ת׳רד Valve הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: ת׳רד Valve הרשמי

הודעהעל ידי Klayman » 30 יוני 2016, 00:24

לא הכנסתי מילים לפה, ולא שיקרתי. ציטטתי אותך במדויק. אתה מכחיש שאמרת את הדברים? עובדה שבינתיים בליזארד לא נתבעת על מתן במה לפלטפורמת הימורים, ו-ואלב כן. משער שנחכה ונראה כיצד הדבר מתברר בבית המשפט.. אני משוכנע שלואלב יש מספיק עורכי דין טובים שידעו להעיף את התביעה הרחק הרחק. אותי פשוט שעשעה האירוניה. לול.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 יוני 2016, 09:53

אני לא בטוח שזה שחברה מסויימת עדיין לא נתבעה על משהו מסויים אומרת משהו... ואלב יכולים לצאת מזה זכאים וזה גל תלוי מה החוקים באותה מדינה, בפרקליטות, בשופט. אנשים תמיד מחפשים איך לעשות כסף מתביעה של חברה גדולה, זה לא רציני להביא את כטיעון. באותה מידה יכולת פשוט לכתוב ״עדיין לא הופיע החמדן שניסה את מזלו בבית המשפט כנגד בליזארד על משחק שיצא רק לפני כמה שבועות, לעומת זאת כבר הופיע כזה אצל ואלב על משהו שהושק לפני כמה שנים״

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 30 יוני 2016, 10:27

כן, אני רק רוצה לבקש להפסיק את התקיפות האישיות פה. זה מתקרב לגבול החבל שאני רואה כמנהל.
ניתן להעביר ביקרות על דעות גם מבלי להיות תוקפניים אישית.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 30 יוני 2016, 12:04

לא רואה את התוקפנות. יש פה אירוניה באמת משעשעת.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 יוני 2016, 21:11

Laskin כתב:אני לא בטוח שזה שחברה מסויימת עדיין לא נתבעה על משהו מסויים אומרת משהו... ואלב יכולים לצאת מזה זכאים וזה גל תלוי מה החוקים באותה מדינה, בפרקליטות, בשופט. אנשים תמיד מחפשים איך לעשות כסף מתביעה של חברה גדולה, זה לא רציני להביא את כטיעון. באותה מידה יכולת פשוט לכתוב ״עדיין לא הופיע החמדן שניסה את מזלו בבית המשפט כנגד בליזארד על משחק שיצא רק לפני כמה שבועות, לעומת זאת כבר הופיע כזה אצל ואלב על משהו שהושק לפני כמה שנים״

או שיכולתי לכתוב בדיוק את מה שכתבתי, כי לא באתי להגיד שואלב לא בסדר, אלא באתי להצביע על האירוניה שבנקודה. :)
?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 03 יולי 2016, 10:40

Klayman כתב:לא אמרתי שזאת תביעה גאונית או שאני מאמין שעליה להתקבל. אני גם לא מתיימר להבין את החוקים הספציפיים של אותה המדינה, כדי להגיד האם יש או אין קייס. סה"כ הצבעתי על אירוניה שבה קאזז התלהם נגד בליזארד בעשרות הודעות ככזאת שמעודדת אנשים להמר בכספם, כשמנגד, ואלב נתבעת על ניהול פלטפורמת הימורים. ממה שהבנתי, מדובר בממשק של אתרים צד ג' לפלטפורמה של סטים,ולכן ואלב נתבעת כבעלת הפלטפורמה.

בוא ונגיד את זה ככה: בשני המקרים מגוחך להתייחס לדברים האלו כאל הימורים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 יולי 2016, 23:23

Valve time נוגע לא רק לפיתוח משחקים, כמו שכבר כולם הספיקו לגלות. הפעם הדבר שקרה באיחור, זו התייחסות לשימוש של גורמים שונים בסטים ליצירת אתרי הימורים.
אבל סוף סוף יש התייחסות רשמית לעניין:

אמ;לק - הם מכירים בכך שעושים שימוש בAPI של סטים בשביל ליצור אתרי הימורים. הם טוענים שזה נגד תנאי השימוש שלהם והם הולכים להתחיל לשלוח דרישה לאתרים שעושים את זה להפסיק לעשות שימוש כזה בAPI שלהם.

In 2011, we added a feature to Steam that enabled users to trade in-game items as a way to make it easier for people to get the items they wanted in games featuring in-game economies.
Since then a number of gambling sites started leveraging the Steam trading system, and theres been some false assumptions about our involvement with these sites. Wed like to clarify that we have no business relationships with any of these sites. We have never received any revenue from them. And Steam does not have a system for turning in-game items into real world currency.
These sites have basically pieced together their operations in two-part fashion. First, they are using the OpenID API as a way for users to prove ownership of their Steam accounts and items. Any other information they obtain about a user's Steam account is either manually disclosed by the user or obtained from the users Steam Community profile (when the user has chosen to make their profile public). Second, they create automated Steam accounts that make the same web calls as individual Steam users.
Using the OpenID API and making the same web calls as Steam users to run a gambling business is not allowed by our API nor our user agreements. We are going to start sending notices to these sites requesting they cease operations through Steam, and further pursue the matter as necessary. Users should probably consider this information as they manage their in-game item inventory and trade activity.
-Erik Johnson

סוף סוף. זו התגובה שהיתה צריכה לצאת הרבה לפני שכל הפרשה הזאת התפוצצה. כנראה בגלל הפיצוץ מישהו במחלקה המשפטית הבין שכן יש להם אחריות לעניין ועכשיו הם הולכים לעשות לו סוף. מצוין.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 יולי 2016, 19:25

הם הבינו את זה עוד קודם.. הרבה קודם. הם פשוט עשו מזה מלא כסף בינתיים אז זה לא הפריע להם באמת.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 יולי 2016, 21:02

Klayman כתב:הם הבינו את זה עוד קודם.. הרבה קודם. הם פשוט עשו מזה מלא כסף בינתיים אז זה לא הפריע להם באמת.

הדבר היחיד שהם הבינו עכשיו, זה שהם עלולים להפסיד כסף, אם הם לא יעשו שום דבר, בגלל שיתבעו אותם ובחלק מהתביעות הם גם יפסידו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 17 יולי 2016, 14:11

הם גם לא עשו מזה מלא כסף (להיפך, המערכות האלו שמתממשקות לgifting עקפו את הmarketplace שלהם) וגם לא היו מפסידים מזה שום דבר בתביעה כי אין להם קשר לאתרי הימורים.
אם כבר אז מה שהם הבינו פתאום זה כמה כסף הם לא עושים ברגע שאנשים סוחרים בחפצים וירטואלים תמורת פרמיה באתרים חיצוניים במקום לשלם אצלם.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 18 יולי 2016, 07:26

?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 18 יולי 2016, 12:25

^ קטעים, TB טועה פעמיים: גם בהבנה של מה נחשב להימורים על פי חוק, וגם בהשלכות הכלכליות (כמו שהזכרתי קודם, הוא לא לוקח בחשבון שהמערכות האלו מתממשקות לGifts ולא לMarketplace כך שיש להן גם היבטים שליליים עבור ואלב).
מפתיע אותי בעיקר שהוא מפספס את ההיבט החוקי מאחר והוא מגיע מרקע של משפטן עד כמה שאני יודע.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 יולי 2016, 13:22

רגע, אבל אולי בבריטניה החוק מעט שונה?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 18 יולי 2016, 18:42

ואלב היא חברה שכפופה לחוק האמריקאי אז זה לא כל כך רלוונטי ,אבל גם אם החוק באנגליה היה שונה זה היה הופך כל חברה שמייצרת מוצר וירטואלי (ולא וירטואלי. גם קלפי אספנים ובולים נכנסים לרובריקה הזו) שאנשים יכולים לסחור בו דרך צד ג' לחברת הימורים בפוטנציה. וזה כולל את פייסבוק, גוגל, אפל, מיקרוסופט, סוני וכו'.

יש בארה"ב רגולציה לגבי מסחר וירטואלי (בעיקר כשזה מגיע לדיווח למס הכנסה - בגלל זה למשל ואלב מחייבים אותך להציג פרטים מזהים ולהצהיר שאתה לא אזרח אמריקאי אם אתה סוחר במעל 200 פריטים בשנה), אבל בפועל בבריטניה החוק אפילו פחות מחמיר כלפי הימורים אמיתיים מאשר בארצות הברית - TB מדבר על זה בעצמו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 יולי 2016, 20:01

כתבתי את זה סתם באופן כללי ולפני ששמעתי אותו, כאילו שאולי כשהוא מדבר על החוק - הוא מדבר על זה שבבריטניה.

עכשיו שמעתי, ומכל מה שהוא אמר - הכי מעניין אותי זה להוריד את EVOLVE עוד פעם, ולתת לו צ'אנס :D

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 ספטמבר 2016, 10:18

Valve הסירו את הביקורות של משתמשים שהפעילו את המשחק עם קוד ולא קנו אותו ישירות בסטים. המפתחים זועמים, ביחוד מפתחי קיקסטארטר ש-100% מהקהל הארד קור שלהם הגיע ממפתחות (הרי הם קבלו מפתחות לסטים מקיק סטארטר) ובעצם השתיקו את כל הקהילה שלהם באזור הביקורות של המשחק בסטים - דבר שכנראה יפגע משמעותית בממוצע ולכן בביקורות.

וולוו אומרים שרוב הביקורות המזוייפות מגיעות מאנשים שהפעילו ממפתחות אבל מצד שני וולון מרוויחה פה בגדול כי הם הופכים לקוחות שקנו מחוץ לסטים ללקוחות סוג ב׳.

אגב, אם אני לא טועה אפשר לראות את הביקורות החיצוניות כשנכנסים לתוך המשחק ופותחים אותן במיוחד אבל הן לא מופיעות בעמוד חנות.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 ספטמבר 2016, 17:53

DrKeo כתב:Valve הסירו את הביקורות של משתמשים שהפעילו את המשחק עם קוד ולא קנו אותו ישירות בסטים. המפתחים זועמים, ביחוד מפתחי קיקסטארטר ש-100% מהקהל הארד קור שלהם הגיע ממפתחות (הרי הם קבלו מפתחות לסטים מקיק סטארטר) ובעצם השתיקו את כל הקהילה שלהם באזור הביקורות של המשחק בסטים - דבר שכנראה יפגע משמעותית בממוצע ולכן בביקורות.

וולוו אומרים שרוב הביקורות המזוייפות מגיעות מאנשים שהפעילו ממפתחות אבל מצד שני וולון מרוויחה פה בגדול כי הם הופכים לקוחות שקנו מחוץ לסטים ללקוחות סוג ב׳.

אגב, אם אני לא טועה אפשר לראות את הביקורות החיצוניות כשנכנסים לתוך המשחק ופותחים אותן במיוחד אבל הן לא מופיעות בעמוד חנות.

מצד אחד ברור שזה באמת פוגע במפתחים עם הקהילות שנבנו מחוץ לסטים.
מצד שני, זה אומר שכל הטרולים שירצו לתת סתם ביקורת שלילית למשחק, יאלצו לקנות אותו במחיר הכי יקר בשוק - בסטים.

אני לא חושב שValve צריכה לפגוע בשותפות שלה (תוך שהיא מאשימה אותן...) בשביל להלחם בקהילה רעילה. זה די עקום.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 ספטמבר 2016, 19:09

ככה זה כשאתה השחקן הכי חזק בשוק, By far, ומלא אנשים כל הזמן אומרים ''לא בסטים לא קונה''. אתה עושה מה שאתה רוצה. יש כאן מפתחים עם כלמיני דעות בנושא:

http://www.pcgamer.com/developers-react ... m-changes/
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 ספטמבר 2016, 21:02

באותה מידה יש מפתחים שמסכימים עם המהלך.

ואלב לא לקחה מאף שחקן את האפשרות לכתוב ביקורת. כל אחד עדיין יכול לכתוב מה שהוא רוצה וכל אחד יכול לראות מה כל אחד אחד כתב. השינוי הוא שבחלק העליון והמרכזי של הדף המשחק, הממוצע ביקורות משתמשים שם לא כולל את הביקורות שנכתבו ע"י מי שלא קנה דרך סטים. תגלול קצת למטה ותוכל לבחור לראות את כל הביקורות, רק ביקורות של מפתחות שהופעלו או רק ביקורות של מי שקנה ישירות דרך סטים.

עוד מהלך לגיטימי שמנסה לאזן בין צמצום בעיה לבין דברים אחרים שמנופח מעבר לכל פרופורציה ע"י מי שכבר מוטה כנגד החברה. מי שחושב שזה צעד בל ייעשה מוזמן לנקוט באילו צעדי מחאה שהוא רוצה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 ספטמבר 2016, 21:21

אבל כמה אנשים כבר קוראים את כלללללללללל הביקורות שלמטה ויודעים איזו ביקורת נכתבה על ידי מי? הרי אתה יודע טוב מאוד שממוצע וסנטימנט כללי הם אלה ששולטים בשיח, ולא איזו ביקורת שרשם אדם כזה או אחר במעמקי הדף. השינוי הוא שינוי משמעותי ודרמטי, וישמצב שעכשיו מפתחים יפסיקו למכור את המשחקים שלהם בצורה ישירה וישלחו אנשים לקנות מסטים ישירות, בשביל לקבל יותר ביקורות שישפיעו על הממוצע הרלוונטי והמשמעותי. מעניין.. זה נראה כמו ניצול לרעה של מעמד מובילת שוק. אני בהחלט חושב שזה מהלך לא לגיטימי, אבל אין לי ממש איך ''למחות'' עליו (בכל זאת, המון משחקים יוצאים לסטים ולא לאחרות), ואני גם לא הולך לצעוק עליו באינטרנט.. אני לא כזה משועמם.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 ספטמבר 2016, 23:25

Kazz כתב:באותה מידה יש מפתחים שמסכימים עם המהלך.

ואלב לא לקחה מאף שחקן את האפשרות לכתוב ביקורת. כל אחד עדיין יכול לכתוב מה שהוא רוצה וכל אחד יכול לראות מה כל אחד אחד כתב. השינוי הוא שבחלק העליון והמרכזי של הדף המשחק, הממוצע ביקורות משתמשים שם לא כולל את הביקורות שנכתבו ע"י מי שלא קנה דרך סטים. תגלול קצת למטה ותוכל לבחור לראות את כל הביקורות, רק ביקורות של מפתחות שהופעלו או רק ביקורות של מי שקנה ישירות דרך סטים.

עוד מהלך לגיטימי שמנסה לאזן בין צמצום בעיה לבין דברים אחרים שמנופח מעבר לכל פרופורציה ע"י מי שכבר מוטה כנגד החברה. מי שחושב שזה צעד בל ייעשה מוזמן לנקוט באילו צעדי מחאה שהוא רוצה.

יש צרכנים ויש צרכנים סוג ב׳,זה הכל. תקנה בסטים ושלם לvalve את המעשר שלהם במחיר הכי יקר בשוק או שתהיה צרכן סוג ב׳ שהדיעה שלו לא נחשבת. אבל בסופו של יום הנפגעים הם לא הצרכנים, הנפגעים הם מפתחי אינדי שיפסידו מליונים. וולוו פשוט ממשיכה לצרף עוד תוכן לקמפיין ״תקנו אצלנו או שאתם לקוחות סוג ב׳״.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 ספטמבר 2016, 07:05

כן.. ואלב לא לקחה לאף לקוח את האפשרות לרשום ביקורת. היא פשוט מניחה את אלו של הלקוחות סוג ב' מאחורי פילטר ברירת מחדל ומנטרלת את הציון שהם נותנים בחישוב. אחלה. אני בטוח שאנשים ירוצו להשאיר ביקורות שהם יודעים שאין להן משמעות.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ספטמבר 2016, 11:28

Klayman כתב:כן.. ואלב לא לקחה לאף לקוח את האפשרות לרשום ביקורת. היא פשוט מניחה את אלו של הלקוחות סוג ב' מאחורי פילטר ברירת מחדל ומנטרלת את הציון שהם נותנים בחישוב. אחלה. אני בטוח שאנשים ירוצו להשאיר ביקורות שהם יודעים שאין להן משמעות.

זה לא רק החשק להשאיר ביקורת, כשאתה מדפדף בין משחקים רנדומאלים או בתקופה של מבצעים, אף אחד לא ילך לתפריטים פנימיים ותחיל לבדוק סוגים שונים של ממוצעים. אתה נכנס לאיזה משחק, רואה שהוא מדורג X או Y ואם אתה באמת משקיען אתה גם תעשה hover כדי לראות את הממוצע וכמה אנשים דרגו. מי ירד למטה לפילטרים ויתחיל לפלטר לפי אנשים חיצוניים? אני לא אעשה את זה, גם אתה לא.

הם פשוט הפכו את הקהילת קיקסטארטר של משחק קיקסטארטר ללא רלוונטית, האנשים הכי מתלהבים למוצר, והסיבה שלהם הגיונית בערך כמו הסיבה שלהם לחסום מכירה של קלפים אם לא קנית אצלם X זמן, נטו להפוך את מפעילי המפתחות מבחוץ ללקוחות סוג ב' (פושעים כמונו שקונים משחקים באתרים חשוכים כמו אמזון, אלוהים ישמור בן פורת יוסף). משחק עולה בסטים 60$ וב-GMG רק 55$? המממ... שווה לשלם אקסטרה 5$ כדי לא להיות אזרח סוג ב' בסטים? זאת בדיוק התהיה שהם רוצים שתהיה לך.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 15 ספטמבר 2016, 21:04

מעולם לא ראיתי כזו חשיבות מיוחסת לממוצע דירוגי שחקנים כמו זאתי שאתם מנסים להציג כאן. כן, אם מישהו הולך להוציא 20,30 ו 60 דולר על משחק אז אני בהחלט מצפה ממנו גם לגלול את העמוד ולקרוא את הביקורות. ושום דבר בזה לא נפגע, נמנע או נאסר.

עדיף שלא היה ממתקיים השינוי הזה אבן אין חולקים שיש גורמים שאכן משתמשים במערכת הביקורות הזו לרעה. הפתרון שואלב מצאו לנכון ליישם בשלב זה מנסה לפגוע כמה שפחות בביקורות לגיטימיות אבל עדיין אקפטיבי בטיפול בבעיה. יש לך הצעה יותר טובה? אתה מוזמן לשלוח להם מייל. אתה רוצה להגיד להם שזו טעות לפעול כך? שלח להם מייל. כפי שראינו במקרה המודים בתשלום אם באמת יש אי-שביעות רצון גדולה אז ואלב יבטלו את הצעד.

אם ואלב רצו לעשות משחקנים שקונים מפתחות צרכנים סוג ב' אז הם היו מונעים משחקנים שהפעילו מפתחות לכתוב ביקורות כלל. הם היו גובים כסף על יצירת מפתחות. כל מה שעשו זה להוציא ביקורות אלה מהחישוב שמוצג בתחילת העמוד אבל שהן זמינות בחלק הביקורות של דף המשחק. ממש מכה.

חוץ מזה, יש כבר משתמשים סוג ב' בסטים - כאלה עם חשבונות שלא קנו דבר מעולם ולכן לא יכולים לצרף חברים ולהנות מפיצ'רים אחרים ושהחשבון שלהם מוגבל. עוד צעד מובן בניסיון להלחם בפורצים, רמאים ודמותם.

ו lol לחשוב שמישהו יקנה משחק במחיר יקר יותר רק כדי שהביקורת שהוא יכתוב (שהוא יכול לכתוב באותה מידה לא משנה מה) תופיע בחישוב של כלל הביקורות בחלק העליון של דף המשחק.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 ספטמבר 2016, 21:12

Kazz כתב:מעולם לא ראיתי כזו חשיבות מיוחסת לממוצע דירוגי שחקנים כמו זאתי שאתם מנסים להציג כאן.

כאן איבדת אותי. אם משחק יהיה עם ציון 'Mixed' או 'Mostly Negative', בסטים הסיכוי שאנשים יקנו אותו, יורד פלאים. כנ''ל להיפך.
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 32 אורחים