DrKeo כתב:וזה נורא אירוני כי מי שפחות או יותר המציא את זה היה TF2.
Kazz כתב:וואו. הפואנטה ממשיכה לעוף מעל הראש שלכם. נדב, אם היה לא היה במשחק MTA אז עוד היה לך קייס. אבל ברגע שהמשחק מציע קניית קופסאות אבל שום אופציית קנייה אחרת אז המערכת שלו הופכת להיות לא הוגנת וראויה לגינוי. זה השלב שבו החלטות עיצוב ומשחקיות שנועדות לשפר את המשחק והחווייה מוכתמות ע"י החלטות של בליזארד מה ישלשל לכיסם יותר כסף.
לאסקין, אתה עדיין תקבל קופסאות עם דברים לדמויות אחרות ואז תשחק איתן. אתה לא באמת הולך לנסות ולסובב את זה כחיובי שבליזארד רוצה ומפנה אותך לשלם כסף אמיתי עבור קופסאות לוט אבל לא לשלם כסף אמיתי גם לדברים אחרים. זה א'-ב' של אימפלנטציה הגונה של קניית דברים בכסף.
אני לא מחפש בנרות ללעוג אבל אתם משום מה יראים להכיר ב'בעייתיות' (אנדרסטייטמנט) הקיימת בOW כאילו זה יגרום לכם לפתע להנות מהמשחק פחות. אפשר לאהוב משהו ועדיין לא להסכים עם כל מה שהוא עושה.
DrKeo כתב:Kazz כתב:וואו. הפואנטה ממשיכה לעוף מעל הראש שלכם. נדב, אם היה לא היה במשחק MTA אז עוד היה לך קייס. אבל ברגע שהמשחק מציע קניית קופסאות אבל שום אופציית קנייה אחרת אז המערכת שלו הופכת להיות לא הוגנת וראויה לגינוי. זה השלב שבו החלטות עיצוב ומשחקיות שנועדות לשפר את המשחק והחווייה מוכתמות ע"י החלטות של בליזארד מה ישלשל לכיסם יותר כסף.
לאסקין, אתה עדיין תקבל קופסאות עם דברים לדמויות אחרות ואז תשחק איתן. אתה לא באמת הולך לנסות ולסובב את זה כחיובי שבליזארד רוצה ומפנה אותך לשלם כסף אמיתי עבור קופסאות לוט אבל לא לשלם כסף אמיתי גם לדברים אחרים. זה א'-ב' של אימפלנטציה הגונה של קניית דברים בכסף.
אני לא מחפש בנרות ללעוג אבל אתם משום מה יראים להכיר ב'בעייתיות' (אנדרסטייטמנט) הקיימת בOW כאילו זה יגרום לכם לפתע להנות מהמשחק פחות. אפשר לאהוב משהו ועדיין לא להסכים עם כל מה שהוא עושה.
MTA? כאילו התאגיד שאחראי על הרכבת התחתית בניו יורק?
המערכת הוגנת לגמרי, כל הדיון הזה פשוט מדהים אותי. אתמול רציתי פוזת ניצחון לקימג'י (בכל זאת, כל הmoves האלה שאני עושה איתו וסתם לעמוד ככה חבוק ידיים בתמונת נצחון?) אז הלכתי לחנות של המשחק וקניתי אחת ב75 זהב. יש לי בערך 1000 זהב כרגע, יש לי המון סקינים/משפטים/ספריי/פוזות ויש לי את המשחק פחות משבוע כשמדובר במשחק מולטיי שנועד שתשחק אותו גם 1000 שעות. מה לא בסדר בזה? כשאני מנצח אני מקבל יותר XP, כשאני מקבל יותר XP אני מקבל יותר loot crates וזה מדרבן (אפילו שבסופו של דבר התוכן של הloot crates לא כזה מרגש, פאקינג סקינים ו-one liners זולים) אותי עוד יותר. זאת מערכת נהדרת שתורמת המון למשחק ואם מישהו מפגר מספיק בשביל לשלם על loot crate אז שיהיה לו לבריאות, למה זה צריך להזיז לך בכלל? כל הטיעונים שלך הם הדבר הכי קטנוני ששמעתי בחיי בפורום הזה וזה חתיכת תואר.
dean כתב:סתם השוואה שקפצה לי לראש בנוגע ל OW וטיטאנפול:
- שניהם IP חדשים
- שניהם FPS תחרותי
- שניהם יצאו שיש להם רק מולטיפלייר
- רק אחד מהם קיבל free pass כי הוא של בליזארד ולכן הציונים שלו גבוהים ממה שהם צריכים להיות.
יש לי Overwatch ואני די נהנה ממנו, אבל כרגע זה לא משחק של 90+, אפילו matchmaking אין בו.
Kazz כתב:אני באמת נדהם. ברגע שבליזארד לוקחים כסף על קופסאות לוט רנדומליות ולא לוקחים כסף על קנייה ישירה או קנייה של מטבע אז הם עוברים את הגבול ומתחילם לנצל לרעה את השחקנים ואת עיצוב המשחק באופן שיחלוב כמה שיותר כסף. זה עד כדי כך פשוט ובסיסי. למה שאוציא את כספי על לוט רנדומלי במקום שאוציא את כספי על אשקרה מה שאני רוצה לקנות?
ולכן השורה התחתנה היא ששיטת השגת הדברים בOW אינה הוגנת. זה מדהים שאני צריך להסביר באריכות מה לא בסדר פה.
MGS FREAK כתב:Kazz כתב:אני באמת נדהם. ברגע שבליזארד לוקחים כסף על קופסאות לוט רנדומליות ולא לוקחים כסף על קנייה ישירה או קנייה של מטבע אז הם עוברים את הגבול ומתחילם לנצל לרעה את השחקנים ואת עיצוב המשחק באופן שיחלוב כמה שיותר כסף. זה עד כדי כך פשוט ובסיסי. למה שאוציא את כספי על לוט רנדומלי במקום שאוציא את כספי על אשקרה מה שאני רוצה לקנות?
ולכן השורה התחתנה היא ששיטת השגת הדברים בOW אינה הוגנת. זה מדהים שאני צריך להסביר באריכות מה לא בסדר פה.
רגע רגע, תסביר לי במה זה שונה מהמערכות של משחקי ואלב שבהם מקבלים לוט אקראי בכמות נמוכה מאוד (חוץ מ-TF2) פר זמן משחק שרובו הוא קופסת לוט הכוללת חפץ יחיד ואקראי שלא ניתן לפתוח בלי מפתח שקונים בכסף אמיתי (שקול לקניית הקופסא בכסף מלחתחילה).
ההבדל היחיד הוא שיש שוק בו ניתן לקנות כמעט כל חפץ בתיאוריה משחקנים אחרים, אם הייתי רוצה סכין וירטואלית במחיר של GTX 1080.
Kazz כתב:אני באמת נדהם. ברגע שבליזארד לוקחים כסף על קופסאות לוט רנדומליות ולא לוקחים כסף על קנייה ישירה או קנייה של מטבע אז הם עוברים את הגבול ומתחילם לנצל לרעה את השחקנים ואת עיצוב המשחק באופן שיחלוב כמה שיותר כסף. זה עד כדי כך פשוט ובסיסי. למה שאוציא את כספי על לוט רנדומלי במקום שאוציא את כספי על אשקרה מה שאני רוצה לקנות?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 22 אורחים