעוד שנה וחצי תעשה יותר נזק מכל דבר אחר, לדעתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים