משחקי 2016

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: משחקי 2016

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יוני 2016, 12:44

אבל הם באמת חסרי כל משמעות והשפעה כך שהכל טוב והויכוח נגמר :)
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 יוני 2016, 13:02

קאז.... שוב, אם תשאל אותי - אני חושב תמיד שיותר אופציות זה יותר טוב, ולכן אני חושב שהיה עדיף אם היו נותנים גם אופציה לרכוש כסף בנפרד ועוד יותר אם היה בנוסף לזה גם אופציה לרכוש איזה סקין שתרצה...
אבל זה ממש לא אכפת לי. אני לא מנסה בכח לחשוב עכשיו על אנשים שמתמכרים ואנשים שרוצים להוציא כסף על בולשיט, כי להפך ממה שאתה כותב - אף אחד לא "מכריח" או "כופה" עליהם דבר. אתה חושב שזה מודל עסקי רע? סבבה! זה מאה אחוז לגיטימי... אבל אם אנשים קונים בהמוניהם את הדברים האלה - כנראה שהמודל הזה ממש לא רע כל כך. עובדה שיש את זה כמעט בכל משחק אפשרי (האפשרות לקנות שטויות של ממש בעבור סכומים מגוחכים) וחלק מאוד מצליחים וחלק לא.
אה, בליזארד רוצים להרוויח הון מהמשחק הזה? כמה "גרידי" מצידם! הו לא, הם רוצים לעשות רווחים יפים כדי לשלם משכורות ולשפר את המשחק הזה והרבה שיבואו אחריו, נוראי! :) אז ניוזפלאש - הם לא פועלים אחרת מכל חברה אחרת, ואם יש חברה שבוחרת במודל אחר זה רק בגלל שזה כנראה המודל הכי טוב שהם יכלו לשכנע לקוחות לשתף איתו פעולה, או שהם עשו בחירה אסטרטגית שונה, לטובה או לרעה.

העניין הוא, ועל זה כולנו פה מדברים איתך - זה שאנחנו גיימרים, וקשה לי להאמין שיש פה מישהו שזה באמת אכפת לו אם הרובה שלו סגול או וורוד. כאילו, אכפת לו, כי זה מגניב והכל, אבל זה לא משהו שהוא גם ככה היה מעוניין להוציא עליו כסף, ולשמחתו - הוא גם לא חייב לעשות זאת בOW כי אולי הוא יקבל אותו אחרי משחק אחד או אחרי אלף... אבל מה שכן חשוב זה שהתוכן הזה לא נמצא מאחורי קיר תשלום, ככה שלמרות שזה רק קוסמטי ואין לזה שום משמעות - הוא אפילו לא יכול להתבאס שיש מישהו שיש לו את זה רק בגלל שיש לו כסף, למרות שהוא שחקן מעפן, ושזה לא מהווה שום יתרון בכל אופן.
זהו, זה כל מה שצריך לעניין אותנו, כאנשים שבאים לשחק במשחק יריות בקבוצה, ולא לשחק ב"בואו נלביש את הבארבי".

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יוני 2016, 13:38

וזה נורא אירוני כי מי שפחות או יותר המציא את זה היה TF2.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 יוני 2016, 13:47

DrKeo כתב:וזה נורא אירוני כי מי שפחות או יותר המציא את זה היה TF2.

בTF2 וCS:GO זה פשוט נעשה שונה. זה נעשה כמו שצריך. זה נעשה עם מחשבות פרו צרכניות מובהקות. לדוגמא, בזמנו קיבלתי כמה וכמה קופסאות כששיחקתי בTF2. זה ממש מגניב, כי קיבלתי אותן סתם. בלי לעלות רמות וזה. פשוט נפלו תוך כדי משחק. התוכן של הקופסא רנדומלי לחלוטין, אבל זה פשוט כיף. החלק הכי כיפי היה כשגיליתי שהדרך היחידה לפתוח את הקופסא היתה לשלם כסף לVALVE בשביל מפתח.

זה ההבדל בין חברה שאכפת לה מהקהל שלה, כמו VALVE וחברה שרק רוצה לחלוב כל סנט מהכיסים שלהם ולגרום לקהל שלה לסבול כמו בליזארד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 06 יוני 2016, 14:49

אני חייב לציין קאזז שמבחינה לוגית, יש הרבה יותר אמת ונכונות בטיעון שצריך לסגור את האיטנרנט כי יש הטרדות אונליין.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 06 יוני 2016, 17:39

'לא אכפת לי' זה לא טיעון. אכפת או לא אכפת לך זה לא משנה את העובדה שהמערכת בOW היא לא 'מושלמת' ולא 'טובה' ולא 'הוגנת'. כל הברבורים שלכם ועדיין לא נתתם שום טיעון למה זה טוב שבליזארד מאפשרים לקנות בכסף אמיתי רק קופסאות. רק אינטר נתן את טיעון הריגוש ועניתי לו על כך.

"אבל אם אנשים קונים בהמוניהם את הדברים האלה - כנראה שהמודל הזה ממש לא רע כל כך" - Lol. יש עשרות משחקי F2P שאין בעיה לכל העולם וגם לכם להשמיץ את הדרך בה הם מתפקדים וגם הם פופולאריים מאוד והמון אנשים קונים את ה MTA שלהם. זה לא אומר שמדובר במערכת הוגנת או מוצלחת.

יש דרך לעשות כסף מהמשחקים שלך בלי לבנות מערכת לא הוגנת שנועדה להוציא כמה שיותר כסף משחקנים. בליזארד לא בחרו בדרך הזו. במקום להכיר בכך אתם בוחרים להתעלם מהאמת הזו או מנסים לגמד אותה ואף להתכחש אליה כלל.

בנוגע לTF2: הם תמיד הציעו קנייה ישירה לצד הדרופים וגם טריידינג וגם קראפטינג. זה לא אומר שהמשחק לא עושה גם דברים פסולים בעניי. למשל, לא מקובל עלי שיש נשקים נעולים. כולם צריכים להיות זמינים. הנשקים נותנים אופציות נוספות וטקטיקות אחרות ועוד יכולות (למשל קפיצה משולשת). אני רוצה להפסיד כי הייתי פחות טוב והשתמשתי בצורה פחות טובה בכל הכלים שיש לי ולא בגלל שליריבה היה נשק שלא יצא לי להכיר כי אין לי אותו ולא בגלל שלא היה לי נשק שהיה נותן לי אופציה טובה כנגדו.

לא שיש קשר בין מה שאני חושב על TF2 לבין העובדות היבשות של מה ocerwatch עושה. עוד נסיון לבטל טיעונים אובייקטיבים ע"י תקיפת bias שלא קיים. זה אומר שהגענו לשלב בדיון שלחלק מהמגיבים אין כבר שום קייס ואף טיעון ששווה את הנייר שהוא נכתב עליו אז כל מה שנותר הוא נסיון ללעוג שלא משנה את המציאות הקיימת עם Overwatch.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 06 יוני 2016, 17:52

המציאות הקיימת, היא שOverwatch הוא משחק מצויין (92 בOC), שהחלטת להיטפל להיבט הכי שולי בו, כדי לנגח אותו משל לא היה משחק FPS קבוצתי, אלא מכונת הימורים של מפעל הפיס. אתה חושב שהמערכת הזאת של קופסאות לוט היא הדבר הכי גרוע שנוצר אי פעם במשחקי מחשב, מובילה להתמכרות חולנית וגזל של הציבור? סבבה. זכותך. כולנו כאן פשוט חושבים שזה קטנוני.

מה זה מפריע לך שאפשר לקנות את השטויות האלה בצורה כזאת או אחרת? אתה רוצה להגיד לי שאתה, בלב שלם, כ''כ מאוכזב ונרעש מהסיפור (להזכירך, אמרת ''אני עוד מנסה להירגע'') וחושב שהוא משפיע על המשחק עד כדי כך? אם כן, אז אתה באמת כנראה יותר קטנוני (או לוחם צדק :roll: ) מכולנו כאן ביחד.

אההה, ואל תתפלא שתוקפים את הbias שלך, כי שוב, בפורום הזה לפחות, לא רשמת חצי מילה של ביקורת על TF2 או CS:GO
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יוני 2016, 18:18

כן קאז, לאף אחד אין טיעון, לכל ה2847 אנשים שמתווכחים איתך כרגע ורק לך יש טיעון, שזה שאתה צריך לשחק במשחק שקנית (שלדעתי קנית אותו כדי לשחק בו, לא?) כדי להרוויח דברים שלא משפיעים בשום צורה על הגיימפליי זאת פשוט קטסטרופה איומה. מה התלונה הבאה? new game plus לא זמין מההתחלה? יש דמויות נעולות במשחק מכות? צריך לסיים את איזה משחק אקשן בשביל לקבל תלבושת חלופית? די נו, תעשה לי טובה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 יוני 2016, 19:21

מעבר למה שנדב אמר, אם היית מקשיב לTB ששמתי את הקטע ביוטיוב לפני כמה הודעות - היית שומע טיעונים רבים ל״למה זה ככה״, כמו למשל שככה בליזארד דוחפת אותך לשחק עם כמה וכמה דמויות, מאחר וזה משחק כזה דינמי והם לא רוצים שיהיו אנשים שישחקו רק בדמות אחת שהם ״מגניבים״ אותה, אבל אתה אטום לחלוטין בויכוח הזה (;

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 06 יוני 2016, 21:28

האמת?< עליתי על זה בעקבות הציונים של Mirror's Edge החדש... קאזז פשוט לא יכל ללעוג לOW בהיבטי הציונים (כפי שהוא עושה ל90% מהמשחקים הגדולים שמשוחררים), אז הוא נתפס לסיפור של קופסאות השלל.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 06 יוני 2016, 23:48

וואו. הפואנטה ממשיכה לעוף מעל הראש שלכם. נדב, אם היה לא היה במשחק MTA אז עוד היה לך קייס. אבל ברגע שהמשחק מציע קניית קופסאות אבל שום אופציית קנייה אחרת אז המערכת שלו הופכת להיות לא הוגנת וראויה לגינוי. זה השלב שבו החלטות עיצוב ומשחקיות שנועדות לשפר את המשחק והחווייה מוכתמות ע"י החלטות של בליזארד מה ישלשל לכיסם יותר כסף.

לאסקין, אתה עדיין תקבל קופסאות עם דברים לדמויות אחרות ואז תשחק איתן. אתה לא באמת הולך לנסות ולסובב את זה כחיובי שבליזארד רוצה ומפנה אותך לשלם כסף אמיתי עבור קופסאות לוט אבל לא לשלם כסף אמיתי גם לדברים אחרים. זה א'-ב' של אימפלנטציה הגונה של קניית דברים בכסף.

אני לא מחפש בנרות ללעוג אבל אתם משום מה יראים להכיר ב'בעייתיות' (אנדרסטייטמנט) הקיימת בOW כאילו זה יגרום לכם לפתע להנות מהמשחק פחות. אפשר לאהוב משהו ועדיין לא להסכים עם כל מה שהוא עושה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 יוני 2016, 06:27

אני עדיין מאמין שפשוט רצית ללעוג לו, לא יכולת בעקבות הציונים המעולים שלו, אז נתפסת ל''סקנדל'' הזה. אין לאף אחד מאיתנו פחד או ''יראה'' מלהכיר בבעייתיות במשחק - אנחנו פשוט לא רואים אותה ככזאת/כנקודה משמעותית לדיון בכלל.

אגב, בטח שיש קשר ל tf2 ודעותיך עליו. בכל מקום תחת השמש משווים בין השניים, כי באמת יש הרבה מה להשוות. אז משחק שמציע חוסר איזון מעצבן עם נשקים נעולים, למול משחק שמציע מיקרו תשלומים טיפשיים שאין סיבה לקנות גם ככה? נראה לי שאבחר בשני.
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 יוני 2016, 08:52

ושוב קאז, אתה כותב ״לא הוגנת״ על שיטה שמבוססת על מזל ואנשים מודעים לזה לפני שהם קונים. מה לא הוגן בזה? למישהו יש יתרון כלשהו? דווקא אם זו הייתה מערכת שהיית יכול לרכוש מה שתרצה בכסף בזמן שאחרים היו מסתמכים על מזל - זה היה יותר ״לא הוגן״, אבל מאחר ו(בפעם המליון)אין פה שום יתרון בכל אופן - אז גם זה לא משנה (:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 יוני 2016, 11:41

Kazz כתב:וואו. הפואנטה ממשיכה לעוף מעל הראש שלכם. נדב, אם היה לא היה במשחק MTA אז עוד היה לך קייס. אבל ברגע שהמשחק מציע קניית קופסאות אבל שום אופציית קנייה אחרת אז המערכת שלו הופכת להיות לא הוגנת וראויה לגינוי. זה השלב שבו החלטות עיצוב ומשחקיות שנועדות לשפר את המשחק והחווייה מוכתמות ע"י החלטות של בליזארד מה ישלשל לכיסם יותר כסף.

לאסקין, אתה עדיין תקבל קופסאות עם דברים לדמויות אחרות ואז תשחק איתן. אתה לא באמת הולך לנסות ולסובב את זה כחיובי שבליזארד רוצה ומפנה אותך לשלם כסף אמיתי עבור קופסאות לוט אבל לא לשלם כסף אמיתי גם לדברים אחרים. זה א'-ב' של אימפלנטציה הגונה של קניית דברים בכסף.

אני לא מחפש בנרות ללעוג אבל אתם משום מה יראים להכיר ב'בעייתיות' (אנדרסטייטמנט) הקיימת בOW כאילו זה יגרום לכם לפתע להנות מהמשחק פחות. אפשר לאהוב משהו ועדיין לא להסכים עם כל מה שהוא עושה.

MTA? כאילו התאגיד שאחראי על הרכבת התחתית בניו יורק?

המערכת הוגנת לגמרי, כל הדיון הזה פשוט מדהים אותי. אתמול רציתי פוזת ניצחון לקימג'י (בכל זאת, כל הmoves האלה שאני עושה איתו וסתם לעמוד ככה חבוק ידיים בתמונת נצחון?) אז הלכתי לחנות של המשחק וקניתי אחת ב75 זהב. יש לי בערך 1000 זהב כרגע, יש לי המון סקינים/משפטים/ספריי/פוזות ויש לי את המשחק פחות משבוע כשמדובר במשחק מולטיי שנועד שתשחק אותו גם 1000 שעות. מה לא בסדר בזה? כשאני מנצח אני מקבל יותר XP, כשאני מקבל יותר XP אני מקבל יותר loot crates וזה מדרבן (אפילו שבסופו של דבר התוכן של הloot crates לא כזה מרגש, פאקינג סקינים ו-one liners זולים) אותי עוד יותר. זאת מערכת נהדרת שתורמת המון למשחק ואם מישהו מפגר מספיק בשביל לשלם על loot crate אז שיהיה לו לבריאות, למה זה צריך להזיז לך בכלל? כל הטיעונים שלך הם הדבר הכי קטנוני ששמעתי בחיי בפורום הזה וזה חתיכת תואר.

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 07 יוני 2016, 11:50

סתם השוואה שקפצה לי לראש בנוגע ל OW וטיטאנפול:

- שניהם IP חדשים
- שניהם FPS תחרותי
- שניהם יצאו שיש להם רק מולטיפלייר
- רק אחד מהם קיבל free pass כי הוא של בליזארד ולכן הציונים שלו גבוהים ממה שהם צריכים להיות.

יש לי Overwatch ואני די נהנה ממנו, אבל כרגע זה לא משחק של 90+, אפילו matchmaking אין בו.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 07 יוני 2016, 11:54

DrKeo כתב:
Kazz כתב:וואו. הפואנטה ממשיכה לעוף מעל הראש שלכם. נדב, אם היה לא היה במשחק MTA אז עוד היה לך קייס. אבל ברגע שהמשחק מציע קניית קופסאות אבל שום אופציית קנייה אחרת אז המערכת שלו הופכת להיות לא הוגנת וראויה לגינוי. זה השלב שבו החלטות עיצוב ומשחקיות שנועדות לשפר את המשחק והחווייה מוכתמות ע"י החלטות של בליזארד מה ישלשל לכיסם יותר כסף.

MTA? כאילו התאגיד שאחראי על הרכבת התחתית בניו יורק?

המערכת הוגנת לגמרי, כל הדיון הזה פשוט מדהים אותי. אתמול רציתי פוזת ניצחון לקימג'י (בכל זאת, כל הmoves האלה שאני עושה איתו וסתם לעמוד ככה חבוק ידיים בתמונת נצחון?) אז הלכתי לחנות של המשחק וקניתי אחת ב75 זהב. יש לי בערך 1000 זהב כרגע, יש לי המון סקינים/משפטים/ספריי/פוזות ויש לי את המשחק פחות משבוע כשמדובר במשחק מולטיי שנועד שתשחק אותו גם 1000 שעות. מה לא בסדר בזה? כשאני מנצח אני מקבל יותר XP, כשאני מקבל יותר XP אני מקבל יותר loot crates וזה מדרבן (אפילו שבסופו של דבר התוכן של הloot crates לא כזה מרגש, פאקינג סקינים ו-one liners זולים) אותי עוד יותר. זאת מערכת נהדרת שתורמת המון למשחק ואם מישהו מפגר מספיק בשביל לשלם על loot crate אז שיהיה לו לבריאות, למה זה צריך להזיז לך בכלל? כל הטיעונים שלך הם הדבר הכי קטנוני ששמעתי בחיי בפורום הזה וזה חתיכת תואר.

מבריק. (ועכשיו תחשוב שוב על התואר)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 יוני 2016, 12:06

dean כתב:סתם השוואה שקפצה לי לראש בנוגע ל OW וטיטאנפול:

- שניהם IP חדשים
- שניהם FPS תחרותי
- שניהם יצאו שיש להם רק מולטיפלייר
- רק אחד מהם קיבל free pass כי הוא של בליזארד ולכן הציונים שלו גבוהים ממה שהם צריכים להיות.

יש לי Overwatch ואני די נהנה ממנו, אבל כרגע זה לא משחק של 90+, אפילו matchmaking אין בו.

TF עם ממוצע 86, OW עם ממוצא 92. OW עולה רק 40$ בזמן שTF עולה 60$ ואישית אני חושב שOW גם משחק טוב יותר (למרות שגם TF משחק פשוט נהדר) אז... מה לא בסדר? כלומר heroes of the storm עם ממוצע זהה ל-titanfall, אז שם הם גם קבלו פס? וכשהרחבה של WOW מקבלת 82 זה גם פס? מה רע בלהודות שפשוט מדובר במשחק טוב, זה הכל? כלומר אולי הוא לא לטעמך אבל אם הייתי עכשיו מתלונן על כל משחק שקבל 90 שאני לא אוהב המסד נתונים של האתר היה קורס.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 יוני 2016, 12:37

מעבר לזה, אני חושב שאנשים ציפו להרבה יותר מTF, לפחות איך שהוא היה בהתחלה, ואנשים חשבו שOW יהיה סתם משחק מגניב וכיפי, ולא עד כדי כך טוב...
צריך להבין שדמויות כל כך שונות ועדיין שמירה על איזון - זו עבודה לא פחות ממפוצצת ראשים, ומגיע להם את כל השבחים שבעולם על זה.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 07 יוני 2016, 17:48

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 07 יוני 2016, 18:26

אני באמת נדהם. ברגע שבליזארד לוקחים כסף על קופסאות לוט רנדומליות ולא לוקחים כסף על קנייה ישירה או קנייה של מטבע אז הם עוברים את הגבול ומתחילם לנצל לרעה את השחקנים ואת עיצוב המשחק באופן שיחלוב כמה שיותר כסף. זה עד כדי כך פשוט ובסיסי. למה שאוציא את כספי על לוט רנדומלי במקום שאוציא את כספי על אשקרה מה שאני רוצה לקנות?

ולכן השורה התחתנה היא ששיטת השגת הדברים בOW אינה הוגנת. זה מדהים שאני צריך להסביר באריכות מה לא בסדר פה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 יוני 2016, 18:40

ראיון ממש נחמד עם ג'ף קפלן, הבמאי של Overwatch על מה שמתוכנן לעתיד של המשחק (מוד תחרותי, עוד גיבורים ועוד מפות וכן הלאה).

הוא מתייחס גם לתלונות שעלו על קצב הרענון של השרתים ואיך אנשים טועים בנוגע לזה. הוא גם מדבר על כמה שחשוב להם לתקשר עם הקהילה שלהם בכל מיני נושאים ואיך שהם עושים את זה. מרגיש קצת כאילו הוא הסתכל על איך VALVE מתקשרת עם הקהל שלה ולמד בדיוק מה לא לעשות.

באופן מפתיע במיוחד, אין שמץ של התייחסות לnon issue שעליו נסוב הדיון כבר כמה עמודים פה. כאילו זו סוגיה שאין בה שמץ של בעייתיות והיא לא מעניינת איש, או משהו כזה.

נ.ב.
זה לא חדש, אבל נגעו בזה בראיון - למי שלא ידע, כל הגיבורים והמפות שיצאו למשחק בעתיד יהיו בחינם, כך שאין חשש שאי פעם יהיה צריך להוציא כסף על משהו שמשפיע על הגיימפליי או על ההנאה מהמשחק.
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 07 יוני 2016, 18:45

Kazz כתב:אני באמת נדהם. ברגע שבליזארד לוקחים כסף על קופסאות לוט רנדומליות ולא לוקחים כסף על קנייה ישירה או קנייה של מטבע אז הם עוברים את הגבול ומתחילם לנצל לרעה את השחקנים ואת עיצוב המשחק באופן שיחלוב כמה שיותר כסף. זה עד כדי כך פשוט ובסיסי. למה שאוציא את כספי על לוט רנדומלי במקום שאוציא את כספי על אשקרה מה שאני רוצה לקנות?

ולכן השורה התחתנה היא ששיטת השגת הדברים בOW אינה הוגנת. זה מדהים שאני צריך להסביר באריכות מה לא בסדר פה.

רגע רגע, תסביר לי במה זה שונה מהמערכות של משחקי ואלב שבהם מקבלים לוט אקראי בכמות נמוכה מאוד (חוץ מ-TF2) פר זמן משחק שרובו הוא קופסת לוט הכוללת חפץ יחיד ואקראי שלא ניתן לפתוח בלי מפתח שקונים בכסף אמיתי (שקול לקניית הקופסא בכסף מלחתחילה).

ההבדל היחיד הוא שיש שוק בו ניתן לקנות כמעט כל חפץ בתיאוריה משחקנים אחרים, אם הייתי רוצה סכין וירטואלית במחיר של GTX 1080.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 07 יוני 2016, 23:20

נוסף על החשיפה של Watch_Dogs 2 מחר, צפו גם לאירוע מרגש אחר: הדגמת משחקיות חדשה באורך 18 דקות ל־Deus Ex: Mankind Divided. בהדגמה תוצג העיר פרג המשמשת מוקד העולם (Hub world) ובה נתקשר עם דמויות אחרות וממנה גם נצא למשימות צד רבות.

בעקבות המגמה החדשה ש־Square Enix מאמצת, רק אומר: תודה לאל שלא מדובר במשחק המחולק לפרקים.

(מקור)
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 יוני 2016, 00:16

MGS FREAK כתב:
Kazz כתב:אני באמת נדהם. ברגע שבליזארד לוקחים כסף על קופסאות לוט רנדומליות ולא לוקחים כסף על קנייה ישירה או קנייה של מטבע אז הם עוברים את הגבול ומתחילם לנצל לרעה את השחקנים ואת עיצוב המשחק באופן שיחלוב כמה שיותר כסף. זה עד כדי כך פשוט ובסיסי. למה שאוציא את כספי על לוט רנדומלי במקום שאוציא את כספי על אשקרה מה שאני רוצה לקנות?

רגע רגע, תסביר לי במה זה שונה מהמערכות של משחקי ואלב שבהם מקבלים לוט אקראי בכמות נמוכה מאוד (חוץ מ-TF2) פר זמן משחק שרובו הוא קופסת לוט הכוללת חפץ יחיד ואקראי שלא ניתן לפתוח בלי מפתח שקונים בכסף אמיתי (שקול לקניית הקופסא בכסף מלחתחילה).

ההבדל היחיד הוא שיש שוק בו ניתן לקנות כמעט כל חפץ בתיאוריה משחקנים אחרים, אם הייתי רוצה סכין וירטואלית במחיר של GTX 1080.

כן, המשחקים של ואלב עושים את מה ש OW עושה. אבל הם גם עושים עוד דברים כמו לתת לך ללכת לחנות בתוך המשחק ולקנות כל פריט ישר על המקום. ואתה יכול גם להחליף פריטים עם שחקנים אחרים. ויש גם אופציה לקרפאטינג (לפחות בTF2). בעוד שב OW הכל מתוכנן ומעוצב כדי שתפנה כמה שיותר לקניית קופסאות לוט רנדומלית, במשחקים אחרים גם מאפשרים לקנות ישירות פריטים או לקנות את המטבע של המשחק. לדעתי זה המינימום שמשחקים שכאלה צריכים לעשות כדי להיות הוגנים.

--

כנראה שאני לא כזה משוגע:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 יוני 2016, 01:40

אתה מקבל זהב בקופסאות לוט אז... אין שום ולידיות לטענות שלך (שמשום מה משתנות בהתאם לגילויים חדשים שלך על המשחק).

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 22 אורחים