DrKeo כתב:פאק, כן, יש את הבאג המפגר של GODADY רק שהפעם במקום לפגר באיזה שעה, יש הזזה של איזה 8 דקות בשרת שלהם. פאקינג גו דדי...
(את שתי ההודעות האחרונות כתבתי אחרי וואלי)
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
Kazz כתב:http://www.theverge.com/2016/7/12/12157310/pewdiepie-youtubers-sponsored-videos-ftc-warner-bros
Laskin כתב:Kazz כתב:http://www.theverge.com/2016/7/12/12157310/pewdiepie-youtubers-sponsored-videos-ftc-warner-bros
מה שהכי מרגיז בזה - זה שדווקא SOM היה המשחק שרץ הכי טוב מתוך כל מה שWB הוציאו למחשב בשנים האחרונות, הוא נראה נהדר וקיבל שבחים מכל מקום בזכות הייחודיות שלו עם מערכת הNEMESIS... ז"א - דווקא אם היו משלמים בשביל MK או BATMAN AK זה היה איכשהו הגיוני, מצידם, גם אם כמובן שמדובר בצעד פסול. פשוט זה גם פסול, וגם בלתי נחוץ בעליל... עוד הוכחה שWB חייבת ארגון מחדש בכל הקשור לחטיבת המשחקים שלהם, יח"צ ובקרת איכות.
Laskin כתב:למי אכפת מ"הכללים של 2015"? מדובר כאן בכתבות/קטעי וידאו שהוסתר שהן בתשלום, או שזה נכתב רק אם לחצת על כפתור הSHOW MORE, שזו הסתרה-למחצה.
אני לא צריך שYNET תיצור לעצמה כללים או שהמחוקק יגדיר עבורם איפה צריך לכתוב ובאיזה גודל - שזה פרסומת סמויה, אני מדבר על אתיקה ומוסר בפרסום... ממש לא אכפת לי אם במדינת וירג'ניה זה מותר או אם זה מגיע לשנת מאסר בשיקגו או מה הכללים של אתר X אומרים...
Laskin כתב:ממש לא, אתרים שפועלים ללא יושרה מקבלים מספיק על הראש מהצרכנים, והכללים הפנימיים שאתרים מציבים לעצמם נועדו כדי למנוע יח"צ רע, זאת אומרת - זה לגמרי האינטרס שלהם.
אתה לא צריך חוק כדי שלא יופיעו לך POP UPS, למשל... אתרים מכובדים נמנעים מפרסומות כאלו כי לאנשים נמאס והם לא מבקרים בהם, או מתקינים חסם פרסומות שמונע גם את הפרסומות ה"לגיטימיות" יותר (בעיני הצרכנים).
בתור מישהו שלמד פרסום בבית ספר לפרסום - אני יכול להגיד שאתה מדבר שטויות בנוגע לאתיקה בפרסום. זה שלא כל או רוב המפרסמים נוהגים כך זה לא אומר שזה לא קיים, או שיצרנים ומפרסמים רבים כאחד לא שואפים להגיע לשם.
מה שכתבת לגבי מכירת רכב יד שנייה לא קשור בשום צורה ל"אתיקה בפרסום", אלא לתמחור. וכן, בעולם העסקים כולו - האינטרס הוא למכור כמה שיותר, במחיר הגבוה ביותר שניתן לבקש, בהתאם לתחרות.
Laskin כתב:הלו, הלו... לא לערבב פה נושאים של דברים שאשכרה עלולים לעלות בחיי אדם, לעומת "אי אמת בפרסום" שלא פוגעת באיש. במקרה של פגיעה יש אכן חוקים שנועדו למנוע פגיעה בחיי אדם והם אכן נחוצים וענייניים, וזה לא קשור ספציפית רק לפרסום, אלא לכל דבר.
לא מפתיע אותי שאנשים שתומכים בSAFE SPACE יתמכו גם בארגונים נפוחים ולרוב מושחתים שזוללים משאבים רק כדי להגן על החיים של אף-אחד, אני אישית לא זקוק להגנה הזו ולא מעוניין לממן אותה![]()
אני מציע לך לקרוא שוב את ההודעה הקודמת שלי ולהבין שאני מודע בהחלט לכך שהרוב לא נוהגים כך, אבל זה לא אומר שאין חברות הוגנות, ואני מעדיף לתמוך בהן מאשר לחייב את השאר, אלא אם (שוב...) מדובר בסכנת פגיעה פיזית. למשל - מוצר לא יכול לרשום ש"אינו מכיל בוטנים" אם הוא אכן מכיל בוטנים, אבל הוא כן יכול לרשום שהוא "טעם החיים" מבחינתי, גם אם זה לא נכון.
Laskin כתב:לא, אני בהחלט בעד חוקים כנגד מי שבעד לגזול את רכושי או לרמות אותי, כי קיימת פה פגיעה כלכלית מובהקת.
העקרונות של הליברליזם הקלאסי די ברורים:
זכותך *המלאה* על גופך ועל רכושך, ומותר לך לעשות בהם פחות או יותר מה שתרצה, כל עוד לא פגעת באחרים או ברכושם, ולאחרים אסור לפגוע בך או ברכושך (או בשמך הטוב, אבל זה חצי-שנוי-במחלוקת), ומותר לך לתבוע את מי שלטענתך פגע בזכויות הבסיסיות הללו.
אם חברה מסויימת הבטיחה לך כנפיים אם תשתה את המשקה שלה - זו לדעתי זכותה המלאה.
אם ערוץ יוטיוב נותן ביקורת והוא לא חושף שהוא קיבל כסף כדי לשבח אותו יותר - זו לדעתי זכותו המלאה...
אבל אני פשוט לא אצפה בערוץ כזה יותר כשזה יתגלה לי, ואני משוכנע שרבים אכן יפסיקו לצפות בפיודיפיי בגלל זה, למרות ש"באותה תקופה זה היה חוקי", כי החוק לא מעניין במצב כזה, אלא המוסר, העובדה שהם לא נהגו ביושרה ובמכוון הסתירו מידע. יש כאלו שזה לא מפריע להם, ויש כאלו שכן.
זה מה שנחמד פה בעיניי (ונורא בעיניך), שלא חייבים לעמוד בסטנדרט אחד, ויש דברים שמפריעים לי ולא לך ולהפך (בעיקר להפך במקרה הזה;)... כל עוד לא נגרם לאף אחד נזק או לרכושו - אני לא חושב שיש פה מקום לתבוע.
אה, בעצם אנשים שכן משלמים לו (מנויים או משהו כזה) והוא מבטיח להם בחוזה מולם שהוא לא יפרסם מבלי גילוי נאות למשל - כן יכולים לתבוע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 31 אורחים